121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
ppista #82153 Hát, akik már a NES óta nyomták a Nintendo játékokat, azok közül sokan inkább kalapáccsal ütnék az ujjukat, csak ne kelljen Mario-t látniuk két méteres sugarú körön belül. Ez rám is igaz. -
#82152 Zeldával is ez volt...
Korábban hajlamos voltam arra, hogy egyszerre 2-3 játékkal toltam, aminek az lett az eredménye, hogy a háromból egyet fejeztem be. Jött az újabb, félretettem a régit, és utána sose fejeztem be.
Egy éve kb. már úgy csinálom, hogy igyekszem egyetlen játékkal játszani, amíg vége nincs. Ha 10 óra akkor annyi, ha 70 akkor annyi.
De most a Personánál azt érzem, hogy lehet, elkezdem mellette az EW2-t. És majd váltogatom.
Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.01.10. 12:42:33 -
#82151 >Én megfigyeltem magamon, hogy kb 20 óra magasságában minden játék iránt meredeken esik az érdeklődésem (From-játékok kivéve)
Mert nem játszol Nintendo játékokat. -
#82150 Nem, ez nem Moby-görbe.
Én megfigyeltem magamon, hogy kb 20 óra magasságában minden játék iránt meredeken esik az érdeklődésem (From-játékok kivéve). Nagyon ritka az, amikor 40-50 óra után még tolom, mint siket a csengőt. a Zero Dawn volt ilyen, 80 óra volt a platina, de az utolsó 15-20 óra már csak grindelés volt, háááát, nem szerettem.
A Persona még így is egy nagyon egyedi játék, megéri simán tolni. De aki ebbe beleteszi a 120 órát úgy, hogy közben máshoz sem nyúl hozzá, hááát, az előtt emelem a kalapom. :) -
#82149 Pontosan. -
#82148 Sokat. Én is, amikor éppen kedvem van. :)
Ha olcsóbb lenne akár többször is, de így csak megosztva.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.10. 12:22:19 -
partizan182 #82147 Easy-n tolom, nem sikerült még meghalnom, mondjuk nagyon figyelek arra hogy mindig Ambush-ból induljak. Egyszer vettek körbe mert figyelmetlen voltam, az szopó volt, de ott én voltama hülye hogy hagytam. -
ppista #82146 Gondolom arra gondolt szerencsejáték alatt, hogy milyen ellenfelet dob be ellened. Nekem is volt sokszor, hogy megjelent egy olyan parti, ami ellen szinte semmit nem tudtam tenni, és kezdhettem elölről. -
partizan182 #82145 36 óra, harmadik palace lement. A cucc egyre jobb, konkrétan tegnap elémrakott 2 vadiúj játékmechanikát. 36 óra után.
GOTY: Harc szerencsejáték, nem tudom mire gondolsz. Így a harmadik palotára már elég fontos a party összeállítása (ezzel tandemben Joker equippelt personái hogy mindenre legyen válaszod), az SP management, rohadék státuszok stb. Az igaz hogy easy-n tolom, normálon lehet hogy köcsögebb a one-hit wipe miatt.
Mondjuk azt elhiszem hogy a repetíció egy idő után nyomasztó lehet, én Kindgom Hearts-al nyomom párhuzamosan (jányommal), az megadja a feloldást. -
#82144 a personának van egy hatalmas előnye és hátránya is.baszom hosszú :D igen kell egy kis szünet az ilyen játékoknál mert erősen sok tud lenni .de kisebb nagyobb szünetekkel visszatérve újra olyan jó játszani velük ^^ -
#82143 1 hete még itt azt írogattátok, hogy tegyek félre mindent, és nyomjam a personát, mer az mindentől jobb. Mostmár hányinger és unalom is van.
Kicseszett Moby görbe ragályos...
/evvel együtt a kedvem nem vettétek el tőle, pár hónapig úgyis esélytelen :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.10. 11:37:02 -
#82142 hmm, inkább mégis kihagyom ezt a Personát.... -
#82141 Én közben beiktattam egy kis Hellbladet meg Need for speedet mert az utolsó két palace előtt már hányingerem volt erősen -
#82140 BF2-ben sem fizetsz. Vagy nem tudom mire gondolsz. -
#82139 én 12 óránál vagyok, de pár napot kihagytam az első Palace után. javaslom neked is, aztán térj vissza rá, újra tetszeni fog. -
#82138 Kövezzetek meg, de kicsit kezdem unni a Personát. A második palace legvégén járok, 21 óra játékidővel, de most egy kicsit telítődtem vele. Másnál is volt ilyen érzés? A harcot egyre inkább kezdem utálni, és pláne azért, hogy ez nem más, mint szerencsejáték, akárki akármit mond. Annyi, hogy nem fizetünk érte, mint BF2-ben. :) -
#82137 Knackket fasza lehet 200ms-es latencyvel nyomni. Mondjuk úgy van benne kihívás még easyn is, ez tény -
SlickAdam #82136 NOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hany embert ismersz, aki hasznalja? -
#82135 Playstation Now:
Until Dawn
Knack
Beyond Two Souls
és más új ps4 címekkel egészül ki januárban a felhozatal!!!! -
#82134 Hát nem csak annyi, hogy egy infuziós cső köti össze a számlámat a ps store-al..... :D -
#82133 Hát ami címeket ismerek a listán, azok csak ps4, az biztos....
