PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez így van, de ne kezeljük már úgy, mint Krisztus második eljövetelét, mert enyhén szólva megmosolyogtató.
Maxyka
Én értettem a célzást!! én értettem ! 😄DD

Online vásárlás! Közel a j?v?.

Kandurex
Ezt ne vegyétek lenézően. Nem is vennék nekik mást, mint ezeket a cuccokat (Nintendo). Az ő világuk. És tökéletesek a maguk nemében!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Totti5
Ha ugyan az lenne, nyilván már elfáradt volna, de éppen ez a lényege hogy nem ugyan az. Mindig más. Nem az előző részt folytatják, hanem kitalálnak valami teljesen újat. A Galaxy ( Wii ), 3D World ( WiiU ), Odyssey ( Switch ) három teljesen más mechanikával és ötletekkel rendelkező játék ( hovatovább, különféle irányítási eszközökre lettek írva ).

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kandurex
A kislányom és kisfiam (2,4 évesek) is pont ugyanezt vallják. Isten hozott a célcsoportban. <#eljen>

Totti5
Szerintem nincs. Kimagasló minőségű, kreativitású, tartalmú produktumok. Kb mindig.

Kandurex
Én hiszek neked. De, hogy pusztítóan túl van értékelve az egész hóbelevanc az is biztos.

Ezt mondom. Amikor bemutatnak egy egész estés Mario játékot 85.-óta, ugynezeket a díjakat nyugodtan oda lehet neki adni csont nélkül, mert tényleg nagyon faszák. de ne legyen már elájulva minden egyes alkalommal a fél sajtó, hiszen ezek alapjai szinte tök ugyanazok 32 éve.
Totti5
Hiába, ha nem játszol velük, nem tudhatod hogy milyenek. Amúgy a 3D Mario játékok mindig mások. Mechanika szerint is.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.07.05. 11:36:10

Kandurex
Hogyasszondja: "A legjobb eredeti játék"

Az, a Mario nagyon eredeti.

A bőrt..., mit bőrt!? A lelkét is lenyúzták már....
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.07.05. 11:21:42

Ez valami Nintendo-esemény díjazottjai? <#nemtudom>

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Magyarázhatod itt a hülyeségeidet, attól még azt a játékot nagyrészt a Zeldáról másolták. Tehát, egy Zelda-utánzat, egy Zelda-klón. Azt, hogy ezt mennyire jó sikerült megtenniük, megint más kérdés, de attól még a címke, hogy Zelda-klón, teljesen jogos.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Totti5
Game Critics Awards E3

A show legjobbja
Super Mario Odyssey (Nintendo EPD/Nintendo - Nintendo Switch)

A legjobb eredeti játék
Mario + Rabbids: Battle Kingdom (Ubisoft Paris/Ubisoft Milan/Ubisoft - Nintendo Switch)

A legjobb konzoljáték

A legjobb akció-kalandjáték

A legjobb stratégia
Mario + Rabbids: Kingdom Battle (Ubisoft Paris/Ubisoft Milan/Ubisoft - Nintendo Switch)

Totti5
Néztem. Attól hogy lemásolnak valamit 1:1ben a saját szegénységi bizonyítványuk. S akkor visszakanyarodok megint oda, hogy ha a Zelda nincs megemlítve akkor ez a játék egy a nagyok sok közül, amiben semmi lélek, semmi kreativitás. S ismét csak ismétleni tudom magamat. Ez nem Zelda klón, nincs ebben semmi Zelda, semmi köze a Zeldához és semmit nem vett át a Zeldától. Mert átvenni lehet dolgokat, hisz a Zelda is ezt teszi. Mechanikai, gameplay elemek, fizika, tartalom. Nade itt ezek nincsenek. Konkretizáljuk a dolgokat, ha össze akarjuk hasonlítani és ne Zeldázzunk, mert mocskosul sok embert félrevisz és még azt hiszik ( teljesen jogosan hisz az van leírva ) hogy ilyen egy Zelda játék amikor nem. Mert ha bármiben is ilyen lenne egy Zelda, akkor nem lenne ez a sorozat kiemelkedő és semmiben nem mutatna többet mint az alant látható igen korlátozott, kezdetleges, egyszerű kreativitástól mentes produktum.

Imádom amikor valaki Zelda szakértőnek állítja be magát, amikor összesen talán ha játszott kéttővel. Vagy amikor sorban ájulnak el az emberek a Nintendo játékoktól, amik tényleg nagyon faszák, mintha szinte nem ugyanazokat nyomnák már több mint harminc éve. Főleg a "tesztelők" érthetetlenek akik szinte eufóriában fetrengenek egy Zelda-tól, vagy Mario-tól. Persze ha az életük első ilyen játéka, úgy már valamennyire érthető.
Kandurex
Na, hadd szóljon a tubi-popó!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Maxyka
Bikicsunáj

https://blog.eu.playstation.com/2017/07/05/playstation-stores-big-in-japan-promotion-kicks-off-today/

Calamity Ganont olyan csúnyán elintéztem, hogy azóta sem tér magához.

