PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Adversus solem ne loquitor
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Online vásárlás! Közel a j?v?.
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.04.07. 00:44:13
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Sokkal olcsóbb. (bár a switchet is ugyanolyan eséllyel adhatnád el)
Ha lenne több lóvém adnék, vagy vennék külön konzolokat, azt kölcsönadogatnám mindenkinek....
De nincs sajnos.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.04.06. 22:00:31
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
És fáradj át N topikba 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2017.04.06. 20:52:25
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Emuval kipróbáltam a Zeldát PC-n, és már az első percekben megfogott, nem tudom mivel, de még az a szaggatós vacak is elvarázsolt.... 😄 Muszáj volt megvennem.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.04.06. 20:35:45
Itt is már megy a találgatás hogy minden 4k lesz. Ja. Skálázva.
Azzal az irodai számítógépbe való továbbfejlesztett emelt órajelű jaguarral támogatva megint vérezni fog a gép torka ahogyan sokszor a PRO-nak is, hiába a bitang tflop...
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
content-gyártás az eddig nem igazán ment M$n-ek 😛
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.04.06. 15:20:46
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Amúgy a Lepedék a Leped család, és 4 tagú. 😄
PSN ID.: Beegabor
amikor elnézegetem egy akármilyen f2p játékban a 30-40-50 ezres "gyémántpakkot", egyszerűen nehéz elképzelnem, hogy ilyenekre magyarok költsenek 😊 ezekszerint van pár komoly addikt itthon is 😉)
szal részvétem! 😉
nincs okom kételkedni az általad elmondottakban, nem bizonyítékot kértem, csak kíváncsiság. mindig érdekelt, hogy kik veszik ezeket... 😄
(amúgy volt tanulság? tehát a végére eljutottál odáig, hogy ez akkora baromság volt, h sohatöbbet f2p, FIZETVE érte? vagy most is terv a fél életed beleölése, ezúttal ps4en? 😄 )
Forza.
De ha tényleg ennyire mozgat majd csinálok mentést a tranzakciókról az apb oldalán ha tárolja még....
Ráadásul akkor felvetett a pénz és a velem játszó ismerősöknek is vettem ezt azt.
Annyira nem idegen ez a jelenség. Ismertem olyat aki cabal függő volt az még talán többet is bele ölt.
Sőt ha annyira kiváncsi vagy nézd meg Archeage .be mennyit ölnek az emberek. Na az kő kemény már. Az a legbrutálisabb pay2win amivel életembe játszottam.
Vagy mondhatni példát a steamen a dota2 es tárgyakra mennyiért vettek meg egy ritka couriert és ezt azt (megsúgom 38.000$)
Na meg amíg CS:Go-n is 200-400euros késeket vásárolnak az emberek.
ÉS még sorolhatnám napestig.
Nekem akkor életem volt az apb 😄 azzal keltem feküdtem. Utólag belegondolva tényleg Fűggő voltam.
Talán azért ennyire feltünő ez a jelenség nálunk mert köztudott hogy magyarokat nem veti fel a pénz de egy amerikai ennyi pénzt simán beleöl egy játékban és nem 2év alatt hanem hónapok alatt..
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.04.04. 22:38:29
Igen valszeg US régiós, de beregeled és account -> primary....😄
Neked is jó játékot a Darksiders 2 nekem nagyon tetszett, egy haveromnak pont az első rész a jobb, de nem jöttem rá miért, én alig emlékszem már arra. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.04.04. 21:09:33
Sebaj gratula a szerzeményhez és jó játékot!
Ja, azt tegyük hozzá, hogy usa acc kell az aktiváláshoz.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
PSN ID.: Beegabor
15 euro-s csomagban a 2 Darksiders benne van, ami:
US-ben 50 dollár! (30+20)
HU-ban meg 15k (9k+6k)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.04.04. 20:29:44
https://www.youtube.com/watch?v=2Wo7N9uzSBw
az 1 millióval kapcsolatban még most is azt hiszem - remélem! - hogy csak viccelsz.
ha nem: mesélj a hátteréről!
heroinfüggőkről hallottam már, hogy eltoltak milliókat..... 😉))
Forza.