121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    aha
  • Moby
    Ez miezez? 5.50?
  • TDC Geronimo
    Csak jó valamire ha van konkurencia

• TDC Geronimo
    Ezek a hülye japók tudnak valamit :)
  • Moby
    Ajánlom mintavételre a prohardver ps4 topikját. Kb minde tizedik hsz így szól:
    "vettem egy hdr tévét, bekapcsoltam a hdr+ -t és szarabb lett a kép mint előtte."
    Ne ebből vonjunk kel konklúziót. Ezeke ugyanígy fogják hazavágni a saját élményüket oleden is, meg bármin. Maximum akkor nem, ah előemésztve, elbaszhatatlanul, kompaktban kapják meg. Ez egyelőre nem olyan terület. Ahogy a VR sem, meg sokminden nem.

/szerk: ezt az előzőre, nem neked Adam.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.02.02. 10:57:37
  • Moby
    Hát én telefon sem vettem sosem 250-ért. Valszeg sosem fogok. Az igazat megvallva sem is vagyok túl jó véleménnyel az ilyenekről. Vannak olyan műszaki megoldások, ahol a toptier kat. árazásával nincs különösebb bajom, mert gyártástechnóban, mérnöki teljesítményben legalább részben igazolhatónak látom. A telefon nem tartozik ezek közé A megjelenítők sem.
    Azzal meg ne igazoljunk már semmit, hogy az emberek hülyék ahhoz, amit összevásárolnak. Jó az oled, megbassza az lcd-t. De nem azért, mert vesznek barmok is lcd-t. Vesznek azok oledet is.
  • SlickAdam
    nem ugy ertettem, csak tetszett amit irtal, azt az idezetet fel is lehetne tetovaltatni homlokra :D

persze, hogy dragak ezek a tetves tévék. de vágyunk rajuk, mert mindenki mindenböl a legjobbat akarja. erre vagyunk kikepezve. humanity rises
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.02.02. 10:52:13
  • partizan182
    Az bizony. Két ájfón ára. Botrány.

Nem vagy egyedül persze, 1000 USD ilyen lélektani határ sokaknál, van egyszem MU7000 amitől nem rohannék azonnal sikítva a szobából azt csók. Ráadásul asse a legjobb, pont a minap volt privi beszélgetésem egy ownerrel hogy lőjjek már Oleden PS4 HDR/SDR videót mert neki az MU7000-en elpusztítja a kontrasztot a HDR (max backlight), inkább SDR-ben tolja.

El sem tudom képzelni mit művelhet a HDR egy IPS kijelzővel...
    Utoljára szerkesztette: partizan182, 2018.02.02. 10:49:59
  • Moby
    Tudom, megnyugtató lenne, ha fejvesztve rohannék, leperkálnék félmilkát, mer soseleszmárolcsóbb, de ez nem fog megtörténni :)
  • SlickAdam
    "de bárhogy is lesz, én aszerint fogok eljárni"

meg csak februar kettedike van, de ez a quotation of da month
  • Moby
    Izé...

/tudom, mutattam már, meg egy fecske nem csinál nyarat, meg lehet, hogy tényleg semmi nem fog történni, meg akármi is lehet...de bárhogy is lesz, én aszerint fogok eljárni.
  • GOTY
    Én még azt nem tudom egyelőre. Tetszik is meg nem is. De szerintem valami akcióban be fogom húzni.
  • Moby
    Viszont a vampyr menni fog, nincs kétségem felőle, szal nagyon várós!
  • GOTY
    Ez nem hiba, csak nem pendítette meg azt a húrt. Az egyik legjobb játékélményeim közé sorolom azt a játékot, annak ellenére, hogy nagyon haragszom rá.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az, hogy gyakorlatilag kurva mindegy mit csinálsz, mert KÉTFÉLE befejezése van csak, az a játék legnagyobb hibája. Semmi értelme nincs a döntésekben, pedig egyesek a meghozataluk pillanatában rohadt kemények, még durvább mint a Heavy Rainben...csak a döntés pillanatában ezt még nem tudod, jön a végén a hideg zuhany.
  • Moby
    Arra gondoltam, igen. Nem megy, sokszor nekifutottam. Nagyra tartom a DONTNOD-ot, de ezzel a kiscsajjal én nem tudok azonosulni, sem az életével. Szeretném szeretni, de inkább hagytam, mert utálni meg nem akarom. Értékelem a játék összes erényét, bennem van a hiba.
  • GOTY
    Amúgy ez tényleg vicc, hogy 500-700 ezer forintot kell kifizetni a jobb minőségű tévéért. És tényleg nem arról szól, hogy ki tudja kifizetni, meg ki nem. Hanem az, hogy abnormális.
  • SlickAdam
    egy jobbfele szar (na ezt jol megfogalmaztam :D) LCD-LED is 1000 euro meg mindig (55 coll). tudjatok mikor kaptok ti 300e-ert OLED-et...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    majd ha a tevek 80%-a OLED lesz. TALAN akkor

