PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy írtam a Syndicate atompeccselve is ezerszer többet haxolt mint a W3. Pedig azt még az 1.05 peccsen toltam. A DLC stratégiában meg tényleg elég izzadságszagú a belekötés (ingyen apróságok + az elmúlt 10 év legkomolyabb kiegészítői bagóért)
Mindegy W3 úgyse lesz többet, egyszeri, megismételhetetlen csoda. (2. könyv közepén tartok)
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Viszont a Hearts of Stone DLC, azokkal a karakterekkel, és a történettel, az nagyon megérintett. Zseniális volt, teli találat. A játékkészítés csúcsa, de tényleg. Na, ettől volt ez a játék hibái ellenére zseniális.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
A véleményem semmit nem változott. Witcher 3 egy kiváló játék, az art, desing, írók, zenészek, színészek kimagasló munkát végeztek. A programozók meg nem és a PRosok sem. Butított graf, ingyen DLCk amelyeket kivágtak, sok javítás hogy jól működjön. A legdrágább kiadást vettem, nem bántam meg ( kivéve akkor amikor day1-pár hétig szar volt a frém, de utána a kisebb nagyobb gondokon már könnyebben átléptem ).
Bármikor felhozom a Witchert mint mesterművet, de nem technológiai oldalon és nem PR oldalon, mert ott semmivel sem volt jobb mint bármi más amit itt most szidunk. Így ezek főlé sem tudom emelni, mert az egyszerűen hazugság lenne és durán kettősmérce ami már nem fér bele sehogy sem. CDP robbantott, a köv játékokkal lepjenek meg hogy nem kell kamu gameplay tréler, és nem kell heteket, hónapokat várni a teljesítmény javításokra, és nem kell kamu DLCkel (látszat)jófejt játszani. Day1 jó lesz S ott fogok állni az első sorban az kollektor kiadásért.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.17. 13:19:42
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Egyébként ha már wildlandsről volt szó. Ismerőseim közül akik megvették, jól el voltak vele huszonpár órát coopban aztán ment a polcra porosodni. Azt mondták már csak akkor veszik elő ha lesz pvp.
Online vásárlás! Közel a j?v?.
Ez megint csak ízlés kérdése és nem egyemetes igazság. Élelem egy szükséglet, akinek nincs pénze megveszi a silányabbat, vagy az alapvető élelmiszereket a túlélésért. Egy játék luxus termék, nincs olyan h valami helyett. Megveszed, mert akarod játszani, azért akarod játszani mert tetszik. Ha nem veszed meg semmi nem fog történni, semmilyen kihatással nem lesz az életedre.
Bármikor bármit tarthatsz szarnak, de attól mert te azt mondod rá, még lehet hogy 10 millióan a világon imádják.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.17. 13:07:29
Zárt és az open béta között is nagy volt a különbség mert fejlesztették még, de amúgy a béta nem a végleges és pont azért van hogy a hibák kijöjjenek. Szóval semmi gond azzal hogy neked nem volt hangja, lehetett bug. Nekem ilyen nem volt ( más igen ) és a teljesben sem aminek már lassan a végén.
Szóval azt hogy egy béta nem 100as, az normális állapot és nem hiba. Bár nyilván te is nagy jól tudod ezt......
Van benne bug, sírva röhögősök is, de ez egy openworld, és semmivel sem több mint bármi másban. COOPban nyomjuk 3an és az egyik legjobb össznépi élmény amivel eddig dolgunk volt. Veszem is a season passt, már kijön lassan a 2. nagy DLC is.
A vicc az, hogy a nagyok között az UBI az (+ Sony) aki ténylegesen új IP-kkel próbálkozik (WD, For Honour, Division), ami full dícséretes, mégis olyan steril minden cuccuk (ez a hátránya ha 20 studio dolgozik egy projekten).
Syndicate-et most bepótoltam olcsóért, másfél évnyi peccselés után a 40 óra alatt:
- 3 full fagyás, áramtalanítanom kellett a gépet
- 2 quest bug ami miatt újra kellett őket kezdenem
- 3-4 falba ragadás, csak a fast travel segített
- kb 10 alkalom hogy "bearagadt" a gyanús jelző valamelyik ellenségen, a város másik végéből is sárgállott, nem tudtam miatta anonym lenni
- 3 percenként valami mókás szekér/npc gliccs
W3ban 1 db quest-bug vót (farkasemberes, gondolom megvan sokaknak), meg tán 2 fagyás. A 200 óra alatt.
Mintha már hallottam volna ezt máskor is, várj csak:
Ulthane #54698
Ulthane #40869
Ulthane #31653
Ulthane #28542
Ulthane #13785
Ulthane #11489
Ideje valami új életbölcsességet kitalálni <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.05.17. 11:27:13
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Ps4en is fel kell másolgatni majd a lemezes játékokat a hddre? Mert akkor inkább 1tb-ost vennék..
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Én elhiszem hogy neked az Ubi az szent de ettől még középszerű szarokat raknak az asztalra copypaste.
Az meg hogy mi mikor történt.
