PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Konzolvilágban (vagy bárhol máshol) mikor szokott feláras (9000ft/év) ps+ akció lenni? Legközelebb mikor várható kb karácsony vagy egyéb "ünnep"?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2021.11.07. 17:02:24
Többihez nem igazán nyúltak, volt olyan hét, hogy nem tudtam játszani, mert nem fértem fel a szerverre, aztán többször előfordult, hogy átmentem egy portálon és a túloldalt már halott is voltam, ott várt 30 ellen, moccanni sem bírtam, reagálni meg pláne.
Nekem a loot most is olyan fos, mint 20 éve, eljutottam Baalig, íjjász amazonnal és gyakorlatilag csak karcolgatom a bőrét, mert egy kib@&@tt fegyver nem esett, amivel lehetne aratni. Persze nem vagyok egy pro diabloista, nem ismerem a játék minden mikrorészletét, de ne kelljen már Baalt 2 órán keresztül kergetni, 4 klónját lelövöldözni, még ő maga tök vidám, persze megölni nem tud, mert ahhoz túl kiszámítható..
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
leszámítva, hogy hétvégente belépéskor egy fél órás sor fogadott, de elvileg ez is javult sokat mára már
Egyelőre offline a jó megoldás.Online van lag/karakter teleport!
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Engem az sokkal jobban érdekel, hogy Martin mit tett hozzá a történethez, vagy csak egy reklámfogás volt-e a nevének a használata?
Kíváncsi vagyok erre a nyílt világra, a craftra, a lopakodásra. Ha ezek jók lesznek, akkor sikeres lehet a játék, ha nem, akkor tényleg csak egy ctrl+c majd ctrl+v lesz...
Ha bejön ez az új rendszer, akkor pedig jöhet egy olyan játék fejlesztése, ahol a régi generációt elengedik és csak az újra fókuszálnak. Ott már én is számonkérném a már általad említett dolgokat.
Az meg a másik, hogy nem tudom, az egészhez mennyit fog hozzátenni egy nagy sandbox open world. Azért a DaS-oknak az egyik legnagyobb erőssége a kreatív, és zseniális pályadesign. Ami egy open worldnél hát minimum problémás...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
És hát nem gondoltam volna, de én ezt most nem rendelem elő.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2021.11.04. 20:01:46
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
vagyok éhezve valami FROM-finomságra 😄
.. meg amúgy belegondolok, hogy mennyi eldugott item/fegyver/helyszín/érdekesség lesz, és már csak az nagyon foglalkoztat az egészben 😄 meg amikor napokig '???' van wikin meg fextralife-on 1-1 itemnél, mert senki se tudja vajon mi a francra (nem) jó az 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.11.04. 17:13:05
Nekem inkább úgy tűnik, hogy a sok év sok részéből kivágott modellekből meg ötletekből összeraktak egy ilyet. Grafban leiskolázta DeS remake, a többi meg olyan, mint egy DaS3.7, w. openworld.
Nyilván megveszem, de közel nullára esett az érdeklődésem iránta. Mármint From mércével mérve nullára 😄 Százszor inkább kéne egy BB2. Vagy bármi, ami nem DaS.
Ja igen. A térkép tetszett. Az szép. Ez volt az egyetlen pozitív gondolatom a videót nézve 😄
Adversus solem ne loquitor
egyszerűen nemmmmm hiszem el, hogy ilyen igénytelenségnél tartunk még mindig manapság, hogy 1080p-ben youtube-on kell streamelni, kb zéró bitréttel.. (ez persze nem az ER hibája)
nekem nagyon-nagyon bejön, kb az összes eddigi FROM-gém összegyúrva és Zeldásítva, nekem ez ugrott be 😊
nyilván DS-ekre hajaz leginkább, de azért BB-elemek és Sekiro stílusjegyek fel-fel lelhetőek (még akár hangok is, meg animációk is egyeznek), de nekem bejön. sugárzik a FROM esszencia mindenhonnan, brutáljók a színek, jól néznek ki a spellek, faszának tűnnt a lovaglás/barangolás, dungeon-ök... hát mi kell még?! 😄 nyilván DeS Remake engine-je baszóbb lett volna SOKKAL, de most ezvan.
nálam preorder + szabikivétel, ez nem is kérdés...! 😄
szerk:
4K60-ban azért élhetőbb már a látvány valamivel:
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.11.04. 16:32:49
A hangulata nekem nagyon bejött. A grafikai minőségtől én nem vártam többet, várható volt, hogy ilyen lesz, hiszen a régi generáción is hozniuk kellett a 30 fps-t. Viszont a ruházatok, a szörnyek, a várak/romok egytől-egyig jól néztek ki, és a fények/varázslatok is rendben voltak.
.....vannak jó aspektusai, de...ez egy DaS és ennyi. Ez a harcrendszer pedig már gáz.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2021.11.04. 15:22:39
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
nagyon várós nekem a játék, talán egyik legvártabb cím a közeljövőben. (ha már Diablo 4 átcsúszott 2023-ra 😞 (jó lesz az 2024-re...))
...de tegnap jött R6 Extraction meg Lost Ark bétákra inv <#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota>
Youtube: fcld.ly/er_preview
Twitch: twitch.tv/bandainamcous
/Metroid Dread pörög azért remélem?! 😄/
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.11.02. 20:50:31
E
Még úgy is meg tudnám venni, hogy van psplusom, és megvan.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.11.02. 20:24:07
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2021.11.02. 14:39:31