121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • blackfire001
    Dobozosan még mindig meg tudod venni egész jó árban.
  • AntiHero
    Pedig baromi sok időd van amúgy kilépni. Sokszor hasznàltam ezt a trükköt.

Pótóld szerintem a játékot. Alap mű egy Souls Fannak.
  • Voltan
    Igen, de mikor megb*sztak a játékban, utána még elesik a karakter, és kiíródik ugye a YOU DIED szöveg, van jópár másodperc kilépni a játékból, ami 3 kattintás kb. Én most erről a leárazásról lecsúsztam, de legközelebb megveszem alighanem, mert érdekel, meg szeretem is a stílust. Más kérdés, hogy hajlamos üvöltésig felidegelni.
  • darkSectorxxx #117351
    Valóban, de ennyire gyorsan nem tudok a menüben kalibrálni azért... itt jön a képbe az SSD mivel a Demons Souls alig 3 sec alatt tölt be, vagy hamarabb.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.11.30. 13:58:24
  • darkSectorxxx #117350
    Full megértelek, mindenkinek más az izlése és amit még elvisel... ;)
  • robogo81 #117349
    Általában a souls gémeknél működik az a fícsőr,hogy ha meghalsz és azonnal kilépsz a játékból mielőtt ujratöltene,akkor a következő játékindításkor egy kicsivel a meghalás elé rak le,mint chekpoint szerű, a boss runt szokták főleg ezzel kihagyni,mert legtöbbször a boss aréna kapuja elől indulsz akkor,és teljes lelkekkel.
    A BB is működik,csak kissé soká tart a játék újratöltése,de gyorsabb mint az addigi út.
    Utoljára szerkesztette: robogo81, 2021.11.30. 11:31:26
  • blackfire001
    Nem lep meg. :D Én ezért adtam fel a Sekirot, meg a Dark Souls-t is. Valahogy nincs kedvem szenvedni.. A Demon Souls nekem szerintem azért tetszik, mert könnyebb mint az előző kettő, jobban ki lehet találni, hogy hogyan működnek a dolgok.
    Kardozni próbáltam, de sok volt a pontatlan ütés, az alabárd viszont pont arra jó, hogy nagyobb eséllyel találok ellenfelet. :D
    Találtam gyűrűt ami tölti vissza az életem, van egy heal varázslatom és tényleg sok időt töltöttem csakis a szinteződéssel. Pl amikor éreztem, hogy van elég pont, akkor stop, nem megyek tovább, irány vissza fejlődni. :D

Biztos nem vettem volna meg, ha nem akciós.

Egyébként a Lost Judgmenttel játszik valaki? Az előző rész ha kimaradt az nagy gond? Demon Souls után ezt néztem ki. Vagy még a Guardians of the Galaxy jöhet szóba. (Én általában megveszem dobozosan a játékokat, aztán a használt piaci árhoz képest egy ezressel olcsóbban el is adom gyorsan. Nekem ez vált be.)
  • darkSectorxxx #117347
    Hát elhiszem, csak nekem elment a kedvem addigra. :)
  • blackfire001
    Egy kicsit ott én is szívtam.. Haverral játszottunk, vagy 20x mászkáltunk ott a hídon az elején.. Rámentünk a pontgyűjtésre. :D Aztán mire harmadjára odakerültünk a bosshoz már ment, viszonylag simán.
    Azóta szinte minden boss sikerül elsőre, a templomos csajszi volt második próbás meg a flamelurker. Lesz ez még így se úgy érzem, de a Halberd +6ra fejlesztve eddig jó cucc.

Van egy világ ahol hihetetlenül gyorsan lehet farmolni a lelkeket amúgy.. Viszont van olyan is ahol pedig alig ad egy szörnyért. Más helyekre más-más célokkal kell menni ahogy észrevettem. Van ahova lélekért mész, de van ahova csak itemért.
    Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2021.11.30. 00:41:56
  • darkSectorxxx #117345
    Nem, mert nem nehéz, csak nekem undorító a rendszere, valamiért egy idő után nem tudtam rendesen sebezni, meg alig kaptam soulokat. És én úgy éreztem akkor hogy baszott szép játék, de nekem ez nem fun.
    És letöröltem a gecibe . :D

Ez 50%-ban az is hogy én türelmetlen voltam a játékhoz hogy utánanézzek mi a baj mit rontok el, stb. De nem érdekelt annyira hogy utólag folytassam.

Én inkáb irritálónak tartom/tartottam nem nehéznek...
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.11.29. 19:34:20
  • Voltan
    De ne csináld már, hát a Sekirót kvázi bekötött szemmel is végigvitted önmagad szopatására. Ennyire nehéz lenne a Demons?
  • darkSectorxxx #117343
    Nem ismerem névről, nekem az első boss volt lehet amúgy van másik bossfight is. :)

Elnézést ha rosszul emlékszem, akkor lehet a 2. volt egy nagy lovag egy bazinagy pajzzsal. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.11.29. 18:46:52
  • darkSectorxxx #117342
    Merre 20 sec-re?

