121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#83805 Mitő ne nyikorgna? Ugyanaz a bele. -
#83804 Akkor a legújabb a CUH-7116B ugyi? Ebben már nem nyikorog a tekercs? :D -
#83803 PRO-ról beszélünk. -
#83802 Mázlista, nekem ez a hatodik talán és mind ordított és coilwhineolt, de már leszarom :D -
#83801 Mondjuk lehet, hogy az első is coilwhineolt volna 4K-n, de az sosem ment nálam 4K-ban. -
LBandi77 #83800 Nekem amikor betölti a játékot akkor helikopter effekt,utánna kussol. -
#83799 Ez a második. Az első totál kussolt. Coil Whineja sem volt. Ez már coilwhineol, de azt leszámítva csendes. -
#83798 Nekem is teljesen csendes. Tulajdonképpen semmi hangja nincs abból a két méteres távolságból, ahol én vagyok tőle. -
SlickAdam #83797 te nagyon belenyulhattal baszod. hany PRÖd volt mar amugy? mindegyik kusizott?
Crash-t le-pause-olom, kimegyek OS-be és wuuuuuuuuuuuuu, mintha fel akarna szallni.
standby-ban (tölt lefele) olyan hangos, mint a VAS volt :D -
#83796 Oks csak ac meg horisonba most láttam néha van pop-up, azt hittem ez talán a melegedés, de lehet ilyen volt eddig is a játék, sak nem figyeltem. :) de ugy nem lassul be a játék, meg ilyenek.
Remélem is ezek a textura dologk remélem nem a hardver miatt ilyenek :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.03. 19:28:28 -
#83795 Én nem nézegetem . Ne üvöltsön, csak ez érdekel. És nem üvölt. Béke van.
Hogy közben mennyire melegszik...hátazténfosomle :) -
#83794 enyim CUH-7016B
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.03. 19:14:00 -
#83793 Amúgy milyen modellek vannak Pro-ból, van már újabb revizio? -
#83792 Ja akkor oké, csak mert ráteszema kezem a tetejére, oda ahola kábelek bemennek, na ott néha nagyon meleg, elől nem persze csak ott a csatiknál fent a müanyag része....
A ventilátor nem nagyon hangos, alapon éppenhogy csak hallom....
Csak nem tudtam mennyire normális ez.
Azt látom, hogy hátrafelé fujja ki a levegőt, de hogy hol szívja be azt nem. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.03. 18:25:46 -
LBandi77 #83791 Nekem nagyon,a kormány meg a ps.gyakorlatilag befűt egy 9 négyzetméteres szobát,2 óra játék alatt. -
#83790 Amúgy a pro mennyire kéne hogy melegedjen játék közben? -
#83789 Crash Remake iszonyat szuper! :) -
#83788 Biztos i-frame :D -
#83787 Még 1x megnézve sajnos a körbeforgó csapáskor eltűnik a sárkány nyakában a kari + a fegyó is, mintha csak egy ghostdragon lenne hitbox nélkül. Vannak bajok. Talán majd PS5-ön, a köv. rész. -
#83786 Az azért valahol vicces, hogy a játék, ami ezt a témát kb kimaxolja(de legalábbis ma elvárható szinten nyújtja), az egy nem is igazán fejlett tableten fut. Szal nekem azért valami azt súgja, hogy ez nem igazán erőforrás kérdés, és hogy a ps4 erre sokszorosan elegendő kellene legyen. Mert valahol az is lehangoló, hogy a HZD agybaszóan néz ki, grafikailag nem is 2017-es, de inkább 2020-as szint, közben úgy mennek át rajta a havas fák lombjai, meg kb minden, mintha nem is lenne ütközésvizsgálat a játékban.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.02.03. 15:36:41 -
SlickAdam #83785 tény és való, hogy a VASaim halkabbak voltak ennel a PRÖ-nel meg berreg is a kis geci, nem egyenletes a süvités. nemi coil whine-al füszerezve.
ha lemez is pörög, akkor meg turbina E!
-----------------
viszont elinditottam a Crash Bandicoot 1 Remake-et.
ÖRÜLET, hogy nekem ez anno hogy beleegett az agyamba. mintha csak tegnap toltam volna utoljara, MINDENT tudok 1-2 mp-el elöre, hogy mi lesz, hol kell megallni egy pillanatra, hogy a legjobb idöziteni az ugrasokat. instant orias-pacsi, hiszen remake-röl van szo, es eddig ugy tünik, hogy tökeletesen felepitettek az eredeti alapjan.
neztem korabban par perc walkthrough-t, nem ertem a szerencsetlenkedest. elsö palyan is hullanak a jatekosok. WTF? vagy lehet ök nem tudjak, amit en igen (es azonnal gondolkodas nelkül raalltam)?:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!dpad-el kell iranyitani
kar a 30 frémért. jol nez ki es szerintem birna a vas a 60-at is :( -
#83784 Hát igen, a ballance kicsit dől a látvány felé. -
#83783 Igen, szerintem is illendő lenne már ezekre a dolgokra is kicsit odafigyelni, noha tudom, hogy ez is plusz erőforrás, amiben a PS4 sem áll éppen a toppon, szóval valamit valamiért. -
#83782 Nem nem azért írtam, csak az nagyon tetszett nekem, ez is gondolom fizikai motor hanyagdság...
