The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cenobite
Ok, köszi megpróbálom. Csak most elrágcsálok néhány Seduxen-t. 😄

gamertag: kenobita

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amikor felmegy a sinekre at az allomason? Majd balra? Bal oldali sineken menj ne kozvetlen utana

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.12.03. 16:04:15

Asrock ex 3 970 | amd fx 6100 ~4ghz | tk frio | kingston hyper x blu 2x4gb | gigabyte hd 7870 256bit 2gb oc Uplay : fakerka12 Origin :faker Steam: faker[hun] Regi TDU 1 nick : ladicsHUN / ladics12

cenobite
Amikor a csajt kell leszorítani a városban (Azt hiszem St. Louis. Viszonylag az elején, de mondom nekem most leginkább az tett be, hogy az ellenfél tényleg hiba nélkül megy, nekem pedig elég egy apró koccanás, máris pördül az autó, ugrott a küldetés. Legalább ne időre menne, vagy valami...

En a betaban voltam igy egy kuldivel amikor new yorkba kell idore menned... orommel fogadtam hogy ebben a kiadasban mar fair lett. Betaba 1mp-n mult az egesz hogy megcsinalod vagy sem 0 hibaval jo ivvel alternativ utvonalon. Most ido/hosszusag egyensulyban van mar nem lehetetlen kuldi. De melyik takedown ez?

Asrock ex 3 970 | amd fx 6100 ~4ghz | tk frio | kingston hyper x blu 2x4gb | gigabyte hd 7870 256bit 2gb oc Uplay : fakerka12 Origin :faker Steam: faker[hun] Regi TDU 1 nick : ladicsHUN / ladics12

a the crew honlapján az autó listában a mini coopernél azt mutatják hogy raid-en kivül mindegyik specifikációja van, ez már jelenleg is megvehető valameik város boltjában vagy ez is olyan mint a dodge ram és a bmw z4 hogy majd 1 héttel késöbb fog feloldódni?
esetleg a season passhoz jár avagy mindenki kapott 100000 CC-t azután hogy megvette a dirt verziót a kocsira?
CC-ből kocsit vagy perk pontot érdemes venni?
cenobite
Na, most kell egy kis szünetet tartanom. Kezdeti lelkesedésem kicsit alábbhagyott, mégpedig a küldetések miatt. Ahogy előttem is írták az egyik Takedown küldetést kb. 50-szer kezdtem újra és még mindig nem sikerült. Mert a célpont megy, mintha dróton húznák egyszer sem koccan, vagy ilyesmi. A játékosnak elég egyetlen rossz kanyarvétel és ugrott a mission, mert időre megy ugye. Esély sincs utolérni, nemhogy még a Takedown is meglegyen. Restart mission. Ehhez hozzájárul az is hogy -számomra- az irányítás elég katasztrófa. Az autó fékezésnél csúszkál, keresztbefordul, stb... Kíváncsi vagyok ha megveszem az új kontrollert azzal simább lesz -e. Mert ez így már nem örömautókázás számomra.
Szóval ez nem az van hogy nő a nehézségi szint, hanem a program simán szopat. Tényleg gratula azoknak, akik egy ilyen Takedownt vérnyomásemelkedés nélkül lenyomnak, mégha csak bronzra is.
Ugye általában a TDU sorozathoz hasonlítjuk ezt a játékot. Nos míg ott tényleg mindkét résznél alig vártam hogy beléphessek és utána toljam amig tudom, itt most az van hogy legszívesebben billentyűzetet törnék. Pont az "öröm" faktor hiányzik a játék küldtésrészéből.
Hangsúlyozom ez szigorúan magánvélemény!
Mindenesetre mindenkinek kitartást, remélem Nektek jobban megy, lehet hogy csak én vagyok ennyire béna. A sima cél nélküli autókázás természetesen nagyon jó ehhez viszont tényleg kétség nem fér!
Bocs a hosszú kifakadás miatt, de idegbetegség van ezerrel. 😊

