PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n000rbi
Ez hülyeség, a lemezről installál, utána már nem nyúl hozzá, nem PS2 ez :D (az lehet esetleg, hogy a haverod nem bírta kivárni az install végét)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Rage47
sztem Ezio után mind ilyen :D Black Flaget nem ismerem
Haverom megvette PS5-re a Cyberpunk 2077-et lemezen, 10000-ert, ami majdnem fele mint a PS STORE-ban van (17000). Megvolt mar neki digitalisan XBOX SERIES X-re, vegig is nyomta, de hogy miert vette meg PS5-re is az rejtely, de nem is ez a lenyeg. Azt mondja sokkal lassabb a toltes mint XSX-en, ami 2 dolog miatt lehet: 1. a sony szerint ilyen gyors + olyan gyors SSD ellenre lassan tolt a game PS5-on, vagy 2. toltoget a lemezrol is rendesen, ami meg azert lenne gaz mert azt csak inditasnak kene hasznalnia, stratnal latja hogy eredeti a lemez aztan onnan nem kene tobbet toltenie. Ha ez igy mukodik PS5-on, akkor nem biztos hogy erdemes barmit lemezen beszereznem, ha olcsobb-ha nem... <#fejvakaras>
Seth
Kb 25 órám van a játékban, de eddig nem volt benne semmi nehéz, hogy extra tápolásra lett volna szükség. Nem kell elfutni minden ellenfél mellett és nem lesz gond. Amúgy is aki olyat ró fel egy jrpg-nek hogy sok benne az időhúző beszélgetés (amik totál opcionális "skit"-ek), az nem sok jrpg-vel játszott

PSN ID.: Beegabor

Voltan
Nincs meg a játék, tehát az ÁLLÍTÓLAG cimkét kéretik odatenni:
-Vannak olyan skillek, amik alapjáraton nincsenek benne - nem mindent lehet kimaxolni
-A saját mt-iket reklámozzák pl. táborozás alkalmával, feljön az üzenet, hogy vegyél ezt-meg-azt.

A többi csak a szokásos kozmetikás baromság elvileg.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Mephike
OKsa, csak mert később adnék egy esélyt ennek a játéknak, csak ez eléggé elvette a kedvem tőle:
"Rá leszünk kényszerülve a rendszeres tápolásra, ami minden JRPG egyik legrosszabb velejárója. Ha pedig ezt el akarjuk kerülni, költeni kell – még ha nem is sokat, néhányszáz forintos tételekről van szó – bizonyos boostokra. Sajnos ez szándékos tervezési fogásnak tűnik, és a legkevésbé sem szimpatikus húzás a fejlesztők részéről. A hosszadalmas, és sok esetben teljesen felesleges beszélgetések így is a kelleténél jobban elhúzzák a játékidőt, ezt mesterséges tápolással nem kellett volna tetézni."
De persze ha ezt megcáfoljátok nekem, akkor én annak csak örülnék.

Seth
Marhaság.

Mephike
Kíváncsi vagyok, mit mondasz a Tales of Arise-re. Azt olvastam róla, hogy kicsit pay to win lett.

darkSectorxxx
Gratulálok...

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TBTPumpa
Befutott a Ratchet & Clank: Rift Apart is!<#szeret>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Az eddigi infok alapján az új ac egy "szolgáltatás" lesz ami nem sok jót sejtet.. Gondolom olyasmi mint a Rainbow Six kifulladásig amig valaki tolja még támogatják majd. Bár egy single game esetében nem tudom ez hogy lesz megoldva..
mucsácsó
nem, énsem bírtam, csak kb a harmadáig... :\
ugyanez, Origins még szerintem nagyon jó volt, hiszen ott volt egy erősebb paradigmaváltás, de ugyanerre épült már az Odyssey és Valhalla is, szóval harmadszorra nem megy már le "ugyanaz" a torkomon, pedig én szerintem a 3 közül a Valhalla a legerősebb

