121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#83316 Én ezt árnyalnám. Vagy inkább különválasztanám. Nekem a PSVR-el, a felbontásával, a bénázásával különösebb bajom nincs, de leginkább azért nincs, mert én elég jól tudtam milyen ez, mit veszek, milyenek a versenytársak, használtam korábban, mindegyikkel van tapasztalatom, mérlegre tudtam helyezni a velejárókat, és ez alapján dönteni.
De ez egy csomó idő és energia, meg nagy adag rajongás az egész videójáték témakör iránt, és nem mindenki rendelkezik ezekkel. Ilyenmódon persze simán elképzelhető, hogy volt/van/lesz olyan, aki csalódik benne. Az én bajom mindenesetre az inptatientel nem innen fakad.
Hanem onnan, hogy a sony szanaszét promózta, az idei "felívelő" vr kinálat élére tolta, egy olyan címet, amit állítom egyetlen nyüves SONY-s ember nem nézett meg. Ha meg igen, akkor egy idióta volt, hogy nem szólt, hogy ezt így nem kéne kiadni. _SZERINTEM_ nagyrészben akik ma eladják a PSVR-üket, azok nagyrészt a gyenge kínálat miatt adják el, nem a technóbajok miatt(biztos van olyan is). Elsődleges lenne ezen javítani, a sony érzi is ezt, kommunikálja, csak sajnos úgy fest nem csinálja. Ez az én bajom. Nekem ez azért baj, mert én kedvelem eléggé a PSVR még ezen formáját is, meg persze nagyon várom a mégjobb utódokat is. Csak ahhoz, hogy azok lehessenek, biztosan nem ilyen mocskoskurvaszar címekre van szükség, mint ez az inpatient. Mert ez sokkal inkább a vásárló átkúrása, mint egy az életpályája elején bajokat hordozó technó.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.29. 12:44:32 -
#83315 Akkor nem baj, hogy nem él. -
#83314 Mert már nem él. Páran írták, hogy bant kaptak miatta. -
#83313 Ez nem csinál semmit. -
#83312 H9GFLTN9C7F3
US store Monster Hunter World digital deluxe edition kód (többször használható) csak saját felelősségre -
#83311 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Voltam, elmúlt, tiszta vagyok
Ellenben korábban sem hagytam magam. Még anno az IPMA (Guru-s csapat) idejében, konkrétan volt olyan irományom, ami nem jelenhetett meg, mert "magyar termékről rosszat nem írhatsz" (Terminator 3: Rise of The Machines). Aki ezt mondta, az most a GS ügyvezetője. Upsz.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.01.29. 11:41:17 -
#83310 azert egymas utan a #83306 es a #83307 vicces volt -
#83309 tudod kiket lehet megvezetni?az idióta buta embereket.érdekes engem sose érdekelt ki mit írt mondott a játékról kipróbálom nekem tetszik vagy nem és kész.szarok mások véleményére őszintén.sose érdekelt a sok okoskodó közbe szart hozzá nem értő véleménye.nem rád értem de a legtöbben akik ilyenbe dolgoznak olyanok vagy vannak még a hobbi okoskodók mint dark pl -
#83308 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Büszkén vállalom: Nem vagyok bérfirkász. Teljesen önszántamból, kvázi szívességből írok. Voltam bérfirkász, nem is 1x. Könyvét tudnék írni róla, hogy mennyire gáz és mennyire megvan vezetve sok játékos.
