121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#83356 Mondjátok, hogy ez jó játék lesz, és akkor a nyári akcióban -50%-on, vélhetően már fullra peccselve én is megveszem hómolva, azaz kb. 3 ezer forintért. -
#83355 -
SlickAdam #83354 -
#83353 Na aztán még én vagyok a szigorú :-D
5$? Annyiért szerintem bőven jó a Fekvőbeteg. Az VR maga, meg a saját dumád az immerziót segíti, az UD franchise univerzumát tovább bővíti, ilyen elmegyogyós téma VR-ra még nem volt és utálj érte bátran, de a sztori nem rettenetes, engem kifejezetten érdekelt, igaz végig kell nézni a YT-on egy másik utat ahhoz, hogy teljesen legyen a kép.
Az feltétlenül megnyugtat, hogy előbb vetted meg, mint, hogy linkeltem volna a firkálmányomat. Fordított esetben nem érezném jól magam, így viszont mosom kezeim. -
#83352 -
#83351 Hoarder fagyol'? :-D
Én sem azért fogom eladni, mert kenyérre kell, hanem nagyjából elfogy minden amit meg akartam vele nézni.. persze abból az idei 130 címből 1-2-t kivárok még, de szkeptikus vagyok. -
#83350 5.5" körüli OLED kijelzők nagyjából olyan 15k körül mennek, de ez darab ár. A Sony ebből milliós tételben vett, erős a gyanúm, hogy lazán kapják fele áron, persze tudom nem csak ebből áll a VR, de talán a legdrágább komponense. Egyébként ha a régi kabaré mentén szétkapjuk a cuccot a gyártási költsége ennek se több 25k-nál + kamera max 8-10k.
A többivel egyetértek.
-
#83349 :D
#83348 Baj van a netemmel akkor
Amúgy geci zavaró hogy a wifi meg a lan teszteléskor soha, ismétlem soha nem írja ki jól az értékeket.
kiír nekem feltöltésnek 2-4 Mb/s-t....
Holot mikor videót töltök fel látom hogy kihazsnálja a 14-et is....grrr
Update:
ó basszameg most megy nekem is...azt előtte végig azt írta error, meg hogy nem titkositottan megy a link...kurva pc.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.29. 14:26:28 -
#83348 Dehogynem, megy az. -
#83347 De kiakadnának ennyire rá, csak amellett, hogy amiatt mérgesek, hogy szar a játék, még a pénzükért is mérgesek. Ahogy én is. -
#83346 Ps4 használati útmutatót...hol találom a neten?
Hiába gépelem be a linket nem megy....
Konzolon:
http://manuals.playstation.net/document/hu/ps4/index.html -
#83345 Akkor passz. Látom az $5 leírtad mire én a magamét. :D
Én megmondom őszintén a Resi 7-el azért nem mentem, mert egyrészt mást csinálok sokszor, elbaszom az időt.
Másrészt rájöttem, hogy VR-ban félek sokszor. Ezektől a kurva jumpscare-ektől.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.29. 14:13:23 -
#83344 Áh hidd el szerintem nem nyomna ennyire latva, ha 5-10 dollár lett volna, szerintem nem akadnának ki ennyire rá....
Persze a hibák akkor is látszódnának, amiket mutattál, a videókban stb
De akkor lehet ennyire nem foglalkoztatná a játékost.
Engem tuti nem. -
#83343 A szart nem azért nem vesszük meg lehetőleg, mert drága. Hanem mert szar. Szar marad olcsón is. Az inpatientel sem az a baj, hogy drága, hanem hogy szar. Olcsón is szar lenne. Szar játékokra nincs ideje az embereknek. Nekem legalábbis nincs. Ingerenciám sem sok. Egy fikarcnyival nem lennék róla jobb véleménnyel akkor sem, ha 5$-ba kerülne. Se nem tolnám szívesebben.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.29. 14:10:37 -
#83342 Nem is kell, én drágán akarok jót.
Csak az a baj, hogy 70%-ban drágán van szar.
Hát ha vágyakról beszélek akkor ingyen minden jót.
De reális szemmel inkább fizetek, csak legyen jó.
De most így is fizetek és mégsem érzem azt, hogy egy szinten mozognak, akkora kilengés van, a Resi 7 és mondjuk egy WR Worlds közt hogy ihaj, igaz a VRW asszem listaáron feleanyniért jelent meg.
