13251
-
Nem. Vannak régiózáras és régiózármentes játékok. Van ahol a régió szerinti megjelenésben nincs benne az adott nyelven kívül másik (lásd crew, orosz kiadás), van ahol egyáltalán nem is engedi elindítani a cuccot, vagy regisztrálni pl. steamen úgyhogy oda kell figyelni erre. -
Hasznos kis táblázat. -
Hungarykum #8845 Én itt vettem a The Crew-t és a GTA V-t is. Megbízható oldal. GTA V ~9800Ft volt.
Csak azt kell nézni, hogy ne legyen régiózáras, de amelyik az, annál oda van írva. Pl.: FS15 -
Hungarykum #8844 Én pont ezért hanyagolom mindet :D 1-2 ütközés a civillel és minden szakad :D -
Megbízható, én is itt vettem a season passt, meg havernak a gold verziót. -
Slalomra idáig azért nem C-t használtam mert a Circuit Bentley viszonylag könnyen megcsúszik és onnantól iszonyat nehéz megfogni míg a P-s Bentley nagyon tapad és stabil szépen be tudom lőni. De már 1-et próbáltam vele hát majd belejövök :D. Scramblék általába jól mennek meg a Raceline-okat birom még nagyon, speed is bizonyos esetben tetszik. Csináltál egy speedet Miamiban amivel annyit szívtam mire megcsináltam dili forgalom miatt :D. Jumpokat én se csinálom rekord-ra nem foglalkozok velük nagyjából belövök egy pontot azt kész :D Amin látom hogy menni fog azzal is szenvedek tovább. Forgalom mindig direkt szivat, esküszöm mintha ott ülne egy dev és játék javitása helyett azzal foglalkozna hogy direkt ráküldje a kocsikat az ivemre meg hasonlók. xD -
Ratrak #8841 Szlalomra C-t használj, sokkal jobb rá szerintem az esetek döntő többségében (főutak, nincs akadály - jobban gyorsul, jobban kanyarodik, jobban tapad, oda pont ez kell :) )! Én sok scramble eredményeden pislogok, hogy ezt hogy... nézem a ghostot, megy mint állat, van, hogy több próbálkozás után is mondom, oké, erről ennyit, fejet hajtok...
Amúgy én is úgy vagyok, hogy van pár olyan skill, ami nagyon tetszik, azokba több próbálkozást is beletolok, és ha jól sikerül, akkor az azért általában tényleg elég jó... (A WR-en mindig röhögök... :) ) Viszont van sok olyan is, aminél legyen meg a platina, oszt' next... ;) (jumpok, a legtöbb escape ilyen nálam) A speedeket azért nem szeretem annyira, mert a random forgalom néha (sokszor) egészen kiborító tud lenni.... Viszont ha kiadja, akkor meg nagy fun mondjuk :)
Persze, a legjobb az, amikor éppen jól megy egy skill, és jön a kislányom és hozza egy másfél-két éves gyerek normális formáját - crash-boom-bang... :D
#8836:
ez jóóóól hangzik!
-
Na igen az nem ártana. -
Jó lenne ha ezek mind működnének is majd meg nem hoznának másik 10-et. Várjuk. -
Meridius #8838 Valahogy így néz ki egy Day0 patch. :D -
Mini nerf xD és végre nem lesz tele offline playerrel a map. Bár kíváncsi vagyok hogy a Faction Missionos órás cuccot miért nem javitották xD Ja meg hogy a Cadillac Escalade miért szerepel a listán ha még "kész sincs". Wallriding is off 
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.02.04. 18:15:09 -
Hoppá!
Our team has been working on several changes and updates to tune and fix major gameplay elements. We’d like to give you a look at the main changes that will be applied to The Crew in our next major patch, coming February 12.
New Content
New PvP mode
The new PvP mode is an elimination race with 10 new tracks available.
New faction missions
Four new faction missions will be released with the patch on Thursday, February 12.
Fixes and Updates
The quick co-op feature has been improved, and several bugs related to joining sessions have been fixed.
