121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    És akkor emlékezzünk egy mára megszépült fizetősbéta korszak legszebb darabjaira :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

És ezt már csak a leg elszántabbknak :DD :

• darkSectorxxx #83523
    Aha, de a ps4 a sima miért akarja minden második inditáskot helyreállítani a rendszertárhelyet?
    de nem ugy ahogy eddig, hogy bejön a logo és enniy, henm boot fekete képernyővel...? :)
    HHD nélkül meg azt írja, hogy kapcsoljam ki, mert nem talál HDD-t.

PC-n látni kéne a particiokat sajátgépbe nem?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.31. 22:12:57
  • Moby
    Ez még lehet is normális is.
  • darkSectorxxx #83521
    Betettem a ps4 vinyót a pc-be. omg. ez így normális?
    Fogadok, hogy ez bedöglött.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.31. 22:03:11
  • Moby
    A sony kivárta, hogy befusson mi lesz a nyerő. Látta, hogy a vive kontrollere tetszik a népeknek, lemásolja ezek szerint. Nincs evvel baj. Az oculus is majd egy évig xbox kontrollerrel szállította a rifteket, mire előjöttek a touch motionnel.
    Talán még emlékezel, anno micsoda kísérletezgetés ment a ma már hagyományos kontrollerek terén :) Ma azt mondod ez fizetős béta. Az is az volt anno. Mégis régenmindenjobbvót(tm)! :)
    Így megy ez. Nincsenek kitalálva előre sajnos egy fejlettebb civilizáció által-
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.31. 21:58:32
  • Moby
    >éppen az irányítás az egyik, amivel gondok vannak

Milyen gondokra gondolsz? Egy ilyen irányító a VR experteknek jó lesz, de abban helyesen gondolkodott a sony, hogy stickes irányítója, ami mozgáskövetést is megvalósít jár a géphez. Kétkezes move kontroller meg most is van. Olyan játék, ami ezeket egyszerre használja nagyon kevés van minden VR platformon, mert ez a felhasználók jelentős részének mozgáskoordinációs képességeit messze meghaladja. Nekünk ez már menne, persze, ez stimt. De még ha lesz is ilyen, az még abban is nagyon opcionális lesz, hogy mindent használj. Inkább arra lesz jó, hogy egy szköz a kezedben, nem kell cserélni ha így vagy úgy akarod használni. De úgy alapvetően én nem látok irányításproblémákat most sem. Amik vannak, azok nem a kontrollerek képességeiből fakadnak jórészt, hanem a motionsickness elkerülése miatt olyanok.
  • darkSectorxxx #83518
    Hirtelen ugy olvastam, hogy magyar felirattal. :D
  • AntiHero
    Most nézem, hogy a persona 5 akcióba van magyar storeon.

Tényleg olyan jó játék mint amit itt regéltek róla?
    Soha nem játszottam még ilyen játékkal. Mire számítsak ha megveszem? Mihez hasonlít?
  • Tinman #83516
    Nem is arra céloztam, hogy 1:1-ben ez kellene, csak arra, hogy rajz alapján azé' ez vótmá', de nyilván a PS4-hez fejlesztésre szorul a cucc.

Na meg ebben az egészben az a rohadt kínos, hogy kint a VR sisak lassan 1.5 éve, éppen az irányítás az egyik, amivel gondok vannak, erre talán 2 év múlva lesz belőle valami. Oké. Ez PS5-ös hw lesz akkor.
  • Tatyla
    Ilyen acélkéket fogok venni
  • darkSectorxxx #83514
  • darkSectorxxx #83513
    :)
  • Moby
    Amúgy tök jó oldal ez psvr, linkelejetek sokat ilyen kriptobányász szemetekről. Szeretem őket.
    Permanens blokkolni.
  • Moby
    Nem, ezzel ez nem váltható ki. A kettő kombinációja kell. A motion controlleren nincs távolságmérés. Ez az, amire a cikk azt írja ökör módon, hogy "végre nem led fény követésévelfog pozícionálni, ami igen elavult". Csodálatos, hogy olyan írják ezeket a cikkeket, akiknek halvány lila fingjuk nincs a termék működéséről, ami az oldaluk címe. Bár végülis ma ez nem nagyon követelmény.
    Valóban. Működhet mondjuk infrával is. Az egész más, mint a "led fény", sokkal haladóbb... :D
  • Tinman #83510
    Még a végén újra feltalálják a kereket...

• Tinman #83509
    Szerintem jelenleg pont a Sony az egyik leginkább olyan bagázs, akik próbálnak a true gamerek kedvére tenni. Az akcióikra szinten nem lehet panasz, ahogy a PSN sebessége és használhatósága is az utóbbi időben sokat fejlődött.

Amit velem tettek jogosnak érzem, még akkor is, ha papíron lehetséges. Mondjuk tudtam előre, hogy ez így túl szép lenne és tessék... más nem jár így soha és csak sharingel mindig, nekem rögtön szívás.