Preorder content, arra értendő, mikor írják, hogy vedd meg előre, akkor kapsz egy dlc-t, vagy mint az Evil Within 2-nél a Samurai Edge.
Ha ez van, akkor valszeg pre-order egy engem érdeklő játéknál. Mert hozzuk ki a legtöbbet az árából.
Ha nincs, vagy ilyen sallangok, hogy multiban dupla xp meg egyebek, akkor ráérek megvenni 1 hónappal később akár. -
#82132 Az én listám idénre az, hogyy egyrészt befejezzem a tavalyról átgurult játékokat (P5, Lis: BS, Wolfi, EW2) - gyakorlatilag ezzel elleszek májusig.
Aztán jöhet a Gow, a Days Gone, a Detroit, RDR2. Ezek biztosan, a többit még nem tudom.
Pre-order nem lesz, talán a RDR2, mindet hómolva veszem majd, valamelyik szezonális akcióban, fullra patchelve, féláron. -
#82131 Akkor idén ingyen dolgozol! -
#82130 bah tényleg jöhetne már új headset :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.01.09. 22:33:47 -
#82129 Dehogynem, meg is vettem most saleben. -
#82128 superhot vrt nem próbáltad? Azt mondják nagyon jó az is. -
#82127 A preorder itt nemtudom mit jelent. Én nem preorderelek semmit, hacsak nem valami különösen jó ajánlat. Minek? Sztórból sosem fogy el, és ott sosem olcsóbb semmi preorderben.
Lemezen szoktam néha, mer a kedvenc boltjaim időnkétn hozzámverik egy héttel a streetdate előtt. De ez csak akkor van, ha Kandúrozni akarok :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.09. 22:11:03 -
#82126 Most nem nézném át, a tököm sem emlékszik biztosan, de olybá rémlik, hogy ezek mindegyike psvr excl. A nagyja totálisan. Ace Combat term lesz 2d-ben is, de mind ps cím asszem. -
#82125 Meglátjuk... valszeg nem lesz semmi pre-order exclusive content, vagyis valszeg megvárjuk az első teszteket, mármint user véleményeket. :) -
#82124 Amik biztos megjelennek, rendes játékként, tehát nem techdemo stb. (a játékórákról, minőségről egyelőre maximum sejtések vannak).
Ezek a bejelentett, és leginkább várt játékok:
The Inpatient
The Persistence
Star Child
Ace Combat 7
Blood and Truth
Megalith
Bravo Team
Moss
Eden Tomorrow
Golem
Hogy ezeken kívül mi jön nem tudjuk. Ezek jelentős része jön tavasszal. Ebből nekem az inpatient, az ace combat, a bravo team, és a moss biztos. A többi radar alatt van. -
#82123 Egyetértek. Csak ugye tudjuk, hogy ez nem fog megtörténni, mert biztonsági játékot játszanak. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.09. 21:00:38 -
#82122 Resi 7 hosszúságú és szintű cuccokból kell. Nem fontos, hogy horror legyen, de a 130-at boldogan becserélném 10 olyanra. -
#82121 Letoltam anno én is, volt egyfajta kellemes bája, de a 7,8,10 valóban jobban bejöttek nekem is a felnőttesebb content miatt.
Ribbit. -
#82120 -
#82119 Mire miért? Ezekbe a címekbe bízok feltétel nélkül. A Detroit -al várni akartam, de a magyar feliratozásra azonnal szavazat kellett a tárcával. -
Evoluti0N #82118 De miért? -
#82117 És mi az a sok pont? :DDDDDDDD -
#82116 "Kedves ..... Zoltán!
A konzolokszervize.hu fogadta előrendelésed.
Köszönjük megtisztelő bizalmad!"
Be is táraztam. Most így állok az előre dolgokban:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.01.09. 18:17:29 -
#82115 Nekem egyelőre egyetlen preorderem van: egy bravo team aimcontroller bundle, de az is csak azé', mer úgy elárazták mint a picsa, gondolom meg sem fogjuk kapni ennyiért :D -
#82114 Ja igen, VR-ba még becsúszhat...:D