gyanítom a kövi rész (talán 1-2 év múlva) már megint egy másabb formula lesz - habár Ubit ismerve.... :DDD
Hé, csak én gondolom úgy, hogy ez az AC Valhalla egy unalmas szar? Origins, Odyssey után se a karakter se a sztori nem tud érdekelni, nem jutalmaz a játék semmivel ami egy kicsit is motiváló lenne...benne van eddig 27órám természtesen a térkép teli van mindennel de semmire nem visz rá a lélek mert ezek a mellékküldik is csak ilyen önismétlő töltelék időhúzások...
mucsácsó
lehet, legalábbis a triggereket biztosan.
Amint lehet és ahol lehet már ha lehet első lesz kikapcsolni ezt.
mucsácsó
amúgy nekem is az van, hogy eleinte erősebbnek éreztem a dualsense hapticját, aztán most meg már alig-alig... (pedig 2 controllerem is van)
vagy gyengítették a FW-kel valamelyest, vagy tényleg hozzászokik az ember, és egyszerűen nem is érzi annyira már..

valszeg egyedül vagyok, de nekem amúgy annyira túl sokat nem tesz a játékokhoz (Returnalban is alig éreztem személy szerint), sőt, még az adaptív trigger kurvaidegesítő is, ahogy ki-be kapcsolgat és ezáltal kattog.. :D de valszeg bennem a hiba..
Értem. A rezgés kiderült közben hogy tényleg jól éreztem hogy hiába volt erősre véve akkor is gyenge volt és gyári beállításokat visszaállítottam és visszatért a rezgés ereje! Xd De akkor hogy gyengült meg nem értem. A Horizonnál mostmár általad rájöttem hogy én ezt annó lemezről játszottam most meg storeról letöltve angol akkal akartam tolni, szal telepítem a lemezest és akkor tuti, hogy jók lesznek a mentéseim. :)

Moby
A rezgés nem gyengül el, a ravasz sem, abban maximum eltörik a rugó, de egy nap után azért nem szokott, másrészt azt érezni kikapcsolva is (túl könnyű lesz kimozdítani az alaphelyzetéből). A horizon mentésed meg azért nem megy, mert vagy más régióban játszottad végig, vagy más kiadással játszottad,mint a mostani (nem egyezik a CUSA szám). A hang meg valami beállításprobléma lesz.

Adversus solem ne loquitor

Köszi szépen!
wifi-ről nem engedi, kimondottan a külső meghajtót kéri
De máris próbálom a formázást

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

NEOreg3
pendrive-ot formázd FAT32-re vagy exFAT-ra, mielőtt rámásolnád az update file-okat

de wifiről vagy vezetékes netről is lehet frissíteni ha végképp nem menne

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Most azt vettem észre hogy astro playroomban amikor a tesztet futtatom, határozottan gyengébb a rezgés és ellenállás a ravaszokban, mikor tegnap bivalyerős volt, pedig naprakész a szoftvere is... Most 1 csíkon van a töltöttsége a dualsensenek elkezdtem tölteni, hátha jobb lesz. Aztán ott van a Horizon aminek egyrészt a régi mentéseket hiába látom feltöltve de előlről kezd akkor is a játék plusz most azt csinálja ebben a pillanatban, hogy kép van de hangja nincs és csak ennél csinálja ezt. Aggódom, hogy most hibás PS5öt fogtam ki!? :(

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Van egy ps4-em, ami kb 2 éve nem volt bekapcsolva. Ismerősnek szeretném adni, gondoltam előtte elindítom.
A gép 6.02-es update-t kér. Letöltöttem, pendrive-ra másoltam, de így is azt írja a ps4 hogy nem található frissitőfájl :(

Mit szúrhattam el?