A VR-juk sem vállalhatatlan, csak induló áron volt az. Amennyiért én vettem annyit megér, persze mínusz a rohadék áfa. Jó... ettől függetlenül továbbra is fenntartom, hogy én még a helyükben nem jelentettem volna ezt így meg, de azért vannak jó pillanatai.

Néztem milyen játékok jöttek VR-ra a napokban... hááááát... mint amikor vakrandira mész és kiderül, hogy a csaj Kun Bélára jobban hasonlít, mint Kunhalmi Ágnesre :-(
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.01.31. 18:23:42
  • mucsácsó
    Na mostmár official:

Knack and Rime are your PlayStation Plus games for February
  • darkSectorxxx #83507
    Vagy ezeket eladom:

PS4+X1+VR
    És veszek egy Xbox X-et? bármikor bezsarhat a one-om is "ahogy" a sima ps4....
  • darkSectorxxx #83506
    Keztyűben játszanék.

Ps4- fat gépemre ráfizetek és meg is van.
  • darkSectorxxx #83505
    Bazdki.
    Most nézem megint a Raiju-t.
    Kéne nagyon vennem egy ilyet basszus.

Naggyyyoooonnn ddduuurrrvvvvaaa.

• darkSectorxxx #83504
    Ja.
    Akkor skip a vatera. :) De ez full HTC VIVE téma, ott van ilyen foggantyű, ami az ujjaidat érzékeli.
  • AntiHero
    De a cikk is írja hogy ez nem 100%.
    Meg ha jön is akkor minimum 2 év.
  • darkSectorxxx #83502

wáó. )
    Fagy mehet Vatera. :) Most már nem veszek 2.fagyit ha ilyen cucc jön.

HTC deja-vu részemről.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.31. 16:25:09
  • AntiHero
    Move controller v2.0 ?
  • darkSectorxxx #83500
    na egy pöppetet le kéne mennie, vagy biznicelni valamit, szép-szép, de 18k...:(
    Ünnepekre? :D

Bár ugyis szobrokat is akarok venni majd.

Lehet tudni, mikor jön az a 8 szobor kb?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.31. 16:13:11
  • n000rbi
    Szerintem a szokásos 17990.
  • darkSectorxxx #83498
    Nem értem alapon miért nem ilyen cool a kontroller.

Csak egy baj van. Be kell tennem aluminium karokat, ezzel meg megrongálnám... :(
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.31. 15:55:43
  • darkSectorxxx #83497
    1 baj van el kéne adni a pro vadi zsirt.
    Mert 3 ps4 kontroller nem kee. Így is csak ünnepnap használnám.
    Mennyibe fog kerülni?
    Mert ha 20k körül, akkor biznicelni fogok. Beviszek az 576-ba, lemezes játékokat, aztán. Annyit leszámolnak talán.
  • mucsácsó
    Februári PS Plus állítólag:

Knack + RiME

szerk.:
    legalábbis EU-ban. :)
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.01.31. 15:54:28
  • n000rbi
    Ilyen steel black volt az MGS-es géphez is, nagyon szép élőben.
  • darkSectorxxx #83494
    Instant csere lesz asszem a kékre, ha fasza lesz a minősége. :)

Bár kurvajól néz ki az ezüst is.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.31. 15:34:44
  • n000rbi
    Március 7.

Midnight Blue és Steel Black v2-es kontrollerek

• darkSectorxxx #83492
    Köszönöm az infót. Kár.

Amúgy ma néztem a sony tv-m felismeri a PS VR-t is :D
  • darkSectorxxx #83491
    Np. Nem off a téma. :)
  • GOTY
    Még nem biztos, a harmadik palaszt még végigcsinálom, hulljon a férgese, de hogy még vagy 60 órát, te jóóóó ég! :)
  • partizan182
    To each his own, azé a 30 óra önmagában derék :)
  • SlickAdam
    hangyafasznyit szebb azon (nem latnad talan akkor se, ha egymas mellett csekkolnad...), atvezetökben stabilabb frém
  • GOTY
    Hát nem tudom. Én 30+ óánál vagyok, közben tettem egy kitérőt a Fahrenehitre, azt hamarosan befejezem, utána jön gószt rekön, s valahogy nem vágyom vissza abba a világba most valamiért. Nagyon nagy eséllyel nem fogom befejezni a játékot, safe mód ide vagy oda.
  • Akra
    Horizon. Bocsi, csak először véletlen ide írtam és nem HZD topicba.
  • partizan182
    Na, perszóna fillérekért a boltban, aki szarik a szabadidejébe és a szociális életébe az húzza bátran :)

97 óránál vagyok, most úgy tűnik pont a főboss előtt. Izgi nagyon, bár már lassan várom a végét.