121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#83396 Banán még nem jött hozzá? Reseterán már megjelentek az első áldozatok. Permanent account ban. -
#83395 -
-
#83393 potya monster hunter sokkal jobb amúgy is. Vigyázat függőséget okoz! :D -
SlickAdam #83392 nem en irtam azt a hülyeseget -
#83391 Ez csak tippelgetés, valójában én sem tudom miért ilyen. Azt biztosan, hogy szándékkal ilyen, mert azért tenni kell, hogy ilyen legyen. -
#83390 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Köszi! De hülye vagyok... pedig éppen a minap néztem egy jó kis videót az OLED technoról, erre lightbleed-nek gondolom azt, ami nem is az. Sorry. Viszont akkor tényleg nem értem, hogy átvezető esetében miért olyan, mintha egy kőkori LCD-t néznék 1 centiről... erre azt mondod, hogy ne legyél annyira elszigetelve, de szerintem az meg tök jó, ha elvagyok szigetelve, hát azért veszem fel a fejemre a VR világot :-D -
#83389 Shadow of warban október óta fenn áll a hiba az Arena questnél a WB gamesnél 14 oldalnyi a panasz és még mindig nem oldották meg, így most 22,5óra után nincs kedvem újra kezdeni inkább várok. Még jó hogy jött ez a potya Monster Hunter -
#83388 Abban feltétlenül, hogy zeró image retention van. Az oled nem tud lightbleedelni. Nincs háttérvilágítás, ami átszűrödhet. Nincs teljesen
a PSVR-ben leengedve a feketéje nullára (ez inkább jeloldalon van csinálva, a kiejlző amúgy kikapcsolná totál a pixeleket), de ennek technikai okai lehetnek. Érzésem szerint ez is hozzájárul, hogy nincs IR.
/vagy az is lehet, hogy egyszerűen ilyen kényelmi oka van, hogy ne érzed magad totál bezárva egy fekete lukba. Mindenestre jóval magasabbra van tolva a fekete szintje, mint a kimenő. Ezt elég jól látni itt a INP képeken/videókon is.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.29. 21:10:08 -
#83387 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az van, hogy teljesen igazad van. A probléma itt a hobbiközösségben meg az, hogy ha keményebb vagyok, nagyjából úgy, mint anno a blogon, akkor a következő címet, ami ráadásul érdekelne is nem én kapom. Na most nem az zavarna ilyenkor, hogy nem én kapom, hanem az, hogy olyan kapja, akinek esetleg szellentése sincs az előéletéről, előzményekről, etc. és dob rá egy 9-et, mivel újszülöttnek minden vicc új. Ez fájna. Szó szerint több ezres nagyságrendű játékom van, szóval elhiheted, hogy nem az fájna, ha nem én kapnék egy 1000+1. címet, előbb-utóbb ami érdekel, úgyis a kosaramban landol. Az Inpatient mondjuk 5 dollárért landolt volna.
A pontozás tudom, hogy nem szerencsés, de valamilyen összvéleményt mégiscsak tükröz... részemről feltétlenül. Ez az Inpatient esetében valójában ugye 5/10, ami már simán a nem túl jó játék kategória, de egynek elmegy olcsón. Na nem mintha a 6/10 meg must play lenne 12.000 Ft-ért... aki egy 6/10-es címet aztán 12k-ért megvesz, majd felháborodva szitkozódik, hogy átverték azzal én nem tudok mit kezdeni, az butácska...
És igen, nem igazán jellemző már rám, hogy rossz játékokkal játszanék, bár tavaly is azért csak becsúszott 1-2, de gyorsan ki is faroltam mögülük.
Sigh... nehéz ügy az a média, ahol egy közösség része vagy. Bármit is teszel meg kell felelned valamilyen szintű elvárásoknak, különben a közösség kilök magából. Ami egyébként néha jobb is, ha megtörténik.
-
#83386 Eloszor azt hittem, a kolosszusrol mondod. Kezdtem megnyugodni, hogy nem vagyok egyedul, aztan lattam, hogy Dark agymenesenek szolt. :) -
#83385 Akkora bugot talaltam Fahrenheitben. A vidamparkos resznel, amikor fel kell menni hullamvasuttal....megerkezik a kocsi, lepnek bele, es beestem a peron es a kocsi kozott levo szuk kis resbe, es lezuhantam a vilag ala, es csak zuhantam, zuhantam, zuhantam a szurke semmibe.
