The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
pedig van pár igazán furcsa feladat.. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.12.15. 15:59:16

"Nulla tenaci invia est via"

Szabi
Jota SVR 😄

kingpython
Oké értem köszi szépen!

CM Storm Trooper//Asus Sabertooth P67// Intel Core i5 2500K//CM Hyper 212EVO//16GB DDR3 Corsair 1600Mhz//Sapphire R9 280X Vapor-X TRI-X OC 3GB//

Dante73
Az jó, mert akkor ezzel is úgy járunk, mint a TDU-kkal. De azokban legalább lehetett off profilt is létrehozni....

http://www.freetvmaci.info/

Szabi
Így van, szinte teljesen esélytelen hogy valaha is legyen belőle tört verzió.

A boltokban elméletileg egységesen 9ezer ft, ha csak kulcsot akarsz akkor maross-nál 8ezerért vehetsz, a DLC csomag meg a braziloknál a legolcsóbb, ~3800 FT.

kingpython
Szia!
Értem köszönöm a válaszod!
Akkor gondolom ezért nem láttam még sehol torrenten? Hol most a legolcsóbb, mert akkor ezek szerint meg kell venni? 😊

CM Storm Trooper//Asus Sabertooth P67// Intel Core i5 2500K//CM Hyper 212EVO//16GB DDR3 Corsair 1600Mhz//Sapphire R9 280X Vapor-X TRI-X OC 3GB//

Szabi
pedig itt van szerverfigyelő is 😄

#6939: van persze, de ahhoz is fel kell menni a szerverre

kingpython
Sziasztok!
Az után érdeklődnék, hogy a játéknak van Singel player része is vagy csak Multi?

MerlinW
Jah, csak így állandóan ugrálnom kell a két TS között 😊

[merlinw.org]

Szabi
passz, de én maradok a sajátnál, nem vagyunk sokan.. de legalább jól elvagyunk 😄

MerlinW
A rudi féle TS-en mindig sokan vagyunk, nem tudom miért azt szeretik a népek, de 5-10+ ember majdnem mindig fent van😊

[merlinw.org]

Köszi. Ezt megtaláltam. Várok, hátha bővül =)

https://docs.google.com/spreadsheets/d/13TLoOfqAOu2GEfp8Ve3kgQ5gVO4TKFoRvkYW5tvteSk/edit#gid=0 itt 1 MÉG nem teljes lista az 1299 es kocsik statjairól (ami minimálisan eltér attól függően hogy mi platina alkatrészek milyen bónuszt adnak)

Steam: Vopyy , Uplay: Vopyy SocialClub: Vopyyy

Létezik esetleg valamilyen lista, hogy melyik specből melyik autó a legjobb?

bome9
Sziasztok!

PS4-en tolja valaki? Ha igen, nyugodtan vegyen fel a barátlistájára!

PSN Id-m: bome_HUN

Battlefield 4 FAN /// PS4 500 GB /// PSN: bome_HUN /// Origin: bome_HUN

Szabi
Halihó, a játékoslista alatt ott egy Teamspeak elérés, én és még néhányan a topikból ott szoktunk fent lenni ha gurulgatunk. 😊

Krisztiam
szép a Gt500

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Látom azért elég szép számmal lettünk a játékos listában 😊 Remélem hamarosan most már én is csatlakozni tudok (másodszor rendeltem meg a játékot, talán most már ide is ér a héten....) Season Pass már kb 1 hete megvan, csak hát kéne az alap is hozzá 😄

Kezdett valaki Nissan 370Z-vel? Ha igen, mi a vélemény a verdáról?
Jot gurultunk, toltuk neki rendesen! 😉 Jahh, nagyon jol megy a kis gt, "csak" a vegsebessegben nem versenykepes a tobbi nagy vashoz kepest, de azert az a 370 se rossz 😊
En is csinaltam ket kepet. 😉

KonoHUN
Üdv! Nos mivel most leltem rá, hogy itt van egy kisebb közösség és egy névlista, így szándékoztam az összes elérhető embert hozzáadni uplayhez. Remélem nem gond, gyorsabb, mint kérdezősködni 😊 Igaz néhány egyén más néven van vagy váltott, mióta ki lett írva. Szóval aki akarja, fogadja el a meghívót. Általában este vagy időnként hajnalban is szoktam játszani, most 21-22. szint körül vagyok, egyelőre csak az utcai járgányt fejlesztettem komolyabban. Nem vagyok egy nagy spíler, de elboldogulok a billentyűkkel 😄 Történetben még sehol sem tartok. Szívesen csatlakoznék pár idősebb játékoshoz esténként, akár hangcsettel is. Nevem mindkét helyen KonoHUN

*** Underwater Demolition Team (2002) *** Honlap: www.udt.hu - Mail: info[kuki]udt.hu Aktív játék: Titanfall, Archeage (szervezés alatt)

Rev Hard

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Ezen a pályán ha kétszer végig mész tuti szint lépés estleg 40 felett már töbször de tényleg laza sétakocsikázás és 15 percalatt megvan #6624

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Ha uplay-be üzensz azt jelzi.Kicsit gurultam a Torontoi barátommal.Betpótoljuk Ducki <#papakacsint><#law>

Köszi Dávid.Nem is gondoltam h ez az öreg szar így tartja majd az iramot 😄

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

MerlinW
Told végig a főszálat vagy PvP-zz és egy nap alatt 50-es leszel. Utána meg egy óra alatt 200k-t 3 óra alatt akár 800k-t is kaphatsz Faction küldetésekkel.