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.02.02. 10:08:52
  • Moby
    Ezek szerint sokaknál ez a lélektani határ. Nálam is. És nem is feltétlenül azért ez, mert drágábbat amúgy nem engedhetne meg az anyagi helyzete. Ez nem erről szól. Az, hogy 500 alatt nincs értelmes tévé, az agyfasz. Legyen. Ha nem lesz nem veszek én sem. Nem bonya. Nem halok bele, nem hajt semmi. Szeretem a jót, de nem bármi áron.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.02.02. 10:05:19
  • GOTY
    A KS7000 volt az 500 is, bár tudtommal azt nem is gyártják már egy éve.

ha jól látom a bannerről, a Media Markt már megint kamu leárazást tart.
    Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.02.02. 10:00:25
  • GOTY
    Life Is Strange a legnagyobb dobásuk, és én nagyon csipáztam. Ott vár X-en a második része.
  • partizan182
    PH Oled topic nyolcadik hozzászólás 2015 januárjáról:

"Ha esetleg karácsony környékére 300.000 körülire lemenne az ára, akkor lehet meglepném magamat vele. "

Én követem pár éve a domináns tévés fórumokat, mindenhol ez a 300-350k röpköd. Ittis. Majd ha lemegy ennyire 2019 BF-en akkor az lesz a gond hogy csak 800 nit, miközben az LCD már 3000-nél jár. Meg hogy nincs benne HDMI 3.0. Elavult. Ennyiért azt kapsz. 55-ös KS7000 is inkább 450k volt mint 300 (jójó, 350 körülre bepuszilt gari nélküli outletes kiadásban).

Mindegy, nem jutalékra dolgozom, nekem aztán mindegy ki min tolja.
  • Moby
    Még mindig nagyon stílusos. Erős cuccnak ígérkezik, egy nagyon jó stúdiótól (akiknek sajnos pont a lehgnagyobb dobásukat nem sikerült megszeretnem).

Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.02.02. 09:20:51
  • Moby
    Senki nem fog elavult teknót venni. Aki meg mégis, az meg körömszakadtáig fogja azt védeni. Ismetrt sztorik.

Ezt a teljes magyar internet mire várt sem értem. Én konkrétan senkitől nem olvastam ilyet, se 2013-ban, se azóta. Egyáltalán az oledet mostanában akar leginkább mindenki, mert már nincs a piacon élhető lcd elfogadható árban. Tavaly még simán voltak ilyenek (ks7500, stbstb). Eddig sem azért vettek főleg oledet, mert drága, hanem mert 1-2 tájékozotton kívül nagyjából senki nem érdekelt az oled. Egyáltalán az sem érdekelte mivan a tévében. Lapostévé. Legyen nagy.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.02.02. 09:13:24
  • GOTY
    Nem, én nem arra várok, én az 500k-s, 4k HDR oledre várok, 65 collos méretben.
  • partizan182
    A teljes magyar internet a 350k-s Oledre vár 2013 óta :) Aztán mikor tavaly eljött (EG910/A7) akkor már nem kellett mert nem négyká meg nincs benne HDR. Ehhez kapcsolódóan:

AVForums CES - Is Oled still the future of TVs?

