The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benne lennek en is 😊

Asrock ex 3 970 | amd fx 6100 ~4ghz | tk frio | kingston hyper x blu 2x4gb | gigabyte hd 7870 256bit 2gb oc Uplay : fakerka12 Origin :faker Steam: faker[hun] Regi TDU 1 nick : ladicsHUN / ladics12

Mikiller
Erre gondoltam igen.
Szóval GPS. Én biztos kikapcsolnám, nagyon idegesít😊 A mini térképen elég, ha be van "festve" a követendő út szerintem.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

De ott csak hívogatni kell vagy versenyezni is ? Csak gyors belenéztem a videóba mert sajna nem volt időm megnézni...

Mindig ugyanannyit ad, csak én annyira szerencsétlen voltam hogy sose sikerült megcsinálnom rövid idő alatt, mert engem mindig utolért a helikopter mielött 3 csillag alá ment volna és onnanstól kezdve már szívás, szóval marad a biztosabb és szórakoztatóbb módja a pénz szerzésnek: a pvp. 😄

Steam: Vopyy , Uplay: Vopyy SocialClub: Vopyyy

Szabi
este ki kéne majd próbálni egymást hívogatva 😊

"Nulla tenaci invia est via"

Itt is egy jó pénzszerzési feladat (Bár én még nem tartok ennél a feladatnál)

Meg ezeket többször egymás után is meglehet csinálni és mindig ugyan úgy fizet ? Mert az jó lenne ha fél órán át újra és újra csinálnám és kb percenként 8800 péz 😄

Igazad lehet,en beta ita nem mentem crewba. 😊
Vegyetek fel foreveralone: fakerka12

Asrock ex 3 970 | amd fx 6100 ~4ghz | tk frio | kingston hyper x blu 2x4gb | gigabyte hd 7870 256bit 2gb oc Uplay : fakerka12 Origin :faker Steam: faker[hun] Regi TDU 1 nick : ladicsHUN / ladics12

Overburner
Az nem azért barna 😄 Ha egyedül vagy mindig kék a csík de ha Crew-ba vagy és teszem fel te vagy a leader le raksz 1 pontra követést akkor barna lesz. Mivel a többiek is tudnak le rakni ezért 3 kék közül nem tudnátok megkülönböztetni kié melyik. Crew Leader GPS csíkja barna ezért.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Köszi a tippeket mindenkinek! <#worship> Kipróbálom őket! 😊
kemszi2
a közös csúszkálás is elég jól adja a havas tájakon 😄
Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Seangaijin
NEki menni neki mehet, csaka zöld csík ne fogyjon el a mission végére. Asszem a pénzre ez nincs kihatással. Én még akkor csináltam mikor 3 ezret adott érte, csodálkoztam is, hogy most meg 30k.

Örülök, hogy megmaradtak a TDU-féle "szállítsd le sérülésmentesen időkorlát nélkül" küldetések. 😄
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.12.10. 06:52:15
Az nekem is volt 1 pár 😄, az a jó ebbe a játékba még , hogy élvezetes a pénz farmolás. 😄

MerlinW
Jaja, PvP is jó. Ma toltunk ~20-at. (~2 óra = ~$300k)

[merlinw.org]

Másik nagy pénz bevételi forrás az meg a pvp, versenyenkén 18 ezer,nagyon sok jön össze vele + még friend küldözgetős, elég szép kis pénzt lehet összeszedni 1 nap. <#vigyor2>

MerlinW
Faction küldetésekre katt, send friend. 10 embert küldesz 10 80k-t adó küldetésre, az 3 óránként 160.000 dolcsi. Játszani sem kell és napi 1 millió befolyik.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.12.10. 00:46:57

[merlinw.org]

Lényeg hogy ne menj neki semminek.De még az erdei úton a kis kerítéseknek se.Nem tudom hányas szintű vagy de álltalában ha kétszer végig mész rajta tuti szintlépés és ha nem megy le a zöld csík akkor pénzbe is jól kaszálsz.Nyomjbe vmi jo kis muzsikát és én pl 14-16 perc között toltamle a focus-al.
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.12.10. 00:10:18

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Sajna minden nap próbálgatjuk, legalább 10 percen keresztül, de nem jött még sose össze :/
[HUN]FaTaL
Véglegesben is van és ha egy crewban vagy valakivel akkor az ő waypontját jelöli barnával..

