121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#117474 Az enyém burkolata nyilván rezonált (nem volt elég, hogy szarventiset fogtam ki), most épp jól áll rajta minden, úgyhogy nem piszkálom. -
#117473 Párszor már szedtem le az oldalát kitakarítani, semmi baja nem lesz tőle, egyszerűen csak nekem úgy tökéletes, ahogy van. -
#117472 Szintén, egyrészt mert nincs bajom a kinézetével, másrészt nincs az az isten, hogy hozzányúljak, mert a jelenlegi állapotában nem zörög rajta semmi :D -
#117471 Tőlem vissza is vihetik őket. Nekem nagyon oké a gyári, marad is rajta :) -
#117470 Jönnek a színes oldallapok, csak nem ide :D (valamikor 2022 folyamán talán nálunk is kapható lesz) -
#117469 ÚRISTEN...hát ezt inkább ne mutatták volna meg :D
miez a framerate??? miez? :'D
néhol még 10-15 FPS alá is beesik (lehet sokat mondok), azért ezt így nem igazán mutogatnám a publikumnak...
jön a kövi Anthem? :( na ez mostmár a vasfingató nextgen lenne?! :))
#4K60 #truenextgenexperience
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.12.13. 17:59:21 -
#117468 A Forspokennel kapcsolatban vegyes érzéseim vannak. Nem tudom megmondani az okát, de valahogy a grafika/art design helyenként nem tetszik. Egy biztos, meg fogom várni a teszteket vele. A varázsolgatás és a játék dinamikája tetszik, viszont tényleg aggasztó, hogy helyenként tényleg olyan, mintha fps problémái lennének a játéknak. -
#117467 Nem, de megvették az időleges konzolexkluzivitását, azért tolják ennyire. Hogy minek is, az mondjuk nagy kérdés. Az ablakba aligha teszik ki. -
robicarlos6 #117466 PC-re is jön szóval nem az -
#117465 Ez Sony ex? Nem olyan hatása van. -
#117464 #117463 Azok a 15 körülre beeső fps-ek tényleg elgondolkodtatóak. Next gen :D
OK, tudom, work in progress, de hát na. Ja, meg igen idegesítő, ahogy a csaj mindent kommentál. Egyelőre nem tudom, mit gondoljak róla, nem vagyok meggyőzve én sem.Egyelőre. -
#117463 Ez a forspoken akkora kalap szarnak tűnik, hogy a fal adja a másikat :D Mondjuk eddig sem volt ez másképp, csak mostmár őszintén muszáj megmutatniuk, hogy jó randa is, cserébe mocskosszarul is fut :D Nemtudom mit akar ezzel a sony, hogy ennyire tolják, de kicsit ijesztő mennyire süllyed az elvárt színvonal náluk is.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.12.13. 16:55:38 -
robicarlos6 #117462 PS5-ön lehet csak játékmentést kimenteni usb-re majd visszaállítani? CSAK EZT SEMMI MÁST
Mert szépen legyalulta az egész SSD-t és veszett minden game amit tegnap 8óra alatt ötlöttem le..fasza
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.12.13. 16:36:24 -
#117461 Unreal Engine 5-ről csak annyit hogy nézzétek majd meg a Gears 6-ot! :D -
#117460 #117457 még nincs, Uuncharted meg Last of Us se volt kezdetben, csak gameplay videók. -
robicarlos6 #117459 PS5nek milyen pendrive kell a mentések backuppolásához és milyen formázási paraméterekkel? Mert 560MB-ot kb 40 perce backuppol kb 0.05MB/seccel (USB2.0 és fat 32) -
#117458 #117457: Az tuti hogy a jövő év lesz az első igazi next-gen év
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2021.12.13. 14:04:29 -
#117457 #117455 De ugye ezek egyike sincs még kint. Se a Hellblade, se a Stalker 2, se a Forspoken. Viszont a MTD-t már ma ki lehet próbálni és ilyet én még nem láttam. Egyes képekről nem tudom megmondani, hogy valóság vagy a demoból van. Valami ilyesmire gondoltam, amikor hiányoltam az igazi next gen érzést, hogy leesik az állad, mert valami olyasmit látsz, amit még korábban nem. -
-
#117455 Most full egyetértek Moby-val és bocs mindenkitől, de basszemg nézzetek már körbe kicsit. :D
1. Már most vannak ilyen játékok amik nem techdemok és jönnek, tudjuk, láttuk őket.
Hellblade 2, Stalker 2, Forspoken.... stb.
