The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.12.28. 16:07:41
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
#7502 Hát nem tudom hogy jó ötlet lenne e az. Annyira nem kell rá farmolni hogy megvedd helyette. Most kb specenként eltöltesz összvissz 2 órát azt megvan a többire már csak megveszed. Az lenne a kibaszás ha nem lehetne megvenni más kocsik azonos specjére. Mert az már tényleg gyilkos dolog lenne. De szerintem egyszer ki lehet birni a dolgot annyira nem gyilkos. A WarThunder annyiban más hogy ott a grindelés egyenlő a játékkal. Tehát ha nem akarsz grindelni csak játszani akkor is grindelsz 😄 Még mindig játszok vele. Ha az is openworld lenne ami fura lenne akkor biztos más módszer találtak volna ki rá. Mondjuk az én mottóm az hogy amit megszerezhetsz ingyen ne költs rá pénzt. Szal inkább farmolok 😛 8 óra azért nem hiszem hogy kell. 8 óra kell az összes spec összes 50eséhez max. Vannak sokkal gyilkosabb ráderőltetős játékok.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.12.28. 15:48:36
az a szokás is járja, hogy lehet fizetni a dolgokért. Ha te nem akarsz bohóckodni az idióta háromszögekkel akkor megveszed rendes pénzért a tuningokat. Ez máris + bevételszerzési lehetőség lehetne a játéknak, de van rá lehetőség ? Nincs. És ez mégis kinek a hibája hogy nincs ?
Mellesleg ha jól emlékszem te említetted hogy toltad a War Thunder -t, ott amikor meg kellett szerezni egy-egy új gépet te grindeltél ? Legalábbis érezted ? Mert én annyira élveztem azt a játékot mint disznó a makkját, eszembe se jutott hogy én most egy új gépért játszok mert nem, én a játékélményért toltam. Mellesleg ott is meglehet venni a gépeket, nem kell hosszú játékórákat beletolni ahhoz hogy megszerezd őket. A grindelés az egy olyan dolog hogy te azt hiszed hogy ingyen megszerezhetsz valamit, de ez közel sincs így mert az időddel fizetsz. Ha valaki elbasz több mint 8 órát azért hogy megszerezzen egy kibaszott tuningot, az még átlag napibérben is számolva jobban járna ha inkább megvenné.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Van egy full stock Ford GT-m, de hiába hátsó kerekes mégsem akar nagyon driftelni élesebb kanyarban pedig lepadlózom. Jó ellen példa erre ismét a McLaren, mert az minden spec-ben szeret driftelni.
Circuit kocsik amúgy is jobban csúsznak, szóval nagy javulásra ne számíts, ha több lesz a grip rajta.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb
SZABl #7485 Ez fasza kár hogy a játékba saját képet nem rakhatsz avatárnak 😞
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.12.28. 11:13:49
Hungarykum #7477 Egyébként a bónuszokkal lehet játszadozni. Én általában Gripre megyek. Bár mivel tök random nem farmolom de általába esik olyan 3-5 db / spec. Pl a Bentley Circuit-ba 1-2 grippes cuccom van na most az úgy csúszik mintha jégen menne állandóan. Kénytelen leszek hozzá farmolni grippes cuccokat mert különben cseszhetem kb 😄 De más kocsikon is érződik a különféle bónuszok hatása ha túlnyomó részben azok vannak a kocsin.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.12.28. 11:08:25
Köszike!

"Nulla tenaci invia est via"
Asus H81-PLUS Intel H81/Intel Core i5-4590 3.30GHz (Haswell)/Sapphire Radeon R9 480 4096MB GDDR5/ Corsair Vengeance Pro Gold 16GB (2x8GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz

http://goo.gl/gd6Zi5
11 alkatrésznél mind a 4 tulajdonságra (gyorsulás, fékezés, stb) lesz bónusz csak nem egyforma elosztásban. Most ha valakinek 50 vagy 100 ponttal több van egy adott tulajdonságon az már nem oszt nem szoroz. Na meg az sem mindegy milyen kocsival mész. Lehet hogy egy érték nagyobb egy másik autónál, de nem biztos, hogy jobb is az a kocsi. Számít hogy hátsó vagy 4 kerék meghajtású a kocsi, Full assist vagy HC módban vezetsz.. stb
Mikor Roxxanne-t kell elvinni a jeges úton először a McLaren-el próbáltam, de nem értem be, mert állandóan csak kapart meg csúszkált. Vettem egy Focus-t, ezzel meg majdnem maradt egy perc. Nem mondom, hogy ez nem csúszott, de legalább nem kapart és nem farolt ki. Az értékek hasonlóak a 2 kocsin, de itt a meghajtás a döntő. Normál úton is 90°-os kanyarban nem lehet padlógázt adni a McLaren-nek, mert driftelni akar vagy esetleg kifarol. A Focus-nál meg lehet nyomni, mert az nem fog ilyet csinálni.
Nagyobb részben a kocsitól függ, hogy melyik a jobb, nem attól hogy melyiknél nagyobb az adott érték.
[merlinw.org]
NEVER DRIVE ALONE! Gigabyte H97M-HD3 | Intel Core i5-4670 | 8GB Kingston Hyperx 1600mhz | MSI R7 265 2GB OC | Thermaltake-HAMBURG 530W
Vagy ha úgy van, ahogy gondolom, akkor viszont nem értem ezt a mondatot, "Csináltam most a háromszögeket egy órát és egyetlen kibaszott 50 -est adott, ráadásul én hülye meg grip -et szeretnék mindegyikből".
WinT #7462 Az fasza xD
"Nulla tenaci invia est via"
Season Pass DLC hol a legolcsóbb? Esetleg linkelni tudtok? Megköszönném 😊
NEVER DRIVE ALONE! Gigabyte H97M-HD3 | Intel Core i5-4670 | 8GB Kingston Hyperx 1600mhz | MSI R7 265 2GB OC | Thermaltake-HAMBURG 530W
Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb