121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#82393 Még akkor sem, ha a 2 HDMI csati kontakthibás? -
#82392 A szemüvegben biztos nem villoghat a kép. Ott valami szar van. -
#82391 Szerintem ha hibás valami, akkor a hosszabító kontakthibás, nem érintkezik rendesne, ahogy mozog mozog a kábel is.
Gondolom én.
Nekem van egy ps3, öreg, amibe a hdmit bedugva kidit fel kell fesziteni, hogy legyen kép, ha hagyom, hogy a kábel bedugva a saját sólyánál fogva lógjon akkor meg elmegy a jel és fekete kép. :) -
#82390 Egész más dologról beszélünk. Nálam ez a villogás akkor van(volt) pont, amikor nem psvr-t használok, hanem 4k@rgb vagy 4k@hdr megy, tehát hdmi2.0, tehát kurvanagy sávszélesség. Ami nagyon jelátvitel érzékeny. Amit te írsz villogást...azt meg nem is értem mi villog :) -
#82389 Faszán össze van dugva?
Kis adapternél meg mindenhol?
Én legelőször azt hitem az egy kötelező kellék és nem csak simán hosszabító. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.16. 20:59:22 -
#82388 Amúgy ez a kép villogas mitől van?
Mert nekem ha a vr-t hosszabítóval használom van, hogy ki be kapcsolja magát.(villog a kép a szemüvegbe) Gyári hibás?
Ha nincs hosszabítva a kábel meg sose csinálja...de akkor csak ülve tudok játszani. -
#82387 Hát nem tudom fujkáljam-e, mikor írják, hogy ne fújjak rá semmi szert. :D Mert ugye semmilyen folyadékkal nem szabad tisztítani mert állítólag van ezzeken valami bevonat, ami megsérülhet. -
#82386 Ezt csak szellőztetéssel fogják tudni megoldani. Ergo valami mini venti kéne ezekbe.
/amúgy lehet kapni szemüvegre valami párásodásgátló sprayt. Lehet megérne egy próbát.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.16. 20:36:53 -
#82385 Te figy, de ne csodálkozz, nálam minden másképpen működik, mint egy normál embernél. :D
Amúgy ha egy negatívot kellene mondani, amit kéne gyorsan peccselni a VR-on, az a lencsepárásodás. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.16. 20:34:16 -
#82384 Az esetedben szerintem ilyen prózai oka lehet, hogy ezt emberi fejre tervezték, nem trollok fejére!
/amúgy nemtudom. Használtam én is betegen, amikor az orromon nem tudtam lélegezni, és akkor egyszerűen a szájon át légzéstől bepárásodott nekem is. Amúgy abszolute nem párásodik nekem. Az elején még néha előfordult.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.16. 20:33:56 -
#82383 Hát akkor nem vágom, én nem nyáron használtam és nem is izzadtam, egyhelyben ültem, csont szárazon, nekem a bőröm is inkább száraz nagyon sokszor, szóval nálam valami más volt. /most nem poénnak írom, télleg.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.16. 20:30:05 -
#82382 Akkor párásodik, ha izzadtok alatta. És jellemzően akkor izzadtok, ha motion sickness van. Ha nincs mozgásbetegség nincs izzadás. Ha nincs izzadás nincs pára.
Nyárig. Amikor úgy fogunk izzadni, mint kurva a templomban, de ez kb kivédhetetlen. -
#82381 Hát nem tudom, van amikor nekem kegyetlen párás, vannak alkalmak, amikor meg nyugodtan tudtam játszani.
Nem igazán értem, valószínüleg a füttéssel állhat kapcsolatba, meg azzal hogy mennyire feszül az arcodnak, mennyit lehelsz be allulról...már ha baszélsz valakihez közbe.
Nem tudom.
De kegyetlen zavaró, amikor kb 3 perc alatt belehelem a lencsét. -
#82380 Paradofik, nekem is, csak ido kerdese. Nyaron a melegben meg jobban fog. -
#82379 Most mondhatsz bármit, holnap nem kell reggel felkelnem, szabin leszek. :D <3
majd meglátjuk ha letesztelte Tinman, hogy mire értette a homályosságot.
De a párásodás az nem pro kérdése.:D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.16. 20:25:04 -
#82378 Tinman ezt nem mezítlábas hurkagyurkán tolja, mint te! :P -
#82377 Szerintem te arra gondolsz, hogy párásodik a lencse mint a szar....
Nekem is mindig ez a bajom törölgetni kell, vagy nincs jól beállítva.
De maga a kép lesz csak éles a grafika nem. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.16. 20:17:17 -
#82376 Ez a tag beteg!
Lobos ahogy 1x megütik elindit egy új karaktert. What, ez mire jó? Megunnám az életem is. :D
Hogy üti le a boss-okat? -
#82375 Szemtávolság beállítás megvolt? -
#82374 Erre a szememet kitépő, #sehogynemtudombeállítani, hogy élesebb képet kapjak van megoldás? -
#82373 Psvr bidirectional switch update: sajnos mára ki kell mondjam, hogy nem működik. Időnként a gyári kábellel is elment a kép, a harmadik kábelszettet veszem, aranyozott, harisnyázott, méregdrága kamionvontató, és ezzel percenként villog. Sajnos a kapcsoló nem tápolható, és nagyot esik a jel a csatikon 4khdr-ben. Marad a dugdosás. Ezt a régit meg már messze kerüljétek. -
#82372 -
#82371 De legalább annyit, biztos. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.16. 13:38:42 -
#82370 gyanítom több időt töltöttek el a trailer vágással mint a fejlesztéssel.. -
#82369 A zene tetszik nekem is. :D
Gigalol az amikor felküldik a rakétát, és amikor becsapodna az épületbe megváágják a felvételt, mintha olyan iszonyat durva robbanás jönne, utána meg látod, hogy pukkan egyet a rakéta az ablakon. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.16. 13:36:34 -
#82368 nagyon epic, alig várom.... -
#82367 Ezek szerint új fiatal korát éli, nem úgy mint Moby. :D -
#82366 Nem is gondoltam, h még jön cucc PS3 -ra. -
#82365 TitanCoD avagy Call of Duty - Futuristic Warfare. :D
-
#82364 Faszák, a 4. a csonvázak jók....de a hídon a Boss-t nem baj, hogy cserélték, mert a farkas sokkal baszósabb szerintem. :) -
#82363 BB2 pls
-
#82362 Látod! Mondtam én! :D -
#82361 Én egy nap alatt lepakolom mosolyogva azt, amivel te egy hétig pöcsölsz, és utána lihegve hemperegsz a földön kisfiam :D -
#82360 A gyerekeid nem felnőttek, de te már öreg vagy nagyon. :D -
#82359 Majd ha öreg leszek. A gyerekeim meg felnőttek. -
#82358 Üdv itthon újra. :D -
#82357 Ez jo :) -
SlickAdam #82356 "i don't sleep, cuz sleep is the cousin of death"
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.16. 10:19:18 -
#82355 OFF
Ahhoz kepest, hogy az Egyesult Kiralysag Europa legnagyobb gamer piaca, az edinburghi repteren tegnap egyetlen videojatekot sem lattam semmilyen uzletben :/ Nem hiaba, skotok ezek! -
#82354 Es mikor alszol? :)