2. Ez nem olyan techdemo, amit elindítasz és nézel, ebbe azért több van, rendesen játszható, az autókkal mehetsz egy nagy helyszínen, sok járókelő nyüsgés stb.
Valóban ez nem egy teljesértékű cucc.
De nem is kell ilyen még, elég ha ezt a techno-t felhasználják egy olyan játékra mint mondjuk egy Resident Evil Vagy Silent hill, ami nem openworld hanem kisebb pályán mozogsz, story base cucc, akár sok belső terepen.
Ott ez olyanra képes mint most amit kezdetben láthatunk a Hellblade 2-nél... a Hellblade 2 lehet nem ezen a szinten van, de ha csak úgy néz majd ki minden 5. játék, már kurvajó és elég.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.12.13. 12:53:56 -
#117454 Van benne néhány nagyfelbontású textúra amit aztán végtelenszer használnak fel. Marhára nem ez a demó lényege. Ezt ma már bármi tudja, ehhez nem kell más, csak elég ram, meg elég fillrate, az meg ma már hardveresen nem gond. -
robicarlos6 #117453 "illetve a demónak köze nincs a textúrák élességéhez" Akkor sorry én biztos mást néztem
#117454: Olyannyira nem gond ma hogy egy játékban sem volt ilyen részletes soha semmi nem hogy MINDEN
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.12.12. 19:46:48 -
#117452 Figyike, oké, hogy seggbuta vagy az egészhez, így nem gáz, ha ilyeneket írsz, de az UE5-nek, illetve a demónak köze nincs a textúrák élességéhez. Két nagy dobása van, a lumen, meg a nanite, főképp ezeket mutatja be a demó. Na ezek egyikétől sem lesznek tűélesek a textúrák, minthogy a Mátrix demóban sem azok. Az egyik a megvilágításért felel a másik meg geometriáért felelős rendszer. Mindegy, leírtad hogy mi az igaz, így már fogadni sem kell bármiben az ovi udvarán, pedig feltettem volna az összes autóskártyám. -
robicarlos6 #117451 #117450: Stalker 2 meg Hellblade 2 esetében majd térjünk vissza erre akkor amikor megjelentek és a DF kielemzi őket.
Már most fogadok veled bármibe hogy köszönőviszonyban se lesz az UE5 fullmax tudását kimaxolo tech demohoz. Nem lesz minden szar textúrája tűéles meg nem lehet majd ellátni a "végtelenségig" meg hasonlók.
Absz. igaz amit leírt, a tech demo az direkt erre készül a játékok meg nem :) -
#117450 #117447
A stalker2 képek, meg a hellblade 2 videó alapján ez most ilyen írtál valamit, hogy írjál valamit.
/ultrajóság, hogy ebben a rakás szarban most már választ sem lehet küldeni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.12.12. 18:42:42 -
robicarlos6 #117449 Ps5-nél meg lehet valahol nézni mennyivel tölt lefelé? Tetű lassú a store érzésre -
robicarlos6 #117448 #117447
Pont ez az. Hogy nem kell kihasználni a látottakat. Szerintem nagyon kevés game van ahol te MINDENHOVA el/feljutsz. Azaz hot felesleges a világ minden szegletét tű élesre rendereltetni a géppel hogy össze fossa magát ,amikor nem is lehet odajutni megnézni. Ergo rohadt sok erő nyerhető ha nincs ez a dolog maxra tekerve :)
[Lelki szemei előtt látom pcn mennyi walking sim jön majd ezzel az engine-el,mert alap asseteket csak kicsit fel kell ruhűzni 1-2 interakcióval azt kész a game ]
-
#117447 Kicsit dejavum van :D Mindig ezt érezzük, mikor jön egy új Unreal Engine bemutató, aztán a játékok 1%-a használja ki majd, azok is 5 év múlva :D -
#117446 #117444
Kibaszott durva ez az új tech. :D -
#117445 ENNYI!!!!!!!!!
