13251
thecrew.jpg
  • Ratrak
    eddig nem tetszett a Laferka, de ez nagyon szép lett szerintem...
  • Overburner
    Eh minden jóból kimaradok mostanában
  • VJP
    Én is lőttem egyet a másik oldalról

Meg a múltkoriról is van 2
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

MerlinW épp leszállás közben

• Stockbauer33 #8602
  • Szabi #8601
    a két felnit csak én látom feltűnően hasonlónak ? :D
  • Stockbauer33 #8600
    R8 :)
  • marcihusi
    Ehhez a fotóhoz kapcsolódik egy videó is, de az majd csak holnapra lesz kész. Egy laza 2 órás kocsikázás elején vagyunk éppen.
  • Szabi #8598
    [/spoiler]
  • Szabi #8597
    jó kis kocsikázások voltak ma is, de fotómod nélkül túl sok kép ma se készült :D
  • Hungarykum
    Asszem NY-ban, de ha bent vagy egy boltban, akkor a listánál könnyen a bolthoz lehet ugrani, ahol a kocsi van.
    Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2015.01.30. 21:01:49
  • Ryder159
    A Ford Raptort hol tudom megvenni?
  • MinimumGame
    Nálam is megoldódott! 110+ barátom volt várólistával együtt. Ezt a várólistát kitöröltem, és még párat, így 96 maradt, elsőre indul, nincs Continue Crash.
    Köszi a tippet aki írta, hihetetlen mik vannak :D

• [HUN]FaTaL
    És decemberben miért nem indult? :)

Passz. Viszont megoldja a problémát. Egy bughalmaz az egész.
  • chase
    Kerek 50 barát maradt, és................ elindult!!!
  • Ratrak
    Nah, ma este 9 körültől ha minden igaz, végre én is tudok csatlakozni a közös guruláshoz! :) Remélem az "Istenek" (értsd: Ubisoft szerverek) is úgy akarják (meg Ti sem szaladtok ezerfele)! :)
  • Szabi #8590
    nekem 145 barátom van Uplay-en.. akkor nekem miért indul el a játék ? :)
  • [HUN]FaTaL
    40 körül.

Nem biztos, hogy kellett volna ennyit törölgetni, ki kell tapasztalni, mert most sok ember elveszett a listámról így.
  • chase
    Kb. hányan maradtak állva nálad? Úgy nagyságrendileg, gondoltam megkérdezem, mielőtt népirtásba kezdek.
  • PeeTeR
    igen en is ezt akartam irni csak picit vulgarisabban :DDD
  • [HUN]FaTaL
    Valószínűleg nem mindenkinél jön elő, de azért röhejes :D Na mindegy, legalább tudok gurulni.
  • Hungarykum
    Nekem 15 ember van a barátok közt, de ennyivel is leáll. Az elején, mikor 3-4 barát volt ugyanúgy leállt, mint most.
  • wollnerd #8584

Íme, egy MMORPG játék, amely minél kevesebb barátot akar....
  • [HUN]FaTaL
    Nekem 100 felett volt, mert aki bejelölt visszaigazoltam, nem gondoltam, hogy problémát okoz.
  • Hungarykum
    Coyote videója is híres lett
  • [HUN]FaTaL
    És megoldotta a problémát. Hát én beszarok...

Ha nem tölt be a játék, crashel, akkor töröljetek barátot a uplayből és megoldja a gondot.

100 felett instant crash, egyébként minél kevesebb a barát annál ritkább a crash, legalábbis a fórumos (és a saját) tapasztalatom alapján.
    Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2015.01.30. 18:06:43
  • wollnerd #8580
    Hmm... Nekem 18 barátom van a the crew-ben. Nem tudom hogy az sok-e, de nekem ennyi baráttal sem crashel... :D (Eddig csak 3x fagyott ki)
    Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2015.01.30. 18:02:06
  • PeeTeR
    erre most nem reagalok mert Szabi tokonrug a stilus miatt.
  • [HUN]FaTaL
    LOL többen is azt írják a uplay support fórumon hogyha sok barát van felvéve akkor crashel...
  • Szabi #8577
    akkor még recseget, néztem fülessel és hangszóróval is, de most jó, lehet még nem volt kész teljesen a videó :D
  • PeeTeR
    hm de mi a fura a hangokban?
    szar a minosege vagy hogy ertitek?

me no understand u.u
  • Overburner
    Uplayen egyszerű Shift f2 megnyilik azt elfogadod ott jobb oldalt írja a barátoknál.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.01.30. 16:04:26
  • HUN BECSEHELY
    "HR-SG"---Hungary Racing-SG?
  • Gabor77
    Felettébb hülye kérdés...előre is elnézést :D

Játékba belépve feldobott egy ablakot, hogy: "you've recieved a friend request" vagy valami hasonló...istenért se találom, hogy hol lehetne visszaigazolni. :D
  • VJP
    Ezt aláírom. De valami rövid kéne, mert akinek hosszú a neve, annak még hosszabb lenne. "XXX-SG"
  • Szabi #8571
    a játékos lista és az autólista egy fájlba van, délelött piszkálgattam és úgy űtnik hogy felcserélte a script :D
  • Overburner
    Ubisoft bebuggoltatta a listát ?:D
  • Szabi #8569
    a ph-s listáról még vagy 30játékost be lehetne írni, de itt igyekeztem azokat összeírni, akik tényleg járnak ide sg-re :D
  • HUN BECSEHELY
    Meglesz a 100-gamer remélem :-)
  • Szabi #8567
    kicsit összezavarodott a rendszer, de javítva :D
  • marcihusi
    A videókon és képeken jobban mutat, ha van egy közös tag. Más értelme természetesen nincsen.