GOTY 2005 -
#83384 :P -
#83383 Hat nem tudom, beleneztem a videoba, de ez egy kicsit sem hasonlit a Bloodborne-ra. -
#83382 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Neked erre nagyobb rálátásod van, nem is vitatom... de azt mondod, hogy a PSVR-ban levő OLED display jó minőségű? Eddig amiket láttam, sötét átvezetőnél az összes lájtblídelt :-/ -
#83381 Jó, igazából saját magamnak jó hír ez. :D Tudom, hogy nem sokan szeretik. :D -
#83380 Túl sokat görgettem a vr-szakértésből és átsiklottam felette, bocs :D -
SlickAdam #83379 #83354 -
#83378 Az a játék egy dög unalom, de komolyan. Szép, aprólékos és ennyi. Sztori is olyan semmilyen, nulla változatosság a területekben, épületekben stb. Alig vártam, hogy vége legyen a main storynak és letehessem. Persze kinek a pap, kinek meg a lánya. :) -
LBandi77 #83377 https://youtu.be/LEnCz6goaB0
Ez mekkora. -
Zóanagyvarázsló #83376 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem már csak azért sem érdemes engedned, mert így még inkább beszűkül a skála. Az ajnározott Outlast 2 8 pont, ez meg 6?
Érted, 10 pont eleve nincs nálad, gyakorlatilag 1-2-3 se nagyon, mert azokat azoknak tartogatnád, amikkel nem játszol, annyira játszhatatlanok, akkor maradnak az erős pontok meg langyos lábvíz. Egy hobbioldalnak inkább örülnie kellene, ha valaki konzekvens próbál maradni. Az ő hitelüket is csak emelné. (Én mondjuk az egész pontozásdihoz nem ragaszkodok, úgyis lejáratták már.)
Egy mocskos egy szakma a média, de ha az ember a szabadidejében csinál egy véleményműfajt (a kritika az objektív elemek ellenére is az) blogszinten, nem kellene azt is megmérgeznie a mainstream bűneiből fakadó elvárásoknak. -
#83375 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Alibabán a 6-10 évvel ezelőtti gépsorokon gyártott, screen retentionösök, 50 óra után hulladékképű darabok. Igen. Sajnos testközeli tapasztalatom van velük. LCDből egy egész komoly raktárkészletem van sajnos. Bár ne lenne. Nem tudom mennyibe kerülhet, tippem sincs. Én az LCD-t most olyan gyártótól veszem, aki biztosítja az állandó és jó minőséget, 10 évre előre, de ettől többet fizetek értük, mint amennyiért oledet hírdetnek az alin.
Jó minőségű kijelzőre sehol sincs szabad kapacitás. Lefogják a telefonosok az utolsó darabig. Éshát a sony 1-2m vr-je sem az a kifejezett versenyképes mennyiség.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.29. 19:01:01 -
#83374 +1 -
#83373 Nincs olyan hogy nem tudsz! :D
Jó de nem vagy fent! :) -
#83372 Én nem bírtam levenni a szemem a videóról. Elképesztő, példa nélküli, amit ezek a srácok összehoztak. -
Evoluti0N #83371 Uh! Egyszerre kaptam AIDS-et és rákot a hozzászólásoktól. -
#83370 Már ezerszer mondtam kb, hogy nem tudok. Amúgy meg ott a twitch, felmész és nézed :P -
-
#83368 Stream, stream!!! :) -
#83367 2 stream-be néztem eddig bele, és mindegyikben azt láttam, hogy a víz feletti madárkolosszus egyszer sem csinált "barrel-roll"-t, pedig az eredetiben jópárszor megfordult veled.Csak nagy ívben kanyarodik. Úgy legyakták csiripelni sem tudott.Lekönnyítették vagy mi a szösz ? :D -
#83366 heh? :) -
#83365 :) nem mutatod meg? :) -
#83364 Beta alatt annyira nem éreztem, de a fullra most nagyon rákattantam
-
#83363 Nehéz ügy.
Rajongóknak alap.
Ha nem, akkor képzeld e a Das-t mobok nélkül, és agyfasz nélkül, ami a buzi harcot illeti, na ez a Colossus. :) -
SlickAdam #83362 nemtom, nem ismerem annyira. -
#83361 Te is tudod jól, hogy nem neki való az ilyen :D -
SlickAdam #83360 tehat te nem ismered az eredetit. ertem.
vegülis csak a vilag egyik legjobb jatekanak (nalam szemelyes beszt evör) a kibaszott jo REMAKEje.
hagyd ki, szard le! :D
ja es macskacicó az!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.29. 16:22:23 -
#83359 Nem neked való -
#83358 Mondok!
Tele a backlogom, remastered, így kapásból csökken a prioritása, meg csirkekutyás cégtől van, így egyáltalán az nagy szó, hogy megveszem. -
SlickAdam #83357 hogy micsoda....?