The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
most vettem a braziloktól 3380ft-ért a season pass-t 😊

"Nulla tenaci invia est via"

bakkerman
Nagyon komoly a játék!!! Próbálgattam csinálni küldetéseket de mindig elkolbászolok,és inkább csak gördülök 70-80-al és figyelem a tájakat,a várost,kibaszott szép és igényes lett,baromi részletes! Az autók kidolgozottsága is jó,a hangok is rendben vannak,fizika is nekem bejövős,néhol kell gépészkedni azért főleg ha nyomás alatt van az ember egy-egy versenyen. Sok dolgot nem vágok azért a játékban,de belejövök,megéri az árát!
bakkerman00 a nevem a játékban

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Szabi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Rev Hard
A TDU 1 H módja az a másik véglet volt, megvolt benne a kihívás de az a hold gravitáció nem real, olyan nincs a valóságban. Ez a játék arcade -nak készült ebben nincs semmi meglepő, ám a fizika szerintem teljesen megállja a helyét. Ha valaki a különbséged keresi a Hardcore és a többi között az 300km/h felett keresse, mert kell ám gépészkedni hogy az úton maradjon az autó, ha kimegy a picsája vagy elpattog akkor azt már nem nagyon lehet megfogni és ezzel szerintem odaver a TDU 1 H módjának is.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

azt olvastam, hogy mindig a játékos szintjéhez lövi be a gép az ellenfeleket, tehát elvileg mindegy, hogy 50-es kocsid van vagy 1200-as. Gyakorlatilag nem, vagy csak én vagyok ultrabéna ebben a játékban (ez simán lehet). Nekem az elsőt utolérni totál lehetetlen volt, mindig kb. 4-500m előnye volt. A többieknél valóban úgy működött a dolog, ahogy leírtátok, ha nagyon lemaradtam, megvártak, aztán el lehetett menni, de az első, az mindig 500m előnnyel ment. Mondjuk nem zavart, élveztem így is.

Én azon szoktam röhögni, amikor a teherautók (pickupok, na) meg a hummerek mennek el a ferrarim mellett... nem veszem komolyan, ez egy szint-optimalizációs cucc, nem szimulátor.... a hangulat számít, az meg nekem nagyon adja.
Rev Hard

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Sikerült bekerülnöm 1 south lobbyba ott 16 pálya volt,valszeg annyi van midwesten is mert utolsó pálya ittis 1 olyan pálya volt ami 1ik a 15 böl csak sprintbe.

Steam: Vopyy , Uplay: Vopyy SocialClub: Vopyyy

MerlinW
Nem szabad vért izzadni😊 Az ilyen hosszú futamoknál gyakorlatilag nagyon el kell bénázni (többször is), hogy ne nyerjél. Igaz, hogy mindig a seggedben vannak az ellenfelek, viszont ha baleseted volt, konkrétan bevárnak téged. Volt hogy egy 1 órás futamon többször is karamboloztam, kipördültem, 1km-re elhúztak a többiek, aztán 15-20mp múlva megint első helyen autókáztam.

Az utolsó 3-4 checkpoint-nál érdemes odafigyelni, addig csak élvezd a tájat😊

[merlinw.org]

Nem csináltak semmit ellene, ott a híres Air Base Assault amibe 2 kanyart kivéve mindenhol lelehet vágni és leis vágják.

tutuhawer
bejelöltelek barátnak, sikerült. 😊
Játszani biztosan nem tudunk, nekem nincs rendes PC-m, tudod, egy darabig maradok a kamionoknál.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Tehát akkor kb. 50-70 versennyel lehet számolni, ez talán kezdésnek megteszi. <#ejnye1> <#eplus2>
A fejlesztőknek üzenem fél évente nőhetne ezen versenyek száma, mert uncsivá válhat. <#mf2>

Megj.: a beta-ban tetszettek a PvP versenyek különösen a terepes futamok. Kicsit Colin McRae hangulata volt, igaz sokkal arkadabb kivitelezésben. Nem tudom a pálya-levágok ellen csináltak e valamit, mert ott szinte lassulás, büntetés nélkül lehetett ezt megtenni, míg pl. a Dirt Autosport-ban elveszi a gázt X sec-ig, ha elhagyod a pályát, mind a 4 kerékkel.
Még csak a Midwestes lobbyba jutottam be , ott van vagy 10-15 pálya, ha mind az 5 be ennyi van akkor elég sok pálya van.

