The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bömbi 😊 <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

MerlinW
Spyker? Holland autómárka.

[merlinw.org]

Szabi
azt már úgy másfél éve elmondták, hogy autók szándékosan úgy tuningolhatóak hogy max tuninggal kb. egy szinten legyenek, így persze hogy egy fullos mini lenyom egy stock Ferrari-t 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Szerintem igazat ír és nem kell lehurrogni, mert leírja az ő véleményét. A játék nincs befejezve és úgy írom ezt, hogy meg sincs. Nincs letesztelve rendesen (napi szervergondok, bugok, nullázódások, stb.) kellett volna 1 hónap nyílt BETA a javításokra, nem most szerencsétlenkedni.
És ha már valaki a World-öt említette, ott így elhanyagoltan is sokkal stabilabb a szero, van ellenfél (igaz csak hétvégén talál hamar) és szabad kóborlásban is lehet 20+ onylány játékost látni. És itt???
Oké az már kicsit uncsi, így fejlesztés nélkül.

Ez a rendőrös csalás meg már 5 éve nevetséges az utóbbi NFS szériákból száműzték is őket. Meg lehetett volna úgy is oldani mint pl. a HP-ban, úrzár, helikopter, út szélén álló gyorsabb egységek, de mikor azt olvasom, hogy egy Mini utolér egy La Ferrari az úgy furcsa, nem kicsit. Ami még érthetetlen számomra, miért szélesebb 2x egy sáv mint a valóságban, hogy könnyű legyen egyenesen menni? Akkor minek a forgalom, nem értem.

Nem azt mondom az ötlet nagyon jó (The Run utánagondolás, 2. rész?) a táj az irányítás ötös, na de a fent leírtak miért kellettek bele. Azt sem értem miért kell állandó NET hozzá, hacsak azért nem, hogy a küldetéseket ne egyedül nyomjuk, amúgy az egész szingliben letudható lenne (ja igen és így nem lesz skidrow verzió). A PvP alig működik, beta-ban is volt lag rendesen, bár nem volt annyira veszélyes mértékű, de a NFS-ekben hogy oldják meg, hogy alig van ilyen.

Félreértés ne essék nem lehúzni akarom a játékot és meg is lesz, csak 2015 kapujában ilyen hosszú fejlesztés után lehetett volna tökéletes(ebbe)t is alkotni.
kemszi2
én a rendőrautót venném meg 280-nál úgy húzott el mellettem hogy csak lestem 😄
kemszi2
mi az a spyker? XD
a beltérben sok mindent kell még csinálni...pl az üres rádió/navigáció is elég kiábrándító...
nekem tegnap 4-5x döglött meg,hiba üzenttel,töltésközben nem történt semmi stb
Overburner
HQ-ba ha beülsz a kocsiba ott müködnek a visszapillantók <#idiota>

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Szabi
ami jelenleg a legjobban zavar:
- nincs még Spyker, szerencsére ez majd idővel változni fog 😄
- nincs visszapillantó
- nagyon kezdetleges még a belső nézet, a sebességfokozat és fordulatszám kijelzés sok autónál kimaradt... a km számláló és az óra is működhetne.. nem hinném hogy olyan hűdebonyolult lenne megcsinálni, hogyha más játékokba már sikerült..
- a megtett km számláló minden játékindításnál nullázódik nálam

néha tényleg kifagy vagy kidob a szerver, de szerencsére nagyon ritka és idővel remélem javítják majd 😊

kemszi2
szerintem elég sok mindenben igazad van
-elég sok bug van valóban-ezeken már a tdu óta nem akadok el 😄
-rendőrökkel teljes mértékben egyetértek....
-a küldetésekbe pont bele***rok,mármint a történetbe,autós játékkal nem azért játszok,szerintem mindegyik videót ugrottam rögtön.
-a városokban szerintem is kicsi az élet,a többi rendben van
-a csikorgó gumik...azt már emlegettük főleg ha első kerekes autónál füstöltei a gumit...hátul 😄
-az autókat én is kevésnek tartom,de ez még azért változni fog
-online feeling: szintén zenész,de ha emlékeim nem csalnak a tdu nál is így volt,ilyenkor mindenki el van foglalva magával
Szabi
jófélék, főként a legalsó <#szeret>

