121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#83725 Na tetszik a greatsword? :) -
#83724 -
#83723 Egyébként sajnálom is, meg nemértem...is. Yoshida már a bejelentéskor arról beszélt, hogy változások kellenek a sonynál. Ez nem Kaz döntése volt ezek szerint. Nyilván nem látunk bele, de Kaz irányítása alatt az SCE üzletág felvirágzott. -
#83722 Imádom, ő a tengeri malac! :) -
#83721 Bemegy egy évben egyszer meghallgatni az éves jelentést. Lelép. Nem dolgozik többé. A sonynál legalábbis. -
SlickAdam #83720 jaaaaaah, ö az basszus? mindig azt hittem, hogy ö valami zs kategorias kertitörpe :D mondjuk lehet az is
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.02.02. 19:56:32 -
#83719 Shawn Layden, ő elég sótlan figura. -
SlickAdam #83718 hallod. azt se tudom ki az utodja. jack volt a man.:( -
#83717 Én jacket sokkal jobban bírtam E3on, mint ezt az új fazont -
#83716 Lehet csak a fake twitter account égette belém az ábrázatát :) -
SlickAdam #83715 nemtom, miota CEO lett, en szepen lassan el is felejtettem. konkretan nem lattam rola egy curda kepet se gaming oldalakon (teljesen erthetö okok miatt). szal ö PS arc VOLT. mint Jack Tretton, mielött droppolta a mic-ot ( szo szerint :D emlekeztek meg?) -
#83714 Nem lép ő sehova, marad elnökségi tag, "csak" nem ő lesz a CEO. Sajnálom, Shu-val együtt a ps üzletág arcaivá váltak az évek során. -
#83713 Nem baj, nekem a kis tengeri malac jobban tetszik, ő meg még sokáig lesz. :) -
SlickAdam #83712 azé nem teljesen. de igy legalalabb a twitter accountjanak* szentelheti magat :D
*tudom-tudom -
#83711 Kaz lelép a Sonytól. -
#83710 Tök jó egy ilyen sztoritrélet. Főleg, amikor jön a játékrésze, és a nyakadbaszakad a kontraszt :D -
#83709 Milyen fasza az új logo-d. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.02. 17:58:17 -
#83708 De érted, ha most az itteni gépet elviszem ki németbe hgomékhoz, ott bekapcsolom, belépek, stb, akkor kibannolnak a faszra? -
#83707 de, pont ezt szopom... a fő acc-om nem magyar... és a hivatalos megoldás az országváltásra az az hogy csinálj új acc-ot. 2018. PSN . gigaLOL. -
#83706 Kkona far cry -
Akra #83705 Far Cry 5 Story trailer -
Akra #83704 Far Cry 3 Classic Edition PS4 and Xbox One -
#83703 "This is achieved by rendering the image at a much higher resolution than the one being displayed, then shrinking it to the desired size, using the extra pixels for calculation. The result is a downsampled image with smoother transitions from one line of pixels to another along the edges of objects."
ezt írja, én is ezt kérdeztem.... -
#83702 bászki olvass már utána mi az a supersampling -
#83701 nem életszerű, hogy migrálsz más országba? csak fel kell nézni a sony support fórumára, elég sokakkal megesik ;) (nyilván mind csaló......)
a nick megváltoztatásáról nem is beszélve, azt se sikerült 10+ év alatt megoldani.... (oké, mondjuk h ps3on már nem ment volna, de a ps4en tiszta lappal indultak, és lám......)
szal én nem látom a törekvést... (de persze értem, kényelmes az előnyük, nincs kivel acsarkodni a vevők kegyeiért)
a magyar sztór a mai napig hiányos, 1-1 cím "mindig/minden" akcióban hiányzik a hun sztórról -
Zóanagyvarázsló #83700 Én a Beyondot is külföldről rendeltem elő, igaz, akkor még a hazai magyar nyelvűségről nem is tudtam. Dicséretes és támogatandó, ha próbálkoznak bele, de soha egy Blu-rayemen nem éltem még magyar szinkron vagy felirat lehetőségével (azt hittem, barátok vagy családtagok miatt jól jöhet). Játéknál is a The Witcher/Dragon Age-vonalon, mert nem volt más választásom.
Szóval megértem, ha másnak szempont, és azt is, ha támogatja, de engem ezzel már pénztárcanyitásra nehéz rávenni.
A Detroit témája meg, hát, már boldog-boldogtalan valami hasonlóval foglalkozik, és például a Talos Principle-hez képest tuti popcorn lesz. Cage a garancia rá. Remélem, legközelebb WWII-es téma jön tőle -
#83699 Ez oké, de ha a játékot nem lehet 4k natívba tólni, akkor hogyan van supersampling ilyen felbontásban? :D
Mégiscsak képes a 4k-ra? -
#83698 irigylem a vérmérsékleted, hogy egy digitsztóros "átbaszás" (=hibás teljesítés) esetén/után is ennyire nyugisan várod a digitonlyt... :P -
#83697 féloff
Kijött netflixre a cyberpunk sorozat altered carbon első évada. Megnéztem első részt 4k HDRbe. Hát...
Aki egy kicsit is szereti az ilyet nézze meg, már csak a vizuális élmény miatt is. -
#83696 Semmi. -
#83695 Na most néztem mailt nem kaptam, de gépen bemész system software részhez és ott van nekem az 5.50 beta 1. Nézd meg hátha -
#83694 Én háromszor jelentkeztem, és egyszer kaptam. -
#83693 Ja, jelentkezni nem akartam, csak örülök, ha lesz ilyen opció. -
#83692 1080pbe -
#83691 Én az összesre jelentkeztem és egyre se kaptam kulcsot :D -
#83690 Ez mit jelent? Akkor eddig hogy ment? -
#83689 Én jelentkeztem, de... -
#83688 Nekünk már mindegy, hamarabb kellett volna :D -
#83686 :O -
#83685 Az Online ID miért van kisatírozva? Kamu a kép?