Legyőzött mert baszta sebezni a karakterem hiába ütöttem és nem tudsz elmenni időbe sokszor , de nem ez a lényeg, hanem a bonfire meg az ót a boss-ig...
  • Zóanagyvarázsló
    Az PS3-on könnyű volt, csak könnyű volt a tűzbe is belefutni, ha türelmetlen voltál. Azt viszont megértem, ha valaki a Pahalanxot nem nézi bossnak. Egy visual novelben talán elmenne annak.
    Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2021.11.29. 18:14:08
  • n000rbi
    Szerintem Darky a Tower Knight-ra gondolt, bár az nem az első boss. Ott tényleg végig kell menni a várfalon, de azért 20 perc az sincs :)
  • MrAndree
    De ott egyszer kell átjutni, aztán kinyitod a böhöm ajtót és kb 20 secre lesz a boss a bonfiretől. Plusz mondjuk akit a Phalanx legyőz ő szerintem ne erőltesse a Souls címeket. :D
    Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2021.11.29. 18:05:43
  • darkSectorxxx #117338
    Egyetértek a pálya a kis ellenfelekkel az idegesítő, viszont ez igaz szinte mindenre, a többiben se annyira erősek a boss-ok csak erősebbek max mint ebben. De annyit hozzátennék hogy a Demons Souls-ban a legelején már az van hogy egy cseszett hosszú várfalon kell befutni a legelső pajzsos boss-ig, az undorító mire odáig elfutsz, és ott nincsen közelebb bonfire... lehet 2 perc futva de közbe lőnek ijjal, nekedjönnek a nagy pajzsos lovagok, meg tüzet okád egy sárkány... Kurva élvezetes így próbálkozni egy boss-nál... én abba is hagytam. :D
  • MrAndree
    Nincs 20 perc, legtöbb pályán vannak a boss előtt shortcutok (persze némelyik eléggé eldugva) így a szaladgálás az inkább 2-3 perc ha meghalnál. Plusz itt inkább a pályák nehezek, bossok legtöbbje sehol sincs a Souls és főleg a BB vagy Sekiro bossokhoz képest nehézségben.
  • darkSectorxxx #117336
    PC-n te tudsz natív 8k-t belőni max nem lesz fps-ed, konzolon nem mert nincsen opció rá. :D Így értettem. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.11.29. 17:08:19
  • blackfire001
    Én még csak 4 bosszon vagyok túl, de ezt a 20 perc kocogást nem értem.
    Általában 1-2 percen belül ott vagyok mindennel együtt. Még a börtönös pályán is.

Mondom ezt úgy, hogy én souls játékokban nem vagyok túl jó, de eddig még megy a buli.. :D
    Az egyik boss vicces volt:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kinyírtam elsőre a templomban, erre újra idézték.. Meg kellett ölnöm a kis segédjét, hogy ne lehessen feltámasztani. Természetesen másodjára már nem jött össze a boss kill, el kellett mennem füvet (HP poti) szedni. :D
  • robicarlos6
    PC-n is ugyanolyan lesz sőt ott a 8K nem ráadásul még megfizethetetlen is lesz. Nem véletlen hozza ki minden cég/hozták ki a felskálázó eljárásokat hogy a 4K ne tegyen taccsra milliós vgakat
  • darkSectorxxx #117333
    PC-s 8k-s tartalomra is gondolok itt meg filmekben, az még sok idő... de ja elsősorban ps tartalomra értjük mert itt beszélünk ugye róla, de most évekig más se indokolja, ebben megerősít az is hogy folyamat jönnek k a felskálázós megoldások , a DLSS meg az AMD cuccai... szóval nem feltétlen akarnak itt natív 8k-t semmibe se... PC-n még azt mondom szerkesztés/vágáskor jó tud lenni... nagy képernyőn.
  • darkSectorxxx #117332
    ;)
  • robicarlos6
    Mire lesz 8K tartalom kb a konzolok akkorra forrják majd ki magukat és végre talán lesz stabil nem felbontás variálos real 4K 60..
    Szóval a 8K tv vétele olyan messze hogy félelmetes
  • Voltan
    Na, akkor ez alighanem eldöntötte a dolgot nálam. Érdekelne a Demons Souls, most akciós is, de azt a kevés időt, amim van mostanában játszani, nem akarom minden bossnál murdelés után 20 perc kocogással tölteni, szóval asszem skip. Az Elden Ring-ig valahogy kibírom új Souls élmény nélkül. :) Megveszem inkább a Ratchet-et.
  • darkSectorxxx #117329
    Az a probléma, hogy mire lesz 8k tartalom, kb 3x még lesz időd tv-t cserélni mert ez is elavult lesz, és most meg a kamu4ks játékokat tolnád úgy hogy legjobb esetben is (ha valamit 4k-ba játszol) 1 pixelt szórna a tv-den 4 pixel területre ki....
  • Zóanagyvarázsló
    Azt mondom, hogy a túl kis méret nálam teljesen kinyír mindent, tök mindegy, milyen a minőség. (Nálam a Switch is életképtelen, mint marokkonzol. Ment a Hades a hasonló méretű telefonomon, és a tapin túl a kijelzőméret miatt is értelmezhetetlen. Így nincs értelme játszanom, mert nem élvezem.) A következő lehetőségek ugranak be elsőre:

1. Közelebb ülés, ha megoldható. (Nappaliban közös használt kijelzőnél problémás lehet, ahogy bizonyos méret alatti monitoroknál is. 21"-t már arcba kéne húzni, 27"-ból a fos is jobb.)

