121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#83444 - Semmilyen preview kódot nem használtam SOHA.
- Abs. megengedem, hogy ez nem temp ban, de akkor minek hívjuk azt amikor van egy halott accod, amivel semmit nem tudsz csinálni azon kívül, hogy be és kilépsz belőle?
- A haverom NEM indította el egyik játékot sem, amíg nálam volt kölcsönben az accja.
- Nekem se a restart, se a pár napnyi várás, se semmi nem segített. A support segített.
- Se net nélkül, se nettel nem tudtam SEMMIT elindítani az US profilommal vett játékaimból... se az US profilom alól, se sehonnan. -
#83443 ne reagálj neki / állíts a stílusodon -
#83442 Hát srácok.
Végig olvastam a dolgokat.
Valszeg nem mindenhez értek.
Nem tudom az a preview kód miatt van-e gebasz.
De valamit mondhatok tapasztalatból.
1. Van megosztásom és játszottam már home-olva és primary-zve.
2. A menüben ott van, hogy a családi megosztás megengedett.
3. A játékok zárása az bug. Legalábbis van olyan hogy beléptem a profilommal a másik gépen, kiléptetett, és kellett várnom kb 1 órat, amíg használhattam a játékokat, mert a másik akk, beragadt, 1-2 ora kikapcs után ment a gép, mondjuk a másikon addigis.
ÉS NEM MEGOLDÁS ERRE A LICENS VISSZAÁLLÍTÁS, beragad akkor várni kell, irja is ha rányomsz a lakatolt játékra.
4. Ez a lakatos dolog nálam kb majdnem 2 naponta van....lépkedek a 2 accom közt, magyar-usa, megy a feltöltés, vagy letöltés.
A sony szerverek nem mennek, akkor hiába van netem a ps4-en, a licens jogot nem tudja lekérni...azt restart ps4 és megy.
5. Ha ez komplett bannal járna, az kinek érné meg? :)
A fél világ jatszik így, nem akarok megnevezni konkrét médiákat inkább, ahogy így megy.
Csilliárd gép meg játék eladásoknál ez necces nekik szerintem.
Max olyat tudok elképzelni, rossz esetben, hogy egy KÜLFÖLDI MÁS RÉGIÓBAN LÉVŐ 2 személy közt necces, azt talán, de én még neten sehol ilyet nem hallottam eddig, hogy a rendes hivatalosan vett játékokat bántaná a sony.
Ez a bannolás dolog szerintem a mostani nem hivatalos kulcsok miatt van. Ami nem buhera, márpedig a családmegosztás az nem buhera, akkor az nem lehet bann.
Nem tudom.
Tinman tuti hogy az bannolás volt a profilodon? És nem valami bug ami amúgy is magától állt volna helyre. Most nemrég volt ps4 szerverleállás.
Net nélkül nem tudsz semmit elindítani a játékaidból, ha nem primary a profil.
100%? -
#83440 Független attól, hogy igazad van-e vagy nincs, szerintem ebből a stílusból vegyél vissza.
-
#83439 Jobb is hogy nem teszik. Akkor lenne joguk pattogni, ha engednék, hogy a user válthasson store-t( országot ) és akkor mondjuk visszaélnének vele az emberek. De amig egy országhoz vagyok kötve addig jobb is ha nem kötözködnek, pláne itt az EU-ban...még hogy áruk szabad mozgása... -
#83438 Igen sajnálom remélem túl éled!
Látod, látod ezzel kellett volna kezdened,(inkább nem is írok neked)
De azért ezt leírtad ahelyett hogy tennéd! De én vagyok sötét meg hülye!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.01.30. 14:06:33 -
#83437 *grabs popcorn* -
#83436 te ennyire hülye vagy tényleg hogy nemtudod hogy a béna boxodról beszéltél?:) olvasd már vissza.amúgy meg milyen én igénytelenségem?nem én Pubg-zok boxon.ezek után inkább nem is írok neked kurva sötét ember vagy.bye -
#83435 Nem mondom, hogy alapvetően kedvelem Harlekin stílusát, értékrendjét és megnyilvánulásait, de azt gondolom, hogy most joggal állok mellé, ha azt mondom, hogy: bunkó vagy Bugsy!! -
Evoluti0N #83434 Jáj! -
#83432 Még szerencse, hogy egy ilyen poszttal megmutatkozik az igényesség!
Ráadásul a boxrol szó nincs a posztomban csak profilról meg storról és vásárlásról, de ez már tényleg csak lényegtelen dolog! Ami minden platformon megtalálható ugyan olyan módon!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.01.30. 13:37:37 -
ppista #83431 A PS4-es topik nem egy zárt szekta (remélem). Mindenkinek joga van ide írni. -
#83430 és te már megint mint karattyolsz itt a fosos boxodról?menjél vissza pubg-zni úgyis büszke vagy az igénytelenségedre.ez a ps4 topik. -
#83429 Többször is próbáltam azt is, no luck volt :-( -
#83428 Ilyen locked izém nekem is volt már többször. Van egy restore licences menüpont, az rendberakta mindig. -
#83427 -
#83426 Szerintem ennek semmi köze banhoz, egyszerűen az aktiválás/deaktiválásnál csesződött el valami a sony rendszerében. -
#83425 Semmi mást nem csináltunk, mint a haverom megadta az US és HU accja felhasználónevét, jelszavát, majd deaktiválta a PS4-én az accokat. Majd átadta nekem és kérte, hogy lépjek be, aktiváljam az accokat az én gépemre. Megtettem. Letöltöttem a 2 játékot, játszottam velük, majd a folyamat végén szóltam neki, hogy végeztem. Ekkor kérte, hogy deaktiváljam az accokat a gépemen. Megtettem.
Belépett a PS4-ével, aktiválta az accjait rendben. Azt mondta szerinte ne töröljem a usereket a gépemről, hátha valamikor kell még. Így is tettem. Másnap viszont már az én US accomon (de csak az US) levő összes, általam megvásárolt játék locked lett, lakat. Akár a US accommal, akár a HU, vagy UK accommal néztem locked lett. Sem az US, sem a HU accjaimmal vett játékokkal nem volt semmi gond. Csak az US-el. Ekkor töröltem a srác userjeit is a gépemről, restart, de nem ért semmit. Próbáltam beaktiválni az US accom, mert csak az a gomb volt aktív a beállításoknál! Nem engedte, azt mondta, hogy az én accom egy másik PS4-en már aktiválva van, holott az én PS4-em nevét írta rá ki. Felmentem a webes felületre ott nekem nem is volt "deactivate all" gomb, így patthelyzet. Deaktiválni nem tudtam, aktiválni sem.
Beszéltem a sráccal, azt mondta nála minden oké, megy minden. A többit meg leírtam, hogy sikerült US supporttal megoldani...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.01.30. 12:23:12 -
#83424 Tudom, hogy ez az én hiányosságom, de az account sharing az a home-olás? Szerintem azt nemhogy tiltja a Sony, hanem kifejezetten engedi.
Vagy mi az acc sharing? -
#83423 S mint olyan, pont ezért személetes. -
#83422 Szerintem is le se szarják!!!!
Nekem 194 Játékom van 12 különböző(Argentíntől oroszon át az izraeilig stb) storeban vásárolva MIND a SAJÁT fő profilra! Ezek HOMEOLVA vannak érthetően tehát 2 en használjuk!
A Home társamnak 132 játéka van hasonlóan vásárolva, hasonlóan használva!
Ezen Kívül 17 másik profilt használtunk amire csak 1 játékot vettünk majd tovább adtuk! Soha senki nem hívott, hogy ezeket lebannolták volna!!! Vagy én kaptam volna valamit, mert nekem van (volt) a boxomra homeolva!
11 Olyan játékom van amit store bénaságból szereztem INGYEN!!!
Ebből egyet vettek vissza Fallout 4!( Ennyi hogy egyik nap már nem tudtam használni 3 napig ment)
A profilomat jelenleg is 2 ember felváltva használja Délelőttönként....( Ezért havonta kapok egy aggódó levelet MS-től, hogy lehet illetéktelenek használják a profilomat ezért változtassak jelszót)
A 360 as múltat nem ecsetelem aki tudja az tudja, amit csak el lehetett MS ellen követni az megvolt!
.
.
.
-
#83421 Indokot nem kaptam tőlük, nem is mertem kérdezni, örültem neki, hogy nem hajtott el a második supportos, mert az első elég morcos volt, miután meghallotta, hogy a mordori ork kis magyar senki US accal share-el a haverjával és most itt sír...
Amúgy nekem nincs PS+-om havernak nyilván van, az ő játékaival, accjával semmi gond nem is lett.
Lehet, hogy ez egy finom seggberúgás azért, mert én nem voltam PS+ -os? Talán a "rendszer" így próbál meg rávenni, hogy share-elhetek, ha akarok, de csak 2 PS+-os között megtűrt dolog? Nem tudom. Mindenesetre már nem is számít... millió éve nem "wrzoltam" játékot, eztán meg még úgyse fogok. -
#83420 Persze, hogy nem éri meg. Ilyen kódokat nem is szabad "éles" fiókon beregizni. -
#83419 Kicsi sarkitott a hasonlat -
#83418 Jogos persze. Akik ezzel élünk, annak tudatában tesszük, hogy lehet, hogy a vége szopó. Nekem nincs olyan sok sharelet játékom. Egyszer össze kéne számolnom, szerintem nincs 10. De nem is önmagában a sharinggel van baj, hiszen az alapból nemhogy nem tiltott, de a sony használati feltételei egészen nyitottak. Nyiltan, érthetően közli a működését is:
Ittene.
Itt az egyidejű használat ami problémás LEHET. De ez sem tudom hogyan lehetne szűrni, hiszen a gépem amúgy fentlehet a psn-en alvó állapotban is, miközben én sharelek a friendemmel a totál legit módon. Ilyenformán a te eseted sem értem, de nyilván van arra is valamilyen érthető magyarázat. -
#83417 Ez van, de jogos amit csinálnak, igazából már akkor bántam amikor belementem. Nagy tanulság, többet soha. -
#83416 Igen... gyerekek én csak azt tudom, hogy ez nem ér ennyit. Nem kettő játék van az US accomon, ha a sharing miatt elvesztettem volna, kb. eret vágok. Rohadtul kínos, megalázó, de egyben jogos is volt ami történt.
Soha többé nem teszek ilyet, bár bevallom engedtem a csábításnak, mert haver már többször is mondta, ha lesz VR-om ne szarakodjak ő most úgyse tolja, próbáljam ki/játsszam végig ami tetszik, aztán majd viszonozom én is. 2 játékot próbáltam ki, aztán mire végeztem velük, 1 nappal később már csak annyit vettem észre, hogy egyik US játékommal se tudok semmit se kezdeni... csináltam én mindent, amit a neten az okosok irkáltak, de egyik se segített. Ami US volt, az mind locked content lett, deactiválás, újraaktiválást se lehetett, egyszóval felfüggesztették. Magyar support nyilván nem tudott segíteni, a US-el való társalgáshoz meg sok szerencsét kívánok mindenkinek, mert telón hívni őket és 45 percig tartni húzós játék, a live chat, meg VPN only itthonról és jellemzően 100+ ember van előtted és amikor beszélsz velük és elmondod a kínod nem túl kedvesek. Az első supportos konkrétan közölte, hogy mivel HU a user tulaj + tel szám, így könyveljem el, hogy így jártam, de azért majd megpróbál valamit... hát nem próbált. A másodiknál könyörögtem ki, hogy ne csinálják már, 1 hibát bárki elkövethet #sosenemtöbbetnemfordulelő... és így is lesz. Az végül rendbetette, igaz 1 nap kellett hozzá.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.01.30. 11:17:06 -
#83415 Még privát véleményem hozzá az az, hogy megéri-e a potya 10 ezer forint vagy 8 ezer forint azt, hogy bukd a 300 játékodat adott esetben? -
#83414 Szerintem ez tiszta sor. Te vagy a hibás. Olyan kódot használtál fel szándékosan
* amiért nem fizettél
* amit nem a Sony hivatalos csatornáján juttatta el hozzád gratis
* nem promócióban résztvevő kód
* aminek a használatára nem vagy jogosult
De ha így jobban tetszik: ha az utcán talált Smith & Wesson pisztolyoddal embert ölsz, ki a hibás? A Smith & Wesson vagy te?
End of story. -
#83413 Ez jó hír. Ezek szerint ha bannolnak, akkor is olyat, aki nem csinálja! -
#83412 Igazából utána olvastam és ez egy kiszivárott reviewer kód volt, akkor ki a hibás? Mondjuk az accomon kábé 300 játék van mondják meg hogy nem vagyok reviewer :D -
#83411 Én is ügy gondolom, nem olyan sima ügy ám ez. Nem véletlenül kaptak banánt tegnap többen is.
A PlayStation Store EULA-ban egyértelműen benne van ez, én múltkor végigolvastam az egészet a mekis reklámjukon felbuzdulva - amúgy az is benne van, hogy jogosultak 3rd party hirdetéseket kitenni... -
#83410 Bocsáss meg, hogy ebbe beleugatok, de éppen pár napja kaptam temp bant acc sharing miatt (USA acc), pedig SOHA nem csináltam hasonlót sem.
Mire én azt kikönyörögtem, hogy oldják fel... simán ráment 5 órám összesen és közben 10 évet öregedtem, pedig csak egy gyors végigszaladásra kellett ismerősöm accja.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.01.30. 10:02:20 -
#83404 Pont ezt akartam írni, le se szarják igazából,és igen pont a Knack 2 az egyik legjobb példa de volt már más is, de ha esetleg belém köt a Sony, amit kétlek írok egy levelet hogy ajándékba kaptam a kódot és nem tudtam honnan van mert én csak egy kis ártatlan kis Vuk vagyok :D -
#83402 Pont ezt akartam írni, le se szarják igazából,és igen pont a Knack 2 az egyik legjobb példa de volt már más is, de ha esetleg belém köt a Sony, amit kétlek írok egy levelet hogy ajándékba kaptam a kódot és nem tudtam honnan van mert én csak egy kis ártatlan kis Vuk vagyok :D -
#83401 -
#83400 Le se szarják. A knack2-t ugyanígy storeglitchből toltam végig. A mai napig működik. Két temp accra is beregiztem, egyiket sem bannolták. Ennyi erővel bannolhatnának az account sharingért is. Az sem erre van, hogy egy időben tolja a két gépen egymástól távol. Mégsem teszik. Évek óta nem teszik.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.30. 08:39:20 -
#83399 Reméljük nem ér el...
Én is csak valami potya acc-ra aktiváltam volna. Bár, nekem alapvetően fázik a hátam az ilyesmitől, mert nincs ingyen ebéd. És általábab a Sony és a Micro is keményen fellép az ilyen kiskapuk kihasználása ellen. -
#83398 Akinek volt egy kis esze valami temp fiókra aktiválta be, és nyomja a fő fiókjárol. -
#83397 Nem még