121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#82553 Fel nem fogom minek rendelsz meg egy évvel korábban egy játékot -
#82552 Feliratkoztam. (jajj, de kéne már egy oled, basszameg) -
#82551 Ja várj....:D
Na a lényege, hogy nekem US acc van, meg magyar, amit nem igazán használok már. Anti inkább a sajátján játszik, ami magyar.
Ha US-be akarunk venni, azt az enyimmel csináljuk, mert US olcsóbb.
Ha magyarba olcsó egy akcióban, vagy van magyar felirat akkor nála.
Kb fele-fele arányban van a 2 profilon tartalom.
Na most ugye én kb nyár végén előrendeltem US profillal rég a God of War-t.
Ma meg bejelentik, hogy lesz magyar felirat, ha ezt tudom, akkor magyarba veszem Anti profiljára. :)
Igazából nem kell menni a profilunkkal magyar vagy US-be....a vásárlás a lényeg, hogy azt HOL intézzük, utána már játszhatunk bármilyen régióban.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.19. 23:32:17 -
#82550 Ja jó videók vannak, érdekességek úgymond.
Valaki lehet ezeket hülyeségnek tartja, vagy feleslegesnek, pl néztem egyet most, amit nem láttam még, hogy a cd lemez mekkora terhelés után pattan szét. :D
Meg amikor vízbe öntöttek asszem ilyen színes folyadékokat, asszem azokat is régen ők filmezték.
Biztos egy vagyon a felszerelés amikkel dolgoznak. -
#82549 Nem lettem előrébb, de köszi :)
Lassan átjöhettek Antival magyar accountra. -
SlickAdam #82548 kurva jo. birom ezt a csatornat -
#82547 US-be sosincs magyar felirat. :D -
#82546 Nem értem az össuefüggést :) -
#82545 Érdekes
-
#82544 -
#82543 De ha vesz hozzá egy kompalizátort, akkor már kompalizálhatnak is, nem?
/és jó neki a kisebbik, teleszkópalizátoros is. Szvsz. -
Droughert #82542 USA store flash sale, nem sok érdekes cím van, de talán jó vétel lehet ha nem kell a magyar nyelv:
Hidden Agenda 5$
Knowledge Is P. 5$
Honkongban meg a Dirt Rally kb. 2600Ft-ra jön ki. -
#82541 Van egy rakat BT füles amik mennek vele..de támogatottnak kell lennie sajnos... mivel akartad használni? -
#82540 PS4 füles?
Ha nem megy, akkor: ezt megpróbálhatod, ha megér ennyit még neked
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.19. 18:17:47 -
Katalizátor #82539 Mondjuk nem panaszkodok. Ez az első negatív élményem a PS4-gyel. :) -
Katalizátor #82538 Pedig még látja is... :(
No mindegy, most vettem egy fülest, persze van kábel is, nem para, de 2018ban nem ezt vártam volna egy japán technológiától... -
#82537 Simán elképzelhető.
Azért ugye mert van A meg B eszközön is BT, ettől még nem feltétlen tudnak kompalizálni egymással.
Sajnos lehetséges. -
Katalizátor #82536 Skacok ez most tök komoly, hogy a PS4 nem támogatja a bluetooth-os audio eszközöket??? -
#82535 Röviden:
Kurva anyját.
Ezé vettem US-be. -
#82534 Még ez is benne van:
"Bing......Bááámm....áááárgf" :D -
#82533 link -
SlickAdam #82532 itt a komplett magyar felirat:
"gggrrrhhh!"
:) -
#82531 Bár szopok én ezután minden esetben, ha igen, ha nem. -
#82530 Igaz, hogy lesz God of War magyar felirat, vagy szopatnak? :D -
#82529 uh ez nagyon jó lesz remélem én is hogy lesz és nem 1 évvel később mint a dragon quest xi.az is mikor jön már... :d -
#82528 Ez remélem lesz angolul is :)
-
#82527 "Bug"-olhatna az összes többi is. -
#82526 Crossplay lett a Fortnite, azt nem tudom, hogy véletlen bug-e -
#82525 Ja hogy nem a köd eltűntetésére vonatkozott a felfedezés. Úgy oké. Jelek láthatóak a ködön át is, pláne a missiok. -
#82524 nem is erről beszélnek dark bazdmeg.nincs játék?nincs dolgod?ennyire ne und már magad -
#82523 Nem volt bug megint más a tisztult és megint más a felfedezés, de a lényeg hogy NEM kell tornyot mászni egyikhez sem!!! Régi AC-knál CSAK a torony mászás után volt LÁTHATÓ a map! Itt Ahogy beérsz a területre már a "szürkeségen" át is látszik minden! És hiába mászol tornyot nem tisztul tovább a térkép, mert ahogy 1 toronyhoz érsz már tiszta a környéken minden.... Így érthető? -
#82522 Ja nektek a 3. rész az jobb volt mint a 2.?
Ez max szubjektív vélemény különbség.
Ebbe mi a hülyeség? :) -
#82521 Ha már a TLoU(R) a téma: kotakun van egy beszélgetés Bruce Straleyvel. Az apropóját részben és vállaltan a QD körül eszkalálódó botrány adta (nemtudom, talán számítottak valami comingoutra ND kapcsán? :D). Sok újdonságot nem mond, evvel együtt egy meghallgatást megér. Nagyon kíváncsi leszek milyen lesz nélküle a folytatás. -
#82520 te eteted most is, meg adsz neki figyelmet -
#82519 Ne csinálj magadból megint nyilvánosan hülyét kérlek. És ezt abszolute a te érdekedben javaslom, nem bántásból. -
#82518 Az jó mert mikor egyik alkalommal néztem térképet és mentem feljebb a kezdőponttól a hegyen, konkrétan ahogy lovagoltam űgy tisztult a térképen is előttem minden. Akkor ez valami bug volt. -
#82517 +Moby
Hát a 3.részbél valamiért akkor direkt lett gyengébb. Szándékosan ilyet? Fú. :) -
#82516 Gyakorlatilag tönkretették vele az MS-t. Egy 20 másodperces videóval... :D -
#82515 Legnagyobb trollvideo evör -
SlickAdam #82514