én főként civil autókkal szeretek menni 😊

kár hogy a Ford Taurus nem vehető meg :-(
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.12.07. 15:09:06

tutuhawer
Nagyon menő a RAM. Guts. Glory. RAM. <#eljen>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Nem tudom te hol öltél meg 20 millió embert a storyban, amit kétlem hogy végig vittél. Szerintem te másik játékot kaptál, ha ennyire szereted az NFS-t akkor rossz helyen sírsz.

Skypack
Járgányaim 😛
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

cenobite
Szintén köszi! <#worship> Megvéve.

gamertag: kenobita

Ez érdekes, mert nekem is csak egy régi 2 magos procim van (Intel Core 2 Duo E7600 ~3Ghz), egy GTX 460-as vidikari és 4GB ram és minden High-ra van téve csak a textúra van medium-on és laggolás nélkül megy a városokban is.
Biztos azért megy ilyen jól, mert nekem nem HD a monitorom.
Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2014.12.07. 14:07:56

Neeee ez komolyan benne van? 😄
[HUN]FaTaL
KKöszi, korábban nem volt fent, tegnap majdnem megvettem 21 euróért, szerencsére nem tettem :-D

http://goo.gl/gd6Zi5

Köszi hogy linkelted én is megvettem 6-7 ezret nem ért meg nekem de 4-re nem tudtam nemet mondani 😊

Érdekes nálam ilyen nincsen! Szerintem nálad lehet a gond mert más sem írt még ilyet 😄 Nekem egy 4 éves gépen majdnem maxon megy GOND nélkül, se befagyás se semmi,amiket te felsoroltál.
[HUN]FaTaL
Én is így gondolom. Mondjuk sok idegesítő buggal én nem taltalálkoztam, talátalán a statisztika nullázódását azért jó lenne, ha gyorsan javítanák...

http://goo.gl/gd6Zi5

3 hónappal a béta teszt után elég gáz hogy még mindig szembejönnek a forgalommal a szuicid AI autósok + sorra ugyanazok a hibák jönnek elő.
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.12.07. 13:15:30
cenobite
Én is a TDU sorozat óta várok egy ilyen stílusu játékra. NFS World-öt játszottam pár hónapig, de nem volt meg az a hangulat ami anno a TDU-kban.
Most itt gurulgatok, és annyi tök jó helyszín van, egy jó fotómódot valahogy "bele-peccselhetnének". 😊 TDU-kban is imádtam fotózni, többszáz kép van elmentve, krúzokról, tájakról, stb...

Én úgy vagyok vele, hogy a tdu1 és 2 óta nem játszottam még ennyit kocsis játékkal sőt, 3 éve nem játszottam ennyit egy játékkal se.
De lehetne ez az évszám több is mivel a TDU2-vel kockultam sokat 2011-be, mivel adtam neki egy nagy esélyt, de az elég kaka ehhez képest.
jó írtad megjelenés ELŐTT 1 nappal amit a tervezők vagy akik hamarabb bejutottak találtak és gyorsan kijavítottak de kijövetel óta még 1-et nem adtak ki
Utoljára szerkesztette: Dragovich, 2014.12.07. 12:59:10
Megjelenés elött 1 nappal jött ki 1 patch <#nevetes1>

Steam: Vopyy , Uplay: Vopyy SocialClub: Vopyyy

cenobite
Az új járgány:

Irány a terep!

Micsoda gépek! <#worship>
feltűnt hogy 1 hete van kint a játék és még 1 pecs se jött hozzá? nem tudom te mit vársz 1 hetes játéktól hogy bug mentes legyen és ha meg a bugokrol van szó akkor inkább fel se hoztad volna a TDU-kat
cenobite
Ja, okés köszi a gyors választ!