A VRW egy demo lemez, amiből 1 tuti nem is játszható, az a cápás, én csak egyhelybe nézelődtem benne kb 10-15 percig....maradt 4 másik, ebből a London Heist 1 ami 10-15 perces megint, ami miatt azt mondom megért 1000ft-ot
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.29. 14:09:46 -
#83341 Ha azt gondoltad, hogy egy 1 éve létező eszköznél jó játékok lesznek olcsón, akkor butaságod áldozata lettél. Jó játék olcsón itt nincs, sokáig nem is lesz. Azt meg el kéne döntened, hogy olcsó játékot szeretnél, vagy jót. Az egyik posztodban egyik fontos, a másikban a másik. Ha a kettőt egyszerre akarod, akkor most dobd fel a hardverapróra, mert ez még évekig nem lesz. Majd évek múlva talán, ha lesz elég user is. -
#83340 Nem értek hozzá, de az a meglátásom, ha a japánoknak ez megy, ment a Resi7-ben, ami kibebaszottul jól van optimalizálva még pc-n is, ami a japánoktól egy mitosz, akkor vicces a sok amcsi buta meg nem képes semmit, de úgy semmit, hogy semmit.
ha véletlen a közelébe érnek neadj isten játékidőben, akkor meg csak megemlítjük, hogy a Resi, az konkrétan a full játékmenetet egy AAA szinten végzi, nem csak dobozokat pakolgastz benne. Na ez durva azért.
Olyan feelingem van, mint a konzolok életciklusánál.
Az elejefelé beüt valami durva, utána meg nem érted, hogy mi a gyikod van.
PS4-nél szerintem így volt az Infamous-al meg a Killzone-al...
jönnek ma is szép játékok, de köze nincs azokhoz.
Jó Sandbox-ban azóta jött ez a Horizon, de FPS? Én manapság is szoktam visszanézegetni a Killzone videókat, lehet fasz gameplay van benne meg story, de a látvány az durva.
Ez lesz itt is.
Itt előbukkant a Resi7, becsapódott a VR-ok közé mint egy bomba, és kész , évek telnek el, mire meg merik lépni mások.
Nem arról van szó, hogy nem tudják...a tech létezik, hanem a kis felhasználótából nem akkor, mint 2d-s játékokba lootboxon keresni a betevőt.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.29. 14:05:46 -
#83339 Persze, de én azt vettem alapul a példában, ami jópár évig lesz tendencia. :)
De had mondjak egy példát.
Tesód leült az egyik leghatásosabb VR játék elé a Heist elé.
Kipróbálta....
Oké, de tudja, hogy a VR Worlds valami 20-30-40 dollár volt amúgy, ÉS ebbe van 5 demo, amiből 1-el kapásból semmit nem tud csinálni? (az a cápás nemtudommi)
Anti-val akcióba rántottam 3.5 dollárért, oké, eszem ágába nincs bánkódni, kaptam kb fél óra fasza élményt.
De full árot?
Lofaxt. Nagyon fontos az is szerintem, hogy mennyit fizetsz egy játékért.... -
#83338 Egyszerű ez, ki van találva. Le kell csak másolni. Resident Evil 7 a játék címe. Meg kell jelennie 2D-ben és VR-ben az ilyen játékoknak. Problem solved. Senki nem kéri, hogy a PSVR játékok legyenek VR exkluzívok. -
#83337 Ha engem kérdeznének: boldogan. Legyen olyan, amiért boldogan fizetem ki a 60$-t. Nekem nem célom, hogy olcsó szar játékok jöjjenek VR-re. AAA+ minőség viszont nincs tizenkétezerből, ez azért legyen világos, amikor kívánsz.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.29. 13:55:06 -
#83336 Nem arra értem, hanem hogy "ér e annyit" kifejezésre.
A No Man Sky is ér 60 dollárt, csak nem látszik a munka. Ez a játék (nem játszottam még, nem ítélkezem) is gondolom ennyit kell érnie, hogy adott felhasználóval nyereséges legyen, a meló is gondolom reális, csak nem látható ezek szerint.
Erre értem, hogy nem mindegy, hogy nézzük...
De ja játékosként 10k felett nem szabadna lenni mai VR játéknak. -
#83335 Engem a fejlesztők haszna tökéletesen hidegen hagy. Őket sem érdekli én miből veszem meg a játékukat. Jól van ez így. Engem kizárólag az érdekel, hogy a végeredmény okés legyen. -
#83334 De röviden, ha megkérdeznék, hogy egymagam 12k-ért vennék-e manapság VR játékot, akkor gondolkodás nélkül: nem. -
#83333 Mivel ez nem objektív, ezért minden vélemény igaz.
A fejlesztők szemszögéből, na az más.
Mivel ők csinálják, ők tudják, milyen haszonnal dolgoznak.
