121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#82433 Túloztam direkt. Csak azt akartam mondani, hogy el kell vele rendesen számolni, nem úgy megy, hogy felmész a magyaritasok.hu-ra és letöltöd bárki fordítását... -
#82432 Milyen középiskolás gyerekekről hadoválsz? Ittvan az sg-n Lostprohet pl aki elég nagy fordítónak számít. Amennyire tudom ő ebből él. Azok a fordítások nem egyszer jobb minőségűek, mint a hivatalos fordítások. Ha a sony támogatni szeretné ezeket a projecteket, biztos vagyok benne, hogy megtalálná a módját. Mi az a "hivatalos cég"? Az én cégeim, mint "hivatalos cég" bármikor használhatja egy középiskolás gyerek fordítását, vagy akármilyét, és számtalan jogi formában működhet ez.
Honnan szeditek ezeket az ökörségeket? -
#82431 A fordítónak is meg kell élni valamiből... És cégek nem kérhetnek meg középiskolás gyerekeket fordítani, csak hivatalos cégeket, vállalkozókat. -
#82430 A index is sg-t olvas :D -
#82429 " A lokalizáció tipikusan ilyen kérdés: komoly költségekkel jár"
Ja bazdmeg. A magyaritasok.hu is milliárdokból üzemel. Idióta állatok ezek mind. A közösség megcsinálja magának, csak lehetőséget kéne rá adni. -
#82428 Azért mert a hazai MS főnök ezt nyilatkozta az még nem szentírás -
partizan182 #82427 Indexrő':
"A PlayStation 4 itthon vezet a mostani konzolgenerációban, sem az Xbox One, sem a Switch nem veszélyezteti a pozícióját"
Akko most mégse az Xbox? -
partizan182 #82426 Ez szvsz inkább a lencse lesz, ha bármit túl közel emelsz az arcodhoz arra nem lehet fókuszálni rendesen. Kurvára nem értek hozzá, majd valami optikus szakember kijavít, de lehet azért van mert olyan 2 méterre van rögzítve a fókuszpont a headsetben (Ocolusos cikkben olvastam), szemed próbál közelebb fókuszálni -> blur city.
És igen, rendesen nehéz és kellemetlen a közeli tárgyakra koncentrálni nekem is, mondjuk ez valós konentnél sose jött még elő mint probléma (Skyrimnál sem). -
#82425 Jutottál vele valamire? -
#82424 Hát hogyne.
Egyetlen szót nem írtam soha a bf2-ről. Maximum annyit, hogy kurvaszép. De szerintem ezt sem.
Kicsit kezdem már unni azt a témát. Aki még egyszer felhozza, az tiltólistára megy.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.17. 08:30:15 -
#82423 Igen, a kinetózis egyik tünete az, hogy a bőr elkezd harmatosan izzadni. Tegnap ezt meg is tapasztaltam a kurva anyját landolás közben Frankfurtban a kicsit szelesebb időben, markoltam a karfát, mint szűzlány a kemény faszt, alig vártam, hogy lent legyünk. -
#82422 Húúú, pedig nem olyan rég még csúcsklasszikusként nyilatkoztál róla. Hát igen, dolgozik az a Moby's turn. -
#82421 Hát lehet akkor nálam sem teljesen okés, de mintha kint kicsit más lenne. Leszámítva azt, hogy ugye nem is mindeig egyet mutat a szemcsiben lévő képpel....Van játék, vannak szituk, amikor más szögből más részét mutatja a jelenetnek, bár ez ritkább eset. De ja, elvileg olyannak kéne lenni. -
#82420 Szeritem viszonylag egyszerű ez: a tévén közben látod, amit headsetben látsz.Fűszerezve némi screendoorral. Ha azt látod ott is, akkor megvagy. Ha attól jelentősen életlenebb(a screendoort figyelembe véve), akkor nem jó/nem jól van fent/nemtudjukmiértdenemjó. -
#82419 Hát dash-nél is geci nehéz, hogy mi a homály, mert szerintem ő arra gondol, ami normál müködés, beállítás mellett látható, ami valóban nem kristálytiszta kép.
Nehéz ügy mert én is mikor ismerős jön megnézni, csak elmondani tudom mire figyeljen, de hogy jól állítja-e be, teszi a fejére, mozgatja, stb, azt csak ő látja, de ha a betük amik veled szembe vannak egyenesen, nem szellemképesek, akkor nincs tovább ugye.