Egy copypaste törpejáték (a W3-hoz képest) kismilliószor több bugot optimalizálatlanságot de legfőbbképp grafbutítást tartalmazott.
És nem,idejét sem tudom mikor rakott le olyan szintű játékot az Ubi mint a W3...Már ha raktak le valaha egyáltalán.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.05.17. 11:22:57
Ne feledd, hogy a szar sem lesz attól finom, hog legyek milliói dongják körül. Na, az Ubisoft-játékaira ez tökéletesen igaz.
AC-ról ne is beszéljünk, bughulmaz volt, a For Honor kimaradt, meg a Szídzs.
Olyanok ezek a játékok, mint az egyszer megdugnám nő, a Witcher meg olyan, mint akit feleségül veszel.
Köszönőviszonyban sincsenek egymással.
Az AC-sorozat egyben nagyon erős, sőt, abban kiváló, az az art.
Rayman-ből kijött kettő, biztos lesz még, de a formulán kicsit változtatni kell majd, mert eléggé kimaxolták ezt a 2Ds vonalat. Bírnám ha jönne egy 3Ds rész.
Elikás PoP miatt sokan odavoltak, nem is volt sikeres. Utána volt egy biztonsági PoP, de az sem robbantott. Nem csoda h pihentetik. De remélem lesz új része valamikor.
Én egy jó Splinter Cellt várok amilyen a Blacklist volt, csak az sem volt sikeres.
BG&E meg lesz, biztosan. Hogy mikor és mire a kérdés.
Szerintem nem is kell. De ha kitérünk akkor azzal a lendülettel vizsgáljuk meg a Witchert is, vagy mást, hogy ne egyoldalú legyen a történet.
Értem én hogy 4 éve el lett könyvelve az UBI a Unity és a Watch Dogs miatt, de könyörgöm... 4 éve volt, azóta számtalan játékuk kijött.
Pedig régen az egyik kedvenc kiadóm volt még PS2-n. Rayman, PoP, BG&E, XIII.
Az ő pénzébőlk élnek, mi az, hogy nem engednéd a termékei közelébe? Ráadásul igaza van. A keserű pirulát le kell tudni nyelni, és tanulni belőle. Neked is.
Ezekkel semmi gond nem volt, semmivel sem több mint bármi mással. Butításban a Witcher is az élen járt, szóval a lehető legrosszabb példa.
For Honor
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Far Cry Primal
Tom Clancy's The Division
Watch Dogs 2
Tom Clancy's Rainbow Six Siege
Far Cry 4
Assassin's Creed Syndicate
Watch Dogs
Ha meg butítás és bugok - abban az ubi élen jár.
Ráadásul max a teknó amibe KONZOLON a W3 esetében bele lehetett kötni.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.05.17. 08:11:21
Dik ott a macskaköröm.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.17. 01:27:38
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.05.17. 00:18:44
Imáim meghalgattattak!
HÁNYSZOR, de hányszor emlegettem embereknek ezt a játékot!
Végre lesz valami!
"Emlékeztek még a Hunt: Horrors of the Gilded Age-re? Bevallom őszintén, nekem is utána kellett néznem a Crytek 2014-ben bejelentett játékának, ami akkor még free-to-play címként készült. Arra az évre egy bétát is terveztek, ezt azonban határozatlan ideig eltolták (ennek lassan három éve) és azóta egy szót sem hallottunk a projektről.
Úgy látszik ez idő alatt rendesen belenyúltak a dologba, aminek még a címét is megváltoztatták, így a játék immár Hunt: Showdown néven érkezhet. A játékmenetről egyelőre nem sokat tudunk, de a kooperatív oldal elég biztosnak tűnik."
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.05.16. 22:49:33
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Mi volt a baj unity-val? nálam teljesen rendben volt a mászás meg az animációk. Animációk pláne mivel hogy akkor volt elöször élethű parkűrös mozgása a karakternek. Így hiteles volt teljesen. Na de a történet már kevésbé tetszett...
Far Cry-al nincs bajom, a Primal visszaadta a hitemet a formulába, csak ne megint egy Far Cry 3 2.0-t csináljanak, vagy 3.5-öt, mint amilyen a 4 volt.
Crew maximálisan hidegen hagy. Ott van a Uplayen az első rész fél éve, ingyenes volt, rá se néztem, el se indítottam azóta se.... 😄 ennyire érdekel az a széria.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.05.16. 22:02:50
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
+10000000000
Hol a 2008-as folytatása?
Télleg én is már a vállamat se rántom ezekre. 😄
Mindegy, a show kedvéért megnézem majd.
AC-ben viszont újra reménykedem, nem lenne rossz egy nagy vérfrissítés, és a mászóka animációkat meg minden finomítani, mert ami eddig volt 2x-3x még kis idegeskedés, de mikor a Unity-ben is agyfaszt kaptam a mászásoktól, na ott azt mondtam a sorozatnak, hogy szevasz.
POP-ot meg basszák meg....vagyis annak hiányát!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.16. 21:34:45
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A Ubisoft megerősítette, hogy jövő márciusig biztosan megjelenik a következő rész, amiről hamarosan le is rántják a leplet."

PSN ID.: Beegabor