Szerintem hasznos, legalább lehet tudni merre tart a csapat, adott esetben. TDU-ban volt probléma ebből, ha konkrét helyre mentünk 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Nézegetem én is ezeket a küldetéseket de eléggé rémisztő az a 60 perc ott 😄 de akk nekiesek 😊

Hát az avatarokat bennehagyhatták volna,mert ezek az uplayes emberkék nagyon rondák.

Most nézem régi képeket bétából mennyit változott a játék wáó...

game restart / utána játékba újra. Ha nem megy kevésbé "populáris" helyre menjetek mind a ketten hátha. Ha így se passz game szarakodik.

Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni. Egyik barátommal megvettük a játékot, és szerettünk volna egymáshoz csatlakozni,hogy tudjunk együtt játszani. Rámentünk az "invite into the crew"-ra, elfogadtuk a felkérést, viszont a játék azt írta ki,hogy "you could not join the crew". Próbáltuk a tűzfalat kinyomni, illetve olyan opció beállítással is,hogy engedélyezzük a játékot a tűzfalon, de semmi nem volt jó. Egyikünknek sincs routerje, csak egy T-home-os modem. Pls, aki tudja ilyenkor mi a teendő , írja meg. Köszönöm!
cenobite
X-Akta... Egyik autómnál pakolja bele a km-t, másiknál nullázódik minden újraindításnál. Valaki hasonló?

gamertag: kenobita

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
10es szintől lehet menni rajta 45 km sétakocsikázás csak nemenj neki semminek.Ford Focus-al 15 perc

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Erre gondolsz? Bétában volt barna csík.

Béta

Nálam kék színe van, de szerintem te a GPS-re gondolsz. Ha bekapcsolod a GPS-t, akkor az út felett jelenik meg az útvonal és a minitérképen is kékkel mutatja.
Amúgy ki lehet kapcsolni és akkor csak a minitérképen látod.

az a gps, mutatja, hogy merre kell menned. valahogy ki lehet kapcsolni, de többnyire elég hasznos amúgy (csak videókban hülyén mutat, tény)
ez, meg a gyors pénzkeresés engem is érdekelne (IRL is lehet, főleg az utóbbi... 😉 )
Mikiller
Arra, hogy amikor nézek játékmenet videókat, mindig a levegőben van egy barna csík az út felett, na az mi a rák?😊

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Mivel lehet a legtöbb pénzt szerezni a leggyorsabban ? A látnivalók gyűjtésén kívül van valami más módszer mert halatok a kampánnyal és tudtam pár autót venni amikor kaptam azt a 100 000 pontot de hogy ilyen La ferrarit v ilyet vehessek ahhoz kevés... főleg hogy még a tuningra is költök.

Aha értem köszi a segítséget még nem fedeztem fel az összes radar-t 😄 akkor ez a bibi. Még egyszer köszi.
Ha összes datacentert felfedezted akkor mutatja az összes roncsot is , lehet hogy nem tünik fel, (nekem datacenterrel volt hogy havas területen nem vettem észre hogy ott mutatja 😄 )

Sziasztok!

Nekem lenen egy kérdésem a játékkal kapcsolatban, vannak roncsok amiket össze lehet gyűjteni ez eddig stim, már egy hotrod meg is van de a többi verziójából vagy egy vagy két roncs darab is hiányzik és a térkép nem jelöli hol van a többi roncs. Tudom hogy nekem kell megkeresni a roncsokat de a radar állomásokat is meg lehet nézni amelyiket nem fedeztem még fel hogy hol lehet így kerestem a roncsokat is de nincs meg az összes. Erről tud valaki valamit?
Ebbe a játékba nagyon fölösleges a magyar nyelv.Telltale játékokon kívül kb. mindbe fölösleges.

