121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#82073 mit is hoz a v2-es VR? nem figyeltem, sorry... -
#82072 Shadow Tactics - Blades of the Shogun p1 -
#82071 Sajnos erős a gyanúm, hogy a keciek itthon is drágábban fogják adni, mint a régit. Amazon most is van de egy ötvenessel hosszabb, mint a régi :( -
#82070 Szó szerint "bele fogsz ugrani". :D -
#82069 Én már csak arra várok mielőtt beleugrok a VRba -
#82068 Rajtam igazán nem múlna! -
#82067 Ahhoz, hogy nagy játékok legyenek, sikeres platform kell. Ha már a vackokból is több jön, akkor a nagyjátékból is több jön. Nem gondol senki 130 teljes játékra, de aki akarta értette a lényeget.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.08. 21:06:25 -
#82066 "Assassin's Creed Origins - ezt hozza az első DLC, a The Hidden Ones
Nem csak a játék első fizetős kiegészítőjét kapják az Origins játékosai ebben a hónapban.
2018-ban is folyamatosan bővíti a Ubisoft az elmúlt év egyik legjobb játékát, az Assassin's Creed: Originst. Nem kell sokat várnunk az első idei frissítésre.
Azt még nem tudni, pontosan mely napon jelenik meg a The Hidden Ones, azt viszont igen, mit hoz. Bayek és az asszaszinok egy új régióba utaznak el, ahol a rómaiak vertek tanyát, nekik kell megmutatni, milyen területre tévedtek. A szintkorlát 40-ről 45-re emelkedik, és csak akkor lesz érdemes belekezdeni az új sztoriba, ha az alapjátékkal már végeztetek.
Ezt megelőzően jön majd egy frissítés, melynek köszönhetően el lehet majd adni az öltözékeket, valamint a Nightmare, a First Civilization, a Gladiator és a Wacky csomagok tartalmai bekerülnek a Heka ládákba, így azokat bárki ingyen megszerezheti.
Megtudtuk továbbá, hogy Anubisz január 9. és 16., Szobek pedig január 23. és 30. között tér vissza. Január 16-án az Almighty Pack (ezt láthatjátok feljebb), 30-án pedig a For Honor Pack érkezik meg, melyek új fegyvereket tartalmaznak. A Warden's Oath öltözéket 40 Uplay pontért lehet majd feloldani, szintén 30-ától. További tartalmak is várhatók.
Mozgalmas hónap lesz ez, még nem késő most beszerezni a játékot. Úgyis tart néhány leárazás, éljetek az ajánlatokkal." -
#82065 A v2es headset jöjjön má' -
#82064 "Játék." 130. Hiszen a mennyiség a lényeg.
Aláírom, hogy egy Resi 7 meg egy Skyrim VR üt, de ezek ilyen max 1-2 órás vackok lesznek 90%-ban az borítékolom. Steam is rohadásig van ilyen VR demo szintű 10-20 eurós játékokkal.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.01.08. 21:05:48 -
#82063 Hahaha. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.08. 20:59:26 -
#82062 130 új PSVR játék 2018 végéig.
Mármint nem Darknak, neki egy sem jön, de a többieknek! :D -
#82061 Nekem ez érdektelen. Se a 120Hz nem izgat, se az lcd. Márcsakazoled. -
partizan182 #82060 Gondolom mindig máshol hesszel (Xur egy npc), Destiny 1-ben legalábbis így volt. Exoticokat lehet nála "venni", ezért fontos a csóka. -
#82059 Valaki mondja már meg mi a tököm az a Xur location, mert idegbajt kapok, hogy a Destiny 2 megjelenése óta ezzel van tele a gamer sajtó szinte napi szinten, hogy "Destiny 2 Xur location".
Oké, egyszer mondják meg hol a tökömbe van az a Xur, de miért kell ezt nap mint nap az arcunkba tolni?
-
#82058 Moby, találtam neked egy monitort!
Szerintem erre már te se tudnál semmi rosszat mondani! :) -
#82057 És Huntos lesz a neve? :-D -
#82056 Ja én demo-rol nem tudtam hogy van, amíg nem jelezted, de mindegy is, ennyiért leköt addig míg nem jön a Shadow of the Colossus. -
#82055 Ez meglesz az újban is, ez már tisztán látszik a videókon. -
#82054 az tuti, fixen... ;) meg az egész monumentalitása, megver nagyon...gyanítom ezekben nem lesz hiány az új részben sem, de valahogy tuti más lesz az egész, már csak a 30 FPS miatt is ... (én tényleg nem szoktam sírni emiatt, de azért ez is elég tipik GOW jellemző volt.. :D) -
#82053 Azért a GoW 3 epicnek szánt, látványos jelenetei szerintem a mai napig feltörlik jó pár játékkal a padlót. -
#82052 Tudom milyen játék demót végig toltam -
#82050 6k már jobb.. De hálisten pc-n csak 3k volt.
Én kontrollerrel akarom majd játszani. :) -
#82049 Megvettem steam-re 10 euro.
Ma fogom kezdeni.
Lopakodós cucc, japo téma. Kis aranyos játék.
Állítólag 30-40 óra van ebben... :D -
#82048 Én is néztem, de nekem bejött. Még mindig elég fasza. Jól öregszik -
SlickAdam #82047 epik lesz, amikor magyarkent fog nyilazni lefele a lórúl E! -
#82046 Pontosan :D -
#82045 Szerintem csak az érveket vette meg, arra utalt. -
#82044 Végül mire vetted meg? szerintem demo alapján nem olyan rossz a konzolos irányítás -
#82043 Gyakorlatilag csak Kratos maradt, de már ez sem az a Kratos, aki volt korábban. Én nem bánom, nyitottan állok hozzá, még bármi lehet belőle.
Megvettem korábban a felújított Gow3-at, el is kezdtem, játszottam vele kb. másfél órát, de nem adta már azt a feelinget, amit korábban.
Ezért is vagyok kíváncsi az újra. -
#82042 Elég is lesz ebből. -
#82041 "Ez meg pont ugyanúgy lehet egy odabaszós játék, ahogy lehet egy egygombharcos fillerfos"
S nálad lesz is mind a kettő! -
#82040 Naaaaa, épp a Knack2-t tologatom a zelda mellé levezetésként, hardon ez azért eléggé jóféle hns ez. -
#82039 +1... GoW3 még mai napig szétbasz mindent - pláne, hogy nincs más HnS a piacon..-, most megnézem ezt a kis Hermes-es vidit amit linkeltetek lentebb, és hát...jah, brutál még mindig az egész... brutál jól összepakolták, de igazából az egész trilógiát :) Ascension gyenguszabb lett, de szarnak azt sem mondanám azért...
amúgy picit én is bevallom ezek után húzom a számat ezekre a radikális változatásoktól, mert lényegében pont kb. amitől GoW egy GoW, azokat vették ki... megnéztem volna egy ilyen északi mítológiás GoW-ot ami a "klasszikus" GoW paradigmára van átültetve - de valszeg okkal döntöttek így, hogy ne így legyen...
valszeg próbálják pusholni a TLoU féle cinematic experiencet, meg hogy no-/minimal-HUD meg anyámkínja, mert ma ez a módi.. ugyebár még combo-counter se lesz :D de mindezek ellenére, valahogy mégis bízom abban, hogy az öreg Coryék tudják a dolgukat, ziher nem fognak szarral előrukkolni... ;) nem lesz itt gond... ha meg mégis, akkor az meg az évtized csalódása lenne kb, szóval ez kizárt
csak azért ne a Hellblade szerű sétaszimulátor legyen...
szóval a hack 'n slash az továbbra is halott marad, mint műfaj újabban - de szerintem majd a DmC 5 szépen széjjelbasz mindent, ha egyszer jön tényleg :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.01.08. 00:25:33 -
#82038 GoW témára visszakanyarodva, nekem a 3. rész szinte minden pillanatától még mindig a hideg futkos a hátamon. Ha az új résznek csak a töredékét sikerül kiváltania belőlem, már egy baromi jó játékról beszélhetünk. Kíváncsi leszek. Hellblade óta megbizonyosodtam benne, hogy van potenciál az északi mitológiában, ettől függetlenül marhára idegennek érzem továbbra is a GoW-hoz.. de annyi baj legyen.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.01.07. 23:54:07 -
#82037 Érzem, hogy nem teljesen legit az érvelés, de már fáradt vagyok, megvettem! -
#82036 Onnan, hogy ps4-en kontrollerrel szar irányítani és nekem ennyi a bajom vele, r-go pc-n jó :D -
#82035 >Jó játék, de pc-re.
És te ezt HONNAN TUDOD? -
#82034 A mitológiaváltással nekem nem volt gondom eddig sem. A mechanikaváltással sem feltétlenül (ez majd kiderül), inkább csak olyan feltétlenül nagy indokot nem látok rá. Rég volt utoljára GOW. A mai vásárolók jórésze szvsz nem is nyomta. Ha csak a knack2-ből indulok ki, van itt még bőven kraft a H&S-ben ha valaki komolyan gondolja. Nyilván benne van, hogy ezt a nagyon filmszerű megközelítést jobban el lehet ,ma adni, de remélem ettől azért több is van az indokok között. -
#82033 Akcióban 6k magyar storeban, amúgy demó is van. Jó játék, de pc-re. Próbálták átszabni az irányítást kontrollerre, de nem az igazi.