PvP lobby improvements
Enabled browsing of players after selecting cars.
PvP session improvements
Matchmaking should now allow players to find more players quicker.
Statistics
Fixed the issue that was causing statistics to display incorrect data and/or simply reset the data.
Previous data will not be restored, but new statistics should not be lost anymore.
Awards
Fixed an issue related to unlocking and tracking the progress of certain awards.
Challenges
Fixed an issue related to progression on challenges.
Frame rate
Improved frame rate in cockpit view.
UI
Fixed an issue when applying certain parts.
Friends
Fixed an issue related to a friend’s presence in game – their status will be set to offline when they quit the game.
Cars
Improvements and tweaking of several cars’ handling and speed.
Buggy’s grip has been improved in order for it to be able to climb hills as other Raid cars.
Fixed a bug where some cars were able to reach an extreme off-road top speed in reverse gear for:
Bentley Continental GT
Cadillac Escalade
Abarth 500
Alfa Romeo 4C
Hummer H1 Alpha
MINI Cooper S:
Toned down the nitro and grip for MINI Cooper S.
Lamborghini Murcielago:
Grip slightly improved when using nitro.
Missions
AI behavior in some missions improved.
AI and police car behavior in chase missions improved:
Opponent cars are now less aggressive, and they try more to follow players instead of taking them down.
Gameplay
Modifications applied to the friction on side barriers in order to avoid wall-riding exploit.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.02.04. 18:10:31 -
ahogy Marci is irta, plussz van par eleg konnyu Jump Skill is :) -
Max VPN-el tudnád megoldani, az viszont instant account ban, ha észreveszik. -
Én csak jumppal meg 1-2 scramble skillel toltam fel majdnem maxra. :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igaz, akkor inkább g2a-n megveszem :3
Bizony igaz! :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én nem vásárolnék úgy :D GTA-t dobozosan azt csá régió záros cuccot amúgy se tudsz aktiválni ha nem abban a régióban vagy. Bár ezekhez annyira nem értek én nem trükköznék ilyenekkel :D
Tipikus. Amikor 50 esetből 2x van olyan hogy alig jön civil többi 48-ban meg vagy 200 van körülötted :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szóval akkor tételezzük fel, hogy átváltom a régiót Dél Amerikára, és sikerül a vásárlás, beváltom a játékot, akkor már nem vonhatják vissza a játékot, vagy korlátozhatják le? :D
Megy a skillesítés, platinum ghost ellen, mikor a reptéren leszáll egy repülő, és bele akadok...
...Reset... Majd mikor újra jól megy minden, a közúti járművek blokkolnak, és bukom el....
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az lopott bankártyáról lettek vásárolva semmi fosás nincs itt :D A Nuuvem ráadásul teljesen más. Olyan mint 1 bolt nem ilyen vatera jellegű valami.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.02.04. 15:42:09 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valószínűleg befostak az Ubisoft Far Cry 4 féle akciótól, ezért már most próbálják megelőzni a problémákat... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Some games available on Nuuvem are restricted to some regions, so if you don't live in the authorized region, you'll not be able to purchase.
In the case of GTA V, only purchases in South America are authorized, so if you don't live in this region, I recommend that you purchase this game on a local store in your country in order to avoid regional restrictions.
Szóval, ha régiót is váltok, akkor sem biztos, hogy engedi megvásárolni a játékot? :D Mármint, ha pl Dél Amerikára átváltom, és meg is engedi a vásárlást, akkor aztán lekorlátozza a játékom?! Vagy nem engedi a játékot? o.O
-
Hill climb, scramble és van néhány escape verseny. -
Hali, R-es kocsit mivel lehet leghatékonyabban felhúzni? :3 -
Azért minél többet megy egyre reálisabb lesz. Tisztán látszik azért hogy 40-es esik a legjobban. -
A Szilveszter mutatta nekem ezt a múltkor, azt viszont nem tudom mennyire reális a dolog.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!I've now gotten 304 runs in, while I'm still working on this I doubt I'm going to get to 1000. Regardless, this is a little more precise now.
