The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Azok igen, a felkiáltójeles ikonokkal. A csaj be is lövi neked a GPS-t. Egyébként térképen szűrhetsz a story mission-ökre.

[merlinw.org]

alma2
nagyon ugyes... meg szerencse, hogy ezt mar leirtak neked...
-------

Bar valoszinu mas szemmel kozelitek a jatekhoz mint a legtobben, elvagyok egyedul is benne, de azert, ha belepek es az a kemeny 3 ember akit mutat meg online, 10 km tavolsagra legyenek, nem tudom, hogyan hozza ossze, bar gondolom a kis pingu embereket probalja osszehozni.
Tdu1-ben, ha emlekeim nem csaltak, azert folyamatosan jottek velem szembe, mindig volt 8 jatekos a kozelemben meg a fenykoraban.

Aztan valakivel elertunk egy kuldeteshez, coop ban elakartam inditani "server issue" aztan mar szoloban sem ment.
Viszont jatszani lehetett tovabb es a tobbieket is lattam, erdekes.

Utoljára szerkesztette: alma2, 2014.12.02. 19:48:19

szerintem

Uplay nevem: Becse

THX

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

MerlinW
Hát jah, ahhoz, hogy fejlődj játszani kell😊 Egyébként nem muszáj a fősztorival foglalkozni, szintezhetsz minden mással is, és lvl10-25-stb szinteken fejlesztheted pénzért a kocsikat amelyek 10-25-ös stb kiegészítőket kapnak. Igaz csak bronz-ot. Szóval lehet farmolni is, de a főküldetésekkel sokkal gyorsabb. A sztori egyébként kellemesen semmilyen, rövid és könnyű. Érdemes rászánni pár órát. Csak a Detroit-is sztorikkal lvl10+-ig húzhatod magadat.

[merlinw.org]

gduck
Pedig már kerestelek a térképen 😞

Játék szerintem simábban fut mint a béta, kilométer óra számláló végre normálisan méri a megtett kilométert, szóval én bódog vagyok 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Ozzyehh
srácok egy darab küldit nem látok, vagy az a háromszöges villámos jel , azokat kell csinálni?

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

MerlinW
A crew-k amolyan instant 4 fős csoportosulások. Free roam-ban bármikor össze lehet hívni őket. Vannak frakciók is de azokról még nem tudok semmit (remélhetőleg azok az állandó klubok). Azt sem tudom, hogyan lehet összevergődni nyolcan. Mondjuk eddig többnyire minden online barátomat a layer-emre dobta, ha ez így működik, az mondjuk még megoldás lehet..

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.12.02. 19:42:11

[merlinw.org]

Ozzyehh
jaja már megvan köszui😄

jól láttam, hogy a kocsikat / kitet csak úgy lehet tuningolni, ha megcsinálom a missionoket? illetve minden kocsival újra és újra meg kell csinálni a küldetést, hogy meglegyen a fejlesztés?
Utoljára szerkesztette: Nekrofil, 2014.12.02. 19:27:45
ULC kódot most elfogadta csak az ULC-t nem kell elé írni 😄

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

ne lepődj meg rajta 😄 Este volt már. részeg volt a futár is..
Ozzyehh
ULC kódom érvénytelen... ....

Nekem az lesz holnap a hab a tortán, hogy megyek az 576-ba és nem kapok hozzá semmit..... akkor meg is marom magam, hogy miért nem vettem meg simába a camelotba. 😄
Elő van rendelve, kíváncsi leszek. 😄
Én is kaptam ULC kódot csak nem PC-t de felhívtam a konzolosokat azt mondják javítják a hibát remélem is mert ideg vagyok. Egyébként jó a játék már amennyit tudtam vele játszani eddig. Szerintem is kicsit TDU-s feelingje van inkább de attól szerintem jobb, illetve másabb, rengetek tartalom van benne küldetés és felfedezni való. Nekem nem volt alkalmam a bétákat kipróbálni így még nem is tudok sokat mondani a játékról, de az eddig látottak meggyőztek. 😊 Ja és nefeledjétek : NEVER DRIVE ALONE 😄
vagy max holnap... veled kivételeznek... mindjárt telefonálok is, hogy miez... XD
Ozzyehh
Beszartok, kaptam térképet, posztert és a Multipack ULC kódot

Ozzyehh
simán, Zozzancshun a nevem(uplay), Szabi léci írj be ha látod köszi😄

De jó neked 😄 Kajak amúgy, ha nekem is jön a futár akkor megkereslek játékon és tolunk egyet!!! 😄DD
Ozzyehh
nem... semmi, csöngetett.. mondom mi a tököm? futár...

