PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
A félex meg annyi, hogy konzolex. Van playstation-re meg pécére.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Anno azért nem jöttek ki a játékok PS3-ra, mert hót más volt a gép, és technikailag rendkívül nehézkes volt. Ez nem előny volt, hanem hátrány. Ma ez nem hátrány, hanem előny. Aki gyengébb minőségben akar ezekkel játszani, megteheti. Aki jobb minőségben akar velük játszani, ma már az is megteheti, van gép dögivel. Ettől a felhozatal még nem lesz kevesebb, se más. Annak idején úgy vette mindenki a TlouR-t mintha nem lenne holnap, pedig elérhető volt PS3-ra is. Megvettem én is, pedig meg volt PS3-ra is.
Multiplatformokat szánmdékosan nem írtam. A multiplatformok megjelenése nem PS5 specifikus. Ha abból kevesebb van (nincs), akkor az leginkább a covidnak tudható be. A kínálat jobb a PS5 első évében, mint a PS4 első évében volt. Azoknak is, akiknek volt PS4-ük, akiknek meg nem, hát azoknak meg nagyon az.
Aki a PS4-et hozza fel kínálati referenciaképp annak elment az esze. De rendesen. A Ps4 volt az EGYETLEN gép a playstation történelemben, ami úgy jelent meg, nem volt képes futtattni a korábbi játékokat.

lwb
4 db olyan játék van, amihez muszáj a ps5, nincs ps4-en. Ebből a négyből egy jött a géppel (astro), egy pedig egy ps3-as játék 1:1 remastere. Ez nem siralmas 12 hónap alatt? Hát, nem tudom.

lwb
Mi az a félex?? Ami kijött ps4-re is? Az miért lenne exkl? Egyébként NEM exkluzívokról beszéltem, hanem PS5 játékokról, ami nem jött ki PS4-re is. Tehát amiért kellett, hogy next-genre válts. Ez lehet egyébként 3rd party is, amin kijött boxra is meg pc-re is, ez nem lényeg.

Astro: jött a géppel, de oké
DS: igen, bár ez ugye egy remake ... de legyünk jóindulatúak
SP Miles Morales: standalone dlc és ps4-re is kijött ...
Sackboy: A Big Adventure? szintén ps4-en is kint van
Ratchet: exkl
Returnal: exkl
Godfall: ps4-en is kint van
Kena: ps4-en is kint van

Tehát ebből van jóindulattal 4 játék, ami exkluzív.

Ps4-nél kihagytad a teljes 2014-es játékmegjelenéseket, amik nem jöttek ki ps3-ra. Pl: ha már remaster, akkor odaírhattad volna Last of Us-t is, ha már a Demon's Souls felfért a listára ps5-nél. De GTA5 is, bár az igaz, hogy technikailag az már pár nappal az első éven túl csúszott a novemberi megjelenéssel. De akkor is marad még:
Outlast (ps3-on nem volt), Daylight, EA Sports UFC, Styx Master of Shadows, Shadow Warrior, NBA Live 15, AC Unity (éppen belefér)

egy rakást tuti kihagytam egyébként.

darkSectorxxx
Nem siralmas az.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
PS4 exek első évben:
KZSF
Knack
Infamous SS+FL
LittleBigPlanet 3
DriveClub

PS5 exek első évben:
Astro's Playroom
Demon's Souls
Spider-Man MM
Sackboy
Ratchet&Clank RA
Returnal
Godfall (félex)
Kena BoS (félex)

Nem tudom melyik moziban ülhettél a PS4 idején :)

lwb
Közeledünk az egy éves PS5 megjelenési évfordulóhoz és érdemes megnézni, milyen siralmas a játékkínálat. Nem csak konzolexkl játékok terén, hanem úgy általában next-gen exkl játékok terén. A legtöbb játék jobb PS5-ön, ez igaz, de ha kijön ps4-en is, akkor nem lehet azt mondani, hogy KELL neki az új generációs gép. És a legtöbb third party AAA játék ilyen, pl far cry 6 most.

A legutóbbi launchnál (ps4) is le lettem kiabálva, hogy várjak türelemmel stb stb. De ez most sokkal szegényesebb az első évben, mint a ps4 volt, pedig már az se volt túl erős.

darkSectorxxx
Én is regeltem, bármi is legyen a tesztben, kíváncsi leszek a játékra.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Csakhogy van keresztmetszet, vagyos tuti lesz negatívja az Elden Ring-nek...