This is the basic rundown:
PART BONUSES:
Acceleration: 19.41%
Braking: 27.3%
Grip: 23.03%
Speed: 30.26%
PART LEVELS:
Level 50: 4.28%
Level 49: 2.3%
Level 48: 3.95%
Level 47: 2.63%
Level 46: 4.61%
Level 45: 4.28%
Level 44: 9.21%
Level 43: 11.84%
Level 42: 13.82%
Level 41: 25%
Level 40: 18.09%
All this data can bee seen on my spreadsheet, here:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1TbhANTSOZIGcuQG5uWVdPAVbhvBf79RRod9avMZym5s
-
Ja én még csak most kezdem majd a Mountain States-t
. Van ahol esélytelen hogy megverjelek Bentley-vel általában Slalomra Perf-et Speedre meg hasonlóra Circuit-ot használok. De egyik másikat mocsokúl megcsinálod szenvednem kell rendesen velük. :D
Partokra nem tudok leírni semmit szerintem nincs köze hogy mit érsz el. Van amikor tök béna vagyok mégis 50-es cucc. Tegnap is szarakodtam csak azt véletlen lett 1 platina hopp 50 (braking bonus mi más
). Aztán mentem még egyet megint 50-es cucc. Ültem itt azt pislogtam hogy ez hogy. Tök random az egész. Lehet olyan mint a WoW-ban egy item esése be van állitva hogy mit tudom én 5%-al essen 50-es cucc azt kalap kabát.
-
Ratrak #8821 Délen és keleten tűnt fel nagyon, hogy sokat kell szenvednem többnyire, ha meg akarom dönteni a skilles pontjaidat (van, hogy sikerül, van, hogy nem) szóval jókat meccselünk így átvitten is.
Így aztán látom, hogy többnyire C Bentley-vel mész, míg én többnyire az SLS-t használom ugyanerre :)
Most tuningoltam egy fullos C Minit (most jött össze mindenből az 50-es), és tényleg nagyon gyors, teszteltem és gyorsabb is valóban, mint az SLS. De valszeg csatlakozom "kékvérű barátomhoz" és nem használom csak ezért, maradok a bevált SLS-nél én is. ;)
Más. Most, hogy már csak egy terület van hátra, mindenhol máshol megvan az összes platina skillem, kezdem érteni a randomgenerátor működését. Amikor első pontszámot megyek a barátlistámon, akkor többnyire 45 fölöttit, de sokszor 47+-os alkatrészeket dobál (az 50-es így is ritka, mint állat, rengeteget megyek R spec kocsival, és még mindig nem maxos...) Amikor második-harmadik pontszámot megyek, akkor általában 43-46 közöttit kapok, amikor meg vacakul sikerül a dolog, akkor eláraszt 40-42-esekkel. Mindig első alkalommal próbált skillről van szó! Ha többedszerre fut neki az ember, akkor ez már nem tapasztalható. És persze ettől még volt olyan, hogy "éppenhogy-platinánál" is megdobott egy 50-essel, és überjól sikerültnél is kaptam 40-est, csak nem tendenciózusan.
Ez csak azért is lehet érdekes, mert a játék megjelenésekor nem játszottam vele túl sokat (húzós időszak volt), és akik akkortájt sokat tolták a skilleket, nagyon hamar prezentálták a maxos autókat minden specből. Most már sokkal nehezebb/lassabb a dolog (ugratásnál főleg, azt mindenki rommá tolta már). Mondjuk. lehet, hogy nem a barátlistán, hanem a világranglistán múlik a dolog, ezt így nem csekkoltam, de ettől még feltűnt. -
Please Ubisoft 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Barricade 'to punish and enslave"
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.02.04. 11:29:43 -
Azért azt le kell szögezni, hogy a többségük balf*sz, ha jön egy kanyar...:D Meg lehet verni őket kanyargós pályán, ahol féket kell használni.. -
ezt magyaráztam tegnap is, simán szarrávertek a Minivel, pedig amig be nem jött a minis addig a második mindig legalább 10mp hátránnyal ért be :D -
Tegnap nekem is volt ilyen, sőt még azt szeretem amikor jön egy random gyerek skillezés közbe. Teszem fel slalom ahol kb kiüriti az utat a játék előtted. Aztán jön a gyerek és az ő forgalma bekerül a játékomba de ilyen kacsázósan mennek meg laggolnak a civilek is. Hát akkor tudok idegbajt kapni xD. Am vannak faszkalapok engem is molesztáltak már de szerencsére ritka. Kellene egy layerből kidobás gomb.
