PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van valami ps ár összehasonlító oldal ,ahol látni lehet hogy egy game árdiagrammja hogy mozog illetve mennyi volt régiónként a legalacsonyabb ára?
Plussz mikor van a store-ban az az akció fusson bármilyen ünnep/név alatt amikor minden a lehető legnagyobb akciót kapja? Mert a most zajlót nézegetem elég szomorú hogy a 87 éves ps4 első játékai is máig "platina" áron mennek. Order 1886-ot akartam venni még azért 1500-at ki is adnék de 5k 65%-al is <#wilting>#wilting>
Használt lemezes árakat meg nem is mondom kb azon akar mindenki meggazdagodni<#wow3>#wow3>
Közben találtam egyet de ez csak usa store https://psprices.com. Érdekes itt az Order (és sok más) régen hatalmas akciókat kapott pl a 2.99$ volt de 2 éve semmi olyan akció<#falbav>#falbav>
Multi soha sehol nem érdekelt engem így az nem gond ha nincs. Driveclub esetében máig nem értem hogy az a 3-4 millió (ennyi rémlik pontos számot nem ismerek) miért nem volt elég a Sonynak egy AUTÓS játék kapcsán. Amikor sok MULTIPLATFORM címnek már a 10 része jelenik meg és ha 3 millát eladnak mindenre már a földhöz verik magukat a fejlesztők.
Sony egyénként ezt szarul vezette le. Ebben a nagy mindent kihozunk pc-re érában simán adtam volna neki egy pc-s portot.. az ugyanis ma már "filléres tétel" ilyen CARS-okból fogy többszáz ezer db szóval bőven nyereséges lett volna ,de nem ők beszántották a címet :(
3K-ért találtam használtat itt a helyi konzol boltban...annyit kiadok érte más játékom maiért fizetni fogok ugyse lesz ps-re. Azért köszönöm ,hogy felajánlottad.<#worship>#worship>
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Még el is küldeném neked, ha nem németből kellene postáznom, nem tudom hány darabban érne oda :) De megpróbálhatjuk , ha gondolod, csak írd meg a címed.
Amúgy a PS4 régiófüggetlen (játékokkal legalábbis, nem tudom, hogyan áll filmekkel)
PSN ID.: Beegabor
Driveclub-ot akarom egyedül megvenni mert az nagyon érdekel. Mondjuk 3 ezernél olcsóbban sehol se találok... de úgy néz ki ezer év után ismét pénzt kell kiadnom játékra. Hát igen ezt se a pc érte el hogy játékért fizessek<#wilting>#wilting>
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.10.07. 09:01:12
A kontroller témakör meg totál egyedi, szeretem az XBox kontrollert, mert régen PC-hez is azt használtam, de ha a PS5 után kézbe veszem, akkor kb mint egy fadarab. Jó mert, jól bírja az aksija, jó mert megbízható, de nálam évekkel le van maradva a Sony megoldásához képest.
Persze ezt mindenki úgy érzi és gondolja, ahogy neki tetszik.
Olcsó hús, híg lé. A konzolozás ilyen.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.10.06. 21:17:02
Adversus solem ne loquitor
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Uncharted Nathen Drake kollekcióval nyomom. (Ezt freebe adták) Ha lepereg mint a 3 rész jön a trial ps+ ban az Uncharted 4 majd azután a God of War
Gépről az első benyomások..ha erősebb (lenne) ha gyengébb ha egyszint a Series X-el nem tudom ott a MS mit csinált de ennek a gépnek nagyobb a hangja mint a pc-mnek. Series X-et még sose halottam. Itt hallani a ventit (vetiket nem tudom mik vannak benne) egyfolytában ahogy megy.
Kontrollert szokni kell erőteljesen Xbox 360 és Series X kontrollerek után pff
Egyelőre ennyi.
(Ps4 pros munkatársam volt haverjánál ahol láthatta és kiprobálhatta a ps5-öt...egyből le is mondta a rendelését.. mondta majd 3-4 év múlva amikor lesz már olyan game ami ki is használja vált addig semmi értelmét nem látja)

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.10.06. 04:57:20
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nálunk ugye hivatalosan nincs. Most kerül bele a Last of US 2..Ezt sehogyse lehet a nowon keresztül magyarul tolni akkor?
