PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
Multiplatformokat szánmdékosan nem írtam. A multiplatformok megjelenése nem PS5 specifikus. Ha abból kevesebb van (nincs), akkor az leginkább a covidnak tudható be. A kínálat jobb a PS5 első évében, mint a PS4 első évében volt. Azoknak is, akiknek volt PS4-ük, akiknek meg nem, hát azoknak meg nagyon az.
Aki a PS4-et hozza fel kínálati referenciaképp annak elment az esze. De rendesen. A Ps4 volt az EGYETLEN gép a playstation történelemben, ami úgy jelent meg, nem volt képes futtattni a korábbi játékokat.
Astro: jött a géppel, de oké
DS: igen, bár ez ugye egy remake ... de legyünk jóindulatúak
SP Miles Morales: standalone dlc és ps4-re is kijött ...
Sackboy: A Big Adventure? szintén ps4-en is kint van
Ratchet: exkl
Returnal: exkl
Godfall: ps4-en is kint van
Kena: ps4-en is kint van
Tehát ebből van jóindulattal 4 játék, ami exkluzív.
Ps4-nél kihagytad a teljes 2014-es játékmegjelenéseket, amik nem jöttek ki ps3-ra. Pl: ha már remaster, akkor odaírhattad volna Last of Us-t is, ha már a Demon's Souls felfért a listára ps5-nél. De GTA5 is, bár az igaz, hogy technikailag az már pár nappal az első éven túl csúszott a novemberi megjelenéssel. De akkor is marad még:
Outlast (ps3-on nem volt), Daylight, EA Sports UFC, Styx Master of Shadows, Shadow Warrior, NBA Live 15, AC Unity (éppen belefér)
egy rakást tuti kihagytam egyébként.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
KZSF
Knack
Infamous SS+FL
LittleBigPlanet 3
DriveClub
PS5 exek első évben:
Astro's Playroom
Demon's Souls
Spider-Man MM
Sackboy
Ratchet&Clank RA
Returnal
Godfall (félex)
Kena BoS (félex)
Nem tudom melyik moziban ülhettél a PS4 idején :)
A legutóbbi launchnál (ps4) is le lettem kiabálva, hogy várjak türelemmel stb stb. De ez most sokkal szegényesebb az első évben, mint a ps4 volt, pedig már az se volt túl erős.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
remélem azért tartalomban rendben lesz, mert sajnos day1 lesz :D
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
De az azért eddig is látszott, hogy ezt a játékot nem a grafikával akarják eladni.
Jah és igen, aki eddig nem rakta össze az jobb ha lelkileg úgy készül, hogy ez egy Dark Souls3 lesz kisebb változtatásokkal. A lényeg itt a nyílt világ lesz, és ez fogja szerintem eldönteni, hogy jó lesz-e a játék vagy sem. Ha ezt a részét jól csinálják meg, akkor mindenki ilyen játékot akar majd csinálni, ha xar lesz, akkor így jártunk. :)
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2021.10.17. 17:06:39
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Egy Bloodborne-t vagy egy Sekiro-t meg lehetett különböztetni. Ha kijönne még egy kiegészítő a DaS 3-ból, csont nélkül megenném, hogy az eddigiek abból voltak…
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Utoljára szerkesztette: Redbulldozer85, 2021.10.16. 15:57:04
Ez számomra teljesen érdektelen információ.
"De egy game se ér ennyi pénzt"
Ahogy ez is.
De nem gond, nem vagy vele egyedül.
Én steam-en gyűjtöttem így a játékokat.
Illetve a Humble Choic-ról még mindig nem iratkoztam le, pedig az elmúlt pár hónapban még csak a kódokat sem húztam be, annyira tré játékokat adnak.
Amiket meg korábban behúztam és fel is telepítettem, már nem indítottam el.
Nem is tudom minek fizetem, rég vissza kellett volna mondanom.
Jah, amúgy nekem van PS Plusz, szóval tök jól gyűlnek a játékok. Az más kérdés, hogy mivel fogok játszani közülük, mert eddig nem sok olyan volt, amit elindítottam.
Plusz a PS5-höz a 20 darab ingyen játék. Hajjaj. Lehet, hogy van már 60 játékom is?
Amúgy az 57 darabból mennyit vittél végig vagy játszottál vele jó sok órát? (A Never Ending Story-knak nincs végük, csak, ha bevégzed.)
Ez határozza meg leginkább, hogy mennyit ér az 57 darab. Nem az, hogy ráírták 69,90 vagy épp 9,99.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Ha vennétek rendesen, akkor igenis lenne igyekezet is! Akutyamindenit!
/a friss maradhat, az mindig jó, de szép helyett most csináljanak JÓ játékot, kivételesen. Ennyit nyugodtan kérhetsz, ha már Te állod a cehhet nekem is!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.10.15. 17:11:33
"Az előzetes egy rossz hírt is hozott magával. A The Invincible nem tudja tartani a 2021-es megjelenést, helyette jövőre várhatjuk, de változatlanul PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re"
Se rendőr, se isten. Ha isten lennék nem beszélnénk most se itt.
Csak zavart a nagyképűség.
Te itt valami önkéntesrendőr lettél, vagy mi az isten?