Se Minit se Focus-t nem fogok használni már elvből sem hiába OP-k. Inkább szenvedek az én kis sz*arjaimmal de legalább nem tartozok abba a tömegbe akik csak azért veszik meg mert erős. Kivétel ezek közül akik azért veszik mert tényleg tetszik nekik és nem csak azt nézik hogy nagyon királyul megy.
marcihusi #8815
Egyik nap láttam egy postot is erről reddit-en azt írták aki nem Minivel megy C versenyre ne is menjen
. Szerintem csak az alaptulajdonságai miatt olyan erős mindenhol FWD könnyű kicsi és nagyon op a nitrója is és ezt mindet örökli szépen specenként.
-
Ratrak #8816 Hm. Mielőtt kidobott, belefutottam két igazi baromarcúba a játékban. Azzal szórakoztak, hogy nézték, hogy merre megyek, és mindig elémugrottak, és elállták az utat. Ez race line skilleknél és speed skilleknél kifejezetten idegesítő tud lenni. Mondjuk, 3 alkalom után hagytam az egészet a fenébe, és mentem inkább autót csinosítgatni a garázsba, de azért ez nekem mindig is fura volt, hogy miért áll fel valakinek ilyen dolgokra....
Mini vagy nem Mini: Én többnyire jobb szlalomot megyek C SLS-el, mint C Minivel, szerintem jobban irányítható, de tény, hogy a Mini úgy általában nagyon OP. Ez Street-ben nem is lenne nagy gond, de P és főleg C-ben, nemá... P-ben is a Mini meg a Kókusz a két OP autó, ott mondjuk jobbat megyek Kókusszal, de nem sokkal. Pl egy ilyet:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Vetek majd rá egy pillantást. Még a ford gt-t is lenyomja? Az még az sls-nél is jobb valamivel.
Nagyon hihetetlennek tűnik! A mini volt a játék fő szponzora vagy mi a fene?
Utoljára szerkesztette: marcihusi, 2015.02.04. 10:55:42 -
Hát ha nagyjából olyan képességű minist fogsz ki mint te akkor megver. Ha valaki balfasz minivel is az. :D Elvileg torony magasan Mini a legjobb Circuit most. Mondjuk nem lepődök meg.....minden specben erős valamiért :D -
Akkor az SLS lesz a következő célpontja az ubinak..:D -
Mi van ezekkel a c-s minikkel? 2 napja még szerte-széjjel aláztam az sls mercimmel. Volt valami frissítés
amiről le maradtam?
-
már késő, 2 hete very soon a frissítés érkezése.. :D -
Laguna Seca: 7en voltunk, abból 5 Mini...épphogy meg tudtam verni 1et és behoztam 5iknek az autót. Veszek gyorsan egy Minit én is, mielőtt nerfelik :D
Utoljára szerkesztette: Gabor77, 2015.02.04. 10:15:59 -
Nekem is pont ez a véleményem róluk :D NERFET!
Mi is ezért sírunk ( meg nem csak mi hanem sokan mások is ) hogy lehessen alap szárnyat leszedni stb. Jövő ilyenkorra talán megcsinálják :D:D
Proxy-n keresztül még lehetne ügyködni de nem mókolnék vele főleg vásárlásnál nem 100% biztonságos. Szerintem.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.02.04. 09:28:29 -
Ezek a C-s Minik gusztustalanok....Nem lehet őket megverni sehogy se, max Minivel. :D