Ezekkel a címekkel bővül októberben a PS Now
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.10.05. 16:25:34
Enabled photo mode when sitting with the Rot.
Increased maximum camera sensitivity.
Fixed bug that locked player into the Spirit Mask mode.
Fixed progression blocker after combat in Taro’s Tree region.
Fixed progression blocker after receiving the Bow Ability.
Fixed progression blocker after Adira Hammer Relic and the objective marker not disappearing after completion.
Fixed progression blocker on Warrior Path.
The “Resume Game” feature for PS5 Activities has been temporarily disabled to prevent overwriting autosaves. This feature will be re-implemented in a future patch.
Fixed minor visual, collision, and audio bugs.
A kamerasebességet meg az elején feltekertem és nekem működött rendesen.
Vicc.
És kétszer átestem a pályán, és ilyenekkel fejeztem be.
Ez minőség? Én értem, hogy kis csapat, meg olcsó játék, de ezzel ma már nem lehet takarózni, pláne nem akkor, amikor időre, ettől olcsóbban megjelennek játékok. Szal engem nem bánt, csináljanak még, játszani is fogok vele. Majd egyszer. Majd ha befejezték. És mielőtt nekiállnak másnak, először ezt is be kellene fejezni, mert ez még nagyon nincs kész.
(Ne rágj be Moby, csak ugratlak.)
Nagyon bírnám ha egy komolyabb téma felé mennének. Nekem a Toshi 3 ág végén lévő minibossok (warrior, ranger, mask maker) nagyon tetszettek, remek mozdulatokkal rendelkeztek és a keleti stílus nagyon látszott rajtuk. Ha egy kicsit felnőttesebbé varázsolnák a következő játékukat, szerintem komoly sikereket érhetnének el. A tegnap linkelt videó is mutatja, hogy nem csak ilyen stílusra lennének képesek.
Kena: Bridge Of Spirits Dev Already Planning Next Game
Ember Lab doesn’t know if it will create a sequel to ‘Kena: Bridge Of Spirits’
...
Josh explained that they would much rather create “another IP with the same style in terms of gameplay and story-driven experience” than a direct sequel.
...
inkább az ami kérdéses, hogy Kena 2 lesz-e, vagy tök más új IP :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.10.04. 16:16:40

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Igen én is hallottam hogy előtte miket csináltak, szerintem látszik is a játékon. :)
Amúgy pár napja a Kena hatása miatt megnéztem, hogy milyen animációkat készített már a cég, és a Dust nekem nagyon tetszett. Aki még nem látta az vessen rá szerintem egy pillantást.
Mire érted hogy most jöhetnek a kövek? :)
De ha meglesz akkor valószínűleg platina lesz ebből. Mert amúgy össze akarok gyűjteni mindent....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.10.03. 03:27:43
Én végeztem elsőnek az Expert-en....
Aztán elkezdtem Master fokozaton.... DEEEEEE itt elgurult a gyógyszer... BRUTÁLIS hogy sima harcokba kisebb bossfight-okat betesz a játék, meg van olyan amikor hiába ütöd ki a bogyokat bizonyos arénákba nem semmisül meg a maradék ellenfél hanem le kell győzni egy ilyen kardos Guardian-t mindig.
Mivel itt vannak mobok, a Souls játékokban az egyedüli boss-okat kitanulva sokkal könnyebb itt rettenetesen nagy sokszor a véletlenszerűség a kis taknyok miatt... ezért ezt nehezebbnek érzem mint pl sok Souls játékban a bossfight-okat.
Már előre fosok a főellenségnél!
Ma nagy kínkeservesen megöltem Master-en ezt a Corrupter Woodsmith-et...
Brutálisak még a kisebb harcok is, iszonyat jó is egyben mert nagyon kell taktikázni, persze nem tökéletes minden, a lock benne szereintem inkább irritáló mint hasznos.... de eddig eljutottam.
Most megyek majd ugye az első szamurájhoz... :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.10.03. 03:26:12
Utoljára szerkesztette: Seth, 2021.10.02. 21:31:16
PSN ID.: Beegabor
Lehet szerencséje volt?