The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Overburner
HOLY COW acsi megvan véletlenből 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Szabi
😄

"Nulla tenaci invia est via"

Seangaijin
<#alien2><#worship>

A 3 ferka máshogyan...

Circuit a leggyorsabb és a legkönyebben kezelhetőbb.

Steam: Vopyy , Uplay: Vopyy SocialClub: Vopyyy

Seangaijin
Akkor gondolom a circuit hozza ki a kocsiból a legtöbbet. Vagy mindegyikkel ugyan olyan gyors a verda?

[HUN]FaTaL
Miamiben is van egy ferka, ha jól rémlik. (Meg a Miura)

http://goo.gl/gd6Zi5

Szabi
C:\Users\felhasználóneved\Pictures\Uplay\The Crew

hova menti a játék az f12-vel készített képeket?
Norbi1990
A Las Vegasi vagy a Los Angelesi autókereskedésbe vannak.
Seangaijin
Las Vegas, Los Angeles.

Ozzyehh
és ha van akkor hol tudok venni
?

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

kemszi2
amint van pénzed
Ozzyehh
Srácok, ferrári, lamborghini és hasonlók hányas szinttől megvehetőek?

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

kemszi2
na azt hiszem ezzel a busz kinyírós küldetéssel megvárok valakit/valakiket....
Utoljára szerkesztette: kemszi2, 2014.12.07. 19:47:22
Overburner
Fullstock-ot nem lehet tuningolni se alkatrészügyileg se kinézetileg kivéve az official felniket szineket belsőtereket 😊. Igen lesz később ami többet ad de úgy is gyülni fog a zsé elég jól 50-en. Frakció küldik ha nem versenyek akkor simán teljesithetőek hiába irja hogy hard. Pl el kell jutni 1óra alatt valahova kb 35-45 perc alatt megvan.

Seangaijin
Lenne kérdésem azokhoz akik már elől járnak. Ha veszek egy autót, de nem akarom h street, dirt stb legyen hanem csak simán rárakni a különböző alkatrészeket ez lehetséges? Illetve lesz majd olyan verseny amin több mint 1200$ lehet szerezni? A Fraction-ös versenyke olyan nagy vasakat igényelnek h szinte teljesíthetetlen mindegyik, mert hiába pakolom az alkatrészeket rájuk a level is megy fentebb és utána már nagyobb kocsit kér a fraction-ös versenyhez. Eléggé ködös ez még nekem, meg ez a tuningolós rendszer is egy bullshit. Mondjuk level 34 vagyok de érdekes...

gúgli vagy játékba skill fül térképnél.

Asrock ex 3 970 | amd fx 6100 ~4ghz | tk frio | kingston hyper x blu 2x4gb | gigabyte hd 7870 256bit 2gb oc Uplay : fakerka12 Origin :faker Steam: faker[hun] Regi TDU 1 nick : ladicsHUN / ladics12

Alien69
Még 1 kérdés. A roncsokat szeretném megtalálni. Erre nincs valahol térkép? <#vigyor3>

😄

Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14

Alien69
THX mindenkinek!<#worship>

chat filtert kilehet kapcsolni, de minden játék indításnál kikell kapcsolni mert szereti visszakapcsolni magát.

nagyobb kép ? 😄

Asrock ex 3 970 | amd fx 6100 ~4ghz | tk frio | kingston hyper x blu 2x4gb | gigabyte hd 7870 256bit 2gb oc Uplay : fakerka12 Origin :faker Steam: faker[hun] Regi TDU 1 nick : ladicsHUN / ladics12

A chat.... Szinte random csillagozza ki az uzeneteket...

Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14

[HUN]FaTaL
Igen, semmi probléma vele.

