PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.05.22. 22:51:36
Online vásárlás! Közel a j?v?.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.22. 22:37:46
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.22. 21:39:08
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ezek a játékok pikoszekundumra ugyanazok harminc éve. Egyet láttál, láttad mindet.
Adversus solem ne loquitor
Nálam ez a műfaj valahol a Street Fighter, Mortal Kombat korszakban csúcsosodott ki, ez itt tényleg olyan mintha nem mozognának, na....
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
asszem te is ugy néznél ki BÁRMELYIKÜK ellen, mint aki hagyja magát :)) valszeg a levegőben vérben uszva te se sokat tudnál csinálni :))
Forza.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
amugy meg jah, ennek a műfajnak annyi :(
mondanám, hogy már csak játékteremben lehet ilyeneket nyomni, de az meg itthon má' soselesz (nem is baj, nem hiszem h 2-3-500at kiadnék 1-2 percnyi lődözésért)
Forza.
haverral anno house of the deadet nyomtuk végig, time crisist, most nemrég ujra vettem moveot és dead space extractiont lőttem végig - frankó élmény (nagyon más, mint egy átlag fps-tps) és be van tárazva csomó militarylövölde és pár resident evil is
vr-ben valszeg besza-behu lehet, de egy 1-2 játékra nem tudok kifizetni 160-180ezret....
*ez persze relativ
Forza.
nem, a játékok hiánya valójában előny :D
Forza.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.05.21. 13:40:42
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Akkor ez egy Zelda Souls? :D
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.05.21. 11:59:21
Szal ja, érem meg a sok oldala. Azért igyekezz ne mindenkit azonnal feljelenteni ha csúnyán néz rád.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Mint írtam más is járt már ott így százezreket kifizetve majd közölték hogy nem adják oda mert hiba volt. Nem 6000et fizettek be és nem volt ilyen ordas difi sima 20-30% akció ami simán lehetséges. És ugyan így ültek a pénzen.
Több tízezer megrenelő - ezt se sem gondokhatod komolyan főleg egy éjszakai intervallumban.:)
Adversus solem ne loquitor
Az a baj velem, hogy nem tudom sajnálni az ilyeneket, cégeket stb.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.20. 14:02:19
Szvsz senki sem foglalkozott Bandi abajgásával, fogták az összes rendelést / levonást és sztornózták mindet. És most lett kész.
Senki se cirógat senkit, BBnek ez egy PR rémálom, de Bandi hozzáállása mindenkinek ártalmas.
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2017.05.20. 14:01:39
A csekk is lehet késett 2-3 napot de akkor nem csinálhatnak ilyet max küldenek felszólítást.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.20. 13:47:53
Nem tudom, de azért megváratni ilyenkor a vásárlót az gáz, én is piszok utálom mikor nem foglalkoznak a kuncsaftokkal, értem az utalás 1-2 nap átmenet, stb, de hetet késni meg hasonlók.
Most elég sokat szopok ezekkel a Thome-osokkal is, hogy amikor nekik kell valami akkor azonnal mobilon hivogatnak, mikor meg a hű platina vásárlónak van kérdése 30 perc telefonálás után talán foglalkoznak velem.
Persze a 2 téma más csak mondom. :D
Arányosság vanik, Bandi úgy viselkedik mint egy ötéves (tudom, van itthon belőle), cserébe te meg én fizetjük a hullafelesleges békéltető testületes meg fogyasztóvédelmes marhaságainak kivizsgálását.
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2017.05.20. 13:35:56
Pártatlanul gondoltam megjegyezni.
Hibás webshop-okról csak annyit, hogy ha hibás, azt nem a vásárlónak, felhasználónak kéne igazából eldönteni, az lenne alap, hogy ha valaki foglalkozik valamivel, akkor ne "szarokbele" hozzáállással.
Én elvenném tőlük azt a VGA-t odaadnám Bandicoot-nak és lehet utána legközelebb már odafigyelnének.
Ha én hibázok egy melóhelyen én sem úszom meg a következményeket, fordítva miért?
Vállaták, vagy csinálják rendesen, vagy ez van.
Igen is szépen meg kell baszni őket, meg sok más webshop-ot, akik elég necces dolgokat művelnek. Mikor visszavitt újra csomagolt szart kiküldenek újra, vagy használt szarokat, mert találkoztam ilyennel is....
Tisztelet a kivételeknek.