De pont azért írtam, anno abban az évben még nem volt e akkora probléma, itt 2018-ban azéért illene már odafigyelni. :) -
#83781 A DaS 1-nek voltak komoly technikai gondja, szóval egy ellenvéleményben pls ne hozzátok fel, hogy "bezzeg a DaS-ban is", mert nem vagyok vak, sem elfogult, tudom jól, hogy milyen gondokkal küzdött, amin Durante elég sokat segített azért, de még mindig maradtak problémák. Ettől még egy mocskosul jó játék volt.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.02.03. 13:16:13 -
#83780 Mondjuk szegény Das 1 mágnespatkány videója is kemény volt régebben. :) Bár igaz, hogy az se 2018-ban volt. :) -
#83779 Akkor esélyes, hogy berántom. Mondjuk most kicsit megsüllyedt a VR "karrierem" nem nagyon van mit tolnom... Resi 7-et azé megveszem, meg Bamant' is, de aztán pin down. -
#83778 Esküszöm neked, fejet hajtanék letérdelve előttük, ha a dög a lábával odébb görgette volna chargolás közbe a követek. Hovatovább most azonnal venném. Így is venni fogom, de ráér. -
#83777 Nekem is bejött a TWD mindegyik története (Frontier még nem pörgött le, a többi igen)
Life is Strange-hez még nem volt erőm, pedig már 2x is megvan, de lehet, hogy akkor most a Sleeping Dogs alap + DLC-k lepergése után (fél órája megtörtént) meglépem, amúgy is erősen gondolkodom hogyan tovább, mivel toljam.
Until amúgy non-game. Jó kis interaktív mozi, tényleg súlyosak a döntések eredményei, de az egy interaktív film, eskü a TWD 1 inkább kalandjáték volt, mint az Until. Mert attól nem lesz semmi kalandcím, hogy A-ból B-be egy 100% lineáris úton elmászol. Ettől függetlenül az Until ajánlott darab, VR-ra meg a Rush for Blood is. -
#83776 clipping, szerintem nincs játék amiben ne lenne. -
#83775 Gratula.
Kiba nehéz a simához képest.
Amúgy a frissítéshez kommentelve, akkor ha most egy játék Pro-n gyorsabban futott mint a régin, és mellé alapon les SS, akkor SS-ben fog menni sok fps-el? :D -
#83774 Életszerű igen, de akkor mondd meg mi volt a kínjuk velem?
A fejlődést én látom. Mind a store, mind az akciók terén feltétlenül és bárhogy is csűröm-csavarom, segítettek végül is visszakaptam rendben az US accom. -
SlickAdam #83773 itten vanik a PRÖ. jo nagy lebeny, alig birtam hazacipelni cingár testemmel :D -
SlickAdam #83772 érti -
#83771 Hogy átgyalogolt a sziklatömbökön! Zseniális :-D -
#83770 -
#83769 Nem, a 19k akkor lett volna vagy 18 ha 21-22k, 576-ban annyi volt.
De mivel találtam 17990-ért akkor abból számolok le 2-3k-t. :)
Mint a cukrot úgy elviszik majd.
15-16k-ért 1x végigjátszava elmegy az.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.03. 12:44:06 -
#83768 Ja így értem, csak ezt nem tudtam. Mármint hogy ma már létezik még olyan cucc ami nem megy pro peccsel. :) -
#83767 Nincs túl jó üzleti érzéked Darky. A játékot megjelenéskor megveszem 17990 Ft-ért bárhol lemezesen. Miért akarod te nekem utána 19 000-ért eladni? -
#83766 Nem. Amin nincs pro patch azzal szart se csinál. Egyszerűen annyit jelent, hogy van egy rakat game, aminek van 1440p vagy nagyobb felbontás módja 4k tvn, 1080p tvn viszont annyira lusták voltak a fejlesztők, hogy ugyanúgy 1080ba renderelt. Na most ez megváltozik és hiába nem raktak be devek 1080p kijelzőre downsamplinget, akkor is olyan felbontásban fog renderelni, mintha 4k tvn tolnád csak downsamplingelni fogja 1080p kijelzőre