2. Nagyobb olcsó kijelző. Kompromisszum, de ha kell valami, pláne ha családnak is, megteszi, meg retrónál, munkánál alig jön ki a különbség, ha az is játszik.

3. Nyomorogni az előzőn, ami kicsi és béna is, így spórolva.

4. Jól kiköltekezni, és még nem is látni rendesen a kijelzőt.

Erről nekem nem az ugrik be, hogy a 4-es a szuper megoldás, mivel én attól szenvednék a legjobban. Persze belefért az OLED megfelelő méretben, fasza is, megy rajta munka és Heroes 2 is a csodák mellett, fasza így. De ha le lettem volna égve, a 4-es még a pozitív OLED-es élmények ellenére sem tűnne jó döntésnek. Nyilván más a helyzet, ha családhoz nem kell igazodni, a PS5 adott, munka miatt nem kell nagyobb méret, retrózni meg nem akar az ember stb.
  • robicarlos6
    Ezeknek a PS+-os "kartonkártyás" cd kulcsoknak van valami lejárati ideje? (Mert majd csak december 12-étől akarom aktiválni akkor leszek január 5-ig szabin és a ps végre menni is fog.)
  • blackfire001
    Ez működik még? :D
    Nincs PS Plus, de jó lenne, hogy ha nem kellene futkoznom vissza a Bosshoz & meglennének a füvek.
    Az is működhet ha egyszerűen csak kikérem a lemezt? :D

Temple Knight vagyok, a Halberddel játszok de jó lenne már valami kardozás is. A Kilij jó lehet?
  • robicarlos6
    Majd meglátom. Grid 2019-nél letoltam az első "oldalt" na annál kevésbe lehet valami autós game unalmasabb..
  • blackfire001
    Nekem megvolt a GT Sport, játszottam vele viszonylag sokat, néha online is..
    Offline max 5 óra után az alvás izgalmasabb, mint a versenyzés...

Driveclub is jobb szerintem. Még grafikában is. :D
  • benőmenő
    Szimulátorabb, mint a Codemasters versenyjátékok általában, de annyira nem mint egy iRacing vagy Assetto Corsa. És a Sport az pont azért nem számozott GT, mert online fókuszú, a karrier mód az kb. egy extra hosszú tutorial.
    Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2021.11.28. 20:23:22
  • robicarlos6
    Ettől nem lettem okosabb. Akkor megkérem munkatársam hozzá el és kipróbálom ő nem használja a lemezt ugyse
  • Moby
    Tök felesleges megvegyed, nyomjad inkább a forzákat (a motorsportokat). A GT-nek inkább az online része jó, az offline része üres és élettelen, többet kapsz abban a forzától. Kb ugyanannyira simcade mindkettő, de szerintem ez nem a te zsánered, szóval ha nagyon arcade autós cuccra vágysz, hát ott a FH5 a gamepassban. Amit az nem tud arcade vonalon, azt talán már értelme sincs elkészíteni.
  • Kandurex
    És, ha lenne is tartalom, 120” alatt nincs semmi értelme…
  • robicarlos6
    A GT Sport az mennyire szimulátor? Aki tolt sokféle autós címet mihez áll legközelebb nehézségben? Mert amit látok a videókban tetszik de ha ilyen Dirt Rally szint akkor nem kell mert nem fogok tudni vele játszani
  • Moby
    Akkor most a másfél vödör szar esetét leképeztük a pixelek számára is. Tottttálisan marketingbullshit a 8K. Ennyi pénzért lehet venni egy 77-es oledet. Vagy bármit, ami felmossa a padlót ezekkel az IPS paneles szarosvödrökkel.
  • Redbulldozer85 #117317
    Most még igen nem is azt írtam hogy holnap megyek venni csak ha lecserélném a mostanit akkor bíztos nem 4k vennék.
  • Moby
    Ja, a 8K nagyon kell. Annyi rá a tartalom, hogy nem tudjuk hova tenni.
  • Moby
    >pár évre placeholdernek

Na ennek továbbra sem látom értelmét. Tehát a vásárlás pillanatában tudod, hogy nem ezt akarod. Akkor minek? Mert nagyobb?
    Szóval a másfél vödör szarnál tartunk megint.