The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.12.03. 16:04:15
Asrock ex 3 970 | amd fx 6100 ~4ghz | tk frio | kingston hyper x blu 2x4gb | gigabyte hd 7870 256bit 2gb oc Uplay : fakerka12 Origin :faker Steam: faker[hun] Regi TDU 1 nick : ladicsHUN / ladics12
gamertag: kenobita
Asrock ex 3 970 | amd fx 6100 ~4ghz | tk frio | kingston hyper x blu 2x4gb | gigabyte hd 7870 256bit 2gb oc Uplay : fakerka12 Origin :faker Steam: faker[hun] Regi TDU 1 nick : ladicsHUN / ladics12
esetleg a season passhoz jár avagy mindenki kapott 100000 CC-t azután hogy megvette a dirt verziót a kocsira?
CC-ből kocsit vagy perk pontot érdemes venni?
Szóval ez nem az van hogy nő a nehézségi szint, hanem a program simán szopat. Tényleg gratula azoknak, akik egy ilyen Takedownt vérnyomásemelkedés nélkül lenyomnak, mégha csak bronzra is.
Ugye általában a TDU sorozathoz hasonlítjuk ezt a játékot. Nos míg ott tényleg mindkét résznél alig vártam hogy beléphessek és utána toljam amig tudom, itt most az van hogy legszívesebben billentyűzetet törnék. Pont az "öröm" faktor hiányzik a játék küldtésrészéből.
Hangsúlyozom ez szigorúan magánvélemény!
Mindenesetre mindenkinek kitartást, remélem Nektek jobban megy, lehet hogy csak én vagyok ennyire béna. A sima cél nélküli autókázás természetesen nagyon jó ehhez viszont tényleg kétség nem fér!
Bocs a hosszú kifakadás miatt, de idegbetegség van ezerrel. 😊
gamertag: kenobita
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Most steam/uplay gold 75euro 312.8es arfolyamon(atlag mind2 arfolyam) vagyis en 20917ert vettem most 23460 az ara. Sima online veheto legolcsobb crew 42euro season pass 25 vagyis 20957 egybe , limitalt crew 45euro. Nekem rendben ott volt obline elore letudtam tolteni ugyerzem megerte inkabb itt vanni es nem volt semmi fennakadas. 576ba 9000 ft az alap crew a limitaltat ti tudjatok.
Mindenki vonja le a konzekvenciakat.
Térkép?
A dodge ram is a multipack dlc-ben lenne, mondjuk az asszem jön a golden platesel együtt is. Igazából nem akkora plusz tartalom (csak kezdéskori felnyitás), de ha már be lett ígérve, akkor adják...
http://goo.gl/gd6Zi5
A weboldalon is alulra van írva a multipack dlc, mint tartalom, a csomagoláson erről nincs info, és most nem bontanám ki , hátha vissza kell vinnem.
Utoljára szerkesztette: tutuhawer, 2014.12.03. 11:57:33
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91
#5836: A bétában lehetett állítgatni mindent, igaz én kormánnyal toltam.
amúgy jó lesz ez szerintem,este majd még finom hangolom ,aztán mehet a menet
Mindjárt 2óra 😄
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.12.03. 11:25:15
Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14
Egyelőre nem válaszolnak az e-mailemre, kiváncsi leszek...
Ha nem kapok csak minit feldugom a popollójukba.
lassan már alig bírok ébren maradni.....lvl 42...többnyire csak missionöket és kettőt összekötő utakon a látnivalókat és a minichallangekre figyeltem.
Eddig összesen 300.000 zsé jött össze ezekből, 5 autóra költöttem festés, karosszériaelemek cseréje stb......és volt mikor egy ezrest perkáltak a zsaruk, amikor lekapcsoltak...😊
A kezdeti könnyebb küldetések után olyan 5 szintenként már van egy pár "hard" mission is. Pontosan nem írom le, hogy mi a helyzetbeállítás, de volt, hogy kb 40szer kezdtem neki egy takedown küldetésnek. Számomra ezek a legnehezebbek. Le a kalapom azok előtt, akik ezeket hardcore+H-shift+manual kuplunggal lenyomják.....
Kicsit nyafogtam magamban a terepes dirt/raid élmény miatt.......mert még nem találkoztam a téli dirt-el.......az érzés amikor tudod, hogy menned kellene gyorsabban, de ha gázt adsz kipörög a kerék, ha jobban fordítod a kormányt túlkormányoz, ha az út széléhez érsz ismét túlkormányoz, és az ai azért csak próbál közben neked koccolni....élmény
A korábbi hardcore+sequential+auto kuplungról átálltam sport módra. Ideg rángatott már az ugratások utáni talajfogásokkor a folyamatos kipördülés. Sportnál szinte ez teljesen megszűnt.
Végre átértem a nyugati partra és megvan az első curcuit verda, persze a legolcsóbb a kezdő nissanból, azonban ég és föld az eddigi változataihoz (street, dirt, raid). Eddig csak so-so volt az autó, de ennyiért, nagy élmény menni vele. Kíváncsi leszek fog-e a nagyobb kategóriás autókkal versenybeszállni, ha nem, számomra akkor is tuti cruise autó lesz .
Ma hajnal egyig, egy egész nap után, nagyjából 16szor dobott le a szerver/uplay, volt mikor küldetés közben...ott alkalmanként majdnem bántottam a kormányt. Viszont ma reggel óta kb 4 óra játék alatt már egyszer sem/vagy még egyszer sem. Lehet csinálnak már valamit azokkal a szerverekkel.
Kicsit már várom a küldetések végét, mert már elég gyakran kell vennem mély levegőt, hogy legyünk már túl rajtuk és végre megkezdődhet a nyugodt exploration, világjárás, nyugibogyó gurulás 100km/h-val egy fullextra autóval...
Addig is legjobbakat mindenkinek, akinek van kedve bent találkozhatunk, vagy ha kell majd segítsék azokkal a takedown küldetésekkel csapatban már könnyebben fog menni.
Bye-bye

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
cdg-s és benne van minden ami ígértek(ulc,limited mini, poszter, térkép és nem mellékesen még maga a játék is)
Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14
Steam: Vopyy , Uplay: Vopyy SocialClub: Vopyyy
Ratrak: Én pl XSplit-et vagy Overwolf-ot használok 😊
Utoljára szerkesztette: smog15, 2014.12.03. 09:26:16
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
En tolom xbox joyyal azt is estr mutatom ,napkozbe melo 😊
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
#5816 - Speciál ezt pont videoból vágtam ki..<#idiota>#idiota> de miny megnézem..
Szerk.: Ugyanúgy fekete <#confused>#confused>
Utoljára szerkesztette: hotwheels, 2014.12.03. 08:53:32
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Jó látni javították azt a hibát, hogy ha csináltam egy képet amikor körbe ment a kamera a kocsi körül akkor fekete kép volt csak...
07:37 Szada posta
Küldemény információ:
Postán átvehető
beadtam a derekam és megvettem.. 😄
Nekem 660ti - 3570k és VSYnc on mellett minden ultrán 4TXAA val már csak 40 fps HBAO val. Ha csak FXAA-n van akkor van meg a fix 60fps.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Nekem is 2x van benne a 2015-ös Mustang GT. Egyik csak Street-es (DLC) a másikhoz lehet venni több spec-et is.
Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2014.12.03. 00:57:52
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb