121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#83564 -d (értsd: egy dével kevesebb) -
SlickAdam #83563 legyen 5, nehogy megbandd! -
#83562 Nézem, nézem ezt a Colossust, gyerekek, ez a játék minden, csak nem szép. A kövek a falban pont úgy festenek, mint a csirkekutyában! :( Ugyanaz a fos, fakó, alulszaturált színvilág az egész.
Még nem döntöttem el, mi az entry price pointom a játékba, de szerintem 10 dollár. Nagyon max a 15. -
SlickAdam #83561 az oke, hogy penz mellett döntöttek (hardware...). no de a szoftverrel mi lesz vas hianyaban? idövel ugyis kimutassa a statisztika, hogy szar vanik a levesben. es akkor csunyan fognak nezni egymasra.
szimbiozis E! -
#83560 Igen, csak az okokról sosem beszéltél. Nem tudom mennyire komoly ez. Egy kis hisztire te is könnyen vagy kapható!
Viccet félretéve tényleg örülök. Az ipar meg sajnos döntött. Természetesen a pénz mellett. Senkit nem hibáztatok arról az oldalról, de nagyon-nagyon sötéten látom a jövőt ebben a kontextusban. -
SlickAdam #83559 ezt nem ertem. tudod, hogy a Switch hozott vissza a szakadek szelirül.
a szögre akasztas meg ALLANDOAN ott lebeg a levegöben :D meg a legnagyobb mario session közben is. meglepem a PRÖ-t amig megvan a hangulat.
vas lesz, ha az ipar ugy dönt, hogy nem allnak at kripto-moslek kiszolgalasra onli... ha rosszul döntenek, megnezhetik magukat...
GOTY: dehogy kell. persona tetszik, de inkabb csak a gondolata... ilyen horizon-ok jöhetnek majd 10 euroert karacsonyi akcioban. többet egy fillerrel se.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.02.01. 10:06:22 -
#83558 Igen, nagyon fajsúlyos darab. Talán az a játék az, ami lelkileg leginkább megviselt eddig. S pont a komoly tartalma miatt az egyik kedvenc játékom ever. -
#83557 Nem világos ez a nem-gépvásárlásos sztori. Vas kilőve, heroinárban nem veszel vga-t, azt úgysem hinném el. Tervben volt, hogy szögre akasztod a gémingbakancsot? :) -
#83556 Kurva sok mindent kell pótolnod...Hellblade, Perszóna, Horizon... -
SlickAdam #83555 PRÖ lesz a Switch stander-em :P
nem. a kolosszus miatt jön. es akkor mar a többi fontos (de nem gepvasarlos-fontos) cim is melle. -
#83554 Nem lettem volna rá képes. Olyan érzelmi húrokon játszik az a játék, ami nálam nagyon érzékeny terület (gyerek). Nem volt könnyű vele játszanom. Miközben érdekelt is, meg is szenvedtem vele. A drogos anyuka-csecsemő vonalnál majdnem beszakadt a jég. A mai napig nagyon ambivalens a kapcsolatunk. Nem igazán nekem való az. -
SlickAdam #83553
lehet csak hetfö lesz belöle. szar a DHL mostanaban, helyi Hermes csomagpontra szallittatom, gondoltam holnapra odaer, de szombatot ir. akkor meg közel zarashoz adjak le. szal hetfö kora reggel elhozom valszeg.:( -
#83552 Csak azt nem értem, miért kellett ennyit várni erre!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gondolom most lett meg rá a lóvé, hogy eladtad a Switchet végre! -
SlickAdam #83551 en meg remelem, hogy akar közösen is összejön! rabeszeljük meg norbi-t es gero-t es nyarsba huzzuk a monsztakat. -
#83550 Amugy grat, és VÉGRE! -
#83549 Mikor lesz meg a platina? Szerintem egy hét múlva már linkeled is s screenshotot! -
#83548 Én kiplatináztam, így az összes endinget meg kellett csinálni hozzá. S milyen jól tettem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az azt megelőző két végigjátszásom során ugyanis fel sem tűnt, hogy olyan vége is lehet a játéknak, hogy Norman felakasztja magát a celljáhában, Kicsit sokkoló volt végignézni így. -
#83547 Ja igen: bevallom férfiasan: én a crasht eladtam pár óra játék után. Nincs meg már semmi emóció abból, amit jelentett ez a játék nekem anno. A játékok is mások lettek, és én is más lettem. És inkább maradjon ez meg nekem olyannak az emlékeimben, mint a rajongásom egy régi tárgya. -
#83546 Én toltam a huntert, nekem a demo is nagyon tetszett úgy, hogy soha egyel sem játszottam. Nem találtam benne olyan performance problémát, ami miatt nem tolnám. És csak azért nem teszem, mert egy vödör más már ittvan a fiókon. Meg a switchen. De eljön még az ideje. Remélem olcsóbban. -
SlickAdam #83545 hol is vetted azt a konzolt? vegülis nem irtad, hogy brennyu :D -
SlickAdam #83544 BERENDELVE
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
blekk PRÖ
Crash Bandi
Yakuza 0
Yakuza Kiwami
Kolosszus
monszter hunter is nagyon csabito, de nem ilyen performansz mellett. vagy javitjak es jöhet azonnal, vagy bevarom PC-re...
