The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát nekem (meg nagyon sok embernek) olyat csinált hogy mindennap a statisztikát restelte és kb. a múlthét szerdai karbantartás elötti adatok maradtak meg, meg bugként mindig random emelkedik a story mission completed % (volt nekem 1000% on is így 1x 200% completedem volt a statisztikában), persze ez csak statisztika mert minden megmarad (a landmarkok a missziók a cuccok a pénz az eredményeid stb.).Nekem a kilóméter számláló az randomba resetel, nem mindig és nem minden autónál(azaz összességébe mindnél csak nem ugyanakkor).

Steam: Vopyy , Uplay: Vopyy SocialClub: Vopyyy

Új Team Speak 3 szerverünk van.
IP: onyx.voic.in:6390
Pw: alma
Továbbra is szeretettel várunk minden kezdő és profi sofőrt társaságunkban. <#worship>
XenHai
Én is mennék kicsit vadulni.
[HUN]FaTaL
Én a megtett kilométerre és az autóstatisztikára gondolok, más még nem veszett el hála istennek.

http://goo.gl/gd6Zi5

jön most valki crew-zni? uplay nevem:barcadani99
mire gondolsz?

Asrock ex 3 970 | amd fx 6100 ~4ghz | tk frio | kingston hyper x blu 2x4gb | gigabyte hd 7870 256bit 2gb oc Uplay : fakerka12 Origin :faker Steam: faker[hun] Regi TDU 1 nick : ladicsHUN / ladics12

kemszi2
én ma befejeztem a főszálat, 5-6 küldetés volt ami megnehezítette a dolgomat/ezeknél a kellőnél jóval nagyobb szintű autóval viszonylag könnyű volt végül átjutni+némi szerencsével/
gduck
Én is igyekezek eljutni akkor 20-as szintig XD 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Overburner
Eközbe a Ubisoftnál
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Na Ubisoft reagált a statos dologra:
Lately, some players have been encountering an issue where some game statistics where lost.
Our team has been looking into it and was able to identify the issue. What was happening is that the server was sometimes unable to load your stats and erasing them.
With today’s Patch, the server will no longer be erasing your statistics however it might still be displaying the wrong stats.
In short, your stats are no longer reset but they might not be properly displayed.
Be sure that the team will be fixing this last issue for good in a future patch, until then, if you want to see your stats you can log off and log back into the game a couple of times and you should see them properly.
We thank you for your patience and understanding.
The Crew Team.

én a videójátékbolt.hu-ban vettem meg a játékot,ott azt mondták hogy nem kaptak plusz kódokat,és hogy azokat reklamájam meg a magyarországi forgalmazótol (playon) írtam egy levelet a plyaon-nak és basztak ráválaszolni.reklamáltam a boltban is ahol vettem a játékot és erre medobtak egy komplett far cry4-es előrendelői csomagal.poszter poló season pass,extra uplaypontok.meg egy rakat extra karakter és fegyver ja meg kaptam még egy far cry-os zipo gyujtót is. 😄 a nevem uplay-en barcadani99 .vegyetek fel barát listára

Utoljára szerkesztette: barcadani99, 2014.12.09. 16:51:22
Ez csak 1 spontán gurulás volt.MrFord vett egy full stock SL AMG-t LA-be és át kisértük a Miami tuning boltig.Hétvégére meglesz nagyjából mindenkinek a 20as szint és a performance tuningal már van krúz sebesség (vagy circuit). <#papakacsint>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Mivel megjegyezte EDDIG is a statisztikákat ( lásd awardsok stb. működése) csak statisztikánál rosszul mutatja ki így elvileg semminek se kelletvolna elvesznie csak ubisoft elcseszte az 1. karbantartással.

Mikiller
Az út felett az a sárgás barnás csík az mi? Nem lehet kikapcsolni? Rohadtul idegesít, pedig csak a videókat nézem.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

[HUN]FaTaL
Nem.

[HUN]FaTaL
Igen, alig pár hozzászólással lejjebb írtam, hogy avval tolom.

[HUN]FaTaL
A korábbi statisztikák nyílván elvesznek. Ha most kilépsz és visszalépsz (már az új verzióval) megint törlődnek?

Gabisan666
A meglevo autok kozul eladni nem lehet?

Asrock Z390 PhantomGaming9☆9700K/4500Mhz☆GSkill TridentZ DDR4 2x8GB KIT 3200MHz/3600Mhz☆ Gainward RTX 4070 Ti Reunion GS 12GB☆Samsung980NVMe500GB☆Toshiba SATA3 2x3TB☆Asus Xonar AE☆ Seasonic GX-1000☆

Overburner
1x én is akarok ilyenekben részt venni <#taps>

<#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Köszi a segítséget, így már minden világos! Igazából nem az első ponttal volt a gond, hanem a többi része volt számomra bizonytalan. Még egyszer köszönöm!
logitech formula force ex -et támogatja?
játékos listába:

potyoro
Köszönöm
marcihusi
Semmi gond, már úgy is lépnem kellett. Néha nem árt, ha alszik az ember egy kicsit.
Menet közben csináltam egy kis felvételt tegnap:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Hát ez a patch semmire se volt jó, ugyanúgy nem jó a statiszikák pedig azt írták hogy javítják.

Nekem most jó a játék! 😄

[HUN]FaTaL
Nem kell dombornyomott kártya, csak lehessen vele neten fizetni. Nekem külön internetkártyám van, külön számlával és simán megy a paypal.