tutuhawer
én csak a Dodge RAM miatt vettem meg már előre. Akkor a nap folyamán megtudjuk, mi van még benne, én félreteszem addig.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Na en szamolgattam megerte e "biztosan" rendelnem. Aug.31.en rendeltem uplayen a Gold kiadast ez ekkor 65euro volt 321.8es arfolyamnal.
Most steam/uplay gold 75euro 312.8es arfolyamon(atlag mind2 arfolyam) vagyis en 20917ert vettem most 23460 az ara. Sima online veheto legolcsobb crew 42euro season pass 25 vagyis 20957 egybe , limitalt crew 45euro. Nekem rendben ott volt obline elore letudtam tolteni ugyerzem megerte inkabb itt vanni es nem volt semmi fennakadas. 576ba 9000 ft az alap crew a limitaltat ti tudjatok.
Mindenki vonja le a konzekvenciakat.

[HUN]FaTaL
A csomagoláson nem is lesz info, mert a többi cégnél is külön kulcs a multipack egy papírfecnin (akár e-mailben is elküldhetik).

Térkép?

A dodge ram is a multipack dlc-ben lenne, mondjuk az asszem jön a golden platesel együtt is. Igazából nem akkora plusz tartalom (csak kezdéskori felnyitás), de ha már be lett ígérve, akkor adják...

http://goo.gl/gd6Zi5

írtam privátot, kérdezz bátran!
tutuhawer
szevasz, most hoztam el a boltból, limitált kiadás, mini cooper van ráírva, egyebet én nem látok. Januárig nem bontom ki, ha nem muszáj, úgyse tudok vele játszani, így meg Dodge RAM nélkül nem is akarok. Asszem Szabi is 576-ból veszi meg, majd ő is visszajelez hamar, mit lát, mit kapott.

A weboldalon is alulra van írva a multipack dlc, mint tartalom, a csomagoláson erről nincs info, és most nem bontanám ki , hátha vissza kell vinnem.
Utoljára szerkesztette: tutuhawer, 2014.12.03. 11:57:33

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

SweeneyTodd
A cégekre gondoltam, nem a futárra... a futár csak közvetít.. azért írtam , hogy időben indítsák el a terméket, ne a megjelenés elött egy nappal , ami az esetek 90%ban nem ért oda a megigért napra...

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

[HUN]FaTaL
Nem a kiszállítással van a probléma, a futár kap egy csomagot, kihozza azt annyi, itt volt 10 óra körül. Nekem a csomag tartalmával (még a szállítási költséget leszarom) problémám, ami egyértelműen az 576 sara, mert erről a telefonban tegnap egy szót nem szóltak.

#5836: A bétában lehetett állítgatni mindent, igaz én kormánnyal toltam.

kemszi2
na így egy gyors 10perces próba után: sebességérzet az 0, a grafika rendben van, a motor hangot kicsit fel kell még erősíteni ha lehet, kontrollert használok ami elsőre zavar ,hogy nem lehet bizonyos gombokat megváltoztatni (javítsatok ki ha tévedek) így a váltó gombjai nem az általam megszokott helyekre kerültek
amúgy jó lesz ez szerintem,este majd még finom hangolom ,aztán mehet a menet
SweeneyTodd
nevetségesek ezek a kiszállítási dolgok,
az összeset felkéne jelenteni a fogyasztóvédelemnél, nem értem ha úgy is egy rohadt online játékról beszélünk amihez folyamatosan érkeznek a frissítések, tehát a telepítő lemezen kívül már ha használ valaki még ilyet... egy héttel a megjelenés elött behozni ebbe a nyomorult országba és két nappal a megjelnés elött mondjuk kiküldeni ,hogy ne ezzel cseszék el az emberek startját...

Mindjárt 2óra 😄
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.12.03. 11:25:15

Ha jól emlékszem 2 ember vett gold editiont a Nuuvemről. Valamelyikük írna nekem egy privát üzenetet, mert lenne egy pár kérdésem 😊

Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14

[HUN]FaTaL
Azt csak halkan teszem hozzá, hogy a szállítási költség 991ft volt, az augusztusi rendelésvisszaigazoláson 0ft szerepel (kettőt rendeltem, mert haver is vett egyet és akkor még 10k felett ingyenes szállítás volt).