macskacicót store-bol (en es a digital vasarlas... ezt is megéltük... de ott a legocsobb...)
-
#83543 Kiakaszt a ps4.
Vinyot visszadugtam, mondom ebbű formázás lesz.
Usb-re töltöttem update-et.
Safe mod.
Frissít. Nem ment végbe.
Összevissza megy a gép.
Legalább 7-8x kiírta hogy rendszertárhely ellenőrzése.
Aztán elindul.
De tv-n villog a kép. Bejön a kép, elmegy a kép, bejön a kép, elmegy a kép... :)
.....
Hdmi kinai. Kicserél 10m-es kinaira, villog a kép, szemcsés a kép.
.....
Kicserélem Xbox ONE Hdmi-re.
Stabil szép kép, villódzás off.
Oks.
Elindul a ps.
Ups a sok safe mode meg miegymás a rendszert alaphelyetbe lökte.
Profilok beállításai -> default.
Ok.
Írd be mindenhová egyenként a profodba a menübe az emailt, meg jelszót, mert online mod nélkül nincs móka és boldogság.
Profil magyar... Begépel, elindul, megy minden.
Profil usa... Begépel, hibaüzenet.
[Más profil adataival nem lehet bejelentkezni....]
Oks. Apádtöke, minden adat stimmel.
Oks US profil töröl a gecbe.
Ujra feltesz usa profil, belép. Beír adatokat. Azonnal müködik. Oké.
Játékok lakat.
Átlépek magyarba lakat. Ilyenkor újra kell indítani a gépet, ez rendszeresen van amúgyis. Nem baj...
Ok megint újra kell indítani a gépet. Újraindít meg minden simán.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mocskoskurvaéletbe hajnali 3 van.... -
#83542 A Monster Hunter World a bétával nem igazán győzött meg, de most hogy a fullal játszok valami nagyon durva ez a játék, igaz hogy evés közben jön meg az étvágy. Nagyon tuti közösségi és szóló játék, eldönthetjük. Annyi dolog, item, craft stb...van benne hogy csak pislogok meg a platina na arra kíváncsi leszek mikor lesz meg a 0.1%,aszongya 500 nagyszörny kill hahaha, kérdéses mi lesz az az óraszám mikor megunom. Grafika bejön bár még csak az első mapon szöszmögök -
#83541 Ezt a részét a Hevirén maxolta ki, ez igaz, de ennek az lett a következménye, hogy hemzsegett a plotholeoktól, és a logikátlan eseményláncolatoktól. Én kb 5-6 befejezésre játszottam ki (ha jól rémlik a lehetséges 20(?)-ból), de azok is televoltak WTF momentumokkal
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Normant bebörtönözék, de a végére már vidáman a szabad levegőt szívta, de senkinek nem tűnt fel, hogy nincs már börtönben, meg ilyenek
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.02.01. 09:08:28 -
#83540 Beyond-ban sem nagyon befolyásolták már a döntések a játékmenetet, ezért is csalódtak sokan benne, köztük én is. Ezt a dolgot a Heavy Rain maxolta ki azzal, hogy kb a játék felénél, ha bizonyos jeleneteknél elcseszted a QTE-t, akkor meghalt a karakter végleg, és ez befolyásolta a játék befejezését is. Mai napig döntések / lehetőségek szempontjából a Heavy Rain etalon szerintem, remélem a Detroit a nyomába érhet majd. De félve merem ezt leírni. -
#83539 Na, tegnap befejeztem a Fahrenheitet. A végét sajnos nagyon összecsapták, semmi íve nincs, elkapkodták.
