The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

marcihusi
Pár perc és vagyok én is.

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

kemszi2
jelen
Szabi
jön most valaki gurulni ? vagy tudok segíteni valakinek az egyjátékos küldikben ? 😄

#7099: az arany rendszámos izén kulcsokat kapsz, amiket uplay kliens-be tudsz bemásolgatni, nem kell egyező legyen a mélcím 😊
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.12.18. 20:54:11

"Nulla tenaci invia est via"

Overburner
Na most már holnap remélem tudok játszani majd valamikor. Hála istennek megjött az alkatrész minden müködik de még mókolnom kell egy picit a gépben és minden oké lesz. 😄 Alig várom h megint szarakodhassak fent.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Lenne egy kérdésem:
A bónusz tartalmakat ugye a hivatalos oldalon lehet beváltani de nem találok más belépési módot csak a facebookot, nekem viszont az uplay fiókom email címe nem azonos a facebook email címemmel, és nem tudom, hogy lehet másképp belépni? Vagy hogy működik ez?
Mert amikor beléptem facebookkal és rányomtam a redeem codes gombra, akkor sem találtam semmi kis ablakot ahová be tudtam volna írni a kódokat.

NEVER DRIVE ALONE! Gigabyte H97M-HD3 | Intel Core i5-4670 | 8GB Kingston Hyperx 1600mhz | MSI R7 265 2GB OC | Thermaltake-HAMBURG 530W

Véééégre megvan 😊 30-45 perc és már én is csatlakozok 😊

NEVER DRIVE ALONE! Gigabyte H97M-HD3 | Intel Core i5-4670 | 8GB Kingston Hyperx 1600mhz | MSI R7 265 2GB OC | Thermaltake-HAMBURG 530W

Szabi
akkor szerencsés vagy 😄

kemszi2
nekem már a 2. nap megpusztult,azóta maximum 2 órát tud folyamatosan,aztán befagy,hiba üzenetet dob,2 gépen is használom mindkettőn ezt csinálja
Miért van az, hogy csak egyik haverom tudom crew-be hívni? Külön külön megtudom mind2-őt de ha egy már crew-be van velem akk a másikat nem tudom meghívni.
Nálam így voltak a gondok:
December 2. én semmi gond, crash csak akkor van ha usb ből kihúzok valamit, statok nem resetelődtek mentek normálisan aztán jött az 1. karbantartás a statok resetelődtek.Azon kívül nem volt semmi gond jött a pénteki karbantartás eltünt a driveclub challenge.Aztán jött az 1. patch azóta már vannak random crashek, de nem olyan gyakori mint másoknál.Szóval eddig még csak romlott a játék nem javult.

Steam: Vopyy , Uplay: Vopyy SocialClub: Vopyyy

nekem teljesen jól működik
Rev Hard
Sokan panaszkodnak, nekem Dec. 2 óta egyszer sem fagyott még ki a játék, 2x kibaszott a szerver a főmenübe azt ezen kívül semmi.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

femate
Ezt hol lehet? Csak mert nekem mindig azt írja hogy offline ez az egész.

http://generalelectric.forumx.hu Az új fórum.Jelentkezzetek.

ennél több nem nagyon megy,mire lehet elég a végén?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sziasztok gamerek !!
Kis ideje játszom gamet jó lenne barátokat szerezni !!
sg: gaaben5
uplay: gaaben5

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Tükrökről és dinamikus időjárásról infó: "Both are worked on and are in a testing environment. (Source: Fergus)"

A motorháztető nézetben a hangzást bírom a legjobban, ha beraknák a lehúzható ablakokat akkor belső nézetben is szólhatna hasonlóan.
Én is HC-ban játszom és belsőnézetben. Hátsókerekes kocsikkal néha azért meg kell küzdeni 😄

gduck
Mondtad, kipróbáltam 😉 Már én is hardban nyomom és természetesen (úgy mint marci) motorháztető nézet 😄
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.12.18. 13:16:10

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

reaper5687
Ezért nem is foglalkozom velük általában, nekem elég, a barát istámról bárki random módon, minden skill challengenél 😊
marcihusi
Nem csak a crew frissült, de nvidiáék is csináltak egy GeForce Experience patch-et, és megjelent egy új felbontás.

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Hali!, Én itt új vok még de a Crew ot egy ideje nyomom neki, itt egy kis szösszenek a 100km eres menetről ami az én leggyorsabb utam mutatja meg😊

Most 13 autóm van abból 6 db 1200 fölötti😊
Szabi
<#gonosz1>

Én tolatásban tartom szerintem a rekordot 330 km/h 😄

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

Én 1 race line skill világ rekordot néztem meg.Elindult egyenesen, aztán letért az útról és ott megált és kb. dupla annyi pontja volt mint a 2.nak.