-
#117444 Részletek a Matrix techdemóról, akit érdekel. -
szebag79 #117443 Sziasztok! Szeretnék kérni egy kis segítséget. Adott rgy ps4 amelyen egy account es két felhasználó profil van. Lett egy ps5-öm, àtmasoltam a dolgokat ra, beleptem működik. Viszont a ps4-et isnerosnek adtam. Az van hogyha ő játszik valamivel én nem tudok a ps5- ön. Teljesen új accountot kellene resettel csinalni a ps4-en, vagy a rajta levő masik profilba belépve megoldódik ez a problema? a lényeg , hogy egyszerre is lehessen jágtszani a két géppel, esetleg egyazon accounttal. Erre lehet valamiféle megoldas? Köszi elore is -
#117442 Nektek mi tetszett legjobban? Én a Forspokent jobban várom mint bármi mást. :D -
#117441 #117436
Ez avicces ez nem teljesen olyan techdemo akire gondolsz.
Amúgy egyetértenék, de ez jobban ki van dolgozva egy sima techdemohoz képest, nagy a szabadság benne, a kocsivezetés, azok rongálása, ez nem egy sima techdemo
Ja meg ott a Hellblade & Forspoken. -
#117440 #117435
Igen iszonyat brutális, úgy hogy egy bazinagy várost jelenít meg és nem valami scriptelt csőjáték.
De már láttuk a Trailerekbe hogy nem szarral gurigáznak.
Hellblade 2, Forspoken
És nem távoli jövő ez hanem itt van előttünk...
Oké hogy ez nem teljes játék, de hacsak kicsit is hasonlót okoznak egy tps story base játéknak vagy elég egy Detroit szerű dolog és az már elég lenne. De ez úgy fut hogy nyitott világ, rengeteg autó meg járókelő stb -
#117439 A demó a játékosoknak szól igen, de hogy jön ez most ide? Nem az elden ring teszt időszakról volt szó?
".. és talán itt van a különbség aközött ami van és amit szeretnél. Te egy játékosoknak szóló demóra vágysz, ők pedig tesztelik a játékot. Ez két külön dolog."
Egyébként azzal egyetértek veled, hogy inkább jelenjen meg demó és késsen a játék, mint hogy rossz minőségben megkapjuk. -
#117438 Darksector #117434: "kit érdekel hogy egy demo miatt késik valami 1 hónapot még? :D"
Mondjuk azt, akinek még egy havi bértömeget kell kiköhögnie bevétel nékül?
Én is szeretem a demókat (Resi 7-et konkrétan amiatt vettem meg), de a másik oldalról is érthető hogy miért akarják minél kevesebb befektett erőforrásból megúszni, ha egyáltalán csinálnak demót/nyilvános béta tesztet.
Ezért is jelenik meg ennyi félkész játék, mert amíg az excellben kidobja a célfüggvény, hogy kevesebb vásárlót fog elijeszteni mint amennyi befolyásolná a "sikeres projekt" stemplit, már dobják is a csíkos szatyorba a terméket. -
#117437 Kiegyezek azzal is, ahogy a Hellblade 2 fest UE5-ön. -
#117436 Techdemo, amikről tudjuk, hogy mindig 1-2 generációval mutatnak előre, de összességében gyanázott mindent. -
#117435 Srácok az UE5 lesz a megváltás. Én olyat még nem láttam realtime futni, mint amit ez a Matrix Awakens tud. Egészen elképesztő. Remegve várom az UE5 motorral hajtott játékokat.