The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"Nulla tenaci invia est via"
És ha már valaki a World-öt említette, ott így elhanyagoltan is sokkal stabilabb a szero, van ellenfél (igaz csak hétvégén talál hamar) és szabad kóborlásban is lehet 20+ onylány játékost látni. És itt???
Oké az már kicsit uncsi, így fejlesztés nélkül.
Ez a rendőrös csalás meg már 5 éve nevetséges az utóbbi NFS szériákból száműzték is őket. Meg lehetett volna úgy is oldani mint pl. a HP-ban, úrzár, helikopter, út szélén álló gyorsabb egységek, de mikor azt olvasom, hogy egy Mini utolér egy La Ferrari az úgy furcsa, nem kicsit. Ami még érthetetlen számomra, miért szélesebb 2x egy sáv mint a valóságban, hogy könnyű legyen egyenesen menni? Akkor minek a forgalom, nem értem.
Nem azt mondom az ötlet nagyon jó (The Run utánagondolás, 2. rész?) a táj az irányítás ötös, na de a fent leírtak miért kellettek bele. Azt sem értem miért kell állandó NET hozzá, hacsak azért nem, hogy a küldetéseket ne egyedül nyomjuk, amúgy az egész szingliben letudható lenne (ja igen és így nem lesz skidrow verzió). A PvP alig működik, beta-ban is volt lag rendesen, bár nem volt annyira veszélyes mértékű, de a NFS-ekben hogy oldják meg, hogy alig van ilyen.
Félreértés ne essék nem lehúzni akarom a játékot és meg is lesz, csak 2015 kapujában ilyen hosszú fejlesztés után lehetett volna tökéletes(ebbe)t is alkotni.
a beltérben sok mindent kell még csinálni...pl az üres rádió/navigáció is elég kiábrándító...
nekem tegnap 4-5x döglött meg,hiba üzenttel,töltésközben nem történt semmi stb
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
- nincs még Spyker, szerencsére ez majd idővel változni fog 😄
- nincs visszapillantó
- nagyon kezdetleges még a belső nézet, a sebességfokozat és fordulatszám kijelzés sok autónál kimaradt... a km számláló és az óra is működhetne.. nem hinném hogy olyan hűdebonyolult lenne megcsinálni, hogyha más játékokba már sikerült..
- a megtett km számláló minden játékindításnál nullázódik nálam
néha tényleg kifagy vagy kidob a szerver, de szerencsére nagyon ritka és idővel remélem javítják majd 😊
-elég sok bug van valóban-ezeken már a tdu óta nem akadok el 😄
-rendőrökkel teljes mértékben egyetértek....
-a küldetésekbe pont bele***rok,mármint a történetbe,autós játékkal nem azért játszok,szerintem mindegyik videót ugrottam rögtön.
-a városokban szerintem is kicsi az élet,a többi rendben van
-a csikorgó gumik...azt már emlegettük főleg ha első kerekes autónál füstöltei a gumit...hátul 😄
-az autókat én is kevésnek tartom,de ez még azért változni fog
-online feeling: szintén zenész,de ha emlékeim nem csalnak a tdu nál is így volt,ilyenkor mindenki el van foglalva magával
én főként civil autókkal szeretek menni 😊
kár hogy a Ford Taurus nem vehető meg :-(
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.12.07. 15:09:06
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Biztos azért megy ilyen jól, mert nekem nem HD a monitorom.
Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2014.12.07. 14:07:56
http://goo.gl/gd6Zi5
http://goo.gl/gd6Zi5
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.12.07. 13:15:30
Most itt gurulgatok, és annyi tök jó helyszín van, egy jó fotómódot valahogy "bele-peccselhetnének". 😊 TDU-kban is imádtam fotózni, többszáz kép van elmentve, krúzokról, tájakról, stb...
gamertag: kenobita
De lehetne ez az évszám több is mivel a TDU2-vel kockultam sokat 2011-be, mivel adtam neki egy nagy esélyt, de az elég kaka ehhez képest.
Utoljára szerkesztette: Dragovich, 2014.12.07. 12:59:10
Steam: Vopyy , Uplay: Vopyy SocialClub: Vopyyy
Azóta béke van és szeretet, az autó irányítása ég és föld a billentyűzethet képest. Namaste! 😄
Bár lassan haladok, mert nagyon sokat gurulok csak úgy céltalanul, de hamarosan újra elkezdem a küldetéseket. Nemrég lettem lvl10, megvan a dirt verda (Ford Focus), most megyek tesztelgetni.