Overburner
Amikor a faction-öket oldod fel akkor kapod meg 😊

cenobite
Ezt a 100.000-et mikor kapjuk meg? Én azt hittem azután hogy feloldottuk a Dirt autót. De nekem még nem adta be. Vagy rosszul tudtam?

cenobite
Végre vettem a játékhoz egy Xbox360 konrollert. <#eljen> (Duplán jó, mert az Xbox-omhoz is csak egy volt eddig)
Azóta béke van és szeretet, az autó irányítása ég és föld a billentyűzethet képest. Namaste! 😄
Bár lassan haladok, mert nagyon sokat gurulok csak úgy céltalanul, de hamarosan újra elkezdem a küldetéseket. Nemrég lettem lvl10, megvan a dirt verda (Ford Focus), most megyek tesztelgetni.

Overburner
Szerintem kedves egészségedre hogy mindezt leírtad de még arra se veszem a fáradtságot hogy elolvassam. Ha nem tetszik akkor így jártál. Először meg kellett volna próbálni a bétát és ha ott bejön akkor megvenni, vagy videókat nézni vagy mit tudom én. Egyébként sem értem mit vártál egy autós játék story-ától oscardijas előadást? Ok 😄 Köszönjük hogy benéztél. Ubisoft majd ad egy puszit a költött pénzedért 😛

Skypack
Én vettem belőle 3 autót de persze kinek mi 😄

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Bármikor resetelheted a perkeket probléma nélkül.Ha mindent perkre költesz és 50 es leszel akkor lesz vagy ~110 perked ha kiraktad a 20% eséllyel +1 perk szint lépéskor perket és akkor már csak olyanorka nem tudsz rakni amikre nincs is szükséged.

Steam: Vopyy , Uplay: Vopyy SocialClub: Vopyyy

CS@
Bevallom nem olvastam végig a 6k hozzászólást(majd hétfőn munkában😊, pedig gondolom megtalálnám a választ a kérdésemre, de most inkább játszok, de bepróbálom, hátha:
Az eddig olvasottak alapján, költsem az ajándék 100k -t perkekre. Van valami hátránya a perk resetnek? Mi tart vissza attól, hogy megvegyek minél több olyan perket, ami pl csökkenti egy autó vételárát, majd 30% -al olcsóbban megvegyem a kiszemelet gépet és aztán reset skill?
köszi

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem ez a játék egy hatalmas csalódás lett. Test Drive Unilmited 2 (de még az 1 is) vagy bármelyik Need For Speed nyomába sem ér:

- az egész játék egy bug halmaz! vagy 20x kellett már újraindítani Loading képernyő miatt vagy szimplán ott ragadtam a térképnél (gépem bőven elég hozzá). Volt hogy megállt az egész forgalom, nem mozdultak az autók. Olyan is volt, hogy az összes forgalomban lévő autó Camaro volt...
- eszméletlenül pofátlanul csaló rendőrök!!!
- rendőrök fizikája és realitás 0. Az 1997-es Need For Speed 3 Hot Pursuit-ban (!!!) élvezetesebb és realisztikusabb volt az üldözés/elkapás/fizika, mint itt. Ez egy szégyen!
- Iszonyat gagyi küldetés párbeszédek + némelyik küldetés is iszonyat gagyi. Amúgy észrevettétek, hogy a storyban azt keressük aki megölte a bátyánkat, közben mi meg megölünk vagy 20 millió embert? Hol itt a logika?
- Abszolút nincs meg az az élő lélegző város feeling. Túl kevés ember, kevés forgalom. A városok egyhangúak. 2001-ben kiadott GTA 3-ban érezhetőbb volt az "élő-lélegző" város, mint itt.
- Ha vége van egy küldetésnek, eltűnnek az 1 másodperccel azelőtt ott lévő tárgyak/autók/emberek
- Rohadt idegesítő hogy minden animációnál csikorgó gumikkal indul ez a barom
- Hol van a saját karakter kinézet kreálás? Miért néz ki mindenki ugyanúgy? 2011-es TDU2-ben lehetett már..
- Semmi ösztönzés nincs a játék részéről, hogy új autót vegyél. Néha odabasz neked egy új lerobbant garázst, hogy nesze, nézz be oda ha akarsz. Ez is mennyire tré már? 😄 nehéz lett volna csinálni szép szalonokat, mint már a 2007es TDU1-ben? Lerobbant garázsban ott hevernek a nagy értékű csilli-villi autók.. Ahhhaaaa oké 😄
- nagyon kevés kocsi van, állítom hogy szintén a 97-es Need For Speed 3-ban több volt a felhozatal, mint itt!
- amin szintén nagyot bámultam, mikor közeledsz a havas táj felé az úton, hirtelen vált napos/zöld tájról/száraz utról -> sötétebb/fehérebb/havas útra. Mennyi szánalmas szar már?!????
- Online feeling = 0. Küldetéseket 99%-ban singelben nyomtam eddig. "Never drive alone", ahha... 😄 20km-re arrébb dobja a playereket, ha dob egyáltalán. Persze egyik se fogadja el a Coop invitálást