Telefonált a futár amúgy?
Akkor még ide is jön? XDD én akkor össze sz...magam xD
Ozzyehh
Most hozta meg a futár.... mi a faszez? 1 órával a rendelésteljesítési idő után, nem szoktam ilyeneken felháborodni de legalább szólhattak volna... jézusom

Megrendeltem a Konzolvilág-ról

Én is onnan rendeltem... sajnos... :/
Ozzyehh
van itt olyan ember aki a GameShoptól rendelte? neki megjött? mert közölték velem a telefonba, hogy holnap hozza a futár, nagyon felment a vérnyomásom...

cenobite
Nem 576-tól vettem. Platinumshop-tól rendeltem, de ma 5 után hozta a futár, már tiszta ideg voltam. Amúgy a Camelot-ban van, és talán a Media Markt-ban is Nyíregyházán.
Nem, nem chuck vagyok. 😊

gamertag: kenobita

Előre is köszi!!!
/Bocsi, csak nemrég értem haza./
Overburner
Én is arra jutottam hogy kormánnyal ezt most nem kell játszani max krúzolni 😄

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Te, hogy vetted meg az 576-ból?
Chuck te vagy az? 😄
Sziasztok! Béta végül meggyőzött és megvettem a játékot. Sikeresen telepítettem, aktiváltam mindent, úgyhogy jöhet a játék. Kérdésem, lesznek helyi Crewk vagy ilyesmi? Másik a játékoslistába hogyan lehetne bekerülni? (SG: ATi0021; UPlay: RuthlessHUN)
Azokra lecsaptam.Most egy van 9500-ért.

Fasza ez a gameshop akkor.... Meglehetne rángatni a gallérját... hogy még a vásárlónak kell pitizni, hogy esetleg szándékában-e áll kiküldeni....
MerlinW
PH-n láttam pár hete kuponokat 9-10k-ért. Nem tudom megvannak-e még.

[merlinw.org]

Ha {véletlenül} valakinek van egy felesleges kulcsa,akkor átveszem.

MerlinW
Most nézem, kaptam season pass-t is (VGA-hoz adott kupon). Örülünk Vincent😊

[merlinw.org]

Ozzyehh
holnap jön a játék... hát ez rohadt jó én meg itt várom amikor fel lett adva a futárnak MÁR SZOMBATON....(gameshop) ..... erre fel kellett hívnom őket és ja bocs holnap jön...

MerlinW
No, Lvl 10-ig elgurultam, egyáltalán nem rossz a játék. Az autókat valahova a TDU2 és a Driver közé tenném, tehát elég árkád - TDU1 HC módjától is nagyon távol van. Kipróbáltam kormánnyal is, de ez nem az a játék. Nekem legalábbis valamiért bill-el kényelmesebb. A HC mód minimálisan tér el a többitől.

Viszont, ha a fentieken túltesszük magunkat, az autók fizikája, mozgása kellemes, a játék igen hangulatos, a "szerepjáték elemek" jópofák, a térkép meg... majdnem a komplett államok. Hatalmas és minden négyzetmétere kidolgozott (kb TDU2 térkép minőség, talán még jobban is)

Szóval elleszünk vele úgy érzem, gyakorlatilag kaptunk egy TDU3-at. Ami jó.

[merlinw.org]

Olyan 8-10 óra játék utáni véleményem az alábbiak: Ismétlem Saját vélemény

- Grafika: Részemről korrekt=olyan 4-es közeli (ötös skálán).

- Hang: Szintén korrekt: nissan-nal kezdtem és 6-8 óra után - most választottam új gépet - és kicsit besokalltam már az üveghangtól...