Úgyhogy igen, tudom miről beszélek.

Amúgy meg nézd meg a két játék intróját, gyakorlatilag egy és ugyanaz. Aki ebből nem látja, hogy ez koppintás, hát, ne is haragudj, de az hülye.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2017.07.05. 08:22:35

Kandurex
Igazad van, az egy autós játék. <#idiota>

Totti5
Te játszottál a Zeldával, talán van róla halvány lila fingod/fogalmad hogy ez mennyire nem hasonlít hozzá. Attól mert pár fűszál mozog, zöld és szaladgál rajta valami még nem lesz Zelda klón egy játék, akár így emelgetik a fogalmatlanok, akár nem. De nyilván PR értéket így lehet köré csiholni, s azokat megtéveszteni akik nem Zeldáztak, mert más különben figyelmre méltó dolgot nem produkál a játék.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.07.05. 08:00:51

De ilyen. Az egész gémer sajtó a világon Zelda-klónként emlegeti, de Totti nem, ő szerint ez nem az. ASDASASDASDASD
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2017.07.05. 07:54:20

Azt ne felejtsd ki, hogy csak azoknak, akiknek még SOHA nem volt elfőizetése. A regulár előfizető ezt nem veheti meg.

Maxyka
Én is 10.-én veszem 😊

De lehet holnap mert úgyse birom ki😊
Nah Elite Dangerous és Legendary(persze mindenki utóbbit vegye Horizon végett) megérkeztek boltokba.12K.
Én 10-én rendelem!!
AntiHero
Karakterek hát az már csak ilyen..igazából reménykedek, hogy lesz benne elég tartalom. Bár a 6.000Ft-os ár miatt nem hiszem, hogy tartalmas lehet.

Reménykedek.

Amúgy én is zeldához hasonlítom..vagyis szeretnék azt kapni és igen és azt pótolná nekem (tudom...tudom, nem tudja és nem is hasonlít a zeldához..tudom mert több tíz óra zeldát néztem youtuben).

Na meg kicsit hasonlítom a Stardew Walleyhez.
Igazából ha már annyi tartalom lesz benne mint abba..akkor boldog leszek.

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2017.07.05. 00:14:13

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Totti5
Zelda nem ilyen, még távolról sem.

Myselor
kurvára nem értem amúgy ezt amikor tök rendben lenne az a mesés grafika és hangulatos jó lenne a játék majd elbasszák ezzel a torz fos karakterekkel. zelda klón konkrétan de mik ezek a karakterek eh
AntiHero
Ezt csak én várom amúgy? 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Bug itt már PvP-ben nincs vagyis nem találkoztam vele.Ami van az a Server Crash.
Még rossz csapatban nem is érdekel de mikor Heroic-ba megyek és kidob na az homlokcsapkodós😊

Skull&Bones lesz még nagy ha ilyen Multi lesz mint Honorba!Csak a szerver gondokra figyeljenek.
Hozzáteszem Latency is rendben lehet már ahogy érzem de a Crash mire föl,ki tudja..
Maxyka
Leszek az ördög ügyvédje de valószínűleg a bugokról többet tudnak már mint bárki más <#ravasz1>
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.07.04. 21:31:31

Nagyon kedves,rendes volt UbiSoft support ma!Elkezdtem Angolul vagyis csak próbálkoztam és egy kedves hölgy azonnal átvett Magyarul meg is válaszolva a problémát!
Meglettek a Trophyk sorba bedobta őket.
Realisticnek írta de állítólag CH 2.5 mégse azon toltam le😊
Ő onnan látta a hibát(Bug volt)
Maxyka
Nem fogják megvalósítani. Dont fos 😊

TDC Geronimo
Ebben a játékban a konzolosok olyan hátrányban lennének a PCs játékosokkal szemben, hogy ez csak a konzolos tábort dühítené fel

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

mucsácsó
PS Plus akcióóóó:

PlayStation®Plus Membership: 15 Months for the Price of 12

Mondjuk ez kb majdnem ugyanaz, mint előző hónapban az 1 év 10.500 HUF-ért 😄
arty
az a vicc, hogy mihez lövik be az assist mértékét?
az én wsad+egér vs. gamepados képességeimhez?
a tiédhez?
az egerező próéhoz?
a gamepados próéhoz?

egyszerűen nincs fair(!) megoldás. node az élet sem fair 😉

Forza.

arty
"PS Move or PlayStation Camera"

OR!
a menüben navigáláshoz kell a kinekt mellett is a gamepad (és ps4en nem csak gamepad, de move "pad" is van, ezért van az is odatéve)

(egyébként kinektel lehet kézzel is menüben mászkálni, de az maga a pokol 😄 )

Forza.

arty
én alig-alig multizok, néha bfrontal és bf4el megyek 1-1 kört és a 0.01-es K/D is megfelel, mer' a játékélmény érdekel, nem a killcount (ami amugy nincs is 😉 )

szal gyakorlatban sz*rok rá, elméletben(!) azé' nem örülök neki, h néha feltehetően egyenlőtlen az összecsapás 😛

Forza.