PERSZE vannak jó és izgalmas tájak és küldetések is, de összeségében ez még egy Alpha állapotban lévő tákolmány.

F*szszopó UBISOFT idén másodszor szopat be, a Watch Dogs-ot is megvettem, de azt is minek pfff. Meg úgy hallottam a legújabb Assassin Creed is egy hulladék lett. Soha többet UBISOFT általá kiadott játékot...
Utoljára szerkesztette: Sanci789, 2014.12.07. 11:44:16

bakkerman
köszi próbálgatom,előbb utóbb csak összejön 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Ne utána menj, hanem próbáld levágni az utat és oldalba kapni (egyszer sikerült a második ház mögött oldalba trafálni és maradt neki 5 életereje... mondjuk utána kisodródtam, tehát kezdhettem előlről, de kivitelezhető).

Lényeg kerülj mellé, vagy elé és kapd oldalba!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

aztakutyafáját, én megvettem 6400 pézért, pedig direkt néztem ezt az oldalt, hogy lesz-e SP, persze akkor még nem volt. faszom...
bakkerman
az istenért se tudom megcsinálni a legelején azt a tereprallys üldözős küldetést...kikéne ütnöm a csávót de a közelébe nem tudok érni,nemhogy eltaláljam...és tovább meg nem tudok így haladni

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

kemszi2
ok...mostmeg 2 perc alatt sikerült az 5 csillagot lerázni....
kemszi2
ááá ez a rendőrség kikészít....a repülőgéptemetőben hogy a francba lehet őket lerázni?
Overburner
Remélem majd a kocsikat el lehet adni 1x.

Hali!
Írtad, hogy a laptopon nagyon szaggat. A laptopodban nincs 2 videokártya? Nekem a béta alatt alapból az Inteles kártyát használta és nem az Nvidiásat, és nekem is nagyon szaggatott. Ha két videokártyád van nézd meg melyiket használja!

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

Overburner
<#eljen> 4013 ft-ot szedett le. Okés a cucc 😄
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.12.07. 09:43:27

Szabi
beregiztem majd hozzáadtam a kosárhoz és kifizettem, brazilul ír mindent, csak tippeltem hogy mit kell nyomni, de így se volt túl nehéz 😄

Overburner
Privátba segitesz hogyan csináltad? 😛

Szabi
igen 😊

egyébként nem értem hogy lett ilyen olcsó, a 40brazil pénz ~3800 ft kéne legyen, 4000 ft-ot írt paypalon, majd levont 3380-at 😄D
(nem volt pp-men semmi pénz)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.12.07. 09:38:14

Overburner
Dobozos verzióhoz tudtad aktiválni?