121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#117634 3-4 generáció átugrásánál persze, hogy látványosabb a remake, hiszen a régiek olyan limitációkba ütköztek, amik feloldásával nagyon más játék lehet ma belőlük, ugyanezt itt már nem lehet előadni, de az, amikor a 2D-ből, vagy 2.5D-ből lépünk 3D-be, az is csak graf. Amikor PS3/X360 érából újítanak, ott nincs nagyon éles határ a remaster meg a remake között, de a lényeg talán nem ez. A felvetés jogos, mert a remake szólhatna arról is, hogy a játékmenet jelentősen megújul, és ez a SotC-re nagyon igaz, mert a maga idejében sem volt egy kiemelkedő a játékmenetet illetően, és a remake sem lett az, azzal együtt, hogy más aspektusból, meg összképben azért elég jó. Lehetett volna jobb a remake, és mondhatjuk, hogy az inkább egy jól sikerült remaszter. Ugyanez a DeS-ről nem mondható el, a játékmenet anno is jó volt, ma is az, annyira, hogy úgy néz ki a from még sokáig megél ebből (ld. Elden Ring). Értem, hogy neked nem jött be, de is Te vagy a célközönsége :) A TLoU-ról meg kb az mondható el, ami az SotC-ről, csak itt inkább koncepcionálisan viszonlyag szegényes a játékmenet. A második alapján lehet azt némileg gazdagítani (jelentősen az sem más), de csak ettől nem lesz jobb, ahogy a második sem lett az csak ettől, szóval kérdéses, hogy kell-e. Mondhatnám, hogy legyen, meg kell, de valójában nem igazán érdekel. Lement PS3-on nem egyszer, lement PS4-en nem egyszer, aligha adnék pénzt meg időt mégegy runért, csak hogy lássam pimpelt verzióban, mégha az a játékmenetet érintené is. Sosem abban vot a lényege, ami viszont az volt, ahhoz meg sem hozzátenni, sem megközelíteni nem tudja az első találkozást. -
#117633 A Bluepoint csinálta azt is, ahogy a DeS-t is. Én is örülök a remakeknek. Jó érzés noszltalgiázni modern köntösben. Az összes RE remaket/remastert végig vittem és nagyon élveztem. -
#117632 Hamar kibújuk belőled a parasztgyerek, amikor a wannabe insider bullshitelésnek kapnak :D
Igen, az interneten irkálnak sokfélét, de ilyet senki nem írt le az interneten, csak okoskodni próbáltál, mintha lenne rálátásod az égvilágon bármire, közben meg ahhoz is tufa vagy, hogy cikkeket elolvassál az interneten.
Aszondja nem hivatalos infó, mintha tudna bármit :D Te nyomorult senki. LOL -
#117631 Igen a grafika előző genes... de ahoz képest a Shadow is egy pazar felújítás volt akkoriban. ;)
Én látom sok helyen rühellik ezt a sok remake-et de én iszonyat imádom ha a régi klasszikusaimat korhű technika mellett játszhatom újra. Persze ne csak ezekből álljon a játékok listája de jó érzés!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.01.08. 10:58:23 -
#117630 A Shadow of the Colossus remaket nemrég vittem végig. A grafika meg sem közelíti a DeS remaket, de nem is erre a generációra készült. Elfogadható szinten van. A játékmenetbe csak annyira nyúltak bele, hogy pár frusztráló dolgot kijavítottak az irányítással. Van classic és modern irányítás. -
#117629 De ki a faszom mondta te buzi hogy hivatalos infó.
Más dolgokat is írkálnak neten ami ugyanúgy később kiderül hogy mind igaz.
Ha meg véletlen nem akkor sem történik semmi.
Ha belepofázol legalább olvasd el mit írok és akkor abba. Ami a régi az max a te buzi stílusod. -
Zóanagyvarázsló #117628 PS3-on van kb. 100 órám a Demon's Soulsban, végig is játszottam egyszer, de rajongó nem lettem. Még ott tartok, hogy a Dark Soulshoz gyűjtök gyomrot, időt és kedvet, de egyelőre egyik sincs.
Inkább az érdekel, hogy mit takar a remake-elés (és NEM remasterelés) ebben és a Shadow of the Colossusban (szintén PS3-on volt még meg, szintén bírtam, de szintén nem kedvenc), mert a partvonal mellől elsősorban a grafika tűnt fel videókból. A Resident Evil 2-nél, az FF7-nél, a Pirates!-remake-knél, Sierra-kalandoknál stb. egyértelműbben feltűnik, hogy tényleg újracsinálták a játékot, és nem csak a grafikát.
De persze az fúrja a leginkább az oldalam, hogy ha lesz Last of Us-remake, akkor végig kell-e játszanom azt is meg az eredetit is, vagy elég lesz egyiket. Ere viszont most nem várhatok el egzakt választ :) -
#117627 Nemhivatalosan sem szivárgott ki semmilyen részlet, pláne nem ilyenek, amiket összeképzelegtél. Mondjuk hivatalosan nem tudom hogyan tudott volna bármi kiszivárgoni, mert hivatalosan be sincs jelentve a játék. Hozod a szokásos szintet :D -
#117626 Àllítólag ami régen zavaró volt az hogy csak 4 irányba tudtál vetődni a karakterrel itt elvileg 360 fokban, de nem tudom a régit nem próbáltam -
#117625 Mondtam hogy nem hivatalos dolgok. -
#117624 Semmilyen részlet nem szivárgott, de mindegy :D -
#117623 A játékba működésébe/rendszerébe csak nagyon minimálisan piszkáltak bele. Pl.: szebbek és különböznek a fegyverhasználati animációk. Kicsit a hátizsák helyfoglalási rendszerét is jobbá tették.
A kontroller minden tudását kihasználják.
