PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Hát a tárhely bővíthető... Pont most jött frissítés nemrég!!!
Ha PS4 játékaid vannak, az viszont áttehető USB-s SSD vagy HDD -re és onnan is tudod játszani. A PS5 játékoknak kell csak M2 SSD

Játék árak meg valóban drágábbak kicsit. Max kell várni kis akcióra, vagy lemezesen ahogy akartad. 😉 hacsak nem tudsz valakivel felesbe.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Voltan
Köszi a tippet, rá is írtam a listára, így már megérős.
Két dolog zavar kicsit, az egyik a kevés tárhely, a másik pedig a pofátlan játékárak. Kicsit gondolkodtam a lemezes verzión, de igazából feleslegesnek éreztem, a PS4-ben is egy lemezes játék járt csak, a RDR2, amivel pakkban volt, minden más digitálisan van meg, és amúgy is szoktak lenni gyakran kedvezmények a PS store-ban is. Szóval mindennek tükrében nem igazán érte volna meg a meghajtós gép

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

darkSectorxxx
Mind 4k 60fps... jóval szebben futnak... 😉 tetszeni fog majd.
Ha megveszed a Miles Morales-t akkor érdemes az Ultimate pack-ot, mert abban van a Spiderman Remaster (ami egészen másképpen néz ki mint az eredeti) és azt nem lehet külön megvenni, utólag se. 😉
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.09.29. 02:11:33

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Voltan
Ps4 pro van, azon meg van jópár játékom, kíváncsi leszek majd, hogy futnak az 5-ösön. Kíváncsi vagyok már nagyon 😊

darkSectorxxx
Hidd el, kipróbálod és meg fogod szeretni mert brutál fluid... persze ha nem gond a kontroller, stb. 😉

Hát vannak rá, tény hogy nem durván sok, de a multiss címek is jobban futnak mint egy 500 ezres gépen kb....

Ne foglalkozz ezzel.Lényeg hogy megvan mert ettől olcsóbb nem lesz már..
Voltan
Mármint úgy értettem, hogy MÉG nemigen vannak rá, de hát sokminden nem jött ki rá még, szóval.

Voltan
Thx, kíváncsi leszek. Egyelőre még nem terveztem venni, mert nemigen vannak rá engem érdeklő PS5 cuccok, de a kuponok lejártak volna hamarosan, így úgy gondoltam, beleugrok, mert így jó áron is volt.

darkSectorxxx
Brutálisan nagy gratula hozzá!

McFrost
Lehet, hülye kérdés: D2R-ben ps-en a zsoldost nem lehet "tápolni"?
A tároló ládám is sima snassz, alig van benne hely. Elbaxtam valamit?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Voltan
Én olcsóbban vettem, mint mondtam kuponnal.

Jó áron... amikor alapból 150k az ára<#wilting>
Voltan
Az EMAG-on most van mindkét PS5. Kuponnal sikerült megcsípnem egy digitálisat jó áron, amúgy a digi 170-be, a meghajtós 210-be kerül.
Csütörtökön hozzák ki, szóval elvileg gyors.

Alan Wake Remastered

Emellett a most először PlayStationön is kipróbálható Alan Wake kihasználja majd a PlayStation 5 kontrollerének a képességeit is, vagyis a játék közben visszajelzést adnak a triggerek, illetve a haptikus tulajdonságoknak köszönhetően is újszerű élményben lesz részünk.

A platformok alapján ezekre a különbségekre számíthatunk majd:

PlayStation 4 – 1080p / 1080p / 30fps
PlayStation 4 Pro (Performance mód) – 1080p / 1080p / 60fps
PlayStation 4 Pro (Quality mód) – 1296p / 2160p (4K) / 30fps / 4 x MSAA
Xbox One – 900p / 900p / 30fps
Xbox One X (Performance mód) – 1080p / 1080p / 60fps
Xbox One X (Quality mód) – 1440p / 2160p (4K) / 30fps / 4 x MSAA
PlayStation 5 – 1440p / 2160p (4K) / 60fps / 4X MSAA
Xbox Series X – 1440p / 2160p (4K) / 60fps / 4 X MSAA
Xbox Series S – 1080p / 1080p / 60fps
PC – 4K / az fps nem lesz korlátozva
😄
darkSectorxxx
Bocs ne haragudj, én segítettem volna, de én nem vettem meg a Death Stranding-et DC verzióban illetve egyszer játszottam végig régen is gyors a story miatt.... szóval ezt nem tudtam hogy itt hogy megy pontosan. <#smile>

Akkor valaszolok magamnak: eleg megvenni a 4000Ft-os frissitest. <#idiota>
Kosz mindenkinek aki segitett! <#mf2>
Gyerekek!