Erről az irományról volt egyébként szó: The Inpatient Ps4vr teszt
Sem nekem, sem a kis mikroközösségnek haszna nem lesz abból, ha kattintasz, vagy nem kattintasz. Ez egy kvázi baráti, full free, NEM elfogult irományok gyűjtőhelye. -
#83307 Spoilerbe teszem, mert kb. a kutyát nem érdekli, de azt hiszem téged feltétlenül.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem olyan rég írtam az IGN-hez is. Kemény 2 cikket követtem el náluk, majd teljesen önszántamból, mindenféle külső nyomás, kényszer, észrevétel, javaslat nélkül léptem le. Nyilván oka volt. Több is. Egyrészt az ottani gamer rovat vezető, a saját farkát nem tudta néha megtalálni a gatyájában. Iszonyat szétszórt volt, azt sem tudta ki van kivel. Megesett olyan is, hogy kért egy cikket. Amihez kódot azt meg nem adott, majd olyan határidőt szabott meg ami komolytalanná tette az egész rivjúzást. Az is megesett, hogy kért kódot a kiadótól, csak olyan platformra, ami kb. senkinek nem volt otthon. Aztán olyan is volt, hogy FONTOS technikai jellemzőket, érdekességet szó nélkül kivágott, gondolom azért, mert azt gondolta, hogy ez az ottani olvasókat nem érdekelheti. Egy remastered címnél, nyilván nem érdekel senkit, hogy mik a küllemet ért upgrade-ek ugye? A másik és ez volt a komolyabb gondom, hogy elolvastam 1-2 arc irományát és sokszor ERŐSEN felmerült bennem a gyanú, hogy nem, hogy végig nem játszottak az adott játékot, de a határidő és a KIADÓKNAK való megfelelési kényszer miatt alapvető hibákról nem írtak, a játékkal max pár órát toltak, aztán csodálkoztak, amikor az olvasók a hsz szekcióban meg darabokra kapták őket. Én ezzel közösséget vállalni nem tudtam. Nem tudok és nem is fogok, sem pénzért, sem szűzlányok kényeztetéséért, sem semmiért. Konkrétan az undor kapott el ilyenkor. Akkor meg főleg, amikor egyszer kaptam egy olyan üzenetet, hogy használj cheatet, úgy határidőre is röhögve le lehet zavarni a nagyját az adott címnek. Száni.
Na most itt, ebben a kis mikro közösségben, ahová most firkálok ilyen nincs. Nyilván honor se, meg semmi se. Kapsz egy címet, ha tetszik letolod, ha nem tetszik passzolod, nem bánt érte senki. Őszintén leírhatod a véleményed, bár a nagyon negatív vélemény (5 és alatta) esetén azért megszokta kérdezni a leader, hogy mégis miért? Mondjuk az is, ha elolvasná a cikket, nyilván megértené, hogy miért :-D
A Hand of Fate 2 kapcsán elég sokat vitáztunk is az értékelésről, mert ott fél pontot felfelé kerekítettem enyhe nyomásra... de ez nem olyan nyomás, hogy na akkor húzz a fenébe, hanem olyan, hogy "adjuk meg a lehetőséget", "legyél kicsit elnézőbb", "a jövőben úgyis jobb játék lesz belőle a patch-ek után" és így néha engedek. Ritkán, de engedek... és nem vagyok rá büszke, sőt kicsit szégyellem is, de alkalmazkodni nem árt, nem mehetek mindig a saját fejem után.
Hidd el ebben a konkrét esetben KETTŐ hetem volt a tesztre, mégis 1 hét alatt úgy lezavartam, hogy az UD alapjáték (lassú tempóban!!!), Rush for Blood normál tempóban + belekóstolás a nehezebb fokozatokba lepergett. Az Inpatient irányítása miatt viszont azzal a játékkal max 30 perceket bírtam tolni és azt továbbra is fenntartom, hogy a kibontakozó sztori, a pillangóhatás, eleinte a hangulat, a hangoddal történő irányítás, szinkron, és a hangok elég jók és a játékot én nem tartom akkora szarnak, mint Moby. (Természetesen ezt a játékot is végigtoltam.) Guardian Hero leírása szerintem túl lelkes, nem is értem miből fakad... Moby-é túl negatív, fényezem a saját páncélom: szerintem az enyém jár középúton, így valószínűleg az ál közelebb az igazsághoz, mert a 2 véglet szerintem túl szélsőséges. Én így látom, könnyen lehet, hogy rosszul.
Ja és igen, látom én is, hogy van amikor a vásárlás után felháborodás van, de ezt is akkor tudom hitelesnek érezni, ha nem fűződik hozzá anyagi érdek. (Nézettség pl.)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.01.29. 10:53:53 -
#83306 Egy dolog még nem jött át nekem, te bérfirkásza vagy valamelyik online magazinnak? Mert az utóbbi hszekből nekem az jön le, hogy azt a bizonyos pontszámot arra a bizonyos játékra te nem itt az SG mocsarában dobtad be, hanem valahol egészen máshol. -
Zóanagyvarázsló #83305 Nem minden vásárló önigazol, van, amelyik felháborodottan kritizál. Mást meg nem az befolyásol, hogy pénzbe került-e neki. Ugye sokakart éppen azért kritizálnak, mert az ingyen kapott játékokért cserébe elfogultak. Tudom, hogy te nem ezért módosítottad felfelé a pontszámodat, de szerintme nem kellett volna a többiek kedvére tenned. Persze utólag is változhat az ember véleménye.
