121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • ppista
    Micsoda fantasztikum! Valós 4K,meg több száz fps.Egymillió forintért.A hülyéknek is megéri.Vagy csak nekik.
  • robicarlos6
    Pontosan hogy a 2070 megy 4K-ban valós és állandó 4K-ban szebb kivitelben.. Még valami esetleg?
    Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.12.22. 11:44:15
  • darkSectorxxx #117552
    Ez az egy cím ez full reprezentatív ja.
    Meg gondolom egy 2070 super kártyával megy 4kban.

Semmivel nem kéne foglalkoznod az lenne a legjobb. ;)

Mi a picsának nyavajogsz itt, veszel egy konzolt, aztán más aki meg önfeledten játszana annak nem jut, de pattogsz azon folyamat hogy ha nincs meg az x darab exclusive akkor minek a konzol meg pattogsz a pixeleken ahelyett hogy játszanál.
  • robicarlos6
    A nativ 4k listában ott a Deathloop pl (ez csak egy a sok közül)

Itt a DF tech analízise.. De ne nézd végig ne terheld magad hozom a lényeget képben (mondjuk akkor full nem értem mi lehet az amit natív 4knak neveznek ha kb mindegyik ottani game dinamikus felbontással "varázsol"

Meg 7:31-nél ajánlott megállítani ahol a ps5 és a pc valós 4k max grafikája van egymás mellett. Nos látható nem véletlenül drágább a pc....De a 8:55-höz is pörgetheted ott a ps5 visual quality modja is össze van vetve a pc-vel ahol ismét a pc a szebb. Nem mellesleg a videóban sehol nem hangzik el a nativ 4k csak hogy közelíti azt...
    Raytracing modban sincs meg a 4k csak 1836p..

Ezzel be is fejeztem van jobb dolgom is mint a te tudatlanságodat fixálni. Nem tudom kit ér miért akarsz győzködni,de felesleges
    Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.12.22. 11:21:31
  • darkSectorxxx #117550
    te összekeversz valakivel nem volt tőlem farokméregetés, azt mondtam hogy konzolon van sok natív 4k.

Ennyi a többit ti fűztétek rá.

Szzerinted engem érdekel ez? Én faszán elvagyon itthon ezek nélkül is.
  • lwb
    Ez milyen hülyeség már? Egy rakás játék meg jobban fut pc-n, mint konzolon. Utóbbiból még mindig több van, mint a sz.r portokból. Szerencsére. A béna portolásból oda-vissza nem lehet semmilyen következtetéseket levonni.

Nem kell ebből virtuális farokméret-versenyt csinálni. Nyilvánvaló, hogy egy másfél millió forintos gép nagyobb teljesítményt fog nyújtani, mint egy 200 ezer forintos. Nem is kérdés ez. Ettől még a konzolok nem feleslegesek én is sokkal többet játszok a series x-emen, mint a pc-men, mert kényelmesebb a nappaliban a tévé előtt tespedni, mint az íróasztalnál. Ettől még szinte minden 3rd party játék, ami van pc-n és konzolon is, szebb és jobban fut pc-n, mint konzolon.
  • darkSectorxxx #117548
    Pontosan a játékokban, amik szarul futnak sokszor meg bugosabbak pc-n erre gondolok én is.
  • TomStorm
    Sose hagynám el a Pc-s játékaimat,szimeket!!Nekem azok pont annyit jelentenek mint egy konzol Exclusive
  • robicarlos6
    Rengeteg pályával és autóval jön a Gran Tusimo 7
  • lwb
    Nem bizony. Ezért is kár erre mutogatni, amikor teljesítménykülönbségről van szó. Van fent a neten ezer és egy teszt, ahol PS5-öt vagy XSX-et hasonlítanak pc-khez, valódi játékokkal, ott látszik a különbség az egyes karik és a konzolok között.
  • darkSectorxxx #117544
    Nem tartom mazoistának, mert tény hogy a pc-ken sok előny van amit konzolon nem lehet. és ezha megéri valakiinek akkor jó! + Xcloud, Nvidia Now...

