121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #84451
    Nem baszki, akkor nem cirkuszolok érte. :D

Most először Horizon-ban láttam, utána AC. De néztem más játékokban is.

Shadow of Colossus ugyanaz, a sziklákon sokszor látom ahogy átugrik élesebb textúrára ha közel megyek....lehet elmegy a kedvem a játékoktól, nagyon zavar.
  • n000rbi
    Pont azt csinálta.
  • Seth
    200 óra alatt ez soha nem tűnt fel ? :D
  • Moby
    Amúgy csinálhatnál erre tesztet a régi fosgépen is, de ugyanitt. Komolyan kíváncsi vagyok ott más-e a beállítás.
  • darkSectorxxx #84447
    Most ps4-en is pakol a pofámba.
    Szeretnék újra vak lenni. :(

Nekem a 150 óra játék alatt semmi nem tűnt fel ebből.

sima ps4

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.12. 20:21:07
  • Moby
    Nyugodjá megfele, boxon ugyanilyen vót bizonyos helyeken. Máshol meg nem.
    Ubisoft.
  • darkSectorxxx #84445
    Kell várnom egy 30 percet utána engedi a rendszer. :)
    Megnézem, ez akkor is gáz ha igazi, ha ez normális működés mellett ilyen az még rosszabb mintha csak a gép lenne a baj.
  • n000rbi
    Megvan még az a régi gép? Tedd fel, menj ugyanide és nem lesz különbség. Ha mégis, akkor a ubisoftot kell hibáztatni :)
  • darkSectorxxx #84443
    Oksi, de azért ez durva számomra, még a messze lévő dolgoknál oké, de hogy bekur nekem egy fa árnyékot pl kompletten a pofámba, hát elmegy rendesen a kedvem ám.
  • darkSectorxxx #84442
    +Slick:

Akkor ez egy kalap fos ami ezekbe a játékokba van....
    Így kurva gáz játszani.
    Hát nem tudom, lehet a ps4 gyengébb gép, de ott nem voltak ilyen eltűnő-megjelenő dolgok, azt hittem a pro-n nagyobb a látótáv, plááne 1080p-ben.

Marhajó lesz így játszani.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.12. 19:45:32
  • LBandi77
    Nálunk ac-t az asszony játszik,ő meg azt sem tudja mi az a 60 fps.
  • SlickAdam
    ha a proci es a gpu visszavenne az orajelen tulmelegedes miatt, vagy mondjuk nem müködne minden egyseg a gpu-ban, ... az nem így jönne ki. frém zuhanna valszeg. es/vagy villodzas.

az van, amit norbi ir. uj a masina, mikroszkoppal nezed. a melegedes meg nem tema. en is odatettem a kezem a gep möge, miközben az OS-ban voltam (nem futott jatek a hatterben): meleg volt. melegebb, mint amit az izom pc-m valaha kitolt magabol full terheles alatt. csak ilyenkor eszembe jut, hogy "de ez egy kis doboz, benne kis csöves pörgettyüvel". nem lehet benne 25 fok meg idle-ben se. jatek közben meg...
  • n000rbi
    Nincs itt semmilyen bug, vagy géphiba, vissza ne küldd! Annyi lehet, hogy azóta patchben még lejjebb vették a lod-ot, hogy jobban fusson, vagy (ami talán még valószínűbb), hogy most figyelsz rá a pro miatt, míg az első 120 órádban sima ps4-en lubickoltál a rózsaszín ködben :)
  • darkSectorxxx #84438
    De ez gáz nagyon.:D

Ti hogy a szarba tudtok így játszani?
    Más játékban is van, nem ennyire durván de van.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.12. 19:14:50
  • LBandi77
    Ubisoft.......
  • darkSectorxxx #84436
    De ez télleg ultra gáz...
    Láttad a videót?
  • LBandi77
    Darky lova leszarta,az a baj.
  • SlickAdam
    "Látszik, hogy még életedben nem láttál fix frame-et."

umm...

"Akkorákat ráng még performance módban is a DF videón a játék, hogy a fal adja a másikat." "

igen? rángat a VIDEOBAN? that's cute. csak nem a templomrol beszelsz meg mindig (ahol IGEN, rangat. csak ott...)? barmilyen frem interpolacio es ingame motion blur nelkül nyomtam 1,8 meterröl 50 colos plazman (ami - feltetelezem nem plazmad van, de ha igen sorry - 100000x-szer gyorsabb panel, mint amit valaha lattal). a legkissebb megingast is azonnal latom.

tenyleg meg akarod nekem magyarazni, hogy en rosszul lattam itt a szobaban, YT video bizonyiccsa, hogy fospermet frém? kezd komikus lenni :D

szerk.: milyen szemelyeskedes? ugye nem arra a mondatra celzol? mindjart kardomba dölök komolyan. valami nincs ott rendben...
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.02.12. 18:28:40
  • Tinman #84433
    Személyeskedés nélkül melyik kiálló testrészed esne lenne kommentelés során?