Egyelőre nem válaszolnak az e-mailemre, kiváncsi leszek...

Én most megyek be délbe, mert most kaptam csak sms-t.
Ha nem kapok csak minit feldugom a popollójukba.
Sziasztok,

lassan már alig bírok ébren maradni.....lvl 42...többnyire csak missionöket és kettőt összekötő utakon a látnivalókat és a minichallangekre figyeltem.

Eddig összesen 300.000 zsé jött össze ezekből, 5 autóra költöttem festés, karosszériaelemek cseréje stb......és volt mikor egy ezrest perkáltak a zsaruk, amikor lekapcsoltak...😊

A kezdeti könnyebb küldetések után olyan 5 szintenként már van egy pár "hard" mission is. Pontosan nem írom le, hogy mi a helyzetbeállítás, de volt, hogy kb 40szer kezdtem neki egy takedown küldetésnek. Számomra ezek a legnehezebbek. Le a kalapom azok előtt, akik ezeket hardcore+H-shift+manual kuplunggal lenyomják.....

Kicsit nyafogtam magamban a terepes dirt/raid élmény miatt.......mert még nem találkoztam a téli dirt-el.......az érzés amikor tudod, hogy menned kellene gyorsabban, de ha gázt adsz kipörög a kerék, ha jobban fordítod a kormányt túlkormányoz, ha az út széléhez érsz ismét túlkormányoz, és az ai azért csak próbál közben neked koccolni....élmény

A korábbi hardcore+sequential+auto kuplungról átálltam sport módra. Ideg rángatott már az ugratások utáni talajfogásokkor a folyamatos kipördülés. Sportnál szinte ez teljesen megszűnt.

Végre átértem a nyugati partra és megvan az első curcuit verda, persze a legolcsóbb a kezdő nissanból, azonban ég és föld az eddigi változataihoz (street, dirt, raid). Eddig csak so-so volt az autó, de ennyiért, nagy élmény menni vele. Kíváncsi leszek fog-e a nagyobb kategóriás autókkal versenybeszállni, ha nem, számomra akkor is tuti cruise autó lesz .

Ma hajnal egyig, egy egész nap után, nagyjából 16szor dobott le a szerver/uplay, volt mikor küldetés közben...ott alkalmanként majdnem bántottam a kormányt. Viszont ma reggel óta kb 4 óra játék alatt már egyszer sem/vagy még egyszer sem. Lehet csinálnak már valamit azokkal a szerverekkel.

Kicsit már várom a küldetések végét, mert már elég gyakran kell vennem mély levegőt, hogy legyünk már túl rajtuk és végre megkezdődhet a nyugodt exploration, világjárás, nyugibogyó gurulás 100km/h-val egy fullextra autóval...

Addig is legjobbakat mindenkinek, akinek van kedve bent találkozhatunk, vagy ha kell majd segítsék azokkal a takedown küldetésekkel csapatban már könnyebben fog menni.

Bye-bye
hotwheels
Új szerzemény ;D

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

kemszi2
na mire megjött a ppp-s értesítő ,hogy átvehető a csomag én már telepítettem 😄
cdg-s és benne van minden ami ígértek(ulc,limited mini, poszter, térkép és nem mellékesen még maga a játék is)
Én igen, de majd csak députán megyek érte, majd kiderül...

Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14

[HUN]FaTaL
Rendelt még valaki az 576-tól? Most hozta ki a futár a cuccot, se térkép se multipack dlc, csak a mini cooper. Írtam nekik levelet...

hotwheels
Persze 😄

Én a régi jó öreg Frapsot használom erre. 😄

Steam: Vopyy , Uplay: Vopyy SocialClub: Vopyyy

Ugye azt a matricát le lehet venni az M5-ről?
Fxaa ala elsemitas vagyis "pixelmentesites" minnel nagyobb a elsemitas annal jobban zabalja a geped. Ultra-t bekapcsolhatod es erre ra mehet antianalising (off,fxaa,4xfxaa) fxaa a stabil nekem az meg pont a hatar hogy gordulekeny megy szep de nem hal ossze a gep.