• darkSectorxxx #117543
    A konzoloknak se.
  • Moby
    Egyrészt sokan vettek még a nagy áremelkedés előtt, nem adták el, és játszanak. Másrészt csomóan bányászgatnak vele, és amikor nem, akkor játszanak. A bányászat mérsékli a magas árakat. Harmadrészt (és ők vannak a legtöbben), szimplán csak megvonják a vállukat, és úgy vannak vele, hogy pécé játékkal tele vannak, mindent megvenni konzolra drágább, mint ezen az áron hw-t fejlesztenji, és megveszik ilyen áron is a hardvert.
    Én sem elsősorban az árak miatt kukáztam végleg a pécét, bár nyilván nem kellett magam sokat győzködnöm látva a 7-800K-s vga-kat.
  • lwb
    Ez legfeljebb arra igaz, aki most vett új gpu-t pl. Én még olyan áron vettem a 2080 ti-omat, hogy ma, ennyi évesen kb háromszorannyiért tudnám használtan eladni.
  • ppista
    2021. van,lassan 22.,ki az a mazochista,aki pc-n játszik,főleg ezeken a gátlástalan árakon?
    Erről mindig a betárcsázós internetes öreg faszi jut az eszembe,amikor a japán megkérdezi az idegenvezetőtől,hogy mit eszik?Ezt meg lehetne csinálni most a számítógépesekkel is.
  • lwb
    A GPU-knak nem egyedüli mértéke a tflops, csak szólok....
  • darkSectorxxx #117538
    Ja igazuk van tévedtem kb 1 tflops-ot. Hogy vatalos oldalakon a 2080Ti az 13.4Tflops. - > kb az Xbox One X ami 12.

A sima legyen 11 kb... uramisten.

A felbontásra meg ott a lista.
    2070Super az 9 Tflops a PS5 GPU meg 10.3, de nehogy elmond valakinek.
  • Voltan
    Nem, speciel Grebberéknek, meg lwb-nek igaza van. Teljesítményt tekintve inkább egy 2070s szintjét hozzák többé kevésbé, és a 4k-val kapcsolatban is igazuk van. Persze mindez nem gond egyáltalán, jó kis gépek ezek, ár-érték arányban főleg manapság. Verhetetlen igazából.
  • lwb
    "Xbox egy 2080Ti felé hajlik."

Ez volt a marketing duma megjelenés előtt, de nagyon nem igaz. Legalább 30-40% erőfölény van 2080 Ti irányába. Tudom: van 2080 Ti-om és Series X-em is. Össze se lehet a játékok teljesítményét hasonlítani és nem lehet mindent az optimalizációra fogni.

Ettől még jó masina mindkét konzol, de ne üljünk fel a mesének. Ha már kártyához akarjuk hasonlítani, akkor a 6700 xt-hez közelebb van az, ami a series x-ben ketyeg.
  • robicarlos6
    Neked kéne utána nézni és nem beszélni hülyeségeket. Ott az általad berakott lista végig lehet nézni a ps5 elemzéseket halkan mondom olyat nem sokszor fogsz hallani hogy native 4k... a legtöbb cucc max 1440pben fut.
    Ultimate vicces dolog hogy máig össze akarja valaki hasonlítani a pc 4K max grafikát egy konzollal ami úgy nem 4K meg közelében sincs a pc-s ultrának. Eleve pc-n sokszor 1-2 settings ultráról highra visszavétel már 50% fps ugrást eredményez. Az tudod mi? Egy konzolgeneráció váltás erőben..
    Sosem értettem ezt, vettetek gépet mégis magyarázkodni kell a pc-vel szemben vagy mifasz? Játszani kéne nem mással foglalkozni amihez látszólag nincs hozzáértés
    Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.12.21. 07:53:40
  • darkSectorxxx #117534
    4k az van basszameg, max nem 60fps el, ne keverjétek a dolgokat.
  • darkSectorxxx #117533
    Miért beszéltek buziságokat össze ma kezdtétek a gamer hobby-t vagy mifasz.

Nézzetek már utána egy kicsit a dolgoknak pls.
  • TomStorm
    Carlos-nak van igaza!Natív 4k nemigen van konzolon.Ezzel tudnak hatalmasat igazítani a Frame-hez.Ezzel is:D
    A rózsaszín ködöt el kell hessegetni;-)
  • robicarlos6
    Lófaszt nativ a 99%-uk... dinamikus hogy legyen sebesség is... nézzél meg random game neveket a yt-on a digital foundrytól ahogy szarrá vannak elemezve..
  • darkSectorxxx #117530
    dehogynem natív pont a játékok 99%-a az te arra gondolsz amikor performance módba mész a 4k30fps alp az natív, csak 99%-ban lehet félreolvasnak valamit emberek...

Másrészt meg pont hogy ez a lényeg adatokban bír ennyit a GPU de az összetett hardvernek és gyors elérés miatt ettől többet is ki lehet sajtolni majd nextgen engine-ekkel meg optimalizálással.