Ha szereted a Souls játékokat, akkor kötelező darab, még én is kiplatináztam, pedig én nem vagyok nagy platinagyűjtő. -
#117622 Koszi az infot, akkor rosszul gondoltam (:
Igy az is a beszerezendo listara kerult :)
-
#117621 Pontossan ez lesz, ezt tudjuk már.
A 2. rész motorját fogja használni, és a 2. rész faszább harcrendszeréből ültetnek majd át dolgokat, fícsőröket...
Kicsit már majdnemhogy egy friss játék lesz, csak a story a régi.
Ezekt mondták már illetve szivárogtatták... mit hogy. -
Zóanagyvarázsló #117620 A Demon's Souls amúgy mennyire remake a grafikától eltekintve? Kihasználja a DualSense-et? Belepiszkáltak valamiben a játékba? -
#117619 Én már annak is örülök ha simán csak a 2. rész grafikai motorját megkapja meg az egyéb dolgokat.
Mondjuk az nem lenne baj ha egy 1-2-3 órás plusz sztori is lenne hozzá de ne legyünk telhetetlenek.
Reméljük nem 25-30 ezres áron akar nyitni. -
#117618 Azt a minőséget el tudnám viselni ;) -
#117617 "En nem hiszem, hogy az elso reszt megegyszer kiadnak..."
Április óta tudjuk, hogy készül a remake. Nem remaszter, remake. Elvárom olyan szintűre, mint a Demon's Souls.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.01.06. 21:16:56 -
#117616 @Robicarlos6
En is utana jartam (csak elfelejtettem ide beirni), teljesen igazad van.
Akinek van ps5, szerintem tokeletes lesz, aztan majd kiderul ha megjelenik, de amint lehet elorendelem, es csinalok vr-os vegigjatszasokat is yt-on :) -
robicarlos6 #117615 PlayStation VR2-re is befuthat a Half-Life: Alyx -
#117614 En nem hiszem, hogy az elso reszt megegyszer kiadnak...
Uncharted-bol is van a triologia felujitott kiadasa ps4-re, es most ps5re csak az utolso 2 reszt adjak ki felujitva, amelyek amugy sem neznek ki rosszul..
De ha megis kiadjak ujra az elsot, lecserelem a meglevo ps4es kopiat :) -
#117613 Lehet pc-hez kötni a mostanit, de pokol, senkinek nem ajánlom. Az újat meg ha a sony nem teszi elérhetővé pécére driveresen (amire kb nulla az esély), akkor nem fog menni. A PS5 hardverek védelme olyan erős az új megoldás miatt, hogy nem tudják feltörni. Ezért nincs egér+bill illesztő "csalóhardver" PS5-re. Legalábbis olyan nincs, ami a PS5 játékokkal működne. -
robicarlos6 #117612 Várhatóan két The Last of Us játéknak is örülhetnek a rajongók idén
Ilyen is kevés van ,hogy egy gameből remastered is majd később remake is készül.. -
#117611 Talan nem lesz gond a tartalom mennyisegevel, igaz ram meg regebbi vr jatekok is varnak (doom3, astro, robinson), szoval mar keszultem ra, hogy ps5 melle vr is kell (: -
#117610 Ez egy remek kerdes, nemsokara talan kiderul...
Utananezek majd, hogy az mostani psvr mennyire kompatibilis pc-vel. -
#117609 Én tervezek és nagyon várom már. Szerintem rengeteg lehetőség van a VR-ban. Csak legyen rá content.
Remélem nem jut az xbox kinect sorsára. Az is egy szuper dolog volt csak tartalom nem volt hozzá... -
robicarlos6 #117608 Vennék én. De ezek mennyire kompatibilisek pl pc-vel és az ottani játékokkal?
Teszem azt ami steamen pl azt írja: HTC Vive, Oculus Rift, Valve Index az menne pl ps vr-el is? -
#117607 Tervez rajtam kivul mas is psvr2-t venni? (: -
Evoluti0N #117606 TLDR PSVR2:
OLED HDR kijelző 2000 x 2040 felbontással szementként
90Hz, 120Hz
110 fok FOV
inside out tracking
kontrollereken lesz végre stick, valamint lesz bennük haptic feedback
szemkövetés a headsetben
vibrálás a headsetben
1 USB C kábel csatlakozás
Sok ígéretes dolog. Az eye tracking az egyik legizgalmasabb számomra. Ezzel sokkal magasabb képminőséget tudnak biztosítani. -
robicarlos6 #117605 VR-os Horizonnal érkezik a PlayStation VR2
-
#117604 BÚÉK
Én azt hiszem csak a GOW 2-t várom idén :| -
#117603 Megatonokban gazdag, egészséges és boldog Új évet! :) -
MrAndree #117602 BUÉK -
#117601 BUÉK -
#117600 Boldog, játékokban gazdag új évet srácok! -
#117599 BUEK -
#117598 Ha HDMI hiba lenne, akkor gondolom játékok közben is előjönne. Nézz körül még az energiagazdálkodási lehetőségekben is, hátha sleep-el egy pillanatra az app, de lehet, hogy a következő frissítés helyreteszi. -
#117597 Kellemes Ünnepeket! -
csgj #117596 Gondoltam még a wifire is, hogy gond lehet, de az okostévés Youtube app hangja nem akad be. Egyébként 5 Ghz-en megy a wifi, arra csatlakoztattam, és elég közel is van a router a konzolhoz. Lehet, kipróbálok majd otthon egy restartot. Ezenkívül max talán az lehet a baj, hogy a legutóbbi frissítésnél lett ilyen bugos a konzol. -
#117595 Hát többnyire a kørnyezetembe ez a tapasztalat, nagyon kicsi az esélye hogy ez a hang ez miatt van.