Ha megvan nekem a DEATH STRANDING Digital Deluxe Edition, ki is nyomtam PS4-en, akkor most eleg megvennem a 4000Ft-os upgrade-t (PS5-re nyilvan), vagy vegyem meg 17000-ert a standrad edition-t?
Utoljára szerkesztette: Zozo76, 2021.09.24. 15:24:51
darkSectorxxx
Fontos az neki, csak nem szabad beismerni. 😛

n000rbi
Ha annyira nem fontos, akkor nem mindegy mikor érkezik? 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Nem azt akarok.Azt haver rendelt,de neki is egy szerencse miatt lemezes lett. Azt ugyanis több helyen rendelt és alza egy visszamondás és a környék közelsége miatt neki szállítottak ki egy rendelést 😊 Digitálisat meg átrakatta lemezesre mert mondtam neki ne mondja le ha már régóta talonba van... Nekem a ps annyira nem fontos letolnám csak az a pár játékot amit akarok és egyből adom is el.
Jobban jársz ha nem digitálist akarsz, és a platinumshopnál rendelsz onnan elég hamar megkapod!
Az gáz. Akkor idén ebből nem biztos hogy bármi lesz. Most jött mail hogy 1-4 hónap és magkaphatom.. Elég tág intervallum <#idiota>
En jun.16-n rendeltem, kb. 2 hete kaptam meg. Nem volt 3 hónap.
darkSectorxxx
Iszonyat rendes tőled a felajánlás...!

yesname
Alzától ma jött SMS hogy átvehetek egy hónapokkal ezelőtt rendelt PS5 lemezes verziót. Ezt +3 év garanciával rendeltem elő és ezzel együtt 215e forint. Mivel KV-tól már megkaptam, ezért ha érdekel valakit privátban elküldöm a személyes átvételhez szükséges kódot. 4 napig lehet átvenni. (Nem tudom, hogy a 3 év plusz garit le lehet-e mondani átvételnél, ha nem kellene.)
Utoljára szerkesztette: yesname, 2021.09.23. 17:54:09

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Konzolvilágtól egyébként kapott mostanában valaki ps5-t? Ha igen mikor rendelte onnan?
darkSectorxxx
Na ez iszonyat durva! Imádom a játékhoz készült ST-et!!!!

Ez mindenekfelett nálam! 😊

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.09.23. 16:00:45

darkSectorxxx
Azzal valóban voltak nekem is gondjaim, értelmetlen baromság volt mert kb csak a festése változott.
Más tartalom vagy skin meleltt ez elmegy de így önnmagában iszonyat gáz volt.

Ebből is látszik az EA tesztelte mennyire van szükség story játékra, de hálisten ennek ellenére is jó kört ment a játék. Jogosan persze.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.09.23. 15:51:12

darkSectorxxx
Igen pontosan, az a dátum arra van hogy AZOKKAL csak felveszik a kapcsolatot hogy a kövi adagból ők fognak majd kapni, onnantól még lehet az 1 hónap is... nekem hálisten 1 nap volt ha jól emlékszem mert másnap kaptam is meg a konzolt.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.09.23. 15:49:15

Felhívtam a konzolvilágot. Én nagyon el voltam tévedve. Azt hittem hogy az a dátum amit írnak az annyit jelent hogy az az előtti dátumon rendeltek már megkapták a ps5-öt.. Hát nem. Az a dátum csak az hogy azok az emberek lettek értesítve kell-e még stb.. Szóval az jó isten se tudja mikor lesz ott ps5
Kandurex
Az poncho vergődés számomra a mai napig értelmezhetetlen,...hogy az milyen szarul nézett ki?!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

n000rbi
Nekem eddig 7 óra van benne és mostanra azt mondom megérte a pénzét. Ez a kalap-téma oylan, mint a Fallen Orderben a poncho-k, semmi értelme, de a puzzle-ök, bossharcok egyre jobbak és elég nehezek is. A challenge ládák meg GoW feeling, abból is van olyan, amit agyatlan csapkorászással lehetetlen megcsinálni.

