PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex

nekem annyira nem jött át...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Bandicoot
Nagyon! És az a poszter!! <#taps>

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Totti5
<#eljen>adja.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Bandicoot
Libabőőőr!!!! <#fogmosas>

//www.youtube.com/embed/zB4I68XVPzQ

Maxyka
Remélem nem erre a Prepare to Dine-ra cserélte le a from a dark soulsot mert szétfejelem a billentyűzetet. Persze ha normális grafikával adják ki akkor oké de ezt a rajzolt cuccot akkor se veszi be a gyomrom ha vámpír köntösbe bújtatott dark souls genyót kapunk ...
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.04.14. 17:52:06

Online vásárlás! Közel a j?v?.

Tatyla
Ja igen,a többi item már rég megvolt

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Maxyka
Egyéb, kijött APB -re az 1.02es patch. Mondom megnézem patch notet: multithreadrendering stb. mondom oké. Belépekl úgyan olyan gagé a kinézet low texturák megminden. Mondom oké. Belépek játékra 1fps -el szaggat továbbra is. Mi a tököm ez a patch? fakezű banda... -.-

Bandicoot
A Bioshock féle játékstílust inkább NE hozzák össze abból köszönöm nem kérek.
Amúgy a Dead Space-ben is rendszerint rádión szóltak hozzánk.:)

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.04.14. 12:28:36

Seth
Grat.
Lol.Neked is az orochi scale kellett az utolso trofeahoz ? Nekem is :)

PSN ID.: Beegabor

Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Maxyka
Bioshock féle játékstílust akartak összehozni. Nézd a pálya dizájnt a megjelenítését. Még a betűtípust is ugyan az az oldschool amit a bioshockban használtak. Egy misztikus alak aki rádión beszél hozzád folyamatosan és segít, nem ismerős? Bioshock --> Atlas
Szóval sok itt az összefüggés. Viszont attól még lehet jó. Csak aki komor nyomasztó horrora számított az csalódni fog mert ez nem az a műfaj lesz.

Bandicoot
Nem tudom. De én is valami komoly space horror cuccra számítottam, ami felér egy Dead Space-el....
De ez amit itt bele bele nézve láttam abszolút nem fogott meg úgy ahogy kéne. És azt tartom hogy ezt a megjelenítést sötét komor hangulatú játékokhoz rég el kellene felejteni,hatalmasat ront az élményen. De még nem írom le csak az tuti hogy ebből nem lesz 0day vásár.

Maxyka
Engem emlékeztet kicsit a half life-ra ? Csak ez a megjelenítés még komikusabbá teszi az egészet. Ami miatt nem lehet komolyan venni a játékot. Nem akarom leírni előre, de mi azthittem egy komor scifi horrort kapunk. Vagy nekik ez az?
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.04.14. 11:53:23

Bandicoot
Gyakorlatilag 18k volt a sima. 22k volt a deluxe. Így járt aki a 4k-n spórolt miközben ott volt a leírásban hogy minden dlc-t tartalmazó pakk.
Megjelenés elött elmondták hogy lesz egy nagyobb sztori dlc - ezért is vettem én is a deluxe-ot. És nagyjából várható volt hogy aki szereti az ND munkásságát és az UC-ket annak az is kelleni fog.
Nemigen értem a hisztit. Főleg hogy olyan DLC-ről van szó ami korrekt tartalommal érkezik.

ezen tenyleg nem kell höbörögni, külön - rövidebb - resznek tünik, nincs "4" a cimeben. 45 ojró.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Tatyla
én a demo után azt éreztem ez nekem nem ér 20$-nál többet főleg hogy majd egyedül kell megvennem...

TDC Geronimo
Én végigtoltam és írtam mindig, hogy vegyétek meg, mert érdemes :)

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Bandicoot
Hogy őszinte legyek néha olyan érzésem volt így bele bele nézve mintha a Dishonored 2-vel játszana...
Ami nem lenne baj - ha nem thriller (vagy horror) lenne ez a stuff...Rohadtul nagyot vesz el az efféle hangulatból ez a látványvilág. A Dishonored 1-2 is szép volt jó volt tényleg tetszett is. De a sötét hangulatot egyszerűen porig rombolta ez a fajta megjelenítés...Itt ahl tényleg lényeges lenne a grafika hangulata,végképp iszonyatosan sokat elvesz....

Kongy
Nem tudom ki tolta közületek a Dishonored 2-t, de húsvéti akcióban megvettem, mert egész olcsón lehetett hozzájutni, főleg, hogy ajándék 3000 Ft-ot kaptam a sony-tól walletbe, mert februárban 15k felett költöttem (Horizon ugye). Na, de a lényeg, hogy megfogott a játék a trial alatt. Az első rész is tetszett, csak nem ragadott igazán magával. De itt a 4. küldetésnél nagyon elgurult a készítők gyógyszere. :D Ez a pályatervezés, te jó isten.... Nem egyszer játszós a game, az tuti.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Amiga
Oh, köszönöm szépen!!! :)

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Moby
Boldog születésnapot Amiga!

