121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#83765 Nekem fontos vásárlok sokat usa régióban :(
kari előtt volt asszem 60 dollár 16-16.5k.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.03. 12:18:44 -
#83764 dark fordításban. köszönjük 7500 a pre. :)
nagyon jó a dollár arra céloztam :P
Ps4 usa játék buy
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.03. 12:17:40 -
#83763 most épp pénzváltás topicnak használja a ps4 topicot, nem kell érteni, tovább kell menni -
SlickAdam #83762 mi a gond? -
#83761 Oké. Nincs kérdésem.
60 USD = 14 865,60 HUF
1 USD = 247.7600 HUF
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.03. 11:16:45 -
#83760 De jön demó legalább február 27-én. -
#83759 Forza-Gears play anywhere játékoknál amúgy fasza, van Dynamic.
Amikor meg magától megy, és fps-re fókuszál, meg van 25-50-75 meg ilyenek felbontásban. :D -
#83758 -
SlickAdam #83757 naggyabol igen -
#83756 RX 460 4GB...:S
Nincs GTX-em....pedig 1050Ti az picit jobb lenne. :) Csak az amikor vettem 8k-val volt drágább.
Oksa, akkor értelmezve a dolgot.
Ugyanaz lesz mint mondjuk a Horizon vagy Tomb Raider vagy miben, csak nem kell külön támogatás egy játéknak a Pro-hoz...akkor ezekszerint léteznek még ilyen játékok, hanem ALAPON tudni fogja bármilyen játékban?
Akkor így értve, ugye?
Mert akkor értem miért hír.
Amúgy a SS téma tudtommal már az összes driver meg játékok nagy része is tudja.
Pl tegyükfel Wolf 2-Forza-CoD-Battlefront.
Resolution Scale, mert szerintem ez is ugyanaz, csak annyi elétéréssel, hogy itt te állíthatod be.
200% az a 4k tudtommal, és abból lesz a képernyőn a 1080p..
de lehet keverem a dolgokat...
Battlefront-ban próbáltam az Tuti. 200%-al elég diafilm volt. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.03. 10:31:23 -
SlickAdam #83755 gondolom ez olyan, mint a boost mode. a nem pro-ra belött ("kapcsolo") jatekokat tudod is pimpelni.
es igen, igy jobb lesz. kevesebb rece. PC-n milyen kartyad van? ha hasznaltal mar Nvidia DSR-t, akkor tudod milyen -
#83754 Gero:
Ezen nem tudok továbblépni
Update 5.50:
"- PS4 Pro-n elérhetővé válik a Supersampling mód. Ennek lényege, hogy a konzol 1080p-nél nagyobb felbontásban rendereli a játékot, majd 1920x1080-ra húzza össze a képet, így azok, akik 1080p-s monitoron vagy tévén játszanak, jobb képminőséget kaphatnak. Játékonként más lesz az eredmény."
Nem arról beszéltetek nekem, hogy alapon ezt minden játékban megcsinálja a pro? és ettől lesz élesebb a kép 1080p-be?
Mert ugye a Tomb Raider-nél van ilyen, hogy 4k reso kapcsoló, és akkor valóban kevés rece van.
Minden játékban van kapcsoló nem? felbontás vagy frame.
Vagy mivan, nem értem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.03. 10:18:30 -
#83753 Kandurex!
Ésiagazadvan...most találtam egyet 17990-ért ez helyett!....úgyhogy 15k-ért vihetitek akkű
Amúgy a használtan, az 1x a gépbe végigjátszottat jelent. :)
Lassan má ingyé lesz.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.03. 10:09:11 -
#83752 Melyikben? Mert akkor onnan rendelem inkább és 16-17ért menne el. -
#83751 19k a boltokban, minek vennénk meg használtan ennyiért? -
#83750 OFF:
Most látok életembe 4-5 cm-es átmérőlyű hópelyheket! BRUTÁLIS!
Tiszta God of War hangulat van!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#83749 Jogos. :D -
#83748 Nekem 8, ez csak egy lehetőség, ezt utána bárhol el lehet majd adni. :) -
TomStorm #83747 Ennyi idő Gaming után neked már szemre élőben be kell lőni egy Tévét!Azt egy "kezdő" el kell fogadja!