Maxyka
Nem olvastad a fejlesztők nyilatkozatát erről? Elég esélyes hogy a xbox pc platform között megfogják csinálni mert a fejlesztők nagyon akarják. És úgy akarják áthidalni a hardverek közti külömbséget hogy konzolon komoly aim assist támogatást kap ami egyensúlyoz. PS-t ez nem fenyegeti szerencsére.
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.07.04. 14:32:43

TDC Geronimo
cross platform ebben a játékban totál felesleges. Konzolosok brutális hátrányban lennének

lwb
Nem vagyok szakértő Just Dance-ben, de Ubi szerint a PS-ös JD2017-hez kell a kamera és a move controller is:

Mi kell a Just Dance-hez

szerk: írja a telefont és a controller appot is. El sem tudom képzelni, hogy az hogyan működne, de kinect után szerintem mindkettő visszalépés lenne. A kinect egy nagy sz.r, de táncos játékokban verhetetlen.
Utoljára szerkesztette: lwb, 2017.07.04. 10:21:52

Maxyka
Eddig se érdekelt és eztán sem fog. Néha fel lépek játszani bf re de ennyi. Más fpst meg nem játszom. Ha így halad a konzol Gaming lassan a noclip is AIMassist része lesz meg csalnod sem kell 😊

Megint Erkölcsi és etikai monologokat kell hallgatni ezen a fórumon? megáll az ész és körbe néz.
Mellesleg ti kezdték el boncolgatni holott nem is ez volt a téma. És nem hiszem hogy bárkit is érdekelne mert engem is hidegen hagy. De legalább erről írhattatok egy jó kis etikai monológot. Úgy tűnik erre van igény, vagy mégse ?

Szerintem is tetű dolog ha ez megnyugtat, nem véletlen hogy ahol annó támogatták az egerezést (PS3-mas UT pl) ott szét volt szedve a player pool egeresekre meg kontrolleresekre. Még autoaimmal együtt is sok az egér előnye, egyszerűen gyorsabb tudsz lenni ahol kell, máshol meg pontosabb. Ennyi erővel noclippelhetnél is, BF-ben úgyis a nyílt terek dominálnak.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Végeztem For Honorral Realistic módban de egy szintes Trophy se jött.Bug?Iyenkor írni kell kiadónak?
Maxyka
Mégsem látom a dühöngő emberek sorait akik azért verik az asztalt mert szét lett kurva a játékuk. Se Facebook csoportokban se pscomm ön se prohardveres fórumokon se sehol. Ezt tőled hallom először ami inkább személyes sérelmemre utal. Bele beszélitek magatokba és nem veszitek észre hogy saját magatok vagytok a játékotok elrontói. Persze könyebb bemagyarázni magadnak hogy az ellenfél csak azért volt jobb mert biztos egerezett és megy itt is az önigazolás ezerrel.
Főleg a mostani fos konzol fps eknel mit akarsz? Ahol kétszer megnyomod az l2 t és automatikusan ráugrik az emberre és meg rajta is tart a célkereszt és fordítja automatikusan a képernyőt. Lásd: bf1 milyen előnyből beszélünk ? Konzolon bróken az egész úgy ahogy van.

mucsácsó
Multiban én is tiltanám, de mint a picsa...instant bannal 😛
Singleben húzkodja bárki akárhova a szaros egerét, de multiban mérhetetlenül nagy előnyt jelent, főleg annak aki még esetleg profibb is az adott játékban... gondolkozzunk már! 😄 nem fair egyáltalán... pont emiatt sincs összeengedve a mászterrész a konzolokkal...
arty
Mindenki felé. Jönnek pécéről a wsad+egér buzgárok és vagy nem hajlandóak megtanulni a kontrollert vagy csak bármi áron előnyt akarnak, hogy nőhessen az epéniszük - azzal nem foglalkoznak (bocs: foglakozTOK), hogy ilyenkor más játékát esetleg SZÉTBASSZÁTOK. És ehez (a viselkedéshez) képest az, hogy valaki személyeskedik veled egy fórumon: semmiség...

Sonynál nem reklamálok, kisebb dolgokban is full dilettáns idióták.
Utoljára szerkesztette: arty, 2017.07.04. 08:22:09

Forza.

Maxyka
Valahol a hivatalos közlemény ott tart hogy nem gondolkoznak egyenlőre semmilyen más konzolban ( nyilván perkál a Microsoft ezerrel )
De a crossplay funkciót is fontolgatják. Konzolosokat aimassist al kompenzálnák de kétlem hogy ez kellene ide .

TDC Geronimo
Mert nem próbáltad, főleg nem partyval 😊

mucsácsó
én eskü nem értem mai napig, hogy mit esznek ezen... 😄