Az is kérdéses, hogy szerencsés-e időre, kipróbálás után közvetlenül rivjúzni, vagy hagyni kellene ülepedni. Én attól is kivagyok, amikor félig végigjátszott játékokról állítanak ki ítéletet. Véleményezni természetesen relevánsan lehet úgy is, de "professzionális" rivjúnak vicc.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2018.01.29. 10:29:49 -
Zóanagyvarázsló #83304 A SNES annak idején nemcsak ütött, de éppen a meglévő technológia csúcsrajáratása volt, nem valami kísérleti próbálkozás, és mai napig jó játékélményt és igényes látványt tud produkálni. Még a 3D-be váltó konzolok is jobb példák lettek volna nála, de csak egy fokkal. -
#83303 SNES... már megint. Rendkívül rossz példa! 1990-ben aki kölyök volt és látta az analóg antennával bejövő Osztrák 1-es SNES reklámokat idehaza, az ölni tudott volna érte. Amikor és amelyik gyerek pedig megkapta a környékbeli srácok a csodájára jártak. A SNES 16 bites volt és kb. 4 MHz-en ketyegett a procija, 16 bites hangot tolt ki magából (Sony audio proci!). Na most ebben az időben idehaza a C64 korszak derekán járunk, PC-t gamingre még csak nagyon kevesen használtak, mert mocskosul drága volt. A 386-os korszak végén, a 486-os korszak hajnalán járunk, jellemzően PC speakerrel, vagy méregdrága hangkártyával, Vodoo és 3D forradalom még sehol. Az egyedüli vas az Amiga volt, mely képes volt felvenni a versenyt a SNES-el gaming terén, de arra egyszerűen kevesebb cím látott napvilágot, mint a SNES-re, ráadásul sok volt az átfedés is, de hatalmas ászok jöttek SNES-re ez vitathatatlan. (Amigára is akadtak nyilván.)
Magyarul a SNES volt 1990-ben a gaming mennyország, melynek technóban SEM volt semmi szégyenkeznivalója, mert amit ott láttál, az kihozta az akkori technó legjavát! Ezt veted össze a PSVR-al, ami már megjelenésekor is gyengébb volt, mint a konkurens, már piacon levő VR alternatívák. Ráadásul most millió lehetőség van gaming mennyországra a PSVR csak egy kiegészítő, egy nem nélkülözhetetlen eszköz a gaminghez. Nem egy liga a godly SNES-el, ahol a te ratyadéknak titulált grafikádért szempárok milliói csillogtak. (Igaz, a PSVR-tól most is csillognak, nehéz megállni sírás nélkül azt ami odabent fogad...)
Az a nagybetűs élmény kisbetűs élmény. Nem tudhatom, hogy az itteni hozzászólóknak, mikor és mennyi ideig milyen VR vackok voltak a fején, de akinek már volt egy OR, vagy egy Vive a fején, az jóval visszafogottabb, nem véletlenül... és még azok sem elég jók.
Nézd... nekem a Rush for Blood meglepő módon az egyik kedvenc VR címem. A hullámvasút gyorsulása, zuhanása, süllyedése, emelkedés, sőt ami a legdurvább a lassulása is elég rendesen átjött. Ezt nagyra értékelem, ezért tényleg lehet és érdemes PSVR-t venni, ahogy a London Heist is képes vakítani.
DE! Mindegyik VR játékra igaz, hogy az élsimítás alacsony alkalmazása, vagy ne adja ég nélkülözése, az alacsony felbontás (gyanítom, hogy a 960x1080 az nem is olyan gyakori), az alkalmazott elmosás és béna technikai megoldások elég gyakran visszarántják a földre a játékost. Ezért a nagybetűs élmény sérül és az ÖSSZHATÁS az jóval szolidabb. Erről pedig minden lehetséges PSVR vásárlónak illik tudni.
100k a mai magyar átlagcsaládoknak pedig nagyjából 2x akkora összegnek felel meg, mint anno a SNES volt az akkori fizujukhoz mérten. Ráadásul anno a SNES egy tökéletes választás volt gamingre, a PSVR meg csak egy "kísérleti" fázisban levő eszköz nyilvános, fizetős bétája.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.01.29. 10:18:26 -
#83302 100k nem pénz a VR-ért, miért bánná meg? A SNES-t se bánta meg senki anno a ratyadék 8 bites grafikájával, miért gondolod, hogy egy ilyen, nagybetűs ÉLMÉNYT megbán az, aki nem fillérbaszó?