Mephike
Tegnap este 11-kor abba kellett hagynom a játékot, mert ma korán kezdtem a melóhelyen. Előtt megküzdöttem az első területen lévő bossal. Mit mondjak, azért megszenvedtem vele. Az utána lévő animáció viszont döbbenetesen jó volt.

n000rbi
Kena patch érkezett:

Patch Notes – 1.05
Enabled photo mode when sitting with the Rot.
Increased maximum camera sensitivity.
Fixed bug that locked player into the Spirit Mask mode.
Fixed progression blocker after combat in Taro’s Tree region.
Fixed progression blocker after receiving the Bow Ability.
Fixed progression blocker after Adira Hammer Relic and the objective marker not disappearing after completion.
Fixed progression blocker on Warrior Path.
The “Resume Game” feature for PS5 Activities has been temporarily disabled to prevent overwriting autosaves. This feature will be re-implemented in a future patch.
Fixed minor visual, collision, and audio bugs.

n000rbi
Na jó, megvolt az első igazi boss a Kena-ban és kinyílt az újabb terület, újabb képességek, puzzle-ök. Méghogy buta a játék, na azt semmiképp nem mondanám. A mai etapot kifejezetten élveztem.

Seth
Csak 5 font lesz az upgrade PS4-->PS5 Director"s Cut-ra. Az azért nem olyan rossz ár. Mondjuk én már kijátszottam magam vele, nem hiszem, hogy megint nekiállok a pár új küldi és átvezető miatt

On September 24th, #DeathStranding Director's Cut delivers:

New Missions
New Equipment
New racing mode
New video modes
New DualSense features
Same BB

PS4 to Death Stranding Director's Cut Digital Deluxe Edition on PS5 will cost £5

PSN ID.: Beegabor

Én elvagyok a Kenával. Semmi világmegváltó és a játékmenet elég egyszerűcske, de cukiság meg a grafika, meg az egész körítés elviszi nekem a hátán. A fejlesztő legelső játékaként igencsak remek lett. Az nagyon látszik, h eredetileg animátor csapatról van szó.
Mit nekünk GT7 és FH5 amikor....

Gear.Club Unlimited 2 - új platformokat hódít meg

"November 30-án PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re is elérhetővé válik a folytatás, méghozzá egy Unlimited Edition formájában."
mucsácsó
persze, de ez így van jól 😄 nem vagyunk egyformák 😊 mindegyik játékot lehet miért köpködni a maga módján, sajna
Mephike
Na látod embere válogatja, én meg azért nem adnék ki egy fillért se. 😉

mucsácsó
én is belenéztem a Kenába egy órácskára tegnap, de őszintén szólva én sem vagyok nagyon elragadtatva tőle... mármint kurvaszép, kurvacuki, de néha olyan clunky az egész mozgás (ugrás főleg...), meg a harc is kicsit középszerű szerintem első blikkre, nem tud túlmutatni az indie léten - de azért egy végigjátszást megér...talán...
abszolúte tudok azonosulni a kicsit szájhúzós kritikákkal, mert tényleg semmi új így első blikkre, bár persze mit is vártam 😄

ja, és miapöcs ez 24FPS-es limit az átvezetőknél?! 😞 beszakad a képernyő tőle 😄

....de amúgy meg eldobni mindent, mert holnap 17:00-től Diablo 2 Resurrected <#vigyor3> <#vigyor3> <#vigyor3> <3333
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.09.22. 19:40:02
Moby
Abban nem, hogy a Kena legalább nagyonszép(a ReCore a maga idejében sem volt az). Abban igen, hogy játékként mindkettő rettenetesen középszerű, és százjobbatláttunkmár.

Adversus solem ne loquitor

Rage47
Egyikkel sem játszottam, de ez a Kena olyan lett akkor, mint a Recore anno Xboxon?
Kandurex
Ránéztem én is erre a (K)Genyára.

Az első óra alapján:

nagyon cuki,
nagyon mesés,
nagyon buta,
nagyon semmi

…skip a francba..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mephike
OKsa 😊

Seth
A Psychonauts 2 után úgysem találsz most jobb platformert , jó sokáig 😊

PSN ID.: Beegabor

Moby
Nem, tököt akartam vele gyalulni, de miután kiderült, hogy arra totál nemjó, megnéztem mit tud videójátékként. 😊

Adversus solem ne loquitor

Mephike
Nem jöhet be mindenkinek minden. Lásd: God of War egy unalmas hentelős játék. A Lasz of Us a melegek csatája, stb. Ez természetes szerintem. A kérdés csak az, hogy minek vetted meg? Vagy másra számítottál?

darkSectorxxx
Na igen, ahoz képest hogy PS5-ön 18GB meg PS4-en 8GB ahoz képest a látvány meg a tartalom, nagyság a pályán az durva azért.