PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Amúgy sokan azt hiszik ez a jövő meg úgy tekintenek rá mint egy olyan technológia ami leváltja a tv-ket, pedig nem. Ez alternatíva. Lehet én néztem és játszottam túl sok scifi-t de a tv-ket nem fogja leváltani semmi. Esetleg lesznek alternatívák. Ebben az évszázadban legalábbis.
Online vásárlás! Közel a j?v?.
szóval alig pár dolog....ja minden...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.05.19. 23:28:03
Ha a kamera nem "látja" a kontrollert az zavart okozhat.
Én nem tapasztaltam ilyet, a move elég precíz, a jelenlegi játékokhoz tökéletesen megfelel.
A jelenlegi VR technológia legnagyobb hátránya nem a felbontás vagy a játékok rövidsége/hiánya (amit előszeretettel emlegetnek azok akik maximum Google cardboardot próbáltak és ezáltal avatott szakértői lettek a VR technológiának :P) HANEM a headszett + kábelezés kényelmetlensége. ÉN legalábbis így látom, nekem max ez a problémám vele.
Felbontás nem vesz el a játékélményből, ha nagy felbontást akarok akkor kimegyek az utcára és körülnézek. (nyilván a következő generációnál ez sem lesz probléma)
Ha játékélményt akarok akkor Zeldázok vagy Vr-en tolom a Rigset, Dirtöt, Battlezone-t stb.
Ez tényleg szintlépés, nem érzem kinect féle zsákutcának.
Utoljára szerkesztette: Gerileveri, 2017.05.19. 20:54:21
Utoljára szerkesztette: Gerileveri, 2017.05.19. 20:52:03
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.05.19. 19:59:01
Adversus solem ne loquitor
Egyébként nem a "szaros 6k" a probléma hanem a hozzáállás. Lehetett volna az a "szaros 6k" akár 100ezer forint is akkor is napokig buktad a pénzed, holott a megrendelést nem te mondtad vissza, és nem a te hibád ha valami szarul működik. Majdnem 1 hétig ültek a pénzen. Ma visszaküldték. Még ha én mondom vissza a rendelést amit kifizettem akkor jogos is lehetne lévén ez esetben 14 napjuk van rá de ilyenről szó sincs.
De én vagyok a köcsög.:)
Taps!
Egyébként ahogy elnézem a boltról kialakult tapasztalatokat más is járt így ennél komolyabb összeggel és ott ilyen 10-20 %-os akcióban hirdetett termékkel játszották el hogy annyiért mégsem adják,és ültek a pénzen ugyan így.
Bestbyte.... A garanciás ügyintézést inkább meg se akarom tudni milyen csodálatos lehet (bár arról is vannak szép esszék a neten).
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Régebben előrendeltem náluk egy Injustice 2 Ultimate Edition PS4 játékot (akkor azt közölték, hogy jutni fog mindenkinek). Tegnap a megjelenés előtt felhívtak, hogy sry bro, mégsem, DE a Deluxe változatot pár ezer forinttal olcsóbban megkaphatom (a hoppon maradt Ultimate-t rendelő egyszerű halandóknak).
A futár meg is hozta a játékot, viszont semmiféle kedvezmény nem volt rá, annyiért számlázták és adták, amennyiért a webshopban szerepelt.
Felhívtam őket, hogy mégis miez, hol marad a megígért kedvezmény.
Erre azt mondták, hogy hiba történt, de, ha a következő vásárlásomnál jelzem ezt az incidenst, akkor a következő vásárlás végösszegéből leszámolják a járó kedvezményt.
Ettől függetlenül a telefonos srác normális volt, nem is vele van gondom, csak minek ígérgetnek, ha nem tartják be.
És az a poén az egészben, hogy az ismerősöm, aki 1 héttel utánam rendelte elő a játékot, annak pedig jutott az Ultimate-ből. <#idiota>#idiota>
Ezek után nem tudom, hogy érdemes-e még ott vásárolnom... (valamiért az az érzésem, hogy a következő vásárlásomból sem lenne levonva az a kedvezmény)
Nem tudom kinek jó az, ha így félrevezetik a vásárlót, de nem tudom ajánlani ezt a boltot senkinek sem.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.05.19. 14:23:57
lol.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Adversus solem ne loquitor
Mindenki az.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Nagyon akarják, hogy az emberek 2* vegyék meg. 3+ év és 1000+ ember úgy látszik nem volt elég, hogy időre elkészüljenek... (persze hogy elég volt csak hát az üzlet az üzlet)
Hétfőn kaptam tőlük levelet hogy törölték a megrendelésemet mert hibásan működött a weboldal mikor azt leadtam. Válaszoltam, hogy ez esetben várom hogy 3 napon belül visszakapjam a pénzem bár a termékre lévén kifizettem továbbra is igényt tartok a meghirdtett áron. Válaszl megkaptam hogy hétfőn reggel átadták az opt-nek azokat az azonosítókat amik fizettek és ígéretet kaptak hogy mielöbb visszautalják.
Azóta sem jött a pénz, a 3 nap is letelt,ismét írtam nekik, valamint panaszt tettek a békéltető testületnél, a budapesti iparkamara 2 osztályánál is valamint a 11. kerületi járási hivatalnál is a mai napon.
Az hogy nem akarnak valamit odaadni a saját hibájuk miatt egy dolog. De az hogy 2 nap kellett mire értesítettek arról hogy törlik a rendelésem mert hiba volt náluk,valamint az hogy a pénzem sem küldték vissza lassan 5 nap alatt na az vicc kategória úgyhogy most ott tartok hogy kitartok az áru átvétele mellett mert úgy érzem korrekt voltam de ezt csúnyán eljátszották.
Simán csak engine kérdése lenne hogy más megy 60fps-el?
Hiába van itt a pc. Multi címet pc-n a gyógyegér csalóbirodalomban szinte 0 védelemmel...Köszi nem.
Soha többet. Főleg hogy eladni se tudom.
Gondolnám laikusként, hogy a processzor kraft elmegy valami másra, az ami kéne a plusz 30-hoz.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.18. 21:45:24
Több infó csorog át szerintem itt mint egy akár BF esetében. :)
The PC version will support:
4k Resolution Support (3820x2160)
Uncapped framerate
Full mouse and keyboard support with custom key mapping
Text chat
Adjustable Field of View
Detailed PC settings screen
21:9 monitor support
Nem kérdés mire veszem :y
Bungie kb egyedüli aki 2017ben 30 fpses AAA shooterrel jön ki
PC-n a Battle.net rendszerében lesz játszható.
PC: 60 FPS
XBox One és PS4: 30 FPS
PS4 pron fogják demozni, mert egész event PS4 pro + destiny 2.
Mert addig akkor ez kicsit egyenlőtlen küzdelem lenne, ha egy sima PS4 többe kerül mint egy slim, mert a slim 100k alatt van, akkor egyértelmű amit mondasz, de amíg van 85k-s ajánlat neten, ami raktáron van, nem kifogyott, addig a 100k-val várni kelll még... :)
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."