Ezt most mire írtad? Tudom hogy arról van szó. Ezért is írtam azt amit.
Horizon:Forbidden West
Mephike
Az asszony nálunk a PS5-tel regisztrált be, szóval én a XSX-re kényszerültem. Sajnos a két konzol között nem lesz átjárás. Viszont a PS4-es verziót ingyen lehet majd PS5-re frissíteni, ami engem kellemesen meglepett. (A Japán leírást fordítgattam a Google segítségével.)

mucsácsó
dettó :) Dark Souls 3 network testjén voltam anno - itt úgy választanak ki, reméljük bekerülünk a kalapba :D
Mephike
Azért biztos, ami biztos regeltem erre a terheléses tesztre. ;)

Full más a célközönség. Kb mint azt véleményezni hogy egy Dirt Rallyt betenni a Forza Horizonhoz mi értelme..
Mephike
Érdekes döntés betenni a Horizon mellé... kíváncsi vagyok, hogy a Sony tartani fogja-e a megjelenési dátumot.

mucsácsó
mucsácsó
logikus lenne, de ez még mindig lastgen (PS4/XBONE) játék, ez a régi DS3/BB engine, nem a DeS remake alatti Bluepoint-féle varázslat.. :(
remélem azért tartalomban rendben lesz, mert sajnos day1 lesz :D
darkSectorxxx
Hasonlít rá... DoS is lehet akár. :D

darkSectorxxx
Hát csak dizájnban próbálnak, mert eddig a DS sorozat volt a leg sikeresebb tudtommal...abbó is a 3.

Moby
Az csak ps5-re jött, ez meg az okosórámra is. Ennek megfelelő lesz a graf :)

Voltan
Miről beszélsz, egy az egyben az a videó alapján :)

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Mephike
Még kár hosszútávú következtetéseket levonni a grafikáról. Előző generációs Xbox-on készült a felvétel, pocsék minőségben és kb 1,5 hónappal ezelőtti build volt. A szivárogtatót törölték a redditről.
De az azért eddig is látszott, hogy ezt a játékot nem a grafikával akarják eladni.
Jah és igen, aki eddig nem rakta össze az jobb ha lelkileg úgy készül, hogy ez egy Dark Souls3 lesz kisebb változtatásokkal. A lényeg itt a nyílt világ lesz, és ez fogja szerintem eldönteni, hogy jó lesz-e a játék vagy sem. Ha ezt a részét jól csinálják meg, akkor mindenki ilyen játékot akar majd csinálni, ha xar lesz, akkor így jártunk. :)
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2021.10.17. 17:06:39

davidka003
Azért azt elvártam volna én is, hogy elérje minőségben a Demon's Souls remake grafikai szintjét.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Moby
Ez túl csúnya DaS3 kiegnek. Ez inkább DaS2 kieg :)

Kandurex
Pedig az eddigiek alapján nem úgy tűnik. Eddig minden videónak, minden mikro-másodperce egy DaS, aki ezt letagadja az vagy elmebeteg, vagy nem ismeri a Dark Souls szériát.
Egy Bloodborne-t vagy egy Sekiro-t meg lehetett különböztetni. Ha kijönne még egy kiegészítő a DaS 3-ból, csont nélkül megenném, hogy az eddigiek abból voltak…

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mephike
Tetszik, ahogy összevágták a két játékot. :)

darkSectorxxx
Das biztosan nem lesz.

Kandurex
Én nem tudom, hogy mi lesz ez, de ….nem kell még egy DaS…

//www.youtube.com/embed/IH6G3yoE1bk

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

bakkerman
Azert PS5 tulajkent szerintem illene ki is élvezni magát a gépet,az élmény amit ad pl.: a Poki is ezen a gépen az sztem boven megér még 8ezret is...jo,oke,mindenkinek mas es mas a penztarcaja,de ezekre az exklu cimekre en sose sajnaltam a penzt meg a ps4-es érában se,nyilvan nem vettem meg en se sokmindent 0day,de ilyen 8-10ezer kornyeket azert ralehet szallni ezekre a jatekokra mert brutal elmenyt adnak foleg mostmar ezen a gépen

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Watch dogs legion ps4-es lemez upgradeli magát ps5-ön ingyen?
Mivel én mindig a magam nevében beszélek így szerintem felesleges odaírnom..
Mephike
Tedd már hozzá, hogy SZERINTEM... de egyet kell értsek Mobyval, most is.