Nem fogja.
Arról nem a VR tehet, mint mondtam, hogy ez a játék szar, amit most savaztok. Az ilyen az igénytelenség magas foka, de konzolon is mutatok párat a mostani genből is, amire ez ráillik. -
#83301 Ma reggel arról a játékról volt szó, arra reagáltam, amire meg reagáltál te. Viszont nem vagy egyedül azzal, hogy néhányan nem olvassátok el a hsz-eket, csak kiragadtok egyet és arra reagáltok valamit.
VR-ról feltétlenül le kell írni, mind a jó, mind a rossz oldalát, hogy aki ide betéved, nehogy olyanra költsön el 100k-t, amit hamar megbán. Ez így fair. A jó oldalát én is leírtam már, élményt ugyan tud adni, de nem biztos, hogy erre az élményre MOST van szükség és nem inkább majd a következő verzánál PS5-re. Persze, ha valaki nem bír várni, vagy fél, hogy addig elhalálozik, az más. Nézd meg Moby élményét az Inpatient-el. Nála is főleg a techno, meg a béna húzások az, amitől érezhetően utálja a címet. Konkrétan én elnézőbb vagyok a cuccal, mint ő
-
#83300 Az az irodás-bogaras rész kurva idegesítő volt, meg totál idétlen is, nekem nem jön be ez, hogy képzelt bogarak veszik le valakinek a valós HP-ját.
Ez a Carla élő kiadásban elég dögös csaj lenne! -
#83299 Én nem egy adott játékról beszéltem, nem is figyeltem, arról miket beszéltetek. Hanem a VR-ról általánosságban, hogy napok óta kanosszát jársz miatta itt. -
#83298 A véleményem szubjektív (saját, egyéni nézőpont), de nem elfogult, mert semmiféle érzelem, motiváció, kényszer nincs mögötte. Se fizetést, se hátba veregetést nem kapok érte, csak hobbi, amire ha holnap azt mondom, hogy kösz nem, akkor onnantól nem. Ennél elfogulatlanabb véleményt nehezen látsz a neten, mert vagy:
- felelnie kell az elkövetőjének a főnökei előtt
- felelnie kell a munkájáért a kiadó/fejlesztő előtt
- YT-er, így abból él, így vagy arra van motiválva a nézettsége miatt, hogy fikázzon, vagy arra, hogy dicsérjen. Mindegy mit tesz, ha a pénz lebeg a szeme előtt, már ott a lenyomata a munkáján
- egyszeri vásárló, aki megvette drágán és némileg próbál önigazolni, hogy hát izé... elég jó ez, mert xyz
Mondom... az egyetlen saram, hogy +1 pontot kapott a többiek morgása miatt, mert 12k-s játék esetében én bizony szigorú vagyok. Ezt vállalom, jogos.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.01.29. 09:29:38 -
#83297 Soha. A vélemény onnantól kezdve, hogy egy adott emberé, aki egyetlen és megismételhetetlen a Földön, mindig szubjektív. Szubjektív, azaz elfogult. Érzéseken, benyomásokon, érzékszerveken, neveltetésen, taníttatáson, szociális helyzeten, pillanatnyi mentális és fizikai állapoton alapszik, ami meggátolja abban, hogy objektív, azaz tényeken alapuló, elfogulatlan legyen. -
#83296 Könnyen. Feltételei:
- kvázi termékminta... ellenszolgáltatásként amit érzel, tapasztalsz a termékkel, azt kell leírnod, mindegy mi az
- nem tartozol érte senkinek semmivel, se cégnek, se kiadónak, se fejlesztőnek
- nincs semmiféle önigazolási kényszer, hiszen nem vetted drágán, nem kell bizonygatnod, hogy te aztán helyesen költöd a pénzed
- a termékről semmilyen prekoncepciód nincs, mert szándékosan kerülöd a trailereket, idő előtt megjelenő véleményeket, képeket, videókat
- amikor a termékkel találkozol az olyan, mintha tabula rasa kezdenél... persze a franchise korábbi elemeit jól ismered, ez ahhoz szükséges, hogy biztosan képben legyél
Az egyetlen ami árnyalja a képet, hogy rendre megkaptam, hogy lehetnék vajszívűbb. Az voltam, 6-ost kapott. (Érdekes, amikor 8-akat szórok Outlast 2 szintű cuccokra, akkor nincs baj. Ja, hogy az egy k. jó játék... hát erről van szó.) -
#83295 A vélemény sosem elfogulatlan.
