121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • n000rbi
    RDR 2 képek itt
  • TDC Geronimo
    RDR 2 október 26... NC ez a rockstar. Lesz ebből még 2019 is
  • Moby
    Semmire sem kellett volna. Cyberpunkra koncentráljanak. Witcher jó volt, de engedjük már el
  • Akra
    Áh értem. Xboxra mindent,de PS4 xy, többit meg majd. Talán..
  • Was
    Vajon most akkor februárban (PS Plus) a Grand Kingdom-ot PS4-re is megkapjuk, vagy az csak Vita?
  • Moby
    Nem ígérték év végére. Semmikorra nem ígérték. "Soon"-ra ígérték. Mindig az ilyen torzításokból van a nyafogás.

Ekkorra ígérték.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.02.01. 16:35:33
  • mucsácsó
    Persze, ez rendben is: de az Evolve-tól nagyobb gyalázat aligha van... még talán a Battleborn :D
  • TomStorm
    Hát jó,vagyis nem jó de köszi:)
  • Akra
    Évvégére ígérték. Semmi nem lett belőle. Szerintem nem is lesz már.
  • Moby
    Passz. Én pécén toltam. (ott sem voltam vidám a futásától).
  • n000rbi
    A Rime-on javítottak már valamit? Úgy tudom elég gyalázatosan futott még pro-n is.
  • Moby
    A knack is, és a Rime is jó játék. A rime még csak nem is nagyon régi.
  • Moby
    Egy olyan jelentéktelen 3 hónapja kijött :DD

/ja bocs, abban a HDR nem volt benne, tényleg
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.02.01. 14:59:38
  • mucsácsó
    Asia PS Plus games for February - Evolve, Mighty No. 9, and Grand Kingdom

úhh. azért jobban jártunk még RiME + Knack-el, az fix... :D
  • TomStorm
    Lehet már pontosabban tudni,hogy Witcher 3 Pro patch mikor érkezik?HDR miatt
  • GOTY
    Lol, hááát, jó a monotóniatűrésed. :)
  • TDC Geronimo
    Pontosan ugyanígy voltam vele én is. Beta meh, fullra meg totál rákattantam
  • partizan182
    Hehe, ugye megy nálunk a perszóna téma egy ideje (dec kozepe óta), gyermekeim mostanában simán dalolgatják a harci theme-et a kádban.

Ju never szíit kamiiiing!
  • GOTY
    Még a zenéje is tetszett, de most már úgy vagyok vele, hogy amikor meghallom, hogy "Em-áj sepsiseej?", akkor már nagyon vágyok valami másra. :)
  • AntiHero
    Rpgbe 30-70 óra max. Utana én is megunom.

Tetszene ez a Persona 5 nekem is. De szerintem 30 óra után otthagynám..
  • SlickAdam
    hat figy. elmondom, hogyan megy ez amazonnal (tapasztalat):

megrendeled ezt. ha legkisebb gyanud is fennall, hogy ez nem EU kiadas, nincs nemet nyelv a jatekban vagy barmi. irsz nekik egy mondatot, 1 oraval kesöbb megteritik a vetelar 15%-at, tehat 340 az a 400 :D es gari marad of korsz (ertsd: ha barmi baj lenne a cuccal elsö 2 evben, valszeg kapsz ujat vagy zsozsot vissza)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.02.01. 11:24:17
  • Moby
    Persze, nem is ez a baj vele, hanem az ÁRA.
  • SlickAdam
    áhá! lehet. mindenesetre ha amazon ezt igy kipakolja, akkor az europai peldanykent kezelendö, barhonnan is jön. tehat normal gari es miegymas.
  • Moby
    Ilyen pakk nem létezik ZRV2-ből. Pl onnan. Sosem létezett. Ilyeneket lehet venni UK-ből is. A képen egy ZVR1 bundle van. A ZVR2 képe máshogy néz ki a dobozon, ugyanis máshol gyön ki a kábel belülle. Ha megveszed ezt a pakkod, akkor fogsz kapni egy dobozos pőre ZVR2-t, egy kamerát, és egy játékot külön.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.02.01. 11:19:58
  • SlickAdam
    honnan veszed ezeket? ott az USK logo. nem lehet amerikai peldany. es de, ennyibe fajtak, nezegettem öket. vagyis szinte 100% biztos vagyok benne. BF meg BF. 1 het az evben. itt biztos nem volt megnyujtva az akcio. par nappal csak esetleg.