Sportra van állítva 😊

Ratrak: Én pl XSplit-et vagy Overwolf-ot használok 😊

Utoljára szerkesztette: smog15, 2014.12.03. 09:26:16

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

hogyan íratjátok ki az fps-t? Melyik a legbikább graf. üzemmód? (az ultrákhoz nem kell ész, de a négybetűseket nem vágom, és mindegyikhez azt írják, hogy mennyirenagyonhúdejó, oké, köszi, ezzel nem vagyok előrébb. Kísérletezni meg nincs kedvem, ha valaki két szóban meg tudja válaszolni, azt megköszönöm.)
Nem emlekszem pontosan melyik pont de az iranyitast tedd sportra , (segedlet talan az? Sport,hardcore es alap van ott) ugy nem a kocsi iranyit hanrm te ot

Igen ,este fele lefotozom a beallitasokat majd. Egyszer esett le 54re .
En tolom xbox joyyal azt is estr mutatom ,napkozbe melo 😊

Xbox joy-al tolja valaki? Küldhetne képet a beállításáról mert a kormányzást egyszerűen nem tudom úgy beállítani ahogy szeretném, bétában meg tök frankó volt 😄 Manuális váltó lassúságával még mindig vannak bajaim de sokkal jobb mint bétában volt 😊

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

hotwheels
F12

#5816 - Speciál ezt pont videoból vágtam ki..<#idiota> de miny megnézem..

Szerk.: Ugyanúgy fekete <#confused>
Utoljára szerkesztette: hotwheels, 2014.12.03. 08:53:32

SweeneyTodd
<#taps>

Jó látni javították azt a hibát, hogy ha csináltam egy képet amikor körbe ment a kamera a kocsi körül akkor fekete kép volt csak...

Szabi
<#szeret>

"Nulla tenaci invia est via"

srácok képernyő mentést hogy tudok csinálni?
Elvileg van valamiféle "toggle cockpit animations" beálítás a játékban, ez mit takar?
SweeneyTodd
Mikor lesz már kettő óra 😄
2014.12.03
07:37 Szada posta
Küldemény információ:
Postán átvehető

Konzolszervizes multi DLC pakon a kod más, kérni kell tőlük ujjat. Nekem egy óra volt kb, és akkor adták az ULC-st amit törölni kell az elejéről.

hotwheels

aki akar vegyen fel uPlayen: realee

beadtam a derekam és megvettem.. 😄

reaper5687
Gyönyörűség, imádom! :
Dirt:

Street:
A minden gond nélkül azt jelenti stabil 60Fps el?
Nekem 660ti - 3570k és VSYnc on mellett minden ultrán 4TXAA val már csak 40 fps HBAO val. Ha csak FXAA-n van akkor van meg a fix 60fps.

LeWyTy
Szabi plz. név: lewyty

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Szabi
ez zseniális 😄D

Szabi
jó azért ennyire balfsz én se vagyok, 60on van a limit 😄

Amik a DLC multipakkhoz vannak, azok a kocsik csak Street edition-osak és nem lehet mást venni rá.
Nekem is 2x van benne a 2015-ös Mustang GT. Egyik csak Street-es (DLC) a másikhoz lehet venni több spec-et is.
Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2014.12.03. 00:57:52

Én kipróbáltam mind 2-t, de nem vettem észre semmi különbséget. Egyformán jól ment és High-ra van téve minden.

Ozzyehh
AZ alább látható gépen, rendesen fut minden ultrán 4x-es élsimítással

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

MerlinW
Mert a beállításokban alapból be van kapcsolva a 30fps limit. Állítsd át 60-ra.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.12.03. 00:08:54

[merlinw.org]