Nincs semmilyen álnév a saját nevemmel versenyzek (World = Uplay), annyi különbséggel hogy az 1-es helyett egy . van, mert az a nélkülit valaki lenyúlta (csak tudjam meg ki, lesz
Ja és még nincs meg nem is lenne időm vele játszani + sejtettem hogy az első pár hétben tele lesz hibával (nem volt ez rendesen letesztelve) és nem akartam szenvedni, mellesleg számítok egy nagymértékű karácsonyi árleszállítással is. <#finom>
És ki a túró az az UFO1?? <#guluszem1> <#mf1>

Az jó sok! <#falbav> <#levele>
A BETA alatt 2 PvP volt (mondjunk csak 1 működött) ahonnan talán 4 vagy 5 különböző versenyre dobott be. Volt városi ill. terepverseny és csak azért kérdezem, mert páran a NFS szériából érkezünk és nekünk ez a gurulgatás nem igazán fekszik, vagy van hard verseny (igazi ellenfelek ellen) vagy megette a fene az egészet. <#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2014.12.07. 01:14:47
Oks köszi. Be is ruházok szerintem akkor a pontokra. Ha jól számoltam kb 50 pont jön ki pluszba.

Uplay , Origin: HUN_Munyez

csak perk pontokra érdemes, azon kívül tudsz venni kocsit meg külső tuningot, meg olyan belső tuningos cuccokat amit mondjuk street kocsival szereztél de vettél 1 másik street kocsit, azok közül megtudod venni creditből is, de játékbeli pénzből is , és mivel max szinten gyorsan jön már a pénz így szerintem csak perk pontra érdemes mert azt máshogy nem szerezhetsz 50 után.

A játék elején kapott CrewCrediteket perk pontokra érdemes elkölteni vagy van valami egyéb amire jobban megéri?

Uplay , Origin: HUN_Munyez

Én ahogy írtam egyszer, nálam nevetségesen könnyü volt 1 hosszú futam(50 perces volt kb. mert 1200+ carleveles voltam) Los Angeles től Miami ig tartott az út ami szerintem kb. 130 kilóméter és ott volt olyan hogy bug miatt back to track visszábdobott kb. 5 kilóméterrel 3 perc múlva első voltam mert az ellenfél kb. megvárt míg utolnemérem őket, amikor első voltam akkor meg lehetetlen volt lerázni őket kivéve az utolsó elötti checkpointon akkor hirtelen 10 másodperccel lemaradtak.

FishNoRba
Hát nem tudom. Én a 2.5 órás futamot toltam le valami 2 óra és 5 perc alatt, de az minden volt csak nem szórakozás. Vért hugyoztam az első helyért, holott az én kocsim teljesítménye bőven meghaladta a AI -ét. Persze, a táj borzasztó hangulatos, meg elég változatosak voltak a körülmények is, de nincs annál lehangolóbb ,mint mikor 350 -el suhansz el a kocsik között, és valami istentelen feelinges a dolog, majd azt veszed észre ,hogy megjelenik a seggedben egy mini cooper. Na ilyenkor pattan el az emberben valami.
Egyébként én figyeltem a távot a műszerfalon, és ahogy számoltam kb 450 kilcsi volt az út.