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

Imádom az egész ps5öm ahogy van! :) Most olyan problémám lenne, hogy ott a külsőmön a Horizon zero dawn és a felhőbe ott a ps4 mentéseim de hiába másolom felhőből rendszerre oda vissza, a ps5 akkor se ismeri fel és tök előlről kezdi a játékot. valaki ötlet? A pókembertől és ratchettől elfolyt a nyálam a teljesítmény RT alatt, milyen hatalmas már ennek a gépnek az ereje, ahogy a játékok kinéznek úristeeen! :D Visszakaptam a gyerekkoromat, 30 évesen ugyanolyan csodálattal tátott szájjal néztem a képernyőre, mindent megért ez nekem srácok! :)

deep
Csinálsz még egyet. Az már mindjárt 28 nap.
Mephike
A szívem hasad meg, hogy az éves lövölde programok egyike csúszik... CTRL+C és CTRL+V

mucsácsó
BF2042 csúszás:

MrDevil
Csináltam m, de csak 14 napos trial van, 1 hónapos az nincs

darkSectorxxx
Qurvajó. :D

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Brutál lassú a telepítés a BR lemez miatt, kész vicc, netről nekem pár perc... egy Sackboy meg 19GB-al kb volt 1 óra.

Mephike
Na majd mesélj a pókiról, kíváncsi vagyok, hogy mit mondasz ha már láttad futni a játékot :)

Ja értem, köszönöm! :) Most másolja, de legalább itt másodpercenként ugrik 1%ot ps4nél ugyanez bűnlassú volt. Tyűű gyerekek, annyira örülök, hogy végre Ps5 tulaj lettem, itt minden tűéles lesz részletgazdagabb és szebb, nem úgy mint a régi fat típusú ps4emen! :)

Seth
Normális. Az ssd lehet ultragyors, ha a szerencsétlen bluray olvasó csak töredékét képes szállítani

Kandurex
A telepítés sebessége nem múlik az SSD-n, a B-Ray olvasása fogja vissza.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Srácok! Megjött a PS5öm! :D Kérdés... A Miles Morales CDt mikor betettem azt írta ki 40gb adatnál amit telepít a gépre, hogy 30 perc.. Ez reális lemezről telepítve? Azt hittem gyorsabban telepít mondjuk 5 perc alatt SSD-re xd

Kandurex
Teljesen.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Voltan
A Platinumshop megbízható? Kacérkodom kicsit a PS5-tel, bár lehet, hogy várok jövő évig inkább. Azért gondoltam, csak megkérdezem. :)

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Ez semmit se látott :)

Tehát akkor ha én kézhez kapom a ps5-öt ez a dolog hogy fog kinézni? Bekapcsolom a gépet betölt...mire kell menjek hogy ez a próba időszak létrejöjjön?
Moby
Nem azon múlik, hogy látott-e már gépet, hanem azon, hogy látott-e már előfizetést (ingyenest, vagy pénzeset, mindegy).

Adversus solem ne loquitor

Ez akkor is (jár)/él ha nekem már van évek óta ps profilom de gépet még soha nem látott?
deep
Csinálj egy új usert, minden userhez jár 1 hónap próba. A letöltött játékokkal bármelyik user játszhat a gépen.
MrDevil
Konzolvilágtól jött, itt akkor nem jár hozzá :D

Ha nincs kis cetli amin rajta van akkor sehol. Ezek szerint nem jár alapból :)
MrDevil
az világos, hogy hol tudom, de hol van ez a kód ? :D

MrDevil
ezt az egy havi pls +-t ami jár a gép mellé , hogy lehet aktiválni ?

Mephike
Lemezeshez könnyebb hozzájutni, mint a digitálishoz. Ez igaz.

Valaki tudja ,hogy olyankor hova (milyenkori megrendelőkhöz) sorolják az embereket akik előrendelték már tavaly a digitális ps5-öt és most küldtek levelet hogy mivel az veszett ügy ha kell sima ps5 lesz belőle? Mert ismerős alzától már kapott megdöbbenésére ,de ezt még nem mondta le. Ma kapott emailt róla hogy ha még érdekli a dolog akkor átrakják a sima ps5-re. Ahogy nézem 8.25-nél tart a konzolvilágos menet..szóval elképzelhető hogy akkor ő is nemsokára megkapja?
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.09.14. 23:19:01
darkSectorxxx
Igen.

Tehát ha szerzek egy ps5-öt (amihez tudtommal jár 1 havi ps +) akkor ezeket egyből tudom játszani?