- A világ: A városi pályák versenyzésre nekem unalmasak - amiért érdekesek a városok azt nem verseny közben csodálom -, azonban cruise során tartogat sok látnivalót, amikor épp nem padlóval megyek el mellette. A városon kívüli helyszínek visszaadják azt az élményt, amit a tdu/tdu2 tudott biztosítani: változatos bioszférák, számos nevezetesség, szép visták, amennyire lehet "természetes" hangulat, csak a "végtelen" út, a forgalom, a környezet és persze a gép.

- Utak állapota: Az utak illesztése nálam 97%-ban hibátlanok. Amikor nem, akkor nagyon nem...300 fölött egy kanyarban felfekszik az autó és persze, vagy driftelni kezd, amiből nagyon nincs visszajövetel, vagy irány a fű, majd fa, majd totálkár... Az aszfalt viszont még így is jobban tetszik, a föld úton számomra kész rémálom a raid-es küldetések.....mire beérem a célpontot ütközési sebességgel, addigra jön egy olyan kanyarív, amiből megint csak drift lesz, nem pedig ütközés... még nem találtam olyan autót, helyszínt a földes mókához, mint a tdu2-ben...

- Vezetés érzése/dinamikája, itt említeném meg a kontrollert is: CSW set-el használom, hardcore, seq shifterrel, autokuplungal, később tervezek átváltani manuál váltóra és kuplungra, azonban már így is érezhetően rövidebbek a váltások, mint teljes automataváltón. A kontroller beállításával/finomhangolásával még mindig tökölök. Még nem az igazi. Most olyan 400-480 fok között próbálgatom a kormányt. 360 fok-nál egy finom mozdulatnál is annyit fordul, hogy driftelni kezd, túl nagynál viszont kamion érzésem van és szűk kanyarokban többnyire a szemközti fal mintáját csodálhatom. Ugratások végén, ha nem kb full négy kerékre érkezek, az esetek 70%-ban a leérkező első keréken próbál meg befordulni az autó teljes neutrális kormány/gáz input mellett, amiből drift, majd útszéle lesz. Ettől szintén sokat szenvedtem a dirt részeknél, hál istennek ilyen kevesebbet fordul elő aszfalton. Térkép-valós játéktér váltás, vagy küldetés megkezdésekor, ha nem kormányvezérlővel irányítod a menüpontokat, hanem klaviatúráról, akkor kell neki kb 10fokos kormányelfordítás, hogy újra "felismerje", hogy van kormány és használja is azt a beállítások szerint. Amíg ez nincs, addig mintha valami default kontroller érzékenységgel lehet irányítani a kocsit, szinte 0 ffeedbackel. Néha okoz gondot az első kanyarnál. Még nem tudom igazán eldönteni, hogy a kontroller nem "igazi" beállítása miatt "furcsa" a vezetés, vagy más miatt. Előfordult néha, hogy gáz padlón, az úttest egyenes és sík, azonban mintha az üzemanyag-szabályzó folyamatosan 90-100% között lenne nyitva, majd kb 10 sec után, vagy egy le-fel váltás után megszűnik ..... szintén érdekes. Felmerült már bennem is a kérdés, hogy esetleg az én kormányszettemmel lenne gond, de pl iracing, vagy más telemetriával látszik, hogy a hardware hiba nélkül dolgozik. Most még az a véleményem, hogy nem játszhatatlanul, de még lenne sok minden javítani való.

- Az AI: Néha totál gyengék, néha beletolnak a falba(mintha csak pvp meccs lenne), néha egy küldetés alatt, kétszer is hátraeshetsz az utolsó helyre, de a végére visszaérhetsz az első helyre, mert "balesetesek" lesznek, vagy lelassulnak.... Értékelésük: közepes

- A tuning: van, de még soha nem foglalkoztam úgy vele, hogy pl: "ahha azt mondja grip, nekem van 600, de tudom hol vannak a helyek, ahol ha feltolom 800-ra, akkor érezhetően jobban fog tapadni az autóm." hanem csak inkább az "oh ok, újabb +5, +10, biztos jobb most az autó, de a 4000-es értékemnél az a +10...hát......sokat nem dob" és egyenlőre folyamatosan találsz mindig jobbat, nagyon még nem kellett megszenvedni értük és nem éreztem, hogy egy küldetésnél, vagy versenyél a győzelmet az a +10, vagy +200 jelentette volna, inkább az, hogy az ideális kanyarvételi ívemre épp beúszott egy kamion/busz stb, vagy a vetélytárs "besegít" egy kis megtolással...