/én azt hittem a játékokra is gondolt. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.16. 23:19:11 -
#82418 Te a mozgásbetegségről beszélsz, Tin meg a dasht nem látja élesnek. -
#82417 Hát pl ha szabadmozgásba megyek egy adott fps játékban, pl Resi 7, akkor a forgolódáskor azért elég durván huzza a fejem és amig nem állok meg nem is vágom mit látok, vagyis nem ugyanaz mint egy képernyőt nézve egy fps forgolódás.
Nagyon furi, sokszor. De aztán volt néha, amikor meg 1-2 órát nyomtam és nem éreztem ilyet.
Nehéz leírni az érzést, de valóban a szememmel érzem, ha ráfordulok valamire, akkor azt utána látom, rendesn mi van arra.
De szerintem ez a 3d, mert 3d-s filmeknél is van ilyen nekem, hogy a gyors képváltás mozgásokat nem tudtam lekövetni, kizökkent a térlátásból, és utána meg vissza kell állni, ez lehet a másodperc töredéke, de durva érzés....
Amúgy ja, pixelesen éles, és egyben homályos a 60fps miatt.
Tinman által emlegetett aberráció (BB-ből), az télleg van, sima ps4-en meg aztán pláne a resiben, de az tudtommal a 3d miatt.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.16. 23:15:47 -
#82416 Kandur ugyanezért adta el ha jól rémlik. Fura ez amúgy, lehet itt még valami faktor, amivel nem teljesen vagyunk tisztában. Pixelesnek én is látom teljesen természetesen, de közben és élesen látom pixelesnek. Ilyen módon engem nem terhel meg, mármint fizikailag. De kandur is hasonlóra panaszkodott, hogy állandóan fókuszálni akart a szeme.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.16. 23:09:24 -
#82415 De dörzsölni sem szabad a ronggyal, csak törölni finoman, óvatosan. :D Bár a screendoor miatt nem látnám a karcokat úgyse. :D -
#82414 Nincs ezen már semmilyen bevonat. Ha volt is, a sok párás törölgetés molekuláris szinten gyalult le róla mindent, -
#82413 ACO:
"Elsőként a The Hidden Ones érkezik meg (ebből lejjebb láthattok néháy képet is), amiben Bayek frissen megalakult asszaszin rendje a római megszállókkal akasztja össze a bajuszt a Sínai-félszigeten. A teljesen új bejárható területen szerzett XP-vel akár 45-ös szintre is fejleszthetjük Bayeket, akinek két új hátast, egy új ruhát, illetve négy új legendás fegyvert szerezhetünk meg többek között. Az Assassin's Creed Origins második DLC-je, a Curse of the Pharaohs március 6-án jelenik meg és inkább a mitológiai elemekre koncentrál majd: hősünk ebben a történetben Thébába látogat, hogy kiderítse, miért térnek vissza az élők közé már rég meghalt fáraók. Itt 55-ös szintig fejlődhetünk majd és szintén egy rakás új lootot találunk majd." -
#82412 Itt is mutatja, hogy szárazon szabad csak.
Ez nem sima üveg és más anyagok megmarhatják a bevonatot a lencséken.... Saknos... :)
-
#82411 Régebben a szélvédőnél kezdtem alkalmazni az alábbi videót követően, de a vérnél is bevált.
-
#82410 1 hónap után kiadtak egy 0 patchet. Szerintem már az EA elhajtott mindenkit róla mivel nincs mikrofos = nincs pénz. Fejlesztésen meg is látszik. Megy a kukába, jöhet a 3. rész -
#82409 Igen, itt a rácsos screendoor mondják a tudósok effekt miatt ilyen.
Itt a 60 frém miatt butul a graf. PS3 szint. -
#82408 Béna vagyok, nem vitás, de azért az erős túlzás, hogy én ezzel élesen látom a dasht bármilyen beállítás mellett. Majd még haxorolom, YT videókat nézegetek, de félek ez így ennyi. Nyilván 75k+postáért ez így eléggé rendben van, meg lehet családtagokat, barátokat elvarázsolni kis időre, de ez így a jelenlegi formájában hosszabb távú, komolyabb gamingre teljesen alkalmatlan. Fogalmam sincs, hogy ezzel egy Skyrim VR pl. hogy abszolválható, meg se merném próbálni VR-ben végigtolni, mert a homály kivégezne. Komoly megterhelés a szememnek alkalmazkodni és mondom, nem a pixelek, nem a frém zavar.
