The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
#7099: az arany rendszámos izén kulcsokat kapsz, amiket uplay kliens-be tudsz bemásolgatni, nem kell egyező legyen a mélcím 😊
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.12.18. 20:54:11
"Nulla tenaci invia est via"
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
A bónusz tartalmakat ugye a hivatalos oldalon lehet beváltani de nem találok más belépési módot csak a facebookot, nekem viszont az uplay fiókom email címe nem azonos a facebook email címemmel, és nem tudom, hogy lehet másképp belépni? Vagy hogy működik ez?
Mert amikor beléptem facebookkal és rányomtam a redeem codes gombra, akkor sem találtam semmi kis ablakot ahová be tudtam volna írni a kódokat.
NEVER DRIVE ALONE! Gigabyte H97M-HD3 | Intel Core i5-4670 | 8GB Kingston Hyperx 1600mhz | MSI R7 265 2GB OC | Thermaltake-HAMBURG 530W
NEVER DRIVE ALONE! Gigabyte H97M-HD3 | Intel Core i5-4670 | 8GB Kingston Hyperx 1600mhz | MSI R7 265 2GB OC | Thermaltake-HAMBURG 530W
December 2. én semmi gond, crash csak akkor van ha usb ből kihúzok valamit, statok nem resetelődtek mentek normálisan aztán jött az 1. karbantartás a statok resetelődtek.Azon kívül nem volt semmi gond jött a pénteki karbantartás eltünt a driveclub challenge.Aztán jött az 1. patch azóta már vannak random crashek, de nem olyan gyakori mint másoknál.Szóval eddig még csak romlott a játék nem javult.
Steam: Vopyy , Uplay: Vopyy SocialClub: Vopyyy
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
http://generalelectric.forumx.hu Az új fórum.Jelentkezzetek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kis ideje játszom gamet jó lenne barátokat szerezni !!
sg: gaaben5
uplay: gaaben5
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
A motorháztető nézetben a hangzást bírom a legjobban, ha beraknák a lehúzható ablakokat akkor belső nézetben is szólhatna hasonlóan.
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.12.18. 13:16:10
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Most 13 autóm van abból 6 db 1200 fölötti😊
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
az viszont hogy a hegymászós skill versenyen az első 5 el se indult a hegy irányába mégis dupla annyi pontjuk lett mint nekem, az több mint idegesítő.. viszont jó megoldás ez a szellemezgetés, így egyértelműen kiderül hogy csalt-e vagy sem.. már csak könyörtelenül bannolni kéne őket miután videóra rögzítették az egyik ghost-os futamát.. aztán később mondhat bármit..
napi/heti küldik továbbra sincsenek, a kmora állások megmaradtak nálam, viszont most már 10perc után is kifagytam 😊
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.12.18. 11:15:10
viszont már másfél napja jó volt a km jelzőm.. remélem most nem b*szák el megint 😄
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.12.18. 10:44:23
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
sg: thebarnee
Uplay: the_barnee
@ Vopyy én azt 1190 es skyline - al tolom de akkor sem váltok autót 😄
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

SG: SUNNY84HUN
uPlay: sunny84hun
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Eladó két db The Crew dobozzal, Mini Cooperrel, Pre-order DLC-vel. Az egyik account level 50, a másik 30. Ha érdekel, írj egy privit és a többit megbeszéljük. 😊
Vajon mikért jár pontlevonás, koccanás, útról lemenés, úton levő kordon kiütése, fene se tudja.
De a te pontszámod tuti top 5 marad, nice! 😊
Utoljára szerkesztette: reaper5687, 2014.12.17. 21:14:02