De az biztos, hogy egy Resi 7-hez képest, mert miért ne hasonlíthatnánk össze.
Egy vicc minden más.
De ez már hogy kinek mennyire nagy baj, az télleg szubjektív.
És mindenkinek igaza van, mert egyéni, Ha a tesódnak tetszik, akkor az jó, ha Tinman azt mondja, nem annyira tetszik, akkor igaza vanés ennyi, mert amiket mond az real.
Valóban ez van, csak valakinek a technikai problémákat elviszi a hátán a vr élmény....ez necces téma. (azoknak akiknek ez fun, azokat MEGÉRTEM, csak egyet értenem nem kell, mert ugye egyéni)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.29. 13:45:14 -
#83332 Az ár kérdés olyan, amivel nem tudok érdemben foglalkozni. Hogy kinek mit ér meg az egyéni. Hogy a techno mennyiét ér...nemtudom. Én veszek kijelzőket az egyik legnagyobb gyártótól, nem ilyet, és nem ilyen méretben, de azt tudom, hogy egy 5 colos fullhd oled máig nem filléres kategória. Hogy mennyi jogdíj terheli az egészet, és hogy mennyi lehet a beker a többi részre nemtudom. Szvsz amennyiért most megy a ZVR1, vagyik amennyiért ment itt BF alatt, szerintem önköltség alatti ár. De ezek is csak tippek. Nem lényeges. Ennyit kérnek érte. Kifizeted, vagy sem, rajtad áll. Jelenleg ez a legolcsóbb kapható nagygépes VR.
Nem tudom mit kellene promózni, mert nagyon az idei felhozatalból még nem mutogattak. Ezt is csak azért mutogatták, mert ennek tavaly kellett volna megjelennie, de csúszott. Mondjuk nem tudom mivel telt el az idő, nyilván nem a teszteléssel, és a hibajavításokkal. De én őgy vagyok ezzel, hogy beszélni akkor érdemes valamiről, ha van mit mondani. Ha nincs mit mondani az idei felhozatalból, akkor még felesleges elkezdeni a kampányt. Ilyen fércművekre alapozva meg pláne. -
#83331 Velem cska 1 baj van, ha valamit megveszek, mindig sajnálok megválni tőle, ez nem azt jelenti, hogy azért mert mindent használok is, meg annyira jó, cskak nem tudom, amíg nincs szükségem a hardver árára, addig most nekem mindegy mibe álla pénz, ezek nem mennek nagyon mostanába le, amiket tartogatk.
50000 Robotzsaru BR steelbook. :D kb egy konzolt simán vehetnék az árukból. :D
PSTV, az a Steam kontroller. Kivetítő, meg minden szar....itt fekszik... :D
Olyan vagyok, hogy, majd ha éppen kedvem van, odanyulok és itt van a közelembe.
Ilyen a legtöbb megvett játékom, addig érdekel, amíg nincs megvéve. :D
Most ez van az egérrel amit vettem, ez van a Pro-val is, igazából nem kéne, ha megy a ps4, de így hogy megvettem, inkább álljon itt vagy a családom egyik tagjánál. :D Ez ilyen rigolya nálam.
Én csak azért nem szólhatok, mert a játékokat alapon féláron veszem.
De Anti-val így is azért odafigyelünk, ha 20 dollárt ki kell adni egy játékra. Mármint VR-ra.
Hálisten nagyrészt azért ugyanazokat tartjuk jónek.
Csak ő inkább vesz pluszba magának multi játékokat, de a többit megspórolja így is. :D
Meg van amikor egy játékot azért veszek meg, mert őt érdekli, én meg így akkor kipróbálom, azt max nem játszok vele utána.
Mondjuk God of War-t azonnal vettem, ott nem volt kérdéses, hogy azt mennyiért, annyi volt a kérdés, hogy mikor tölthetjük a játékot le....... :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.29. 13:41:21 -
#83330 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A főoldalra ha ráböksz és elkezdesz lassan lefelé görgetni, sorban jönnek a 2018-as témák, van ott teszt is, de sok linkelt videó, mert a többiek úgy gondolják, hogy az emberek nem szeretnek olvasni és ebben nem is tévednek túl sokat, de én nem így csinálnám akkor sem. Na de ki vagyok én, hogy... senki. -
#83329 Amikor én próbáltam, engem is elvakítottak arra a rövid időre a VR Worlds témával, abban azért vannak olyan címek amikkel a magamfajta parasztokat be lehet vakítani. Sikerült. Akartam a cuccot onnantól. Nem. Véletlenül se úgy, mint anno a SNES-t és ha nagyon akarom Day1 veszem a PSVR-t én is, de még az rövidke próbaidő is elég volt ahhoz, hogy érezzem, ez 150k-t nem ér. Pontosan a feléért vettem vadi újan, 1 év garral végül, fagyim meg volt korábbról. És még erre az árra is azt mondom, hogy hátáreset... persze a buzi 27% áfa is csúnyán belerondít a képbe, ezt nem is vitatom. Tehát nagyon is tudtam mit vállalok, de én tényleg azt hittem, hogy a VR Worlds-TŐL indul a színvonal felfelé és annál jellemzően majd csak jobb címeket fogok látni. Aztán nem.