1. regisztálsz nuuvemre (google fordítót használj, ha nem beszélsz portugálul, de eléggé adja magát, hogy mi micsoda anélkül is)
2. regisztrálsz paypalra (ha van már nyilván nem kell)
3. belépsz nuuvemre, ráböksz a paypal-os fizetésre, és megadod az adatokat. (itt vagy dombornyomott kártyával fizethetsz, vagy pedig - ahogy én is - előbb át kell utalnod pénzt a paypal-fiókodba. Ez eltart egy darabig, de ha lehet, még biztonságosabb. Amikor feltöltötted a paypal-egyenlegedet (belföldi utalás), akkor már kb. két gombnyomás a nuuvem felületén a fizetés.)
4. megjelenik a játékaid között a season pass, beírod a kódot uplaybe, és játszol
potyoro potyka
Uplayben barátnak vedd fel azokat az embereket akiknek a neve itt van fent a listában (Játékos lista), és látni fogod őket a térképen. Csak egy szerver van tehát olyan lehetőséget ne is keress, hogy csak magyarok.

(Utólag lehet a hozzászólást válaszhoz rendelni?)
Utoljára szerkesztette: VJP, 2014.12.09. 13:09:16

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

le a kalappal, gratulálok!<#taps><#worship>
Hogyan megy ez az on-line "téma"? Magyar emberkékkel szeretnék játszani on-line. U-play ről indítom a játékot, foggalmam sincs hogy működik. Játékon belül, vagy kívül kell keresni magyar szevert, vagy külső programmal vagy...? Kis segítséget ha kaphatnék! Hálás köszönet!
Valaki tud most játszani a játékkal?
Overburner
Maintenance az már csak ilyen 😄

Kellett ám, az a szerver frissítés 😄
Overburner
PlatinumShop-ból rendeltem alapból nem is járt hozzá. De ha 1x majd megveszed a SeasonPass-t akkor alapbol megkapod azokat is.

Nekem azt mondták az az 576-ban, hogy a forgalmazót kell csesztetni ez ügyben.
Na majd mindkét helyen balhézok én is!

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

Seangaijin
Én úgy kaptam mega DLC kódot, hogy kib*sztam a balhét az 576 központi számán... Körbenéztek az országban, hogy melyik boltban maradt még kód és elküldték oda ahol átvettem. ULC kódot kaptam én is, amikor beírod az ULC utáni betűket kell csak írni mert másképpen nem lesz érvényes.

Mivel Uplayen kell aktiválni ezért akárhol akármikor belépsz uplayeddel feltudod rakni, és csak úgy tudod használni ha Uplayen bevagy jelentkezve.

Sajnos onnan, ezek szerint 3 kód van?
Ki a magyar forgalmazója? Nincs nálam a doboz nem tudom megnézni.

Sziasztok. Még nem vettem meg a The Crew játékot, de szeretném a PC-s verziót. Ha esetleg felrakom a játékot a kóddal együtt, és valamilyen okból kifolyólag pl. 1 év múlva újra kell rakni a gépet, akkor fel tudom-e majd újra telepíteni a game-t, tehát engedni fogja-e ugyanazt a kódot felhasználni?

Előre is köszi: Dani
kemszi2
attól függ honnan rendelted,576-nál elég sokan nem kaptak ulc kódot
Hali!
Aki előrendelt az hány kódot kapott? (Dobozos!) 2 vagy 3 kód van? Nekem volt a játék és a Mini kódja, de sokan írnak egy ULC kezdető kódot, de az nekem nincs. Vagy csak online van "ULC" kezdető kód?
És Minin kívül az a + 3 autó az mikor lesz elérhető?

chase:
Nvidia drivel letöltés.
Utoljára szerkesztette: VJP, 2014.12.09. 11:17:32

chase
nVidia kártyához (GIGABYTE GV-N970WF3OC-4GD GTX970 4GB GDDR5 OC PCIE) melyik most a legtutibb driver? Ez az első nVidia kártyám, eddig csak ATI/AMD volt, ezért eddig csak felületesen lapoztam át az erről szóló hsz-okat.

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

Ez érdekes feltettem a kormányom 2008as driverje helyett a 2005öst amúgy Logitech Formula Force Gp és a driverben a konfigurálásnál most minden működik jól... erre a Crew most meg nem indul el hogy kipróbálhassam hátha most jó 😄 Remélem hamar elérhetőek lesznek a szerverek 😄

Igazi force feedback, garantáltan támogatják a játékok, precízebb input, az egyik legjobb fogású kormány. Ja meg nem kell tapadókorongokkal ökörködni.
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.12.09. 10:55:54
Overburner
Én OLX-en vettem csávó adott rá 1 hónap személyes garit semmi baja nincs nagyon szépen reagál stb. Ég és föld a régimhez képest ami elromlott. Azóta vettem hozzá egy hiányzó alkatrész (végül is csak engem idegesitett a hiánya) azóta szerelemben állok vele 😄

[HUN]FaTaL
Nekem egy Formula Force Ex-em van, elégedett vagyok vele, de gondolkodom rajta, hogy lecserélem egy DFGT-re 😊

Az ilyen noném kormányok szerintem egy forintot nem érnek.
Utoljára szerkesztette: FaTaL, 2014.12.09. 10:39:22

Hát ha ennyire népszerű akkor lehet keresek egy ilyen Momo-t csak tartok a használt kormány vásárlástól ,hogy milyen állapotban van vagy hogy van e még rá garancia stb.... :/ Hogy ne b'anak át... 😄