azé 50-essel olcsobb, hogy megszabaduljanak töle. ha mar latja a vasarlo, hogy van 2.gen is, nyilvan afele nyul automatice.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.02.01. 11:17:55
  • partizan182
    Mindenkinek máshol van a tolerancia szintje, én olyan 80nál kezdtem el érezni hogy lehetne már vége nagyon. Stílusfüggő igen meg kinek mi a begyere. Mittomén Witcherbe szívesen raktam volna még 120-at, de pl egy 40 órás unchartedet nem tudnék végigülni.
  • Moby
    Ki mondta, hogy nem valódi, vagy hogy nem az amazon adja el?
    Az usák amazonról veszik át a dajcse amazonra. Nem a sonytól jön. Stimt? Nem ezek a pakkok kerültek 400-ba, hanem a fagyis pakkok. Ezeket a kamerás pakkokat fillérekért dobálták BF-ben. Meg azután is.

Egyszerű ez, nem bonya: a ZVR1 pakk ötvenessel olcsóbb. Mitől? A sonynál ugyanannyiba kerül a ZVR2...(usákban is).
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.02.01. 11:15:53
  • SlickAdam
    hatööö... "shipped & sold by amazon". ott a német logo rajta. es ezek a pakkok mindig is 400-ba fajtak.

nekem valodinak tünik :D

egyik recenzio konkretan meg is erösiti, hogy az
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.02.01. 11:14:15
  • Moby
    Ez gyakorlatilag mindig is volt, de az ára nagyon komoly. Mármint viccnek nagyon durva lenne. Amit nyilvánvalóan az idokol, hogy az usák amazonról jön át. Hivatalosan európában továbbra sincs forgalomban a ZVR2 :(
    Áprilisra igéri a sony...(állítólag, megerősítve ez sincs)
  • SlickAdam
    nezegettem a jatekokat Amazon-on es kilistazott par PSVR pakkot is:

ugy tünik a legfrissebb PSVR+kamera+World voucher pakk is mar 2.gen szemcsivel van (odairtak explicit, hogy "neue version / 2. gen")
    itten e

remlik, hogy agyaltatok rajta multkor
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.02.01. 11:08:15
  • GOTY
    Helyes.
  • GOTY
    Olyan kurva hosszú, hogy érdektelenné tesz a játék iránt egy idő után.

Tegnap gondolkodtam azon, hogy vajon mi lehet egy játék ideális hossza? Persze, függ a műfajtól, de én rájöttem, hogy leginkább a max olyan 20 órás, dinamikus, feszes tempójú címeket szeretem.
  • darkSectorxxx #83572
    Nincs elfelejtve a logo csak tegnap későn értem haza meg tegnapelőtt is, egy új gépet raktunk össz. :)
  • Moby
    A szoftverek majd oda készülnek, ahova az emberek elmennek játszani a események hatására: konzolokra. Ha nem lesz más. Nézd meg a számokat. Az összes konzoleladás nő mint az ökör. Egyszerre. Nyilván nem véletlenül. Akinek még jó gépe van az kivár(és bányászik), hátha történik valami, aki mostanság fejlesztett volna pécét gémingre, az megy konzolt venni.
  • AntiHero
    Nekem ia az első lenne. :)

Utolso jrpg nálam asszem a Lost Oddosey volt. Az bejött mondjuk.
  • Moby
    Dehogynem. Nézd meg mondjuk pont a madálsziszót, kapcsolgasd. Vagy a HZD. Na ott olyat borul a szaturáció SDR-ben, hogy sosetöbbetnelássamúgy.
  • GOTY
    Hát, te tudod a legjobban, hogy a HDR az nem színez.
  • GOTY
    Gyere haza végre!

• Moby
    Majd kiszínezed HDR-el.
  • SlickAdam
    köszi, nem voltam benne biztos (komolyan veszelyesen romlik a helyesirasom külföldön, mar megremiszt)