Nem is értem, hogy mondhatsz ilyet. -
#83294 Igen, ezt hívják heterokrómiának (ma is tanultál valamit) ;) -
#83293 Jaaaaa... hát a London Heist alapján a VR tényleg egy jó mókának tűnik. Hány olyan küllemű és ötletességű játék van jelenleg a piacon? 4? 5? (Resi 7, a Batman, Farpoint, Superhot VR, Driveclub). Ez a gond... meg persze az is, hogy amit a Londonban látunk küllemet, az valahogy más játékokban nem nagyon akar jelen lenni. -
#83292 Az 5/10, a blogomon láthatod is, de a többi srác akinek besegítek, megnyúztak volna az 5/10-ért... eleve mindig azzal vádolnak, hogy túl szigorú vagyok, pedig csak van szemem -.-
Na akkor most vesd össze ezt azért azzal, hogy Guardian Hero mit írt az Inpatientről:
Remélem kezdi már mindenki érteni, hogy miért kellenek elfogulatlan ellenvélemények is...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.01.29. 08:15:58 -
#83291 Kapanyéllel :) -
#83290 Mi a baj vele? Azon kívül, hogy nem tudom mivel aranyitod, de borzalmas így. -
#83289 Ma láttam a Detroit videóban a srácnak eltérő zsínűek a szemei a faszinak! :)
-
#83288 Azért mondom. :) -
#83287 Az enyém minden csak nem ócska :P -
#83286 Érdekes, azt hittem nekem a legocskább a monitorom sg-n. :D -
#83285 Lehet ki kéne adnom egy VR játékot a sonynál. Lehetne a címe mondjuk "Can't see shit". És ez is lene a játék. Viszonylag egyszerű leprogizni, szerintem a nulla api ismereteimmel is menne. A sony kiadná, miért ne adná ki, és biztos lenne pár hülye Moby a világon, aki kiadna pár ezret érte. -
#83284 Na, mutatom a nagyoneszes készítők szerint hogyan működik a fény. Nekem ez hétezerbe került megtudni, nektek már nem kell rá költeni, ingyen megismerhetitek:
Le inpatient. E! :
-
#83283 Majd lesz, nyugi. Ahogy a térkép is szépen elkezd szaggatni, mint k.isten, ahogy egyre nagyonn terület nyílik meg. Csodálatos egy alkotás az is... -
#83282 Ott valami más lesz, Moby, az Overcooked-ot 100%-ra pörgettük az asszonnyal az utóbbi ~egy hétben és egyáltalán nem tapasztaltunk ilyet. (beragadt tányér pl. előfordult) -
#83281 Igen. Ez a játék...VR-ben egy picivel többet látsz, de csak egy picivel. Egyébként az alsón azért nem látsz semmit, mert a jobb kezem átesett a jobb lábamon, és nem tudok világítani a lámpával. Ezt hivatott prezenátlni, csak sajnos a játék minősége nem teszi lehetővi a megtekintését. -
#83280 alsó videóból monitoromon szart se látok :D -
#83279 Jah. :D Azt hittem neki is van. :D
Akkor ja így vágom már. -
#83278 Ő nem játszik semmit(még) ami vr, ittvolt nálam egy órára, és abban az 1 órában london heistet toltuk.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.28. 22:52:18 -
#83277 Mindenesetre a sonynál tapinthatóan továbbra sincs minőségellenőrzés, még nyomokban sem. Amit eléjükkúrnak az gondolkodás, tesztelés, sőt, állítom elindítás nélkül basszák fel a sztórra. A fiamnak megvettem ps4-re is a lego undercovert, olyan 10 percenként áll le system errorral. Mostanság elég sokat pörgetjük az overcookedet, annak meg elmegy a képe pár percenként, most meg ez a retek.
Sonysonybazdmeg, kapjátok össze magatokat, mert lassan ketten-hárman maradtok a piacon, és ti lesztek a legpénzesebb igénytelen parasztok ezzel a hozzáállással.