Szabi
a 10percenként kifagyást még kibírom, bár rohadt idegesítő 😄

az viszont hogy a hegymászós skill versenyen az első 5 el se indult a hegy irányába mégis dupla annyi pontjuk lett mint nekem, az több mint idegesítő.. viszont jó megoldás ez a szellemezgetés, így egyértelműen kiderül hogy csalt-e vagy sem.. már csak könyörtelenül bannolni kéne őket miután videóra rögzítették az egyik ghost-os futamát.. aztán később mondhat bármit..

reaper5687
Ez nagyon nem hangzik túl jól. Ha nagyon szar, akkor lehet inkább teletankolom a kocsit, és nyomok egy IRL krúzt <#idiota>
HBAO+-t belehet állítani, Challenge funkció még mindig nem müködik éééééés statisztika megint resetelődött, nagyon hasznos patch ubisoft csak így tovább! 😉

Szabi
újra megy a szerver! 😄

napi/heti küldik továbbra sincsenek, a kmora állások megmaradtak nálam, viszont most már 10perc után is kifagytam 😊
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.12.18. 11:15:10

Szabi
félóránként-óránként kifagy nekem is mostanában

viszont már másfél napja jó volt a km jelzőm.. remélem most nem b*szák el megint 😄
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.12.18. 10:44:23

reaper5687
Azért kíváncsi vagyok, hogy megszűnik-e majd a random program leállás a patch után. Annyira instabil most, hogy teljesen értelmetlen csatlakoznom bármilyen közös kocsikázáshoz.
Szabi
😄

chase
Evidencia már, hogy ha épp van egy szabad délelőttöm, akkor háromnegyed tízkor szerver karbantartás van.

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

marcihusi
Természetesen hardcore-ban lett ez az eredmény, viszont amíg nincs tükör, nem használom a belső nézetet, baromi zavaró az a szürke paca. Így marad a motorháztető nézet.

hali, bár már nem vagyok annyira kezdő, de jó lenne csapatban játszogatni, ha már egyszer ez a lényege a játéknak 😊

sg: thebarnee

Uplay: the_barnee
SUNNY84HUN
Köszi 😉 ..............

@ Vopyy én azt 1190 es skyline - al tolom de akkor sem váltok autót 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Mert elötte sok mindent megkéne csinálniuk ahhoz hogy értelme is legyen.Pl. full assistal végigmész az egészen , cél elött átállítod hardcore és kész.Szóval verseny közbe lekéne tiltani a beállítást első sorba.Másik, akik hardcore ba tolják azok általába jobbak mint akik full assistba tolják, szóval ezzel csak full assistosok kerülnének előnybe mert ők is nyernének(azaz mi full assistosok) nem csak hardcore osok.Harmadik, ennél az eventnél meg nemsokat számít hogy full assistal tolod vagy sem mert elég egyszerü pálya.Negyedik, szerintem még mindig vannak csalók (legalábbis első nagyon gyanús) kéne 1 teljesen jól müködő anti-cheat, vagy legalább az ilyen eventek alak figyelni hogy kik csalnak és kik nem és azonnal kizárni + bannolni + törölni az eredményét.Ötödik, szerintem Ubi nem fog osztogatni 3x annyi nyereményt azért mert hogy 3 kategória legyen, szóval inkább legyen 1 kategória top 50 mint 3 top 10 es.

Rev Hard
Ezt Hardcore + belső nézetben toltad marci nem ? Legalább te megszorongathatnád a sok full assist mestert. <#eljen> <#hehe> Amúgy ha van ilyen event nem értem miért nem bontják kategóriákra, múltkor bementem PvP -re 300 -as Mustangal az 1000+ -os vasak ellen, arról nem is beszélve hogy csak én toltam Hardcore -ban. Fasza vót !

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

reaper5687
Ennyi sikerült, remélem a top30ba bent fogok maradni <#zavart1>
SUNNY84HUN
Szabi dobj be légyszi a listára , thx 😉

SG: SUNNY84HUN
uPlay: sunny84hun

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

marcihusi
Az átlagtávolság 50m-en belül kell legyen, ha az megvan akkor kapsz 9000 pontot. Onnantól a lényeg az időn van. Olyan 1:09-es, vagy talán még egy kicsit jobb idő kéne az első helyhez.

marcihusi
Próbálkoztam én is egy párat ezzel a csodás küldetéssel, de egyenlőre azt hiszem ennyi elég lesz.

Norbi1990
Nem tartott sokáig <#idiota>
Zabimaru
Sziasztok!

Eladó két db The Crew dobozzal, Mini Cooperrel, Pre-order DLC-vel. Az egyik account level 50, a másik 30. Ha érdekel, írj egy privit és a többit megbeszéljük. 😊

Szabi
pffffúúúúúúú, SF-ből van egy circuit-os sprint... AI kicsúszik mögöttem.. visszarakatja magát az útra erre bebssza elém 500 MÉTERREL ELŐRÉBB.... mindezt a 15-ből a 13.checkpoint végén.. eddig 4 próbálkozásból negyedjére... ááá kicsit se vagyok idegeees -.-

Átlagtávolság meg az idő, legjobb az hogy elötte vagy de úgy hogy a seggedbe legyen mert akkor ő is gyorsabban halad.

reaper5687
Hehe, én alig bírok a közelében maradni, az elején átugrok, bevárom, aztán van amikor neki is megyek, mert ráfékez, aztán elhúz, úgy, hogy egy pillanat alatt 50m. 1299-es Aventadorral. <#fejvakaras> Huszon valahanyadik voltam fél órája 21083mal.
Vajon mikért jár pontlevonás, koccanás, útról lemenés, úton levő kordon kiütése, fene se tudja.
De a te pontszámod tuti top 5 marad, nice! 😊
Utoljára szerkesztette: reaper5687, 2014.12.17. 21:14:02
Mégse bírtam megállni, van 21120 pontom jelenleg 2. helyen vagyok vele.elsőnek van 21338 pontja nemtudom hogy a francba hozta össze.

Szabi
lehet persze, ott van fent az autólistán.. 😄

Krisztiam
a season pass-ba lehet tudni mi lesz az a 14 autó?
Nissan gt-r nem lesz benne?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus