PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen,látszik nagyon az igyekezet!:D
Moby
Ez igazán gáláns cselekedet, de konkretizálni kellene feléjük az elvárásokat, ha már dézsaszám borítod nekik a lóvét ezzel a döbbenetes gyűjteménnyel, mert az utóbbi időben leginkább olyanokat fejlesztenek, amik tényleg csak a hdd-n rohasztani érdemes, játszani velük, depláne megvenni aligha.

/a friss maradhat, az mindig jó, de szép helyett most csináljanak JÓ játékot, kivételesen. Ennyit nyugodtan kérhetsz, ha már Te állod a cehhet nekem is!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.10.15. 17:11:33

Adversus solem ne loquitor

Jaa mind szemét, és csak azért vettem őket hogy a Sony tudjon neked szép friss játékokat fejleszteni.
Mozgásban is láthatjuk a The Invincible-t

"Az előzetes egy rossz hírt is hozott magával. A The Invincible nem tudja tartani a 2021-es megjelenést, helyette jövőre várhatjuk, de változatlanul PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re"

//www.youtube.com/embed/BIQECCQlerk
darkSectorxxx
De mit őszintén? azt írtad ami miatt lehet te kiégtél és szerinted ha valakinek van 2-nél több játéka az akkor csak 80% szemét lehet amivel életébe nem játszott? :)
Se rendőr, se isten. Ha isten lennék nem beszélnénk most se itt.
Csak zavart a nagyképűség.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Kérdezett valaki, én meg tök őszintén leírtam NEKI, amit gondolok.
Te itt valami önkéntesrendőr lettél, vagy mi az isten?

darkSectorxxx
Én tökéletesen értem hogy beszóltál neki, már ki voltál megint éhezve hogy parazt módon viselkedj valakivel, ez éltet téged.
A nyelvünk ugyanaz, csak a stílusunk homlok egyenesen más... részemről hálisten. ;)

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Valóban nem, hiszen ezt én írtam. Amivel tisztában vagyok, hiszen én írtam.
Már ha érted mire gondolok, és beszéled ezt a nyelvet, vagy mittudomén.

darkSectorxxx
Szerintem te félreértettél valamit... egy szóval nem írta hogy szemét van köztük.

Moby
Nem, az amúgy egészséges, ésszerű, és logikus viselkedés. Hiszen bármikor eszedbe juthat 60 játékkal játszani egyszerre, aminek gondolom a fele olyan szemét, amit soha nem fogsz elővenni. És ha ez megtörténik, akkor ott van, nem kell rájuk várni.
Dejóneked.

darkSectorxxx
Ez nem beteges szerintem, szimplán egy játékos vagy, aki szeret játszani. ;)

Grat a gyűjteményhez.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.10.15. 13:20:05

Nemtudom hogy csak én vagyok ilyen, most számoltam össze 57 játék van feltelepítve 2TB ps4, és 500GB ps5 mindig megakad a szemem valamin a storeban, és csak gyűlik. Tudom ez már beteges<#nevetes1>
darkSectorxxx
Ez jó kérdés, de igen így ebben a formában nem jó ha magyarba akarsz játszani ps now játékkal.

Kár nem akarok acsizni több accounton. Akkor sajnos marad a csodavárás hogy a sony el óhajtja ide is hozni a pas nowot. Mondjuk máig nem értem miért nem engedi. Nem is kéne plussz szerver. Nem hiszem hogy több millió magyar használná ami terhelné az osztrák /német vagy a közeli szerverparkot ahol van ps now.. No mindegy sosem fogok ezeket a dolgokat megérteni... akkor marad a ps + kollekció
darkSectorxxx
Ha magyar accounttal a menüben el lehetne érni a PS Now szolgáltatást akkor az US vagy bármilyen profilt a PS5-ön beállítod profil megosztásnál ...
Ez megy mindennel de ha magyar profilod van akkor ugye a NEM magyar régiós szolgáltatások ugranak, PS Now, filmek stb.
A fiókot megosztaja a gépen csak ugye amagyar profil nem fogja látni a store-ban
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.10.13. 21:09:40

PS-en a régiózás a és "home" hogy működik?

Jelenleg egy fiókom van és az magyar fiók. Ezt a francia PS now-ot hogy tudnám aktiválni és tolni a magyar fiókomon? Sehogy? Minden képpen kéne egy francia fiok és akkor a magyar fiokom nem is férhetne hozzá azokhoz?
darkSectorxxx
A simának? KB 6000ft asszem

Valaki tudna nekem egy árat mondani mennyi volt a legolcsóbb ára a magyar ps storeban a Spider-Man játéknak?

És esetleg még annyi hogy volt már ps+ ban vagy még nem?

#116845: Az rengeteg. Akkor nem az elkövetkezendő években lesz beszerezve
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.10.13. 20:10:03
Voltan
Köszi szépen az infót!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

n000rbi
Persze, korábban is így működött, csak akkor nem a Triwarden, hanem a Hireltech volt a hivatalos szerviz.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Mephike
A gépet és a + kontrollert anno a notebook.hu egyik boltjából vettem át, úgy hogy a számlán nem az én nevem szerepel.
Mivel ez hivatalos szerviz, ha viszel számlát és garis papírokat, akkor teljesen mindegy, hogy melyik magyar boltban vetted a PS5 gépedet, akkor azt cserélni fogják.
Gyanítom, ha bevinnéd az EMAG-hoz, akkor ők szintén ide postáznák szervizelésre a géped.

Voltan
Egyébként ez úgy működik, ha teszemazt én az EMAG-on vettem a gépet, akkor is gariztathatom a tartozékaival itt, ha valami gond lenne?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Mephike
Pontosan ;)

MrDevil
a kv-s ps-eket is ide kell vinni akkor ?

Mephike
Pontosan, a Triwardennél voltam.

mucsácsó
de király már :DD tökjó, hogy vannak még ilyen jóarcok manapság, és nem csak a szájhúzás meg félremagyarázás megy instant, ha valamit intézkedni kell..

@MrDevil: gyanítom Triwarden (SONY márkaszerviz) BP-n, de javítsatok ki :D
MrDevil
hova vitted ? :)

Mephike
Nem volt készleten fehér kontroller, csak fekete színű volt egy hatalmas dobozban. Szerintem a télapó zsákját én valahogy így képzeltem el anno, fölé hajolsz, félig eltűnsz benne és kiveszed azt, amit szeretnél :D
Biztos, hogy újat kaptam, előttem bontotta fel a dobozt. Rendes volt a fazon, mert még dumáltunk is egy jót. Mint kiderült sok a Nintendo (gondolom a switchre gondolt itt), de meglepően sok az Xbox kontroller is, amit visszavisznek az emberek. Mondtam, hogy van itthon még egy fehér kontroller, azt mondta, hogy:
"- Akkor még szerintem fogunk találkozni." :D

mucsácsó
na, ez tökjó! :)
csak személyesen ennyire jófejek, vagy inkább ha bemegy hozzájuk az ember?

hallottam/olvastam olyat is, hogy újként adtak cserének olyan controllert, ami amúgy használt volt fixen (retkes analóg..)
Mephike
A hétvégén meghalt az egyik ravasz a kontrolleremen. Ma bevittem, hogy gariba cseréljék ki, ahol kb 5 perc alatt meg is volt a papírozás, és már hozták is az új kontrollert.
"- Sajnos csak fekete színűt tudok adni, jó az úgy?
- Tökéletes!" Szóval megérte. :)

MrDevil
elvileg még megy

Ennek még él a multija vagy lelőtték? mintha valami rémlene..
MrDevil
Pedig itt van az:

KillZone

.com-on bejön de nekem magyar fiókom van ott meg nem hozza be érdekes
Seth
Nálam működik pc-n, mobilon is. Most éppen "akciós", 10 euró

PSN ID.: Beegabor

Csak a store kereső szarakszik vagy tényleg nincs már fent a storeban a Killzone Shadowfall az árát akartam megnézni de nem adja ki.. PS Nowba ott van de az nem elérhető nálunk
RJoco
Ebből engem csak a Horizon érdekel.
De az első a listámon.
Előtte vagy utána a Subnautica II.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Jó lista szerencsére kb 85%-a multiplatform
Rage47
Jó lista, ha kijön ennek a fele, akkor veszek egy PS5 Slimet :D
A DC kontentek lényegében megölték a játékot, én nekem még végig kellett minden PV animációt néznem stb, de így is ez volt nálam eddig a legjobb élményt nyújtó játék.
darkSectorxxx
Gratulálok, nem szívem csücske a játék, de a teljesítményed a lényeg. ;)

Nah benne vagyok az 1.7% aki 2x is kiplatinázta a Death Strandinget.<#vigyor2>
2. Félő hogy belenyúlnak a storyba nagyon.
13. Meg PS re nem jön.
darkSectorxxx
Jó lista csak ennek a fele kb egy jó ideig nem jelenik meg, nekem is ezekkel van tele a listám, igéretekkel. :)

Mephike
Jóféle listának tűnik, lájkolom ;)
STALKER 2? Vagy az nem hoz lázba?

Kandurex
Nah, rendeztem az általam várt játékokat, a sorrend sem véletlen, mert az idei év AAA kategóriában egy kalap fossantás volt…talán jövőre már én bekapcsolom a konzolt :)

God Of War Ragnarök (1)
Knights Of The Old Republic Remake (2)
Hogwarts Legacy (3)
Final Fantasy XVI (4)
Elden Ring (5)
Dead Space Remake (6)
Black Myth Wukong (7)
Forspoken (8)
Horizon Forbbiden Forest (9)
The Callisto Protocol (10)
Lies Of Pie (11)
Spider Man 2 és Wolverine (12)
Elder Scroll VI. (13)
Dragon Age IV. (14)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

darkSectorxxx
Hát te tudod végülis a te időd meg pénzed.

Ha le lesz tolva ami érdekel akkor nincs okom megtartani. Újabb adag game majd 6-8 év múlva lesz megint.. Majd ps7kor visszaszállok
darkSectorxxx
De figyelj ha nm gond hogy kábelen használd akkor igazából szerintem nincsen probléma nem?
Meg ha azt mondod úgyis eladod, de szerintem inkáb tartsd meg, játsz vele és élvezd. ;)