Heist-be is ott a fegyó a kezembe, közel emelem az arcomhoz és a textúrával nincs gond, de mosottfos, mint minden. Nem rettenetesen, de annyira éppen, hogy adja az ívet a pofámba rendesen :-(
4k kell ide 120 frémmel, de ezt eddig is mind tudtuk.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.01.16. 22:42:41 -
#82407 Ezt a borotvahabos dolgot kipróbálom! :D -
#82406 Ezt a BF2-t olyan csodásra sikerült megint parametrizálni, hogy toltam is rajta egy törlést. Ezért a dice-ért sem nagyon lenne már kár, ha a mekiben a krumplisütő mellett kamatoztatnák tovább a tehetségüket. -
#82405 Ilyenem vanik.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#82404 Hát pláne most amikor esett a hó. :D -
#82403 Alapvetően az élességet a headset helyzetével korrigálni. Azt látnod kell viszont, hogy a lencséken át mikor látsz élesen. Ha azokon élesen látsz, akkor elérted a maximumot. A felbontás az szar a VR-ekben. Igen. Ez tény. Egy félbevágott fullhd kijelző kőzepébe nézel bele egy lencsén át. Szerintem amit a közvetlen látómeződ elkap, az nem is nagyon van több ilyen 640xakármitől. Per szem, de ugye más perspektívát lát a két szem.
/mondjuk ha a szöveget glória veszi körül, akkor még nem látsz élesen a lencsén át sem. Igazgasd amíg meg nem találod a neked optimális helyzetet.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.16. 21:48:54 -
#82402 Ha egy irányba van elmosodás a betüknél, akkor abba az irányba kell a fejeden igazítani a sityakot, de a képnek a szélén mindig csunyácskábban fogod látni mint a közepe felé....legalábbis nálam. -
#82401 "Éles képet akarok. Felejtsem el?"
Igen.
Tudom mire gondolsz, már az elején tudtam, ez sajna ilyen. :) Nem igazán homály ez, csak sajna ilyen, nem tudsz ezen mit változtatni, legalábbis ps-en nem.
Egy tv vagy monitor után szok(p)ni kell
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.16. 21:46:05 -
#82400 A szöveg is kicsit néha olyan, mint glória venné körbe. A párásodás eleinte kicsit megvolt, aztán elmúlt teljesen. -
SlickAdam #82399 kave helyett reggeli mezö runner -
#82398 Igen, megtaláltam elég hamar a settingsben, de basszus nem az a baj, hogy pixeles, az engem nem érdekel, a 25 éves Heroes is az, mégis jó. Az a baj, hogy kissé homályos, némi kromatikus aberráció is van, és még csak a frémmel sincs baj. Éles képet akarok. Felejtsem el?
Majdnem 2 órát egy seggel beletoltam a legvadabb őrületekbe, nem érzek semmit azon kívül, hogy kicsit ráizzadt a fejemre a hűvös szobában a headset. Ez a másik gondom, hogy kissé párásodásra is hajlamos belül.
Most így ránézni a FHD képre egy megváltás. Esküszöm neked olyan a felbontás érzésre, mintha 640x480 lenne, valami "jótékony" elmosással, és ez utóbbi a baj.
Megvan az élmény jó lenne, de így ez nagyon kellemetlen :-( -
#82397 A kihajítást kiváve minden napom így tellik. :D
Amúgy gecire várom a jó időt hogy kitólhassam a bicajt a szobából.... -
SlickAdam #82396 darky te inkabb hajitsd ki a buta VR-t a fenebe es ereggy ki a mezöre meztelenül szaladgalni. na az az igazi 3D elmeny baszki -
#82395 De ha úgy nem jó és a betük szellemképesek, akkor sajna kénytelen vagyok a homlokomra tólni. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.16. 21:37:00 -
#82394 Párásodás ellen használjatok egy-egy borsónyi borotvahabot, a hozzáadott törlőkendővel töröljétek amíg a lencsék szárazak nem lesznek. A headsetet ne toljátok arcra ütközésig, kis rés maradjon, hogy szellőzzön. A pánt hátsó részét pedig majdnem tarkóig toljátok le, hogy elől az orrész szabadabb legyen, így nem fújjátok vissza a levegőt, ami ugye a burkolatról könnyen mandinert kap :D