Ha nem így teszi,szard le bárki is az:))
Bocs hogy ilyen nyers vagyok de ez ilyen:/ -
TomStorm #83746 Aha,sorba fogunk állni GoW-ért és várjuk még kijátszod?
lol:DDD -
#83745 Igen mondtam nekik, én a netes tippek alapján löttem be
több tippet kipróbáltam és maradtam az egyiknél, aminél nekem a legjobbnak látszott a kép, de haveromék tv-jén én nem nagyon akartam szarakodni...majd belövik valahogy. :)
Mad megnézem milyen tv-jük van, asszem valami 40 colos tv. -
#83744 Yakuza 6 eltolva április 17-re. Maguk alatt vágják ezek a fát :D Mondjuk márciusban sem volt olyan jó időpontban, nagy volt a tumultus ott is :) -
TomStorm #83743 Mindegy milyen tv,beállítani mindegyiket belehet,hogy ne legyen villogás,késés,ghosting és ne legyen semmi sötédedés kamera mozgásnál.
Régi tévéken(FHD)akár sony akár más fényerő növeléssel és minden képjavítás OFF és game mód.Megteszi..
UHD-ken szintén game mód,HDR ON viszont itt már némi képjavító opció belefér.Belépő szintü tévéknél kell szarakodni de 10+ bites tévéknél már lehet kalibrálni szépen,gond nélkül. -
#83742 GOD OF WAR:
Úgy néz ki, a God of War-t megveszem dobozban magyar felirattal. akit érdekel 19k-ért (21 lesz nekem a játék) átadom, miután végigvitttem 1x. :)
Ha nem, akkor megy apróhirdetésre. :)
* olyan sorrendben fogok rákérdezni a vásárlásotokra ha aktuális lesz (ha írtok többen pm-ben, előtte még akkor majd egyeztetés szempontból), miután végigvittem, pár nappal a megjelenés után.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.03. 00:59:53 -
#83741 Hát ha a másik 3-ban villog a játék, akkor kénytelen a srác, de döbbenet mert belépett pl mass effect andromeda és ott nem...ez csak Horizon-ban, ami neki fle volt tlepítve abból a kb 5-6 játékból. :)
Tudod van olyan élsimitás vagy blur ami a forgáskor nem megy, nem simit recéket, csak akkor ha megálla kamera, ezt szemmel lehet érzékelni, csak nála erre nem csak a recék változtak, hanem valamiért mintha a brightness is állandoan változott volna.
Forgáskor világos napfény, a fű keki zöld, amikor megállt egyhelyben akkor élénkebb szinek mint amikor Horizonban a nappal háttal állsz, akkor is a szinek szebbek mert ugye nem süt a nap a "szemedbe"
remélem jól próbáltam leírni. :D És értitek. :)
Először azt hittem a ps vagy a tv szar, vagy a hdmi kábel, de nem mert a többi játékban megy faszán. nem csak film modban is! :)
De hogy ha én nem szólok neki így játszik végig basszus. :D -
#83740 film módban játszani tvn? Okos dolog :D -
#83739 Amúgy:
Horizon Zero Dawn.
Haveromnak megvan.
PS4-re sima, nézem áluk játszik a panasonic vagy milyen tv-n.
Mondom ájcsi, villog a kép bazdmeg. :D
Nálam a tv-n ilyen nem volt, sem a szinek nem jók semmi.
Mondom nem sony tv de na.
És basszus csak a Horizonban amikor forgatta a kamerát, a fű pl hol sötétzöld volt, amikor fordult akkor hirtelen nagy fényerő, kifakult kekisznínüre a fű és ennyi.
Gondolom ez a baszós blur vagy mi csinálhatta, és át kellett a tv profiljaiban raknia asszem filmek profilra, akkor nem volt annyira szembetűnő, de akkor meg a szinek még fakóbbak lettek.
Hát mondom és akkor ráadott egy kicsit a színerősségre, na akkor már aránylag....és így játszott több napig a srác és észre sem vette. D:
LOL
Bár még így sem olyan mint itt nekem ugyanúgy fatps4-el a sony-n....:(
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.02. 22:44:38 -
#83738 Így is majdnem buktam egy kardot a hülyeségem miatt AC-ben, de most már ezt is megtanultam. :)
/az a lényeg, hogy néha visszatöltögetemm a mentéseimet pc-n is tárolok, meg profilokat stb. és egy community reward-ot kaptam ezt a Sunslayer-t.
namármost nem értem miért elbasztam előtte 30k drahma-t és mondom visszatöltöma mentést a hekachest-ek miatt.