Darky az egyik utolsó fasza FHD Sony-n csapatja.
  • partizan182
    Tegnap lecsaptam a főbosst (hacsak nem tolnak be valami triplacsavart a végére), a végére visszajött a lelkesedés, egész felemelő volt a végjáték.

Kb epilógus van már csak hátra (tippre lesz biztos vagy 6-8 óra :) )
  • GOTY
    Ezen felbuzdulva lehet, hogy végigszaladok majd a sztorin megint, mielőtt a DLC-t lekapom.

Amúgy egyetértek veled, amikor játszottam tavaly, én is azt mondtam, hogy ez a vizuális etalon eddig a konzol gémingben ever. Minden, MINDEN bújhat el mögötte, kétségkívül.

Csodálatos, gyönyörű, na. Ha a jövőben egy bittel sem lesz szebb semmilyen játék, boldogan halok meg.
  • GOTY
    Darky, tényleg, te milyen tévén nyomod?
  • GOTY
    Akkor jövpre veszel oledet te is? A fél topik a 2019-re vár! :-D
  • GOTY
    LOL, tényleg.. :-D

Kicsit most megint rákívántam, lehet előveszem hétvégén.
  • Moby
    Azért, mert itthon (MÉG) nem tartok oledet, azért látok én eleget olyat.:) Deee nyugodtság van, lesz itthon is :)
    Egyébként megdöbbentő mekkora különbség van ezen a fisemfos kvarcórán is. Ha nem felejtek el hazavinni valami gorillapodot, kifotózom szerintem.
  • partizan182
    Vat elsz sudábíí?
  • GOTY
    Em áj sepsiseeeej?
  • Tatyla
    Basszus ez tényleg függőséget okoz :(
  • darkSectorxxx #83650
    Ja és persze ez, de ez már nem eredeti a ruhát tekintve. :D

• partizan182
    "Viszont ezt SDR-ben nézni az egész élmény kivégzése"

Vegyé má valami normális megjelenítőt, fáj olvasni hogy a belépő kvarcórán mennyire imádod a hdr-t. Semmitse láttál még, ez kb az oculus dk1 a Vive-hoz képest.

Néztem egyébként a frozen wilds videót (DF hdr), kőkemény tényleg, Uncharted ll dettó, ha itt végére érek a dolgoknak egyik biztos beficcen.
  • darkSectorxxx #83648
    Én is HDR-be tólnám. :D

Amúgy ja, amiket 1080p-ben sima sdr sima ps4-en löttem régen már azokon látszódott, hogy itt fényéveket ugrottak előre.
    Nekem ebben az a döbbenet, hogy ezt egy "nyílt világú" játékban sikerült, elsőre 4 fps után...LOL....

Emléksztek még erre? (megjelenés után kicsivel lőttem. :D ):

PS4 srd 1080p, semmi szerkesztgetés a képpel.

Ja és a másik kedvencem!

Ezekből csináltam magamnak ugye bannereket.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.01. 23:26:22
  • Moby
    Nagy elvárásaim nekem sincsenek, az alapkoncepció sem tetszik túlságosan. Megveszem, mert magyar nyelvű, meg gondolom azért valamennyire elszórakozom majd vele, de most valahol nagyon a középső polcon van. Azon is inkább hátul.
  • Moby
    Beleálltam a HZD DLC-be.
    Tudom mondtam már, de nem lehet elégszer leírni:
    FEL
    FOG
    HA
    TAT
    LAN
    ahogy ez a játék kinéz. A világa, ezek a zenék, és ahogy kinéz, áhhh.
    Meg ahogy ki tud nézni!
    LOL
    Én nem tudom mikor fogja ezt valami akárcsak megkarcolni grafban. Évekre van mindentől, ami ma a piacon van. Viszont ezt SDR-ben nézni az egész élmény kivégzése. Felnégyelése, és porig égetése. Sajnos úgy játszottam végig az alapjátékot, amit ez a játék nem érdemel meg.
  • darkSectorxxx #83645
    Jah nekem a régi címe miatt van keveredés.