The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.12.15. 15:59:16
"Nulla tenaci invia est via"
CM Storm Trooper//Asus Sabertooth P67// Intel Core i5 2500K//CM Hyper 212EVO//16GB DDR3 Corsair 1600Mhz//Sapphire R9 280X Vapor-X TRI-X OC 3GB//
http://www.freetvmaci.info/
A boltokban elméletileg egységesen 9ezer ft, ha csak kulcsot akarsz akkor maross-nál 8ezerért vehetsz, a DLC csomag meg a braziloknál a legolcsóbb, ~3800 FT.
Értem köszönöm a válaszod!
Akkor gondolom ezért nem láttam még sehol torrenten? Hol most a legolcsóbb, mert akkor ezek szerint meg kell venni? 😊
CM Storm Trooper//Asus Sabertooth P67// Intel Core i5 2500K//CM Hyper 212EVO//16GB DDR3 Corsair 1600Mhz//Sapphire R9 280X Vapor-X TRI-X OC 3GB//
#6939: van persze, de ahhoz is fel kell menni a szerverre
Az után érdeklődnék, hogy a játéknak van Singel player része is vagy csak Multi?
[merlinw.org]
Steam: Vopyy , Uplay: Vopyy SocialClub: Vopyyy
PS4-en tolja valaki? Ha igen, nyugodtan vegyen fel a barátlistájára!
PSN Id-m: bome_HUN
Battlefield 4 FAN /// PS4 500 GB /// PSN: bome_HUN /// Origin: bome_HUN
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Kezdett valaki Nissan 370Z-vel? Ha igen, mi a vélemény a verdáról?
En is csinaltam ket kepet. 😉
*** Underwater Demolition Team (2002) *** Honlap: www.udt.hu - Mail: info[kuki]udt.hu Aktív játék: Titanfall, Archeage (szervezés alatt)

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
[merlinw.org]
Hát mostanában még az arany se jön össze😊 334-es a verda ami szinte már semmire se elég 😞 Zsé kellene, kár hogy nincs póker XD
Amúgy próbáltam PRIVATE üzit küldeni hogy nyomj INVITE-t, de lehet nem műkszik 😞 Potom egy órája üldözlek a térképen...
UI: már kiléptem 😉
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Utoljára szerkesztette: Vopyy, 2014.12.14. 22:56:40
Csak a barátlistámon levőknek szól.
Láttam milyen nagy spiller vagy <#heureka>#heureka>

Szabi:Ubisoft hiába igér bármit is ,majd kiderül mikor bejön.

http://goo.gl/gd6Zi5
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
A siugró sáncos takedownt ha nem kezdtem el 100x, akkor egyszer sem. Aztán elsőre arany lett, és amikor megléptem az 50. szintet, mutatja, hogy platina, szóval ja. Már nekem is több küldiben feltűnt, hogy nem mindig érdemes a GPS-t követni, a takedownoknál többnyire meg lehet tanulni, hogy merre megy az ember, és sokszor elé lehet vágni, úgy könnyebb a plat.
De a dobozosok, azok agyhalál, milyen nehezek...
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Pl.: A Ford Raptorhoz és a Nissan Skyline-hoz is mindegyik spec kapható lesz és Murcielago-hoz lesz circuit spec is.
Van azért pár olyan küldi, amit gőzöm sincs, hogyan lehetne megcsinálni platinára, de ezek szerint mindent meg lehet... 😊