Oké csakhogy a Uplay Klub Rewardokat nem adja meg utána már, ha egyszer megkapod, ez nem tudom bug-e vagy mi.
és ennyi, visszatöltöttem a mentést és a community kardot nem redeem-elte a játék, csak a sima store-ban meg a uplay sima megszerezhető uplay pontos kardokat aktiválta, de a community reward nem irodik be az owned listán nem lehet letölteni....
na de irtam a supportnak, azt irta megoldják csak lépjek be a játékba és megadja a játék, hát megadta de a másik community rewardnak, valszeg többször ugyanazt adja pont ez maitta. na mindegy megvan hálisten....nagyon bántott amikro azt hittem hogy kitöröltem és a drahma-t inkább hagynom kellett volna a szarba, mert az amugy is farmolhato. :D -
#83737 Na oké de én max megkérni tudnék mást.
mert érted most csak a skin-t akarom elmenteni, a játékot nem szeretném még most listaáron.
De így ha más megcsinálta volna,a mentés örökké megmarad, és akkor is lesz Horizon skinem ha 1 év múlva megveszem. :)
Nem kéne psplusz, mert pendrival lehet pc-n a mentéseket is küldözgetni, csak ennyivel kényelmesebb lenne a dolog, ha lenne olyan aki ezt megcsinálná, de 6-8 órát nekem senki nem fog beletenni egy profilba ingyen. :D
gondolom érted mire mondom ezt a profilra mentés játszást, hogy ez hogy menne. :)
Ha lenne itt mohácsi haveromnak a gépén megvenné az lenne a legjobb én emegyek hozzá megcsinálom és hazajövök lementem pc-re a save-t. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.02. 22:32:51 -
#83736 6 óra ebbe a játékba annyi, hogy na még azt a questet, na még ezt, na még azt és el is ment 6 óra :D -
#83735 Hát nem mindig arra üt amerre akarom meg ilyenek.
6-8 óra....áh.
Mert mondom megkérek valakit, ha mondjuk max egy 20 perc vagy 30 perc, hogy egy psplus-os profilommal elmenne oda, a skin-t ha megvan kilépni és a psplus-al felküldeni a mentést online...mert akkor nem kell pendrive-ozni, és akkor én meg utólag ha olcsó lesz, lehet kipróbálom és ott lesz a skin. :)
De 6-8 órát senki nem fog nekem játszani skin miatt. :S
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.02. 22:16:58 -
#83734 Mi furcsa az irányításban? 1 óra alatt megszokod a. Horizon skinhez HR5 kell. Kb 6-8 óra szerintem -
#83733 Egy kérdés:
Ebben a játékban, mármint a Monster Hunter-ben.
Ha most nekiáll valaki akkor mennyi ideig tartana megszerezni a mellék quest-el a Horizon skin-t? sok idő?
#83732.
Mondjuk ott van mgé a furcsa irányitás is...ami nekem kicsit a negatívuma inkább a játéknak, bár ettől még a retail lehet hogy jobb.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.02. 22:08:05 -
#83732 Ennél egyszerűbb részt kezdőnek el se tudnék képzelni. Első MH játékom és pár óra alatt teljesen magamévá tettem a játékot :y -
#83731 Nagyon állat, igazából ezért szorul össze a szívem néha, mert artban a dinok meg a fegyók piszok jók, csak nekem ez a játék nagyon hc már. :)
Tudnom kéne az alapokat, egy Final Fantasy-ban még van rutin épitkezik egymásra, itt nekem ez túl összetett már. :)
De várok. PC-n ha lesz magyarítás akkor még kitudja.
Ja és a Horizon skin miatt még sokszor meg is halnék, hogy nem szerezhetem meg soha, mrt most ugye nem játszok a játékkal, és annak vége lesz majd.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.02. 22:05:32 -
#83730 Ez greatsword, az enyém :)
-
#83729 Ettől még meglehetne neki amugy a készletben, amúgy nagyon szép kard. -
#83728 ja benéztem. Nekem tetszik greatsword. Lassú, de pusztít -
#83727 De úgy értette, hogy gondolom megvan neked az invertory-ban, amúgymeg télleg nem ez a Great. Azt tudom, hogy lassú de valami kurvasokat sebez.
Das 3-ban is. -
#83726 Ez axe, great swordot túl lassúnak éreztem