Overburner
Na én meg elmegyek megvenni a Maserati-t mert egyik nagy kedvencem. Elbiciklizek szépen a Performance Tuner-hez mivel csak az a spec elérhető hozzá. Mondom milyen faszán meg fogom csinálni erre semmit se lehet rajta hát mi a tököm ez? 😄 Még felnit se rakhatok rá csak ami official.......stickert se sőt még az interior is megvan szabva hát lol....köszönjük Emese ettől azért többet vártam 😄

Igen, gondnélkül működik.

Alien69
Nuuvem-s season pass gond nélkül "alkalmazható"? <#idiota>

Overburner
Ja AI nem csúszik....az elég vicces küldi.

kemszi2
hmmm nem egyformán emlékszünk erre a tdu2 re 😄
most egy havas küldetés készített ki,már 150 ponttal nagyobb volt az autóm mint ami szükséges,mégis minden kanyarban lenyomtak,még jó hogy a vége már rendes hó mentes övezetben ment...

Utoljára szerkesztette: vajo, 2014.12.07. 18:34:50

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

hotwheels

Utoljára szerkesztette: hotwheels, 2014.12.07. 18:07:19

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Ez a nagy lapos izé hol van?
A statisztikát tényleg javíthatnák...
Már lehetne valamelyik kocsimba 1000km erre ha belépek 0. 😄
Sajnos én később mert sokba került, de végre én is villoghatok a szarommal. 😄
Overburner
Silverado-m (alig várom a dirt specjét már......)

Street-re ezt a Charger-t néztem ki

Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.12.07. 17:10:05

Ennek ugorj neki bajnok

Azt tudnod kell h nemerőlködtem rajta.Első kapufa a többi 3 arany.5x mentem rajta <#papakacsint>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Norbi1990
Most ezekkel nyomom:
RAM
CHALLENGER
MCLAREN
[HUN]FaTaL
Ezek a kurva takedown küldik rohadt nehezek, Miamiben a Mini ellenit egyelőre nem sikerül megcsinálni 😄

tutituti
na a vicc hogy vpn-t használva egyből bedobott session-be.
anélkül sajna hiába engedtem át routeren vagy direkbe kötve,akkor se dobott be.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Azért kell a net hozzá hogy ne LOPJÁK!!!! Azóta sem látom hálaégnek semmilyen t...ten 😄
Skypack
A Silveradon sokáig gondolkodtam aztán végül a Ram lett azért Viper motor erős indok 😄 Azért a bömbi is jó lehet tescóba járosnak 😄

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Szabi
keresek 2-3 játékost akik jönnének TS-re küldizgetni, gyorsan végig akarom pörgetni a küldiket, de egyedül unalmas 😄

[HUN]FaTaL
Na én is behúztam a season passt a nuuvemről, legalább a multipack dlc is benne van amit baszott küldeni az 576 😄

cenobite
jaja! 😊

gamertag: kenobita

Overburner
Fele amit felsorolt nevetséges, főleg hogy úgy tűnik hogy csak bővíteni akarta a listáját hogy mégjobban tudja szidni.... Ha normálisan nem tud véleményt alkotni miért ne hurroghassuk le? Tudom én is hogy sok a hiba és közel sem jó még......látom mi folyik fent 😄 aki csak a rosszat akarja az csak azt látja.

Szabi
a valóságban is lenyom bármelyik szanaszét tuningolt járgány egy stock sportautót.. 😄

és a World-ben is voltak/vannak bőven furcsaságok.. 😊

Oké, de is érzed, hogy ez nonszensz. Én annak idején, azt hittem csak megtévesztés, nyelvbotlás volt. Te is anyáztál volna ha a pl. World-ben a Zondát simán lehagyná egy Silvia (csitt nélkül).

Más.: ezeket a nem tuningolható DLC járgányokat hogy lehet mégis teletömni alkatrésszel?
Szabi
TDU 1-2-be sokszor látta a Spykerem hátulját.. szóval tudja jól hogy mi az.. 😄

kemszi2
tudom mi az 😄
azért volt az -> XD