&#21172;&#20685;&#32773;&#12398;&#25569;&#12426;&#12371;&#12406;&#12375;&#12289;&#37444;&#12398;&#25331;&#12290;&#12393;&#12371;&#12395;&#12491;&#12540;&#12474;&#12364;&#12354;&#12427;&#25171;&#12388;

Ja azt hittem hogy már te is belemélyültél a dologba de akkor úgytünik nem.Annyi előnyöd van hogy mire játszani fogsz addigra remélhetőleg az online része is rendben lesz.

tutuhawer
nekem otthon win XP-m van, itt benn az irodában, ha van időm, akkor pedig egy elég fasza laptopom, de a prológot se tudom megcsinálni, annyira akad. Sajnos én nem tudok játszani, csak próbálom megismerni a játékot. 😞( Minden adott pedig, kedvem van, játékom előrendelt megvan, kormányom 900 fokos megvan, a haverok megvannak, de a PC-m hiányos 😞
Illetve UFO1 ha megírná milyen fantázianéven hasít, fasza lenne...

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

minden területre 1 lobby van (szóval 5) az más hogy 1 területen belül több helyen lehet jelentkezni a lobbyra de ugyanoda jelentkezel.Tutu, te a mai napon(szombat nem ez a 14 perc ami most eltelt 😄 ) próbáltál pvpzni?Mert nekem 1x sem sikerült , 1,5 órás queue time után broken lobby ba dob be.

tutuhawer
te milyen álnéven játszol?

lenne egy olyan kérdésem hogy másnak is bugol a 4 palyeres crew? mert mi nem tudunk 4 játszani csak 3-an mert mihint 4 megyünk egy versenyre elkezd tölteni és szétdob mindenkit de viszont ha csak 3 megyünk tokéletesen fut minden valaki tapasztalt ilyet vagy tud eröl valamit?
Valaki aki bejárta már az egész map-ot leírná hogy mennyi PvP verseny van összesen.
arnold0825
Köszönöm a választ, így próbáltam énis de nem fogadja el (uplay-en se és a játékban sem)

most mentem egy 1+ órás wolf factionös dirtes race-t (valami 1 óra 10 perc körül végeztem vele, kár, hogy nem írja ki, meg azt sem, hogy mennyi volt a táv pontosan, mert érdekelne, de sebaj), háááát, ekkorát régen szórakoztam autós játékban! Eszméletlen hangulatos volt, sosem unalmas, persze, az AI csal, de a második hely azért összehozható volt még nekem is (első 3-ban kell lenni a sikerhez, az első kb. megfoghatatlan, a 3. már lassabb többnyire, kivéve, ha az ember elszáll a susnyásba - 1 óra folyamatos versenyzés alatt megesik az olyan kocákkal, mint én) de igazából az egész verseny hangulata volt a fantasztikus. A tájak, a színek, a terep végtelensége és változatossága egészen lenyűgözött, és mindez úgy, hogy közben végig verseny volt, lazítani nem nagyon lehetett (bár nagyon értékeltem a vonalvezetést, hogy voltak "pihi" részek a koncentrálós-tekergősek mellett azért). Le a kalappal a fejlesztők előtt, ezt a gammát (minden hibája és idegesítő tulajdonsága ellenére) nagyon eltalálták... Régen éreztem úgy, hogy igen, ezért megérte kifizetni a pénzt a kasszában, de most így vagyok vele. Amennyi időm van játszani, ezzel elleszek pár évig úgy hiszem... 😊
marcihusi
jó neked! Több helyen olvastam már erről a problémáról, több féle magyarázatba és megoldásba beleszaladtam. Van aki a gpu bios frissítést javasolja. Van aki az nvidia tweak ui korábbi esetleges használatát tartja a probléma forrásának, és kizárólag egy windows reinstallban látja a megoldást! Megint mások úgy gondolják(velem együtt, és ebből van a legtöbb), hogy ez driver gond, és várjuk az újat sok szeretettel. Az tény, hogy nálam azóta áll fent ez a helyzet mióta az új driver van. Ja és hiába raktam vissza a régi driver-t, nem oldotta meg a dolgot.

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

MerlinW
Szerintem arra gondol, hogy a plate által adott kulcsokat hova kell beírni.

[merlinw.org]

Szabi
mert megjelenés előtt lehetett beírni 😄

MerlinW
Nálam fix 60fps ezzel a driver-el, pont ma néztem. Egyszer sem láttam alá esni.

