PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
PSN ID.: Beegabor
-Vannak olyan skillek, amik alapjáraton nincsenek benne - nem mindent lehet kimaxolni
-A saját mt-iket reklámozzák pl. táborozás alkalmával, feljön az üzenet, hogy vegyél ezt-meg-azt.
A többi csak a szokásos kozmetikás baromság elvileg.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Rá leszünk kényszerülve a rendszeres tápolásra, ami minden JRPG egyik legrosszabb velejárója. Ha pedig ezt el akarjuk kerülni, költeni kell – még ha nem is sokat, néhányszáz forintos tételekről van szó – bizonyos boostokra. Sajnos ez szándékos tervezési fogásnak tűnik, és a legkevésbé sem szimpatikus húzás a fejlesztők részéről. A hosszadalmas, és sok esetben teljesen felesleges beszélgetések így is a kelleténél jobban elhúzzák a játékidőt, ezt mesterséges tápolással nem kellett volna tetézni."
De persze ha ezt megcáfoljátok nekem, akkor én annak csak örülnék.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
ugyanez, Origins még szerintem nagyon jó volt, hiszen ott volt egy erősebb paradigmaváltás, de ugyanerre épült már az Odyssey és Valhalla is, szóval harmadszorra nem megy már le "ugyanaz" a torkomon, pedig én szerintem a 3 közül a Valhalla a legerősebb
gyanítom a kövi rész (talán 1-2 év múlva) már megint egy másabb formula lesz - habár Ubit ismerve.... :DDD
vagy gyengítették a FW-kel valamelyest, vagy tényleg hozzászokik az ember, és egyszerűen nem is érzi annyira már..
valszeg egyedül vagyok, de nekem amúgy annyira túl sokat nem tesz a játékokhoz (Returnalban is alig éreztem személy szerint), sőt, még az adaptív trigger kurvaidegesítő is, ahogy ki-be kapcsolgat és ezáltal kattog.. :D de valszeg bennem a hiba..
Adversus solem ne loquitor
wifi-ről nem engedi, kimondottan a külső meghajtót kéri
De máris próbálom a formázást
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
de wifiről vagy vezetékes netről is lehet frissíteni ha végképp nem menne
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Segítséget szeretnék kérni. Van egy ps4-em, ami kb 2 éve nem volt bekapcsolva. Ismerősnek szeretném adni, gondoltam előtte elindítom.
A gép 6.02-es update-t kér. Letöltöttem, pendrive-ra másoltam, de így is azt írja a ps4 hogy nem található frissitőfájl :(
Mit szúrhattam el?
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PSN ID.: Beegabor
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Tehát akkor ha én kézhez kapom a ps5-öt ez a dolog hogy fog kinézni? Bekapcsolom a gépet betölt...mire kell menjek hogy ez a próba időszak létrejöjjön?
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.09.14. 23:19:01