The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem biztos ,hogy ez a low budget de, FullHD-ba ultra 4x élsimításon 60fps lockkal gond nélkül.
Asrock ex 3 970 | amd fx 6100 ~4ghz | tk frio | kingston hyper x blu 2x4gb | gigabyte hd 7870 256bit 2gb oc Uplay : fakerka12 Origin :faker Steam: faker[hun] Regi TDU 1 nick : ladicsHUN / ladics12
Asrock ex 3 970 | amd fx 6100 ~4ghz | tk frio | kingston hyper x blu 2x4gb | gigabyte hd 7870 256bit 2gb oc Uplay : fakerka12 Origin :faker Steam: faker[hun] Regi TDU 1 nick : ladicsHUN / ladics12
"Nulla tenaci invia est via"

A játék amúgy nagyon tetszik, bár a billentyűzetes bénázásom miatt az elején káromkodtam nem keveset. 😊)) Néha kidobott, de az utolsó kb. egy órában pöpec volt. Nyomattuk crew-ban is egy másik sráccal. Pár küldetést így csináltunk meg ketten coop-ban. Faja volt!
Még csak Detroit-ban csinálom a küldetéseket, de mivel holnap szabadságon leszek, azt hiszem lesz pár óra autókázás/nézelődés is, remélem sikerül csapatban is gurulni majd. Már alig várom a nagy cruise-okat...!
Egyenlőre még csak 4. szinten vagyok, holnap erre is rágyúrok.
Egy szó mint száz, megérte várni rá!
gamertag: kenobita
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Utoljára szerkesztette: hotwheels, 2014.12.02. 22:32:52
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Töröljétek ki az ULC részt a kódból, anélkül írjátok be, és máris aktiválódik. 😊
Én is szeretném megkérni a házigazdát, hogy írjon fel a játékos listára, Quikswitch néven vagyok elérhető a játékon belül. 😊
"Nulla tenaci invia est via"
Konzolok szervizében megvettem a játékot. Két kódot gond nélkül beaktivált, de adtak egyet külön. Na, azt nem eszi meg.
A "The Crew PC Multi Packs ULC kód" valamiért nem tetszik neki. Menjek reklamálni ahol vettem, vagy mi a megoldás?<#nemtudom>#nemtudom>
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
rudii #5771 Igen. Mindent megkapsz, golden plates cuccok is egyből garázsba vannak (Ram) Illetve DLC-s kocsik is pl MiniCooper prológus végétől.
😄
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.12.02. 21:20:34
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Másképpen fogalmazva: Ha holnap vagy holnapután veszem meg a season passt, akkor is jár?
http://goo.gl/gd6Zi5
Am meg <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.12.02. 21:00:06
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Ezt nézem már egy jó ideje 😞

Elvittem a játékot addig amikor a HQ-ba érek, onnan nem enged tovább mert még csak 97% van letöltve a játékból :\
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Nem értem ezeket a kis hibákat nem tudták javítani a béta óta? 😄
Visszapillantó se jó. Az autó még mindig megáll magától ha lassan megyek. Üresbe nem lehet gurulni.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.12.02. 19:55:08
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.12.02. 19:55:01
[merlinw.org]