Én sem véletlenül döntöttem a PSVR mellett. A OR és a Vive nem rossz cuccok, de annyit nekem nem érnek, mert ha 250k-t adok egy ilyen cuccért, az 4k-s lesz már az biztos. Ilyenre a nejem is rábólintana, de a PSVR-ra ő is csak csóválja a fejét, pedig neki rosszabb a szeme és tudott rajongani még a Kinect, Heroin Hero comboért is. Itt most JÓVAL visszafogottabb és nem vele van a baj...
"Hanem onnan, hogy a sony szanaszét promózta, az idei "felívelő" vr kinálat élére tolta"
De most nézd meg a VR palettát. Mit promóztak volna? Nem nagyon van mit promózni VR témában és látták az Until Dawn eladásokat, borítékolták, hogy csak emiatt elfog majd menni megint pár tízezer sityak... oszt' beszopták, mert ezzel a játékkal inkább eltántorítani lehet az embereket a VR-tól és nem behúzni. Azért annak nem kicsit örülök, hogy Guaridan Hero-n kívül másnak is van vele közvetlen tapasztalata, mert tényleg gyakran úgy érzem, hogy csak én vagyok ennyire érzékeny a hibákra, másnak meg fel sem tűnik és fogalmam sincs mit kezdjek az ilyen helyzettel, mert ami nekem kiveri a szemem, arra a másik legyint. Elég szar érzés.
Ok... DarkSector pl. miért válna a PSVR-tól már? Kandurex miért adta el? Volt itt még valaki úgy rémlik aki elpasszolta, de nem emlékszem a nickjére, mea culpa. És bizony nálam se lesz már sokáig, még akkor sem ha SZÁZHARMINC cím jelenik meg rá idén. Az a gond, hogy tavaly PC-re is megjelent simán 130 VR cím, hát 95%-uk olyan is... hulladék.
12.000 Ft-ért (Inpatient ár), szerintem is csúnya átverés folyik és ennek vallom, hogy szerves része az Until Dawn "rajongása" utáni hullámok meglovagolása. Azért is írtam az iromány végén, hogy osztom a feleségem véleményét: 1 db. nulla le az árból és teljesen rendben is vagyunk. -
#83328 és mi a francot csinálsz a legendarykkal?feldugdosod magadnak?komolyan dark ez nem tartalom te nem tudsz már mit kezdeni magaddal. -
#83327 Jajj srácok. Nem annyira jött be abeta alapján a játék!
De ez azért megdobogtatta a szívem, Ryu meg ez a SF zene....:O
-
#83326 :D -
#83325 Figyelj, ez azért vet fel bennem némi aggályt. :-D -
#83324 Ezen az oldalon ilyen egyéves írások vannak. A legfrissebb előzetes tavaly nyáron készült... -
#83323 :) Mi csak 175 óra ment el és a master képességeim csak 1-en vannak, sok legendary hiányzik, ajjaj van itt még. Meg a DLC 2 jön majd.
Nightmare fokozaton a DLC 1 és 2 sincs meg...huhú van itt még mit. :)
Das 1 az szerintem várat még magára. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.29. 13:20:47 -
#83322 WTF?
Ember még ennyi időt nem játszott AC-vel, mint te. Mi ütött beléd?
Inkább melegítenél a DaS remaszterre a DaS2-vel. Ha jól emlékszem, az is kifogott rajtad.
Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.01.29. 13:18:23 -
#83321 #83308 -
#83320 azt mi a lófaszt csinálsz egy ACbe ng+on?igazi barom vagy dark :D -
#83319 Assassins Creed Origins - NG+ Mód!!!
Újabb 100 órákat ölök bele!!!!
Imáim meghalgattattak! OMG. Most akarom. Még jó hogy nem kezdtem el farmolni XP-t.... -
#83318 Szerintem ezt gótyi papának szántad, és nem neki.
Okés, de még mindig nem világos, hogy jelenleg hova írsz rivjúkat. -
#83317 Bannolnak egy kód miatt? What? :D