- Optikai tuning: Sajnos az autók részeit nem minden autónál lehet átalakítani, van amelyiknek van vagy 36 felnije, de pl zeró motorháztető, visszapillantó, küszöb, stb.....

- A chat ablak: izé......press F3....ezzel lehet eltüntetni

Amit eddig kerestem a játékban az benne van:
- ARCADE (van jópár hardcore sim, ami azokban van azt nem kell itt keresni)
- Aszfalt utcai, vagy performance autók;
- "Végtelen" utak és környezet;
- Látnivalók;
- Hangulat;
- A sebesség érzése.

A többinek örülök, amikor érdekesebbé teszi az élményt, ha működik, egyébként meg nem sok vizet zavarnak.

Első körben ennyi, biztos vagyok benne, hogy lesz akinek sokkal pozitívabb a véleménye és lesz, aki sokkal többet fog küszködni.

Akinek van kedve most/később cruise-olni, kényelmesen haladni órás utakon, elmenni keménykedni versenyekre azt kérem hívjon meg, vagy küldjön pm-t. Uplaynick: Satu_Hun

Legjobbakat mindenkinek!
cenobite
Én multipack kódot nem is kaptam. Vagy az nem jár a Limited előrendelőinek? Poszter, térkép, Mini Cooper DLC volt benne.

Ozzyehh
1-2 hónapig? szerintem jóval több van benne mint 1-2 hónap 😄

Köszi szépen.Akkor megrendelem.

TDU 2 csak bétában volt meg, szóval nem tudom az mennyire volt odaszegezős. A Crew nem lett rossz. Egyedül el lehet vele lenni, de mikor csatlakoznak a többiek, akkor sokszorosára nő az élvezeti faktor benne. Szerintem jó kis autós MMO lett. Nem kell tőle csodát várni, de abban biztos vagyok, hogy 1-2 hónapig el lehet majd vele szórakozni.

Az viszont baj, hogy mikor többen mentünk eléggé lagoltak az autók. Ezen remélem idővel javítanak. Bár mintha béta alatt is lett volna rá panasz. Egyébként egész normálisan lehet vele játszani. Nekem csak egy komolyabb bug jött elő, a renderelt videók alatt nincs a szereplőknek hangja, csak a kiírást tudom olvasni, de az effekteknek és ha van zene azoknak van. In-game átvezetők alatt ez nem jelentkezik és a játékban sincsen probléma.

Eddig egyszer szakadt meg a kapcsolat, de a megszerzett dolgok megmaradtak és néha mintha az én autóm is kicsit belagolna, de igazán komoly problémát még nem láttam szerencsére. 3-4 óra játékidőm lehet benne.
sziasztok
nekem is megvan a gém fel is raktam aktiváltam meg amini cooperes packot is aktiváltam de a multi pack kódomat nem fogadja el mi lehet a gáz?
Elvileg a minimum igénye Windows 7, és abból is 64 bites kell neki.

THE EVIL NEVER ENDS. JUST EVOLVES. http://wikia.nfswhun.eu

ÜDv! nekem is meg érkezett a játék! eddig read only voltam! vegyetek fel uplayen: batai15 ! köszi!
Pedig most időm, mint tenger 😄 mától szerintem nem dolgozok 😊
cenobite
Most vettem át! Pedig már ott tartottam hogy ha nem hozza hazafelé megveszem a Media Markt-ban, vagy a Camelot-ban. 😊

tutuhawer
winXP-m van, az is instabil, ma már a fifa world se ment, az euro truck simulator is darabokra hullott, megadja magát a gépem, nincs ezzel gond... Egyedül én vagyok normális 😄

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Miert nem tudsz játszani Tutu? :'(
tutuhawer
én odatelefonáltam a győri Árkád 576-ba, hogy mivan, és holnap érkezik, első Budapest, aztán a vidéki üzletek. A futárok éjjel mennek, gondolom, akkor reggel meglesz.
Én játszani ugyan nem tudok talán jaunárig, de azért feltelepíteni még lehet winXP-re ugye, és a kódokat be-beírkálhatom az uplaybe? Gondolom...

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.