Vannak olyan játékok amiknek a magyar feliratja/szinkronja egyenesen undorító hányinger keltő 😄 csgo alan wake stb..

helo én is megvettem a játékot és jó lenne csoportosan gurulni.Uplay nevem chargers92 vegyetek fel barátlistára ha lehet.
Amióta jött a játékra ez a frissités vagy mi,azóta állandóan kidob meg volt hogy lefagyott. Mi van még jobban elrontják? Eddig semmi baja nem volt.
Overburner
Már én is rájöttem hogy jobb angolul. Pl Watch_Dogs-ot angolul nem is játszhattam és eléggé zavaró.

Én pl rengeteg játékot játszok eredeti / angol nyelven jobban adja a fillinget. Gondolom lesz majd ilyen csináld magad magyar verzió egyszer.tdu-hoz is volt ha jól emlékszem.

tototto
tök nevetséges hogy nem képesek magyar feliratot készíteni hozzá ubifosnál miközben ennyien megveszik a játékot itthon, minden szar nyelvre kihozzák a magyart meg hanyagolják, nincs benne annyi szöveg hogy ne tudnák lefordíttatni..
jó meglehet érteni mindent, nincs gondom vele, csak akkor is magyar ember magyarul szeret játszani

a peccs után is katasztrofálisan halk az egész játék..., minden nap nullázza a landmark statomat, kezd elegem lenni ettől, így mi a franc értelme van az egésznek ha folyton lenullázza, ezt ekkora nagy mutatvány megoldani hogy egy szar adatbázisba mentse el és olvassa vissza melyiket nézte már meg az ember?

Sziasztok!

Még csak 40-es szinten vagyok és csak 3 autóm van. A különböző stílusokban milyen tapasztalatok vannak autók tekintetében?
Tudom, minden autó jó és mindenkinek más tetszik (irányításra gondolok), de pl. az egyik küldetésben mentem egy Bentley-vel és soha nem szerettem, de olyan jól ment, hogy élveztem vele száguldozni, nagyon jó volt az irányítása, piszok gyors volt.( a játékban boltban nem láttam még sehol) Egyelőre kevés a pénz, hogy csak úgy megvegyek 6-8 autót és az alap autó kipróbálása nem feltétlenül tükrözi a tuningolt állapotot... Szóval örülnék, ha többet tudnék olvasni az autókról, kinek mi tetszik és miért, melyik milyen stílusban fekszik, stb... Én jelenleg Skyline-t használom streetre és Perf-re, Dodge Challengert dirt és Raid-ben és van még egy Mustang 2015-ös streetre, amit már a skyline óta hanyagoltam, ezzel kezdtem. Skyline jól megy, Dodge meg kicsit lassú, de nincs viszonyítási alapom. 😄
Üdv

[HUN]FaTaL
Jah azt a statisztikát nem szoktam nézni, a küldiket nem veszi el az a lényeg 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Ha letöltöd azt a GeForce Experience-t, akkor nem kell vele szenvedni, amint van újabb driver azonnal jelzi, sőt még optimalizálja is a játékokhoz.
Azt bezzeg nem csinálták meg, hogy a már megcsinált küldetések, skillek, landmarkok a statisztikába bekerüljenek. Remélem ezeket is javítják mert nem akarom megint bejárni az összeset a statisztika miatt.

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

BMW M5 perf a minimum 😄

Beszarok h milyen kurva komoly über időket mész Ducki.Tudtam mindig h pro pilota vagy de b+ mehetnél már light-osabban is <#mf2><#taps><#eljen>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.12.09. 19:52:41

Overburner
Hotrodnak vannak specjei és azokat szeded össze.

cenobite
Hmmm... Olyankor mi van, ha én már a kezdő területen megszereztem a Hotrod-ot, és most megyek a East Coast-i részre és ha roncsot találok ott is Hotrod-ot ír ki? Bug? Mert egy Hotrodom már van.....
Utoljára szerkesztette: cenobite, 2014.12.09. 19:20:57

gamertag: kenobita