PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Egyik magyar tag aki rendszeresen vesz részt külföldi játékok fejlesztésében elmondta hogy átlagosan 3évig fejlesztenek egy játékot (konzolokra) ami amúgy ps4 óta tolodott ki ennyire eddig két év volt.
Scorpio dev kiten milyen beteg már az oled es kijelző ami az fps-t írja ki? 😄
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.05.04. 15:18:33
Online vásárlás! Közel a j?v?.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.05.04. 13:53:01
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Én sokszor csak előtte 1 héttel figyelem mikor lesz, de nem nagyon foglalkozom vele mert mindig máskor van, lehet honapra ugyanaz de dá
tumban más. 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Anno volt az, hogy valaki a metron "lebukott" /márha nem fake/ a Shadow of the TR-rel... 😄 Meg igazából ideje is lenne mostmár egy új TR-nek lassan-lassan. igazad van, azt az Avegners szarságot fogják nyomatni (bár kívánom, hogy legyen jó, de...)
Tudjátok mire lennék kíváncsi még? Hogy a Rocksteady mit csinálhat.. 😄 Mert ők már Batmanhez tutira nem nyúlnak - bár most minap volt pletyi, hogy megint lesz más csapat által egy Batman-reboot...
Kíváncsi leszek, hogy a Cuphead megjelenik-e valaha a Microsoft gondozásában (ha már 2 éve bejelentették)... Elég nagy csend van körülötte. 😞
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.05.04. 09:17:45
Amúgy jah, GoW mostmár jöhetne tényleg.... biztos 2018 Q3 lesz az is kb... 😞
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
azért mondtam, hogy felmossák a padlót, mert tavalyi E3-ra nagyon durva konfot dobtak össze - remélem ez idén se lesz máshogy 😛
jöhetne egy God of War gameplay/megjelenési dátum, kis Death Stranding csöpögtetés, Days Gone, esetleg Last of Us 2 morzsák 😛 😄
vagy akár 1-2 új IP 😛
Playstation Experience vagy mi. 😄
Ja de már megvan hogy ez az E3 részleg. 😄
Most nézem tavaly is év végén volt, jól összekavar ez a sok szarság, GamesCon meg a sok szarság...
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.03. 23:39:02
Nem lesz itt semmi szerintem még, max E3-on....
Természetesen ezeket a játékokat fogom mindenképpen megvenni a következő 2 évben!
Twitch
Youtube (itt meg valszeg egységesíteni fogom a másik 2-vel.....)
Ugyanott, ahol tavaly
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.05.03. 21:37:32

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Abszolute tudatosan, csak a kétkedők megnyugtatására, hogy még én is emberből vagyok, és hibázok is időnként. Illetve ezt a jogot a jövőben is fenntartom. Fellélegezhet mindenki! <#banplz>#banplz>
Adversus solem ne loquitor
Nekem mindegy mit pakolnak bele amíg nem emeli meg drasztikusan a konzol árát.
Fasza intel proci pörögne a gépben észre se vennénk. Maximum a fejlesztők még jobban szarnának az optimalizációra. Régóta sanda gyanum hogy a plusz power csak a fejleszők életét könnyiti meg.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Játékban továbbra sincsenek sehol, egy 5 éves i5-öt sincs értelme emiatt ryzenre váltani. Nemhogy egy 7700k-val vessük őket össze...
Szálankénti teljesítményben agyon gyalázzák a ryzent a több éves i5-ök is.
Munkában meg az intel 4/4-es szintjét alig tudják lehagyni - mindezt több maggal magasabb fogyasztással.
Szép hogy egyesek a 300ezres intel prockókkal vetik össze...csak közben egy 7700k hülyére veri az összeset még a másfélszer drágább csodájukat is játékok alatt. Munkában meg a hátránya elhanyagolható ha matekol az ember.
De lehet megint mutogatni a szintetikus teszteket abban nyerő a ryzen. Vagy ha számít az a minimal előny akkor munkára olcsóbb. De ennyi.
És míg eddig másról sem volt szó AMD fronton csak arról mekkora csoda lesz a Zen, már be is vannak jelentve az új csodák amik majd gyorsabbak lesznek jövőre. Nomeg majd a Vega ugye....
És csoda ha az intel el van szállva az árakkal?...Ez lesz Nvidia fronton is...Alakul már. A Vegánál a nagy hype után lehet majd örülni ha a 1080 szintje meg lesz.
De prohardver abu már 20 tflopsról vízionál és vetít jószokása szerint.
És persze arról mindenki megfeledkezik hogy nuku igp ami néha igen hasznos.
Tehát kapsz egy 7700k-hoz képest ryzenből:
-olcsóbban igp nélküli vasat ami játékokban elvérzik, munkában 1 órára matekolva másodperces előnyei vannak - és akkor még alapórajeleket néztünk a ryzen tuninpotenciálja meg egy szar...
- jóval drágábban ig nélküli procit ami játékban továbbra is vérzik munkában meg perces előnye van 1 óra alatt...
Igen. Olcsó húsnak híg a leve.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Ha tovább zuhan akkor összedobjuk a pénzt az sg lakókkal és megvesszük az amd-t.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
de erre ugyis ra lesz kontrazva hamar. just sayin' 😊
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Kurrrrva óvatosan kell bánni a felfokozott várakozásokkal. Nagyrészt szerintem a gecinagy hurráoptimizmus vezetett ide. Nagyon fasza az eladott 60 miller ps4, csak közben beledöglik az AMD 😊
Pár hónapja még buta voltam hogy nem váltottam mások szerint, csak tudod én így gondolkodok, igen, pont jól mondod..... 😄
2019-re vagy 2020-ra jön szerintem, én 2020-at mondtam emlékeim szerint Ulthane-el mikor tárgyalgattunk, lehet pár honapot tévedek majd. 😄
/ nem vita miatt de folyamat mondtam, nem váltok 70k-val használt gépet, mikor van 2-3 nagyobb cím ami keményebben kihasználja, és érdekel, akkor ennyi erővel várhatok a kövi genre, a Ps4 még megteszi...és itt van az Uncharted Horizon stb, szépen muzsikál sima gpen és a pénzem marad kövi genre. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.02. 20:54:59