The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nulla tenaci invia est via"
bakkerman00 a nevem a játékban
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Én azon szoktam röhögni, amikor a teherautók (pickupok, na) meg a hummerek mennek el a ferrarim mellett... nem veszem komolyan, ez egy szint-optimalizációs cucc, nem szimulátor.... a hangulat számít, az meg nekem nagyon adja.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Steam: Vopyy , Uplay: Vopyy SocialClub: Vopyyy
Az utolsó 3-4 checkpoint-nál érdemes odafigyelni, addig csak élvezd a tájat😊
[merlinw.org]
Játszani biztosan nem tudunk, nekem nincs rendes PC-m, tudod, egy darabig maradok a kamionoknál.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
A fejlesztőknek üzenem fél évente nőhetne ezen versenyek száma, mert uncsivá válhat. <#mf2>#mf2>
Megj.: a beta-ban tetszettek a PvP versenyek különösen a terepes futamok. Kicsit Colin McRae hangulata volt, igaz sokkal arkadabb kivitelezésben. Nem tudom a pálya-levágok ellen csináltak e valamit, mert ott szinte lassulás, büntetés nélkül lehetett ezt megtenni, míg pl. a Dirt Autosport-ban elveszi a gázt X sec-ig, ha elhagyod a pályát, mind a 4 kerékkel.
Ja és még nincs meg nem is lenne időm vele játszani + sejtettem hogy az első pár hétben tele lesz hibával (nem volt ez rendesen letesztelve) és nem akartam szenvedni, mellesleg számítok egy nagymértékű karácsonyi árleszállítással is. <#finom>#finom>
És ki a túró az az UFO1?? <#guluszem1>#guluszem1> <#mf1>#mf1>
Az jó sok! <#falbav>#falbav> <#levele>#levele>
A BETA alatt 2 PvP volt (mondjunk csak 1 működött) ahonnan talán 4 vagy 5 különböző versenyre dobott be. Volt városi ill. terepverseny és csak azért kérdezem, mert páran a NFS szériából érkezünk és nekünk ez a gurulgatás nem igazán fekszik, vagy van hard verseny (igazi ellenfelek ellen) vagy megette a fene az egészet. <#szomoru1>#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2014.12.07. 01:14:47
Uplay , Origin: HUN_Munyez
Uplay , Origin: HUN_Munyez
Egyébként én figyeltem a távot a műszerfalon, és ahogy számoltam kb 450 kilcsi volt az út.
労働者の握りこぶし、鉄の拳。どこにニーズがある打つ
Illetve UFO1 ha megírná milyen fantázianéven hasít, fasza lenne...
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
[merlinw.org]
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
DX12-es kártyákra várok, 2-3 hónap és lesz R9 300 és GTX960 is., utóbbi a kiszemelt remélem az majd nem cicereg mint a 970-es. 😄
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Asrock ex 3 970 | amd fx 6100 ~4ghz | tk frio | kingston hyper x blu 2x4gb | gigabyte hd 7870 256bit 2gb oc Uplay : fakerka12 Origin :faker Steam: faker[hun] Regi TDU 1 nick : ladicsHUN / ladics12
<#worship>#worship>
Asrock ex 3 970 | amd fx 6100 ~4ghz | tk frio | kingston hyper x blu 2x4gb | gigabyte hd 7870 256bit 2gb oc Uplay : fakerka12 Origin :faker Steam: faker[hun] Regi TDU 1 nick : ladicsHUN / ladics12
Utoljára szerkesztette: Dragovich, 2014.12.06. 18:11:41
Ma már 2x is befagyott.