13251
-
Ratrak #8605 eddig nem tetszett a Laferka, de ez nagyon szép lett szerintem...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Eh minden jóból kimaradok mostanában
-
VJP #8603 Én is lőttem egyet a másik oldalról
Meg a múltkoriról is van 2
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
MerlinW épp leszállás közben
-
Stockbauer33 #8602 -
a két felnit csak én látom feltűnően hasonlónak ? :D -
Stockbauer33 #8600
R8 :)
-
Ehhez a fotóhoz kapcsolódik egy videó is, de az majd csak holnapra lesz kész. Egy laza 2 órás kocsikázás elején vagyunk éppen. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler]
[spoiler] -
jó kis kocsikázások voltak ma is, de fotómod nélkül túl sok kép ma se készült :D
-
Hungarykum #8596 Asszem NY-ban, de ha bent vagy egy boltban, akkor a listánál könnyen a bolthoz lehet ugrani, ahol a kocsi van.
Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2015.01.30. 21:01:49 -
A Ford Raptort hol tudom megvenni? -
MinimumGame #8594 Nálam is megoldódott! 110+ barátom volt várólistával együtt. Ezt a várólistát kitöröltem, és még párat, így 96 maradt, elsőre indul, nincs Continue Crash.
Köszi a tippet aki írta, hihetetlen mik vannak :D
-
És decemberben miért nem indult? :)
Passz. Viszont megoldja a problémát. Egy bughalmaz az egész. -
Kerek 50 barát maradt, és................ elindult!!!
-
Ratrak #8591 Nah, ma este 9 körültől ha minden igaz, végre én is tudok csatlakozni a közös guruláshoz! :) Remélem az "Istenek" (értsd: Ubisoft szerverek) is úgy akarják (meg Ti sem szaladtok ezerfele)! :) -
nekem 145 barátom van Uplay-en.. akkor nekem miért indul el a játék ? :) -
40 körül.
Nem biztos, hogy kellett volna ennyit törölgetni, ki kell tapasztalni, mert most sok ember elveszett a listámról így. -
Kb. hányan maradtak állva nálad? Úgy nagyságrendileg, gondoltam megkérdezem, mielőtt népirtásba kezdek. -
igen en is ezt akartam irni csak picit vulgarisabban :DDD -
Valószínűleg nem mindenkinél jön elő, de azért röhejes :D Na mindegy, legalább tudok gurulni. -
Hungarykum #8585 Nekem 15 ember van a barátok közt, de ennyivel is leáll. Az elején, mikor 3-4 barát volt ugyanúgy leállt, mint most. -

Íme, egy MMORPG játék, amely minél kevesebb barátot akar....
-
Nekem 100 felett volt, mert aki bejelölt visszaigazoltam, nem gondoltam, hogy problémát okoz. -
Hungarykum #8582 Coyote videója is híres lett -
És megoldotta a problémát. Hát én beszarok...
Ha nem tölt be a játék, crashel, akkor töröljetek barátot a uplayből és megoldja a gondot.
100 felett instant crash, egyébként minél kevesebb a barát annál ritkább a crash, legalábbis a fórumos (és a saját) tapasztalatom alapján.
Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2015.01.30. 18:06:43 -
Hmm... Nekem 18 barátom van a the crew-ben. Nem tudom hogy az sok-e, de nekem ennyi baráttal sem crashel... :D (Eddig csak 3x fagyott ki)
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2015.01.30. 18:02:06 -
erre most nem reagalok mert Szabi tokonrug a stilus miatt. -
LOL többen is azt írják a uplay support fórumon hogyha sok barát van felvéve akkor crashel... -
akkor még recseget, néztem fülessel és hangszóróval is, de most jó, lehet még nem volt kész teljesen a videó :D -
hm de mi a fura a hangokban?
szar a minosege vagy hogy ertitek?
me no understand u.u -
Uplayen egyszerű Shift f2 megnyilik azt elfogadod ott jobb oldalt írja a barátoknál.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.01.30. 16:04:26 -
HUN BECSEHELY #8574 "HR-SG"---Hungary Racing-SG? -
Felettébb hülye kérdés...előre is elnézést :D
Játékba belépve feldobott egy ablakot, hogy: "you've recieved a friend request" vagy valami hasonló...istenért se találom, hogy hol lehetne visszaigazolni. :D -
VJP #8572 Ezt aláírom. De valami rövid kéne, mert akinek hosszú a neve, annak még hosszabb lenne. "XXX-SG"
-
a játékos lista és az autólista egy fájlba van, délelött piszkálgattam és úgy űtnik hogy felcserélte a script :D -
Ubisoft bebuggoltatta a listát ?:D -
a ph-s listáról még vagy 30játékost be lehetne írni, de itt igyekeztem azokat összeírni, akik tényleg járnak ide sg-re :D -
HUN BECSEHELY #8568 Meglesz a 100-gamer remélem :-) -
kicsit összezavarodott a rendszer, de javítva :D -
A videókon és képeken jobban mutat, ha van egy közös tag. Más értelme természetesen nincsen.