[merlinw.org]

gduck

Hát mostanában még az arany se jön össze😊 334-es a verda ami szinte már semmire se elég 😞 Zsé kellene, kár hogy nincs póker XD
Amúgy próbáltam PRIVATE üzit küldeni hogy nyomj INVITE-t, de lehet nem műkszik 😞 Potom egy órája üldözlek a térképen...

UI: már kiléptem 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

I'm so disappointed 😞
Utoljára szerkesztette: Vopyy, 2014.12.14. 22:56:40

Kicsit megkésve de én is csatlakoznék már ha éppen a uplay engedi Darkkoi néven.
Ok <#integet2>

Csak a barátlistámon levőknek szól.

Láttam milyen nagy spiller vagy <#heureka>

Nekem ezen 4 pontal többöm van mint neked,nem lesz nehéz dolgod ha döntögetni szeretnél. 😄

Vagy egy kis havaska 😊

[HUN]FaTaL
Nem, de most igen és megadta, thx.

http://goo.gl/gd6Zi5

Egyik legjobb performance csodajárgány.
Szabi:Ubisoft hiába igér bármit is ,majd kiderül mikor bejön.

Norbi1990
Gallardot megéri megvenni? Milyen a többi szuperautóhoz képest?
Itt egy új Ducki

Szabi
uplay-t újraindítottad már azóta ?

[HUN]FaTaL
Elértem az 50-es szintet de nem adta meg a 20 uplay pontot. Bug vagy csak az utolsó story mission teljesítésekor adja meg?

http://goo.gl/gd6Zi5

Szabi
azt ígérték hogy ingyenes lessz

Szerintem season pass only lesz.

Skypack
Eleve a Raid Raptorral kezdődik a játék még se lehet megvenni 😄 Azért remélem ezeket pótolják majd és nem dlcként.

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Igen, ez nekem is feltűnt már, hogy néhány spec hiányzik, pl. a 69-es Camarohoz is volt még a "kedvcsináló" videókban circuit spec, de a játékban csak perf. a max.

A siugró sáncos takedownt ha nem kezdtem el 100x, akkor egyszer sem. Aztán elsőre arany lett, és amikor megléptem az 50. szintet, mutatja, hogy platina, szóval ja. Már nekem is több küldiben feltűnt, hogy nem mindig érdemes a GPS-t követni, a takedownoknál többnyire meg lehet tanulni, hogy merre megy az ember, és sokszor elé lehet vágni, úgy könnyebb a plat.
De a dobozosok, azok agyhalál, milyen nehezek...
Overburner
Platinum ghostba már láttam párszor RAID Raptor-t rég benne van a játékba tökszár nem tudja miért vették ki. Ja de mégis mert Uborka 😄

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Pedig úgy emlékeztem, hogy ahhoz nem volt. A többihez viszont tudom, hogy nem volt 1-2 spec 😄

Murcihoz most is van Circuit spec.

Hivatalos oldalon az autókat nézve, több kocsi kap több új spec-et. Kép nincs róla, de a kocsik képei alatt ott sorakoznak az új spec-ek.
Pl.: A Ford Raptorhoz és a Nissan Skyline-hoz is mindegyik spec kapható lesz és Murcielago-hoz lesz circuit spec is.

Első dobozos küldetés az nagyon nehéz volt, csak úgy sikerült platinára hogy a végefele nem követtem a dobozok sorrendjét hanem 1 picit változtattam az irányon hogy pár másodpercet letudjak faragni az időből.Aztán lesz 1 küldetés ahol elkell menni 1 helyre ,bárhogyan eljuthatsz oda de az a lényeg ( a bonus pontér) nemenj neki semminek se , de nincs hpcsík mint a többi ehhez hasonlónál, de az a helyzet hogy ha GPS-t követed akkor lehetetlen platinára beérni, ezért 1 nem GPS által követett irányba mentem ahol 20 másodpercel hamarabb beértem mint a GPS által megadott irányban.Aztán volt 1-2 küldi ahol kocsit kaptunk így nem 1299 es kocsival kellet menni, ott szinte tökéletesen kell menni ahhoz hogy platina legyen.Takedown nál meg 1 csomó restart kell hogy megtaláld a legjobb módját hogy kb. első másodpercekbe kiüsd a szerencsétlen ellenfelet.Az ilyen 2-3 részes missziónál meg restartolj ha valami nagy hibát követtél el mert csak az utolsó után tudod hogy platinát kaptál vagy sem és akkor meg egészet kell előről kezdeni nem csak az utolsó részt.A többi küldik meg könnyüek maxxos kocsival.

Overburner
Jó munkához idő kell <#hehe>

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

te nem vagy kispályás...<#taps>
Van azért pár olyan küldi, amit gőzöm sincs, hogyan lehetne megcsinálni platinára, de ezek szerint mindent meg lehet... 😊
Nuuvemen a 15OFFCREWUNITYCRY kuponnal 8500 ft az alap , gold edition meg 11 ezer forint így.Nemtudok ennél olcsóbbat jelenleg.

Egy barátomat érdekelné a játék. Melyik oldalon a legolcsóbb? Van ilyen brazil vagy amit itt írtak olcsón.