Az egy dolog ha egy multi fejlesztő baszik rá. :)
  • robicarlos6

Ezek a VGA összehasonlítások urban legendek. Ugyanis a konzolon a felbontás a játékok esetében 99%.ban nem natív onnantól meg nincs miről beszélni..Aki csak játszani akar annak évekig jobb alternatíva a konzol.
    (Hátrány nincs cd kulcsozás,itemezés, ingyen osztás, bundlezás, és drágák a játékok)
  • Voltan
    Emag-on fel szokott tűnni standard és digi verzió is időről időre, igaz, picit drágábban, 169 a digi és 209 szokott lenni a normál. Szóval drágább, viszont ha feltűnik, tényleg van, el lehet csípni, és pár napon belül a kezedben van.
    Alzán csak előrendelés van, ha most megrendeled, talán jövő karácsonyra kapsz.
    Nekem az emagos ajánlat megérte, mert voltak éppen lejáró kuponjaim, szóval olcsón meg tudtam csípni. Amúgy meg egyéni preferencia kérdése nyilván.
  • darkSectorxxx #117527
    Mindig 185 egy ps5 listaáron.
    Az hogy egyik gép se 185 az a köcsög nyerészkedés...

De egy 600-800 ezres pc-s hardvernek felelnek meg a 400k is vicces ár ezekért... szóval megéri így is csaka tudat hogy lehuznak ugye... PS5 egy 2080-nak felel meg kb míg az Xbox egy 2080Ti felé hajlik.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.12.20. 14:03:56
  • hvitya
    Értem. Elég gáz, hogy nem csak a magánszemélyek, de ezek szerint a legtöbb kereskedő is nyerészkedni akar a kialakult helyzeten. 370-ért Emagról már meg is érdemli aki ennyiért megveszi. Nem csoda, hogy náluk vagy viszonteladójuknál van raktáron, inkább rájuk rohad, mintsem minimális haszonnal értékesítsék.
  • robicarlos6
    A "rendes" hivatalos ára 185K aki ennél drágábban adja az mocsadék. Kivéve ha mellette van + 1-2 game + kontroller + fejhallgató stb
  • hvitya
    Mennyi most a PS5 reális piaci ára? Nézem az árúkeresőn Alza már hónapok óta 185-re árazta be ps-t és xboxot is mások viszont 240-390 között elég eltérő. Reális az Alza ára vagy akik ott előrendelik kb sose kapják meg és ha mégis hónapokal később jön is az értesítés akkor közlik, hogy bocsi de ez valójában 299e lesz pl?

Nincs problémám azzal, ha várni kell rá, de akkor nincs értelme itt előrendelni, ha sose kapom meg / nem ezen az áron kapom meg. Rendelt vki tőlük korábban?
  • csgj
    *Egyébként a Samsung AU9002-őt néztem ki, hátha jövőre összejön. De nem tudom, milyen a grey uniformityje.
  • csgj
    Még mindig nem cseréltem le a tévém (lassan 5 éves Samsung KU6300), hála az inflációnak, a fizetésem annál is kevesebbet ér, mint egy-két éve, és akkor sem ért sokat. Jövőre remélhetőleg spórolhatok még egy kicsit, és akkor valami összejöhet 200 ezer körüli értékben.
    DE... az egyetlen ok, amiért én le szeretném cserélni a tévémet, az a dirty screen effect, a grey uniformity probléma, amiről már írtam korábban. A KU6300-nak átlagosan rossz a grey uniformityje, láttam már másét is, az enyém még nem is annyira vészes ahhoz képest. De balra-jobbra mozgó képnél, nagyjából egyszínű és világos háttéren eléggé szembetűnő. (Pl. akár Cyberpunkban a járdán látni, vagy ha egy játékban bármi más világos, szinte homogén színű területen mozgok.) Persze van, amikor megfeledkezem a problémáról, észre sem veszem, és nem zavar. De időről időre rászorongok. (Tipikus OCD.)

A kérdésem: érdemes egyáltalán dirty screen effect és grey uniformity szempontból keresni tévét, vagy felesleges, mert panel lottó úgyis? Van egyáltalán olyan tévé, amin ez teljesen észrevehetetlen dolog? Mert akkor arra gyúrok anyagilag, de... 300 ezer fölötti OLED-ekre sosem lesz pénzem. Annyit semmire nem tudok kiadni.
  • robicarlos6
    Final Fantasy 7 Remake – Mégis ingyenes a PlayStation 5 verzió
  • darkSectorxxx #117520
    Ez van nálam is, ahogy jönnek ki a videók egysze szebben néz ki.
  • Rage47
    fuh félelmetesen jól néz ki néha
  • robicarlos6
    Gran Turismo 7 - a PlayStation 5 ereje

• csgj
    Nem, nem hiszem, hogy szoftveres. Mert van olyan kontroller, amelyikben működnek ezek a fokozatok, és erősre állítva erős a rezgés
  • darkSectorxxx #117516
    Playstation 5 nyereményjáték!

https://hellenergyjatekok.hu/energygamer
  • darkSectorxxx #117515
    #117514 aj értem akkor ez szoftveres dolog, valszeg kontroller update lesz majd idővel mert nekem volt 2x is már.