PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
én is belenéztem a Kenába egy órácskára tegnap, de őszintén szólva én sem vagyok nagyon elragadtatva tőle... mármint kurvaszép, kurvacuki, de néha olyan clunky az egész mozgás (ugrás főleg...), meg a harc is kicsit középszerű szerintem első blikkre, nem tud túlmutatni az indie léten - de azért egy végigjátszást megér...talán...
abszolúte tudok azonosulni a kicsit szájhúzós kritikákkal, mert tényleg semmi új így első blikkre, bár persze mit is vártam :D

ja, és miapöcs ez 24FPS-es limit az átvezetőknél?! :( beszakad a képernyő tőle :D

....de amúgy meg eldobni mindent, mert holnap 17:00-től Diablo 2 Resurrected <#vigyor3> <#vigyor3> <#vigyor3> <3333
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.09.22. 19:40:02
Moby
Abban nem, hogy a Kena legalább nagyonszép(a ReCore a maga idejében sem volt az). Abban igen, hogy játékként mindkettő rettenetesen középszerű, és százjobbatláttunkmár.

Adversus solem ne loquitor

Rage47
Egyikkel sem játszottam, de ez a Kena olyan lett akkor, mint a Recore anno Xboxon?
Kandurex
Ránéztem én is erre a (K)Genyára.

Az első óra alapján:

nagyon cuki,
nagyon mesés,
nagyon buta,
nagyon semmi

…skip a francba..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mephike
OKsa :)

Seth
A Psychonauts 2 után úgysem találsz most jobb platformert , jó sokáig :)

PSN ID.: Beegabor

Moby
Nem, tököt akartam vele gyalulni, de miután kiderült, hogy arra totál nemjó, megnéztem mit tud videójátékként. :)

Mephike
Nem jöhet be mindenkinek minden. Lásd: God of War egy unalmas hentelős játék. A Lasz of Us a melegek csatája, stb. Ez természetes szerintem. A kérdés csak az, hogy minek vetted meg? Vagy másra számítottál?

darkSectorxxx
Na igen, ahoz képest hogy PS5-ön 18GB meg PS4-en 8GB ahoz képest a látvány meg a tartalom, nagyság a pályán az durva azért.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Ja az igaz . :)
Jó csak azt hittem ez alap már, nem BRUTAL minősítés. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.09.22. 14:56:31

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

n000rbi
Az sajnos nem segít ezen, hogy semmi értelme felfedezni, mert legfeljebb egy újabb sapkát találsz a kis dögökre...

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Engem nem. Nyomogatom, szép is, de ennyi. Az irányítás szerintem nem jó(a kamera pokoli lassú, meg minden nagyon nyúlik), de nem ez a fő bajom vele, hanem az, hogy untat.

n000rbi
Nekem van vele pár bajom, de a legzavaróbb, hogy ütközésig kell nyomni az analógot folyamatosan, ha haladni akarok és ha egy mm-t visszaengedem már csak sétál/megtorpan. Semmi átmenet, elcseszett deadzone. Amúgy ahogy kinyílik, egyre durvább, nem gondoltam, hogy ekkora a világ.

Kongy
Másfél-két óra Kenázás után abszolút bejön a játék. Szép, hangulatos, jó a zenéje, a harc engem kicsit valamiért az Okamira emlékeztet. Persze, játékmenetben semmi újdonság nincs, de nem is vártam tőle nagy innovációt ezen a téren. Engem beszippantott az atmoszféra.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

lwb
Egyelőre el vagyok (pc-n) a deathlooppal, de ezt is megveszem majd. Ha majd végigvitted lszi írd le, hogy mennyi volt az össz játékidő.

Mephike
KB 2-2,5 óra játékon vagyok túl. Abszolút megéri az árát, nekem nagyon tetszik, pedig általában a Disney grafikát én kevésbé kedvelem, de ez valahogy megfogott. Annyit javaslok, hogy ne a story módba álljatok neki, mert úgy szerintem túl könnyű a harc.

TBTPumpa

Rage47
fullhd elég nekem most
Gondolom azt hogy szinte 0 töltési idők vannak ..
darkSectorxxx
SSD ügyben vajon mit jelenthet? :)

darkSectorxxx
Reggel 6-kor fel fogok kelni 7-ig belesek a játékba meló előtt, nem bírom ki. :D

Mephike
Hajrá, már nálam is fent figyel a játék. A holnapi délelőttöt már nagyon várom. Esküszöm olyan, mintha egy AAA játék jönne. :)

TBTPumpa
Welcome aboard the hype train!<#idiota>

TBTPumpa
PS4 is, de ott úgy tudom nincsenek nagyfelbontású textúrák (ezért is kisebb a játék mérete).
Viszont PS5-ön garantált a 4K 60 fps<#hehe>

AntiHero
De kàr, hogy nem éjféltől aktív. Így munka előtt, meg nem szeretem kipróbàlni a jàtékot..mert akkor egész nap csak ezen jàr az agyam. :D

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Rage47
ez is PS4? na cool
TBTPumpa
According to @biganhaofficial, his first impressions of #KenaBridgeofSpirits on #PS5 are:
- Best indie ever produced (at least for him);
- Stunning visuals
- BRUTAL use of the SSD
- Fabulous soundtrack
- Super fluid combat and gameplay
- Pixar movie level presentation

Mephike
Holnap délelőtt lesz is időm kipróbálni a Kenát, volt idejük csinosítani, szóval bízok benne, hogy remek játék lesz.