Nem tettél se semmit helyre, csak megerősítetted, amit eddig is mindenki tudott rajtad kívül. Látszik, hogy még életedben nem láttál fix frame-et. Akkorákat ráng még performance módban is a DF videón a játék, hogy a fal adja a másikat. Pontosan erről szól a kompromisszumos 60 frém, amire Arty-nak reagáltam. Pontosan erről. Iskolapéldája. És még így is a létező legjobb remaster.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.02.12. 18:17:08
  • darkSectorxxx #84432
    4:27 - 4:28-nál a képernyő bal felső sarka....fa árnyéka! :D LOL ha ez télleg a játék ilyen.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.12. 17:20:09
  • darkSectorxxx #84431
    Lovagolok érted

a nagy fának az árnyéka ugy ugrik elém....a fűcsomok előttem 10 méterre jelennek meg, a háttérben a lod-ok váltakoznak, de ha egy faluba sétálok ott is látom ha változik a textura bizonyos tárgyakon....nehogy már ez így menjen eredetileg. ez kurva gáz. :D

Hát nehogy már ez ilyen fasz legyen, sima ps4-en 150 orát nyomtam és nem láttam ilyet, és az nem sokkal csúnyább.

meglepne ha ezt nem látnátok. :)

oké vannak játékokban előugró textúrák, de ennyire?
    Ez olyan kicsit mint anno pc-n a Rage.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.12. 17:17:59
  • SlickAdam
    nem latok semmi furcsat (persze nem is jatszottam vele, nem tudom mitöl tér el).
    mit mondasz, mi a panasza a paciensnek? az ACO-ban kakás a fücsomo? :D
  • darkSectorxxx #84429
    Asszem megy a Pro garanciába!

Na erről beszéltem nektek:

4:08 körül nézzétek a földön a fűcsomókat meg árnyékokat, nem hiszem el, hogy ez meg a melegedés így normális!!!!

• SlickAdam
    " ha lemondasz a szépséges grafról"

ezt tettem helyre. meg a "nem atom az a 60 frem, hehe" (nem szo szerint idezem) butasagot (igen, kedves örült professzor, nem 100%-ban atom, csak 99,9999999999999%-ban, teljesen igaza van... )
    tehat: a tulzast. a PÚ nélkülit.

ja es extra odairtam a warning-ot... pedig sokan hasznalnak idezöjelet, meg igyse erthetö? :(
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.02.12. 17:04:06
  • Tinman #84427
    De milyen dolgokat teszel helyre azzal, hogy leírod amit írtam? :-D

Tehát továbbra is: Van 2 mód, az egyikben alább adsz a grafból, de cserébe majdnem mindig 60 képkockád van, a másik módban meg nincs 60 képkockád, de erre a vasra, ettől a címtől elérhető legszebb grafot kapod.

Onnan indult a beszélgetés, hogy kompromisszumos 60 frém. Az van sajna most is, mert performancba kapcsolsz érte és még ott sem kapod meg 100%-ban, holott ez lett a játéktörténelem kb. legjobb remasterje és ezt nem is vitatom! De még így is kompromisszumot kötsz.

Optimális esetben 1080p-ben 60 frémmel supersampling mellett csapatod... még optimálisabb esetben 4k-ban teszed u.e.-t.

1. a templomban (amit a DF is mutat) beesik a frem, erezni hogy ránt egyet-egyet. ezen kivül MINDIG atom 60. tegnap este befejeztem és igen, nr.16-nal is az volt

"homalyos lenne"

Nem is állítottam, hogy homályos. Azt viszont feltétlenül, hogy a 4k 30 egyértelműen szebb, de ez nem lep meg gondolom senkit sem, azért került bele.

"mondom visszatekerhetned a folyamatos magyarazast. te nem voltal regen ilyen. "idegesít" (<--- warning! idézöjel!) lassan"

Kezdjük azzal, hogy Arty-nak reagáltam, hadd írjak már neki azt amit gondolok, még akkor is, ha téged ez idegesít. Persze, hogy nem voltam ilyen, mert amire 10 éve még azt mondtam elmegy, arra ma azt mondom, hogy blaszfémia. Eltelt 10 év egy olyan iparágban, melyben ennyi idő alatt brutális változások mentek végbe, rengeteg új szereplő bejött, csodákat tesznek le az asztalra. Ma már a 18 - 20.000 Ft-os kezdő játékárak mellett pedig az ember elvárása is magasabbak. Ezt hívják fejlődésnek.
  • Seth
    Nem tudom hányan tudták, hogy a Secret Of Mana ( azaz Seiken Densetsu 2 japánban) eredetileg a Nintendo által fejlesztett "Playstation"-re készült :D Aztán mivel abból a gépből nem lett semmi, így az alap SNES-re voltak kénytelenek kiadni,mert a N64 még odébb volt. Aztán ennek az lett az eredménye, hogy helyhiány miatt a kész játék 2/3 része!!!! a kukában végezte. Ezt a remake sem fogja tartalmazni sajnos
    Napi tudástárunkat hallották :D
  • SlickAdam
    na akkor most helyere teszem a dolgokat, mert nem ertetted mire celoztam:

1. a templomban (amit a DF is mutat) beesik a frem, erezni hogy ránt egyet-egyet. ezen kivül MINDIG atom 60. tegnap este befejeztem és igen, nr.16-nal is az volt

2. szebb? mennyivel is? lattad? ad egy pici elesseget a cinematic (1080p-s kijelzö a kontextus). ENNYI. de ez NEM azt jelenti, hogy performance-ban homalyos lenne, hiszen NATIV csodaszep és éles 1080p. es te ezt emlegeted PÚ nélkül, mert az nemigen van, csak varosi legendak.

mondom visszatekerhetned a folyamatos magyarazast. te nem voltal regen ilyen. "idegesít" (<--- warning! idézöjel!) lassan.
  • Tinman #84424
    A 60 FPS PC-n egyre több címnél nem kompromisszumos.

"konzolexkluknál!), hogy a graf legyen csúnyácskább (kompromisszumosabb ;) ), cserébe a jó frémért"

Sotc-nál ez megvan. Ott a kapcsoló, lehet majdnem mindig 60 frémmel tolni performance módban, meg lehet nyáladzani 30 frém mellett cinematicban.

A supersampling egy k. jó dolog, ha bírja a vas. Ez bírja? Lófülét bírja. Sok esetben ha belövöd, már borul a frame, vagy buksz élsimítást pl. Meh.
  • arty
    hátezaz, a 60fps mindig kompromisszumos (erre céloztam) - bár híve vagyok az egyéni döntés lehetőségének is, tehát a 30/60fps kapcsoló elvben(!) a legjobb megoldás, így talán a 60fps nem a lehető legszebb grafikát adja (mert nyilván nem az a célfrém/nem CSAK arra kellett belőni a játékot, nem történt esetleg az érdekében különösebb optimalizáció)

szóval én bele tudnék nyugodni (konzolexkluknál!), hogy a graf legyen csúnyácskább (kompromisszumosabb ;) ), cserébe a jó frémért (úgyse látnám összehasonlítva sehol a jobb grafikás verzával, így nem tudnám mit veszítek)

(a mostani toldozott foltozott őrület viszont nagyon nem szimpatikus... sony ezt (is) elcseszte: első naptól kellett volna boost mode és/plusz supersampling 1080-ra.... napersze emellég tényleg kellett volna némi minőségbiztosítás is, ne DF videókból kelljen már kinézni, hogy melyik játékot hogyan érdemes játszani, hol nem szaggatós/képhibás/stb :( )
  • Tinman #84422
    Ezt gondolom most magadtól kérdezed, mert:

1. Performance mód. Szinte mindig megvan a 60 frém (szinte!), gyengébb graf.

2. Cinematic mód. Rád bízom, hogy kitaláld itt mennyi a frém, mert az nem kicsit betonkemény, hogy megvettél valamit és fogalmad sincs milyen frémmel megy cinematic módban, ahol szebb a graf.
  • SlickAdam
    "Sotc esetében meg akkor van 60 framed, ha lemondasz a szépséges grafról."

szedd mar össze magad ember, kezdesz teljesen megörülni :D milyen hülyeseget haluztal mar be vagy ki vert at? mondd meg a nevet es felgyújtom!
  • Tinman #84420
    Má' így is 3 accom van, bevárok egy UK/US akciót, annyira nem sürgős, viszont nagyon jó tudni azokról, amikről Seth írt.
  • Tinman #84419
    Köpjél lefelé bátran, de én most az új verzát fogom választani. A PSP-s FF 1 is olyan szupcsi rimék lett, hogy a fapados NES verziót: thx, but no thx.
  • Tinman #84418
    Pöcöről tipikus példa: 60 frame 2xanizóval van, 4x-el meg nincs. Tehát van 60 frémed csak kompromisszumokkal.

Sotc esetében meg akkor van 60 framed, ha lemondasz a szépséges grafról... ergo itt is van 60 frame, a lehetőség adott, te meg eldöntheted mit akarsz,
  • darkSectorxxx #84417
    gs haver. ja :)
  • Tikal #84416
    Haverod írta?
  • AntiHero
    Közben sikerült legyürni. :D

De majd lehet későbbiekben kérek segítséget. :)
  • arty
    milyen az a kompromisszum mentes 60frém? mondanál egy játékpéldát rá? ;)
  • Tatyla
    Az elején tényleg ő a legszopatósabb de hidd el csak rosszabb lesz :D, ha kell segítek csak szólj ha online vagyok
  • AntiHero
    Az szép. :)

Én meg még Anjaraval sz*pok :D