Lassan haladok velük ma a A Plague Tale végeztem de a meló mellet már nem jut annyi idő játékra.Maffia 2-3 jön most. Playboy coming.
Utoljára szerkesztette: Redbulldozer85, 2021.10.16. 15:57:04
Köszi,néztem már.
Moby
"Meg nekem pl +6K lenne"
Ez számomra teljesen érdektelen információ.
"De egy game se ér ennyi pénzt"
Ahogy ez is.

Fillérekért? 8k amit találtam legolcsóbbat használtan. Itt ebben a pakkban Meg nekem pl +6K lenne csak és nem használtba ugye.. De egy game se ér ennyi pénzt
RJoco
Az, beteges <#awink>
De nem gond, nem vagy vele egyedül.
Én steam-en gyűjtöttem így a játékokat.
Illetve a Humble Choic-ról még mindig nem iratkoztam le, pedig az elmúlt pár hónapban még csak a kódokat sem húztam be, annyira tré játékokat adnak.
Amiket meg korábban behúztam és fel is telepítettem, már nem indítottam el.
Nem is tudom minek fizetem, rég vissza kellett volna mondanom.

Jah, amúgy nekem van PS Plusz, szóval tök jól gyűlnek a játékok. Az más kérdés, hogy mivel fogok játszani közülük, mert eddig nem sok olyan volt, amit elindítottam.
Plusz a PS5-höz a 20 darab ingyen játék. Hajjaj. Lehet, hogy van már 60 játékom is?

Amúgy az 57 darabból mennyit vittél végig vagy játszottál vele jó sok órát? (A Never Ending Story-knak nincs végük, csak, ha bevégzed.)
Ez határozza meg leginkább, hogy mennyit ér az 57 darab. Nem az, hogy ráírták 69,90 vagy épp 9,99.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Moby
Telekomnál most is van. Igaz pókival, és így kicsit drágábban (használtban már fillérekért megy a póki), de ha nagyon nincs, akkor ez talán segít. Egyébként konzolvilágnál megrendeled, és 1 mx 2 hét és megkapod.

Sziasztok, nincs valakinek megrendelt ps5 ami mostanában érkezik vagy érkezett de már nem tart rá igényt mert máshonnan hamarabb szerzett? Átvenném- megvenném.
Munkatársam mondtam szokott lenni 50%-os akció a ps+-ra és talán 9000ft-ért szerezte. Ez random vagy megvannak az "ünnepek"? Ha igen általában ilyen mikor van?
darkSectorxxx
Azért írtam 80%-ot hogy törd a fejed rajta és visszakérdezz. :)

Látom nagyon leragadtál a 80%-nál. Te is ps plusz matyi vagy? Vagy inkább Minecraft,Fortnite lovag.
Moby
Mer nem vesztek 57 játékot, azé! Mermindeki csak kettőt vesz, annak is a 80%-a szemét (az nemtudommennyi, majd darksector kiszámolja nektek). Jó?
Ha vennétek rendesen, akkor igenis lenne igyekezet is! Akutyamindenit!

Igen,látszik nagyon az igyekezet!:D
Moby
Ez igazán gáláns cselekedet, de konkretizálni kellene feléjük az elvárásokat, ha már dézsaszám borítod nekik a lóvét ezzel a döbbenetes gyűjteménnyel, mert az utóbbi időben leginkább olyanokat fejlesztenek, amik tényleg csak a hdd-n rohasztani érdemes, játszani velük, depláne megvenni aligha.

/a friss maradhat, az mindig jó, de szép helyett most csináljanak JÓ játékot, kivételesen. Ennyit nyugodtan kérhetsz, ha már Te állod a cehhet nekem is!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.10.15. 17:11:33

Jaa mind szemét, és csak azért vettem őket hogy a Sony tudjon neked szép friss játékokat fejleszteni.
Mozgásban is láthatjuk a The Invincible-t

"Az előzetes egy rossz hírt is hozott magával. A The Invincible nem tudja tartani a 2021-es megjelenést, helyette jövőre várhatjuk, de változatlanul PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re"

//www.youtube.com/embed/BIQECCQlerk
darkSectorxxx
De mit őszintén? azt írtad ami miatt lehet te kiégtél és szerinted ha valakinek van 2-nél több játéka az akkor csak 80% szemét lehet amivel életébe nem játszott? :)
Se rendőr, se isten. Ha isten lennék nem beszélnénk most se itt.
Csak zavart a nagyképűség.

Moby
Kérdezett valaki, én meg tök őszintén leírtam NEKI, amit gondolok.
Te itt valami önkéntesrendőr lettél, vagy mi az isten?