PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
További jó fikát! Egy időre - favolnom kell megint, mert túl sok a fogalmatlan, tapasztalatokat és realitást mellőző rém egyszerű, legalja ubisoft fika.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Én értem, hogy kedveled az Ubi játékait, nekem is volt olyan, ami tetszik, sőt, még azt is állítom, hogy volt köztük egy-két jó, még kiváló is régen, de fenntartom minden észrevételemet velük, és a játékaikkal kapcsolatban.
Szóval én nem utálok semmit.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
haters gonna hate
Remélem találsz olyan játékot amibe nem lehet sugárban köpni a hülyeséget.
Az egészet elhagyhatták volna. Játszódott volna mind az adott korban, assassinokkal, és kész.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
WTF?
Olvass utána, hogy modellezték le Párizst, Londont, Firenzét, Velencét, millió történelmi és építészeti adattal, ami elérhető a játék kódexében. Ha a fejedben mindez fikció, akkor valami ütőset szívhatsz, adj belőle nekem is!
Hogy miiiii????!!!! Az ugye megvan hogy az AC egy totális fikció? Eleve a jövőben játszódik, egy az adott szereplőket, korokat az Animus nevű szerkezettel lehet elérni egy virtuális valóságban a genetikai emlékek alapján.
Építészeben hű, városmodellezésben hű, de semmi másban.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.18. 14:54:39
most ugye UC4-gyel tolom és eszembe jut párszor, hogy basszus, az AC-ben a Ubisoft évek alatt nem tudta rendesen ezt megoldani, itt meg milyen jól működik minden.
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2017.05.18. 13:11:06
A Witcherben ez nem zavarja, mert az egy fantasy játék, varázslókkal sárkányokkal, szörnyekkel... De egy AC nem ugyanez a kategória.
lehet az AC is AC5 lesz majd? <#idiota>#idiota>
Wildlandsban ilyen nincs. Páncélos elit osztag van, de nem így jönnek elő.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.18. 10:34:26
Adversus solem ne loquitor
Na ebben éppen a ubis játékok járnak magasan mindenki előtt ebben a zsánerben, az ő játékaikat olyannyira vissza lehet venni, hogy konkrétan SEMMI kijelzés nincs a képernyőn. Totál vakon mész.
Adversus solem ne loquitor
popcorn.gif <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Munkahelyemen franciákkal dolgozok, és elmondható, hogy ez nem csak a Ubisoftra igaz, hanem általánosságban rájuk is 😄
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"Kis villogó sárga háromszög az emberek feje felett (AC, Splinter, stb.)" - sok játékban így van, a játékos felé valahogy érzékeltetni kell hogy észleli őt, vagy észrevette... játékmechanika, hogy sárga, piros, kör, háromszög vagy egy bré van ott teljesen mindegy...
"a lövöldéikben bevérző képernyő" - mint minden más játékban
"kurva sok bug és glitch, amit évek múlva se javítanak" - mint minden más játékban, az openworld címek gliccsekre, bugokra hatványozottak érzékenyek
* négyféle ellenség, katona, harcos, ami közül egy biztosan BRUT
* Kis villogó sárga háromszög az emberek feje felett (AC, Splinter, stb.)
* a lövöldéikben bevérző képernyő
* kurva sok bug és glitch, amit évek múlva se javítanak
A jót a kiválótól nem sok választja el, de a kiválót sose sikerül a franciáknak megütni. Elkényelmesedett, hatalmas, pökkhendi szervezet lett belőlük. Pedig nem sok kéne, mert még új IP-kre is törekednek, de valahogy mindig csak maximum a jót tudják súrolni. Amit meg az AC-sorozattal csináltak, hááát, az na, tudjuk.
Szerintem aki több 50-100 órát CODozik, BFezeik vagy akármi, annak filléres kiadások ezek... hisz baromi sok járékórát ad majd ki az új kontent.
Abba most nem megyek bele hogy mennyire NEM copy paste egy AC Unity - Syndicate mert ez a felvetés annyira elrugaszkodott a valóságtól, hogy szóra sem érdemes.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.17. 19:12:09
-feleannyiért amennyiért egy ezredennyi copypaste contentet tartalmazó fullos Cod vagy AC részért elkérnek.Napjaink játékainak a zöme nem ad annyi gameplay időt és tartalmat.