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Steam: Vopyy , Uplay: Vopyy SocialClub: Vopyyy
Az eddig olvasottak alapján, költsem az ajándék 100k -t perkekre. Van valami hátránya a perk resetnek? Mi tart vissza attól, hogy megvegyek minél több olyan perket, ami pl csökkenti egy autó vételárát, majd 30% -al olcsóbban megvegyem a kiszemelet gépet és aztán reset skill?
köszi
- az egész játék egy bug halmaz! vagy 20x kellett már újraindítani Loading képernyő miatt vagy szimplán ott ragadtam a térképnél (gépem bőven elég hozzá). Volt hogy megállt az egész forgalom, nem mozdultak az autók. Olyan is volt, hogy az összes forgalomban lévő autó Camaro volt...
- eszméletlenül pofátlanul csaló rendőrök!!!
- rendőrök fizikája és realitás 0. Az 1997-es Need For Speed 3 Hot Pursuit-ban (!!!) élvezetesebb és realisztikusabb volt az üldözés/elkapás/fizika, mint itt. Ez egy szégyen!
- Iszonyat gagyi küldetés párbeszédek + némelyik küldetés is iszonyat gagyi. Amúgy észrevettétek, hogy a storyban azt keressük aki megölte a bátyánkat, közben mi meg megölünk vagy 20 millió embert? Hol itt a logika?
- Abszolút nincs meg az az élő lélegző város feeling. Túl kevés ember, kevés forgalom. A városok egyhangúak. 2001-ben kiadott GTA 3-ban érezhetőbb volt az "élő-lélegző" város, mint itt.
- Ha vége van egy küldetésnek, eltűnnek az 1 másodperccel azelőtt ott lévő tárgyak/autók/emberek
- Rohadt idegesítő hogy minden animációnál csikorgó gumikkal indul ez a barom
- Hol van a saját karakter kinézet kreálás? Miért néz ki mindenki ugyanúgy? 2011-es TDU2-ben lehetett már..
- Semmi ösztönzés nincs a játék részéről, hogy új autót vegyél. Néha odabasz neked egy új lerobbant garázst, hogy nesze, nézz be oda ha akarsz. Ez is mennyire tré már? 😄 nehéz lett volna csinálni szép szalonokat, mint már a 2007es TDU1-ben? Lerobbant garázsban ott hevernek a nagy értékű csilli-villi autók.. Ahhhaaaa oké 😄
- nagyon kevés kocsi van, állítom hogy szintén a 97-es Need For Speed 3-ban több volt a felhozatal, mint itt!
- amin szintén nagyot bámultam, mikor közeledsz a havas táj felé az úton, hirtelen vált napos/zöld tájról/száraz utról -> sötétebb/fehérebb/havas útra. Mennyi szánalmas szar már?!????
- Online feeling = 0. Küldetéseket 99%-ban singelben nyomtam eddig. "Never drive alone", ahha... 😄 20km-re arrébb dobja a playereket, ha dob egyáltalán. Persze egyik se fogadja el a Coop invitálást
PERSZE vannak jó és izgalmas tájak és küldetések is, de összeségében ez még egy Alpha állapotban lévő tákolmány.
F*szszopó UBISOFT idén másodszor szopat be, a Watch Dogs-ot is megvettem, de azt is minek pfff. Meg úgy hallottam a legújabb Assassin Creed is egy hulladék lett. Soha többet UBISOFT általá kiadott játékot...
Utoljára szerkesztette: Sanci789, 2014.12.07. 11:44:16
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Lényeg kerülj mellé, vagy elé és kapd oldalba!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Írtad, hogy a laptopon nagyon szaggat. A laptopodban nincs 2 videokártya? Nekem a béta alatt alapból az Inteles kártyát használta és nem az Nvidiásat, és nekem is nagyon szaggatott. Ha két videokártyád van nézd meg melyiket használja!
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.12.07. 09:43:27
egyébként nem értem hogy lett ilyen olcsó, a 40brazil pénz ~3800 ft kéne legyen, 4000 ft-ot írt paypalon, majd levont 3380-at 😄D
(nem volt pp-men semmi pénz)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.12.07. 09:38:14