PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
Ha nem lett volna világos: nekem GOTY listás ez a játék, óriási kellemes meglepetés.
2 gondom van ezzel.
1. kell hozzá PS Plus ha szeretnéd őket elővenni.
2. nem veheted már meg utána ezeket a játékokat.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.11.01. 23:29:22
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Mindezt új acc.-al amin azt se lehet hogy már megvoltak
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.10.31. 00:48:05
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: Seth, 2021.10.30. 22:57:26
PSN ID.: Beegabor
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PSN ID.: Beegabor
Sokan hiszik azt hogy a Spiderman Remastered ami a MMU-ben van az ugyanaz mint a ps4-es csak felbontás+fps.... de nem. 😊
1. Tetszettek-e a filmek? A. igen, B. nem
A válasz: tetszeni fog a játék is.
B. válasz: ugrás a 2. kérdésre
2. Szereted-e a '80-as évek zenéjét? A. igen, B. nem
A válasz: tetszeni fog a játék.
B. válasz: ugrás a 3. kérdésre
3. Graphic whore vagy-e? A. igen, B. nem
A válasz: tetszeni fog a játék.
B. válasz: nem fog tetszeni a játék.
Egyébként a pc-t azért tudom és szoktam hozzá hasonlítani, mert nekem az az elsődleges platform. PS4-em is csak az exkluk miatt volt, és abszolút királyság volt, de hát azért erősen érződött a nyers erőbeli különbség. Most a PS5-tel ez megszűnt. Nagyon kíváncsi leszek majd az elkövetkező cuccokra.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2021.10.29. 23:52:40
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Azzal nem csak a hűtés volt a gond..
Csak ez a világítás ne lenne rajta se a kontrolleren..
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Na de kellene valami Next gen cím valami állejtős graf.Mit ajánlanátok?
nem tudom melyik résznél van a demo, de valami mocskosul beadja az egész játék - mondom, nekem 2021 Top3-ban bőőőőben bennevan, de lehet még a top1-et is megmerem kockáztatni néki 😄
vágod hát olyan mocskos szinten beszippantott, hogy ebédszünet helyett ezt toltam inkább 😄DD végletekig csiszolt, _A_ metroidvania, de tényleg.. én ilyen backtrackinget meg mapdizájnt nem éltem még - az utóbbit max a FROM gémek közelítik meg nálam -, hozzáteszem, azért vakargattam is a fejemet 1-1x, hogy most akkó hova (ne) menjek, de végülis mindig meglett a megoldás... Z-S-E-N-I-Á-L-I-S, ráadásul ez a MercurySteam a lokál Nótidog 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.10.28. 21:02:01
Ott az Abandoned, mekkora balhé lett belőle.
Azt nem értem minek megy bele a kuki erdőbe, vannak annyira képben szerintem hogy tudják a játékosok hogy fognak reagálni.
Ez a trollkodás ez a sony meztelen valósága 2021-ben 😄
Ja, meg ez:
Hogy egy klasszikust idézzek: LOÁL-OLÁN
Két jó játékot mutattak. Az egyik hónapokkal ezelőtt megjelent XBOX-ra, a másik meg talán 2022, de még dátumot sem mernek mondani.
Play has no limits van! <#taps>#taps>
szinte az egész SoP tartalma belefért volna egy blogpostba, annyira jelentéktelen semmi volt az egész (DD és Little Devil Inside kivétel)
...és akinek ez volt az első, amit esetleg látott, az biztos főleg húzta a száját 😄D nem normális, ahogyan a SONY kommunikál néha, de tényleg...
Utoljára szerkesztette: deep, 2021.10.28. 07:31:50
Eddigi legjobb State of play imádom ahogy a Sony trollkodik.... 😄
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Death's Door-t adom, nálam az év egyik legjobb címe - de már megvót 😞
De ezekután már kitudja mit alkotnak ezek...hazudni hazudtak már ebben az évben.