Sok pénznek nevezni azt amennyit elkértek a kiegekért gyakorlatilag röhej kategória ennek fényében.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
De még így is messze nem akkora butításon esett át mint az ubi játékok messze nem volt olyan bugos olyan problémás mint egyes ubi játékok és tartalomban valamint annak minőségében toronymagasan előzi az ubi címeket.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.05.17. 18:05:39
Konzolon maximum. Pc-n mosolyogva öltem bele 150 órát 1 kézen számolható bugmennyiséggel és problémával. Brutális grafika és korrekt gépigény mellett. Mire a 4. 1.04-es patch kijött már végeztem vele.
~85k amúgy vs 125k
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.17. 17:38:48
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Érdekel a kis plusz graf, 30 (multiplatformban 25-26) helyett 40-50fps?
Érdekel a 1080p felvétel, 1080p stream?
Akkor vedd .... 1080p-ben mást nem kapsz. (legalábbis más előnyről nem tudok)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.17. 17:34:46
Te 4k-ban használod. Neked valóban nincs alternatíva.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.17. 17:35:21
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nem háttérszori kell: változatos küldetések, változatos területek, jó karakterek stb. Ebből pl a Syndicate (kizárólag azért ezt hozom fel mert mostanában pörgött le és még erősen él az emléke) csak az utolsót húzza be.
Szvsz a Witcher mögötti szemellenzős lelkendezés oka, hogy mindenben hoz minimum egy erős közepest (de inkább felette), miközben befogadhatatlan mennyiségű kiváló kontentet kapsz a pénzedért. Igen, Novigradban lemegy 26-ig a frém boxon. Kinemszarja le ha cserébe minden más ennyire fasza.
A különbség egyébként az, hogy a technikai röccenések mellé máshol kapsz egy fullsablon copy-paste lövöldét/ACt. 100% elhiszem hogy élvezitek a coop Wildlands-et, de tudod, jó társasában latrinát takarítani is poén, szal a játék szinte lehet bármilyen, ti jól fogtok szórakozni.
Nem mondom hogy nincs helye az Ubiworld game-eknek. Annak a 4000 forintnak minden fillérjét megérte a Syndicate, betonstabil 7 pontos, elszórakoztam vele. De ha már a design/gameplay ennyire "fapados" minden más legyen NAGYON rendben (ie. a Horizon módszer).
(PS: a DLC minden volt csak nem drága, itt egy CoD map-pack áráról beszélünk)
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2017.05.17. 16:31:18
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Ubi nem csinál ARPG-t, ellenben TPS, FPS akciójátékot igen. Emiatt felróni nekik hogy nincs ezer oldalas háttérsztori, mesék a világok mögött nem lehet. Teljesen más címek.
Nem kötök én bele semmibe, csak a jelenség ami máig övezi a Witchert érthetetlen számomra. EA UBI megkapja a magáét még ma is, de a Witcher az Okés, amikor ugyan azokat a kártyákat eljátszották ott is. Na most vagy legyen mindenkire nézve rossz vagy ne rugdossuk a másikat. DLC jófejség akkor lett volna, ha nem izmoznak vele hanem benne van a játékban, ami benne is volt, csak valamiért elő kellett adni hogy később jutsz hozzá.
Expanziók nagyon jók! sok pénzért. Nem jófejségből.
NG+ nekem spec jól jött ki, lvl31 voltam mire az alapjáték végére értem. A parasztgyerekek nekem kifeküdtek a francba, nem tudtak se parryzni, se főzeteket, se bombát, se jeleket, se olajat használni. Geralt nem egy ilyen sebezhetetlen terminátor, egyszerűen csak ellenál a mérgeknek meg ki van képezve. Ezzel együtt áll a Dark Souls képlet itt is: nem Geralt fejlődik hanem te. Ami az elején nagyon nehéz (farkasfalka, fojtólidérc csapat) volt ha újrajátszod (friss lvl0 karakterrel) könnyed ujjgyakorlat lesz. Nálam legalább is ez volt.