[merlinw.org]

MerlinW
Uplay, redeem code gomb bal oldalt a DLC menü alatt, vagy a játék főmenüjében redeem code.

[merlinw.org]

marcihusi
A 970-es nem cicereg, legalábbis az enyém. Sokkal nagyobb problémám van az új driver-rel. Mióta ez a 344.75-ös van fent, meglepően alacsony fps-eket produkál a gép pl a crew-ban, itt-ott leesik 40-re a v-sync ellenére is, és ez nem csak némi ingadozás, hanem tartós visszaesés. Vagy pl a Far Cry4 az új driver előtt lazán ment 60 fps-en, de most, szigorúan a 30-40 közötti tartományban mozog. És ez igen bosszantó, főleg az nézve, hogy egy r280-on simán megy a crew 60fps-sel. Remélem nvidiáék hamar orvosolják a problémát. Ellenben viszont nagyon csendes és hűvös a kártya, maximális beállítások mellett sem megy 52fok fölé, és a ventik is csak 1000-1200-as fordulaton mennek. Ha pedig nincs terhelve, akkor gyakorlatilag nem is mennek a ventik, hanem passzívan hűti magát a kicsike.

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

arnold0825
Remek, 4 napja jelent meg de már nemfogadja el a kódokat.....Pazar

Szabi
elméletileg már nem lehet :-/

arnold0825
Valaki segítene, hogy hogyan kell a golden plates kódokat beírni, mert sehogysem sikerül

CS@
Köszi valóban 1 óra alatt jobbat sikerült csinálni mint az alap bronz 10es szett

Overburner
Geometry az.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Nálam i5 4570, 8GB ram és GTS250-el mediumba megy. Van ahol kicsit lassabb, de még játszható. 😊

DX12-es kártyákra várok, 2-3 hónap és lesz R9 300 és GTX960 is., utóbbi a kiszemelt remélem az majd nem cicereg mint a 970-es. 😄
IMYke2.0.0.0
A pi... fenébe. Pedig azé' ránéztem volna jövőre... 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szabi
az :-/

i5-el és engts450-el éphogy élvezhető 1080p low-ba

IMYke2.0.0.0
2 magos CPU-val és HD4870-el próbálta már valaki? Esélytelen volna a számomra?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kis szinten még elég nehezek a challengek de max szinten (15% skill perk miatt meg nagyobb carlevelű kocsi miatt) elég könnyü lesz.

Configba nem lehet valahol atirni? Csak van valami okossag a lassan spawnolo jarmuvekre ,mert igazabol engem csak az "zavar" / hianyolom ,hogy nem tavolra spawnol hanem lathatoan.. egesz kozel a horizontra

Asrock ex 3 970 | amd fx 6100 ~4ghz | tk frio | kingston hyper x blu 2x4gb | gigabyte hd 7870 256bit 2gb oc Uplay : fakerka12 Origin :faker Steam: faker[hun] Regi TDU 1 nick : ladicsHUN / ladics12

Nincs ilyen. (LOD / draw distance kéne hogy legyen)
full 50 platina szettek, az duuurva... tiszteletem Nektek, én kb. 200. szintű autókig jutottam még csak, és nem is minden küldi megy aranyra... Gratulálok!
<#worship>
A #6266-ot olvastad? Ott írtam a beállításaimat. SOSEM kattogtat azóta (ami engem is nagyon idegesített korábban), és remekül fut 900fokkal.
field of view azt hiszem. 😊

Asrock ex 3 970 | amd fx 6100 ~4ghz | tk frio | kingston hyper x blu 2x4gb | gigabyte hd 7870 256bit 2gb oc Uplay : fakerka12 Origin :faker Steam: faker[hun] Regi TDU 1 nick : ladicsHUN / ladics12

cool na igy már más ez volt a gond igy már 1299 thx
Utoljára szerkesztette: Dragovich, 2014.12.06. 18:11:41
Rájöttem mi a gond, a perkek is beleszámítanak a car levelbe,minden teljesítmény növelő perket rakj ki.

Egyre többször áll le az exe...
Ma már 2x is befagyott.