Adversus solem ne loquitor

Maxyka
Grafikátol nem fogunk hasra esni. De talán 60fix lesz :D
//www.youtube.com/embed/yAvUfwIflnA

Rage47
próbáld ki a demót, engem egyből megfogott, 40 óra kb. a fő endingek végigjátszása. nem egyszerű hack&slash, inkább egy olyan program, ami megmutatja, miket lehet elérni kreativitással egy játékban
Én már kaptam kódot úgyhogy szombaton próba indul.
Maxyka
Azért eléggé lehangolt tegnap a persona5-t. Be kellett menni Kamoshida kastélyba (keresni kell valamit nem árulom el mit hogy ne legyen spoiler. És átment az egész ilyen grindfesztbe. Semmi történés csak emeleteken át mész és vágod le az ellenséged. 20katonánál már a tököm kivolt. T_T Annyira azért nem profi a harcrendszer hogy ugyan azt a lényt ne legyen unalmas levágni huszadszorra. Monoton!
Már már úgy éreztem magam mint egy gyári munkás. Ki is kapcsoltam. Ma folytatom de még mindig van még emelet és rengeteg katona. De még az ellenfeleket se variálja csak ugyan az a 3jön. Pedig van vagy 20-30fajta shadow.
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.04.13. 15:22:53

arty
Na, akkor érted h miért fáj az árazás ;)
Ha tényleg 10 órás lenne, azt mondom oké... akkor is hörögnék persze egy kicsit... de valszeg a dlc elnevezés miatt. Csináltak volna inkább valami spinoff részt/részeket.

Uncharted Chronicles, pl ;)
Utoljára szerkesztette: arty, 2017.04.13. 14:32:09

Forza.

n000rbi

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

n000rbi
Ránézésre valami vámpíros téma, úgy van értelme a dine-nak is :)

Seth
Ez remélem valami metroidvania lesz

Seth
Egy videót sem láttál belőle? Olyan

Kandurex
prepare to dine? <#wilting>

n000rbi
//www.youtube.com/embed/1qlKNHgxmSE

Ilyen nagy manga figurákkal van tele? Mert akkor nem jönne be tutira.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

annyiban, hogy "hekenszles" a harc

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Amiga
Nem mondanám betegnek. Rendkívül kiforrott jrpg, ami egy hihetetlenül élvezetes sztorira van felfűzve. Ráadásul a karakterek "élnek", érdekesek, nagyon nehéz a játék bármilyen pontján "kiszállni". És mindig bejön egy új lehetőség, egy meghitt, vagy vicces esemény. Akár egy megható pillanat is. Ez a játék él.

Ez a NIeR mennyire hasonlít a Bayonettához? Annak idején azt letoltam, igaz, görcsölt is a kezem utána, régen jobban szerettem a hekkenszlesseket...De sokan dícsérik, jókat hallok róla. Fontolgatom.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

De ez valami beteg japó cucc, nem?

Andromeda-t tolom én is, de nagyon nem tudok megbarátkozni vele. Ehhh, ha belegondolok, hogy a kedvenc játékom volt a trilógia, akkor elég csalódott vagyok. Több kedvem lenne folytatni a Nioh-t.

Amiga
Persona 5 elképesztően jó, gyakorlatilag éjjel-nappal csak azt tolom. Ha nem lenne a Horizon, simán kikiáltanám máris az év játékának, annyira fantasztikus. De a Horizon élménye még eleven bennem, ezért döntetlenre adom.

Szegény ME: Andromeda ezektől sehol nincs, el is jegeltem pár hónapra. Addigra felpeccselik egy normálisabb szintre talán.

De ez a Persona 5... Ááááh ezt játszani kell, hogy átjöjjön, mennyire egyben van.

Combat tutorialt csináld végig (menüből indítható), mindent elmagyaráz. Azért nehéz mert nem használod a combat lehetőségeket :)

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

TDC Geronimo
//www.youtube.com/embed/RpuP-SKm10M

Bandicoot
Most nézem itt zúgolódtak páran a tizenezres dlc miatt.
Persze külön soknak tűnik,bár 12k-ért többet nyújtanak mint a legtöbb dlc a játékokban illetve többet mint sok játék maga.

VISZONT!
Aki a Deluxe-ot rendelte elő (22500 forint volt) az ezt is kapja ingyé. vagyis ha azt vesszük akkor 0day volt ~10000 forintért UC4-e annak aki azt vette.
Én is ezt vettem kicsit most fel is hördültem mert a Sony eltüntette a Store-ból. De a számla megvan és írták is hogy a Deluxe triplepack és egyéb tulajok kapják ingyé.

TDC Geronimo
lesz mindkettő

mucsácsó
zsír!!! :) na, király, tartsák meg ezt a jó szokásukat...
E3-ra meg jöhet egy Wolfi2 bejelentés tőlük :D (rohadjak meg, de én egy Evil Within folytatást is adnék...)
Kandurex
Biztos igazad van, ez kell. Na. Ez.

Totti5
<#eljen>

TDC Geronimo
Prey Demo out on April 27th

Na bethesda mostanában mindenből trialt meg demot csinál <#eljen>

Totti5
Mindenki onnan nézi ahonnan neki a legkényelmesebb, a számok meg adottak, azt sehonnan nem lehet nézni.

Kandurex
Zajos siker volt az biztos. <#ravasz1> ha volt is valami, az nem a játék érdeme volt, hanem a világé...

Totti5
Attól még nem biztos hogy csudajó lesz. Kérdés mennyi energiát fektetnek bele, hisz a játék profilja a multi. Legyen jó!, a Titanfall 2 mutatta hogy lehet. De én nem ezt a SW játékot várom... egy kicsit többet mint pár óra darát.

Totti5
Én igen :

Star Wars Battlefront made its sales goal of shipping 13 million copies by the start of 2016 and had shipped 14 million copies by May 2016.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.12. 17:48:42