Ambvivalens érzéseim vannak. Ami tetszett:
* a sztori (részben)
* a zene
* szereplők váltogatása
Ami nem:
* Irányítás
* QTE
* hogy az ekbaszott döntéseknek nincs következménye, csak annyi, hogy game over. A Heavy Rain-ben és a Beyondban nem így volt már.
* nyilván a grafika mai szemmel, de ez érthető
* meg néhány plothole
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Például az, amikor Carla egyszer csak bugyiban és melltartóban megjelenik Lucas nappalijában, mindenféle előzmény nélkül. Majd kisvártatva, a végjáték előtt szerelmet vall neki, úgy, hogy kb. egyszer találkozott vele előtte.
Összességében egynek jó volt, nem lett nedves a bugyim tőle, és nem is fogom végigjátszani többet. -
#83538 Darky, szerinte akad némi munka a ház körül, nem akarsz egy kicsit szétnézni kint, és rendet rakni? -
partizan182 #83537 Tényleg :)
Nekem ez az első perszonám, azt mondanám leginkább a persona 4-re hasonlít :)
Hasznosabban:
- egy kicsit final fantasy
- egy kicsit pokémon
- egy kicsit dating sim
- egy kicsit sims life simulator
- egy kicsit visual novel
- kurva hosszú
- iszonyat stílusos -
ppista #83536 Nekem volt egy kósza ideig Jaguar-om, de az a rettenetes irányító egy életre beleégett a tudatomba. Sokszor gondolkodtam rajta, hogy vajon kik tesztelték le azt a kütyüt ha engedték ilyen állapotban piacra kerülni. -
#83535 no -
#83534 van még valami része az életednek amit szeretnél megosztani a PS4 topicban? még1x: a PS4 topicban?
még1x: a PS4 topicban? -
#83533 Oks nem szóltam, most a teszkós egerem baszakodik, ez akad meg kb 10 mp-ként, még ilyet leszopom magam -
#83532 Ja nem tudom még.
Most olyan van, de ez már pc-n hogy a feladatkezelőben a proci 1-3 százalékon megy és ha huzgálom az egeret 8-10 másodpercenként megakad, ez meg mi? :D -
#83531 HD sentinel mit mond a vinyóról? -
#83530 Hát ez a bajom, szerintem nincs itthon semmi, csak 3.5 colos, de azt nem tudom ráerőszakolni...:D
Ja és a hdd sercegő hangot az ki, mintha egy kisegér kaparászna benne.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.31. 22:31:05 -
#83529 Persze. Ha kallódik valami otthon, verd bele próbára. Nem kell, hogy 500-as legyen. Akármekkora lehet. -
#83528 oks akkor ez lehet, de nem bootol be, ellenben amugy megy, ha nincs benne hdd, vagy a dsafe mode-ban teszem.
Létezhet amugy hogy ez a kb 3 év alatt a vinyom tönkrement benne nem? -
#83527 A helyzet az, hogy duke-om még valahol van valamelyik láda mélyén :DD
/sajna már életképtelen. 5-6 éve még tudtam venni valami utángyártott valamit a klasszikhoz. Bár már évek óta be sem kapcsoltam, talán már nem is él szegény. -
#83526 Szőrtelenítsünk ma este magunkat occam beretvájával: mert szar a vinyó?
/az internet szerint is kb így kell kinéznie.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.31. 22:21:21 -
#83525 :D