TBTPumpa

TBTPumpa
Fotó mód:
//www.youtube.com/embed/yExmnI46srY
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.09.20. 16:07:32

Hát én ezt a konzolvilágot nem értem.
Elég szépet ugrott már 09.07...Csak tudnám akkor haveromat hova a jó vérbe tették a digitálisról.. <#wilting>
TBTPumpa
Kena: Bridge of Spirits Release Trailer
//www.youtube.com/embed/-vZkt4fCkOc

TBTPumpa

darkSectorxxx
De így kimarad az akcióból....
Nem is igazságos...

Na nekem ezért jó hogy nincs psplus.

Seth
Régen így volt, mostanra már meg lehet venni a psplusba került játékokat ha lejár az előfizetésed

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
Hát igen, kicsit furcsa ez, ha így van, márpedig úgy tűnik ez a baj, ez gáz azért mert ha PS plusba valamit megklapsz és utána nem akarsz psplus-t akkor nem veheted meg már?
Ez nagyon hülyén van így akkor.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.09.18. 10:22:42

XBOX-on nincs ez a vergodes
darkSectorxxx
Na mondjuk ez így kicsit valóban hülyén van megoldva, de nem tudom hogy van-e lehetőség ilyenre, esetleg support-nak írni?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.09.18. 10:21:20

valahogy "le kene mondani" szerintem a jatek "birtoklasarol" es akkor megvehetnem a teljes verziot.
darkSectorxxx
;)

de javitottam
darkSectorxxx
Nem lehet hogy már egyszer megvan neked?

web bongeszobol, bejelentkezve a PSSTORE-na:

Zombie Army 4: Dead War Super Deluxe Edition

Not available for purchase

-------------------------------------------------------
web bongeszobol, inkognito mode, nincs bejelentkezve:

Zombie Army 4: Dead War Super Deluxe Edition

19.792 Ft
Save 28%
Offer ends 30/9/2021 00:59 CEST

12.094 Ft
Save 28% more with PS Plus
Offer ends 30/9/2021 00:59 CEST

Kerdes, miert nem tudom megvenni? Csomo mas jateknal is ez a helyzet. Asszem ez ingyen volt a PSPLUS-ba. Gondolom az a baj hogy mar eleve hasznaltam az alap jatekot, ilyenkor egybol tiltja hogy a kedvezmenyes teljes jatekot megvegyem. Most volt akcioba kulon-kulon az elso es masodik pass, de a ketto egyutt lett volna 12000, itt meg az egesz kocerajt megvehetnem annyiert. ha engedne... :D
Utoljára szerkesztette: Zozo76, 2021.09.18. 10:16:47
Ha valakinek esetleg kell egy eladó PS5-ös ac valhalla írjon rám 9000Ft kb egy hetes, hibátlan állapotban. Egyszerűen meguntam, eddig bírtam a szenvedést
mucsácsó
áhhh, dehogy jön az a patch idén... :D
meg szerintem semmit nem fog megoldani, majd lehet várni a patch patchére is egy félévet... katasztrófa az egész, a gaming történelem egyik szégyene az a förtelem. meg itt nem csak technikai, hanem tartalmi gondok vannak bőven, amivel semmit nem fognak tudni kezdeni..

szarból várat építeni sosem sikerült - habár No Man's Sky fordított 5 év után elvileg, de itt még 1 év se telt el a megjelenés óta :D
lwb
Ami vicc, hogy ha megnézed az első DF videókat megjelenéskor, ott még a PS5-ön is olyan gyorsan töltött, mint xsx-en. Ezt a lassú töltést egy későbbi peccs hozta be. De ahogy mások is írták: idén év végéig jön a next gen peccs, ingyé ráadásul nem pénzért, szóval ott már biztos megoldják a töltési gondokat.

Egyébként nem a töltés a legnagyobb baj a PS verzióval. Én végigvittem mindhárom platformon és messze a PS-en volt a legtöbb kis gliccs, beragadt izé a képernyőn, lebegő tárgy stb. Egyik sem game breaking és mindegyiket megoldotta a quicksave-quickload, de azért zavaró volt. 1.30 előtt volt még ez.

n000rbi
Valóban, ezt elfelejtettem, hogy csak jövőre, vagy mikor lesz trú nextgen verzió ebből a csodából :D

Mephike
"polák sámánok szappanoperába illő vergődését"
Make my day! :)