121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • lwb
    70 milliárd, nem millió ... És igen, óriási deal ez. Forintban ez kb a teljes magyar éves költségvetés.
  • Evoluti0N
    Nem. Most a Sony következik az EA megvételével Azt várom, h pár éve múlva minden nagyobb kiadó a Sony vagy a Microsoft tulajdonában legyen.
  • mucsácsó
    még az is lehet, hogy ez nem volt véletlen, hogy "érdektelen" lett :D ..fura, hogy Bethesdánál is ment a köpkölődés (Fallout miatt is akár), aztán hirtelen MS közbenlépett egy akvizícióval :D

..én egyébként adom, jól teszik :) GP-be jöhetnek legalább day1 a cuccok, engem érdekelnek, mégha a többség köpködi is őket..

nemmellesleg alltime top 3 legdrágább deal a történelemben ez a 70milla USD, szóval annyira tényleg nem nyomott ár :D

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.01.18. 16:31:24
  • TBTPumpa
    Ha nem lett volna a botrány, akkor ez a felvásárlás most nem történt volna meg. De mondjuk ebben a Blizzard is erősen ludas, mert az utóbbi években rendre magára haragította a saját bázisát is az idióta döntéseivel, nyilatkozataival és gyenge minőségű játékaival (WarCraft III Reforged, utóbbi 2 WoW kiegészítő).
    Jól jött az a Microsoftnak, hogy ennyire "értéktelenné" vált a cég.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.01.18. 16:29:42
  • lwb
    Azért 70 milliárd dollár az nem annyira nyomott ár szerintem ...
  • TBTPumpa
    A Nintendo-t egyszer már akarták. Szerintem másodszorra már sikerülni fog, csak gyengíteni kell a céget illetve áskálódni mocskos ügyek után, aztán fillérekért mehet is a felvásárlás.
  • lwb
    Akkor márcsak a Sonyt meg a Nintendot kell megvenni és nem is kell itt szarozni tovább a console wars-szal meg exkluzívokkal.
  • robicarlos6
    Microsoft to buy Activision Blizzard in $68.7 bln deal
  • Evoluti0N
    Microsoft megvette az Activisiont. Szal alighanem a jövőben megjelenő Activision/Blizzard által kiadott játékok nem fognak jönni PS-re.
  • lwb
    Igen,tudom, hogy lehet, de nekem a pc az a dolgozószoba, a konzol pedig a nappali. Másnál nyilván más, de nekem semmi kedvem 30 méteres zsinórral szenvedni vagy cipelni az asztaligépet, ezért a nappaliban a konzol marad most már örökre.
  • TBTPumpa
    Amik biztosan jönnek az idén:

Horizon Forbidden West napra pontosan 1 hónap múlva!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.01.18. 11:06:03
  • Zóanagyvarázsló
    Nálam még az a PC is tévére van kötve, melyen csak munka és egér+billentyűs retrózás megy (most meg fórumozás), nemhogy a kurrens.

A GoW-ot meg előrendeltem, de még hozzá se értem.
  • Voltan
    Nekem nem jön be a kanapén fetrengős játszás, próbáltam már, de nem az én világom. Világ életemben íróasztalnál játszottam, ma is monitorra van kötve a konzol is. Kinek mi :)
  • Voltan
    Igen, ezt én sem értem. Mondjuk nem is érdekel, cserébe mulattat :) Én örülök minden pc portnak, úgy, hogy PS4 és PS5 is van, és minden exkluzív megvan azon is.
  • darkSectorxxx #117700
    Azért a PC-n is van kontroller meg köthető tv-re ha éppen az kell.
    Bár a monitorok igaz kisebbek, de árban olcsóbbak és szebbek.

TV egy bizonyos összeg felett jó.

Ez inkáb egy sztereotípia. Valóban alapon így használják a gépeket, de mikor ilyen story játékokkal megy valaki, 2 mozdulat és beduhatóa a kontroller meg bedugható a vga-ból a kimenet egy tv-be. :)
  • lwb
    Főleg, hogy a GoW vagy az Uncharted pont olyan játékok, amiket sose játszanék pc-n. Ezt kontrollerrel a kézben, a díványon fekve jó játszani, nem egér-billentyűvel a monitor előtt. Nyilván ha nincs más opciója valakinek, csak a pc, akkor persze hajrá, meg nyilván pc-t is lehet a tévére kötni (nálam ez mondjuk elég fura lenne, de nyilván nem vagyunk egyformák), de nekem ezek a játékok klasszikus konzoljátékok maradnak.
  • Evoluti0N
    Vicces látni, hogy néhányan mekkora rohamot kaptok attól, h a becses PS exkluzívok PC-re is kijönnek.
  • Moby
    Erre a PS3 visszafelé kompatibilitásra meg felesleges rápörögni, az elmúlt években számtalanszor volt ilyen hiba a storeban.
  • Moby
    Ebből már lehet, hogy az igenkegyetlenultrabrutáldurva 2 millió is el fog menni.
    És készült több, kettő évig a port.
    ROFLMAO
    Remélem jól fog fogyni enkóron is
    Ha kiadják xboxra is, elmegy a három millió is, de ezt a számot már remegő kézzel mertem leírni. Ha beraknák a gamepassba, simán lehet, hogy elmenne akár annak a 20 milliónak a fele, amit eladtak PS4-re. Teljes őrület mekkora gigabizniszben van a szoni!

Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.01.18. 00:55:21
  • mucsácsó
    nem toltam mostanában, de elhiszem :)
  • TomStorm
    Amúgy Pc-n is lag-ol D2R csak úgy megemlítem..
  • Kandurex
    Ott a megfejtés, hol is bújkálnak
  • Kandurex
    Most jelent meg és ez volt a csúcs szám…ez azért beszédes. Persze nyilván ennek többszöröse ment el….mondjuk 3X….
  • mucsácsó
    +ott az Epic Games Store is, szerintem ott is megvették azért jócskán páran :)

+akik lewarezolták
  • TomStorm
    Steam adatok szerint tényleg szépen remekel Pc-n.De hát ez egyértelmü volt!:)
  • robicarlos6
    500k az már most megvan...
  • Evoluti0N
    73 ezer egyszerre az baromira sok. Nem ennyien vették meg. Ennyien játszották egyszerre. Már napok óta első helyen áll eladásokban és a majdnem 10k értékelés igencsak nagy számot sugall.

Szerk: 143. helyen van a valaha egyszerre legtöbb játékossal rendelkező játékok között a Steamen. Gondolom, h ez jó ¯\_(ツ)_/¯
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2022.01.17. 19:46:17
  • Kandurex
    Nyilván keresnek rajta, nem erre akartam célozni.
  • davidka003
    Tekintve, hogy 4 éves játék és 50 eurós áron nyitott és szerintem max pár havi munka volt nekik portolni PC-re már akkor is siker ha fél -1 millió elmegy belőle pár héten belül. Meg majd kap egy 25-50%-os akciót és még többen rárepülnek.
    Plusz marha jó vevő csalogató a God of War 2-re. Nem lepődnék meg ha lenne PS5 bundle a god of war 2-vel megjelenéskor esetleg god of war covert is kapna a PS5.
  • Kandurex
    Most olvasom hogy mekkora siker PC-n a God Of War..

Hogyasszondja: “2018-as God of Wart nemrégiben több mint 73 ezren, egészen pontosan 73,529-en tolták egyszerre a Steam szerverein”

73e…micsoda szám ez kérem.
  • Evoluti0N
    Ha olyan lesz, mint a GTA trilogy, akkor nem kérek belőle.
  • davidka003
    Készül az RDR Remake pletyka. 'Red Dead Redemption' Remake To Be Announced This Year, Says Insider

Én is reális esélyt látok rá. Kb az RDR 2 engine-re kéne ráhúzni, egy végigjátszást én is adnék neki PS5-ön feljavított grafikával.
  • darkSectorxxx #117682
    Akkor se úgy megy hogy van egy program azt belehúzkodják a játékokat azt nesze. Ehhez mindet át kell kicsit alakítani finomítgatni, értelemszerűen nem újraprogramozzák. :)
  • Seth
    Milyen fegyverrel mész? Mert a fegyverek többsége skálázódik a statisztikákkal. PL ha strength-re raktál sokat, akkor olyan fegyót használj ami azzal skálázódik (a fegyver tulajdonságainál a "bicepszre gyúró" ikon :D mellett van egy betű, az minél jobb legyen (S a legjobb,A,B.C, és D a leggyengébb). Illetve a fegyvereket is kell fejlesztened, ha még nagyobb sebzést akarsz. Neked a nagydarab fegyverek kellenek(greatsword, great axe, bone crusher, ilyesmik), de igazából, ha ezek a túlsúlyos cuccok nem jönnek be,mert lassúak, akkor akár a kezdő fegyvereddel is végig lehet vinni, csak fejleszd fel. A páncélok, kesztyűk,sisakok, meg a nehéz kategóriások, szóval rakj az endurance-ra is, hogy tudjad őket hordani és ne mint egy hegyomlás tudjál csak gurulni :) De itt is, akár a kezdő ruhában is végigtolhatod :)
  • Evoluti0N
    Én csak újból végig akarom játszani a RDR első részét anélkül, h Xboxot kelljen vennem.
  • davidka003
    Kezdjük ott, hogy a Sony nem nyúlhat bele a játékokba amiket nem ők adtak ki, mivel ezek zárt forráskódú jogvédett dolgok.
    Ergo nem fog belenyúlkálni csak csinál neki egy környezetet amiben fut az adott játék.
    Xbox-nál is azért nem fut minden, mert minden játékhoz kell a finomhangolás, hogy hiba nélkül menjen.
    Ugyan ez lesz ha megoldják a PS3-as játékokat PS5-ön. Csak mivel az teljesen más felépítés a Cell proci miatt így azt mondanám, hogy negyed annyi játék sem lesz mint xboxon.
  • darkSectorxxx #117678
    Meghát ha az MS tudta volna mi a megoldás nem csak néhány játék futna visszában.
  • darkSectorxxx #117677
    Szerintem meg úgy oldják meg mint az Xbox One-nál, hogy készülnek PS4-5 kompatibillis verziók, emulátorral kár baszakodniuk.

Xbox One-nál is sokszor hallom itt-ott ismerősöknél, hogy hát az MS milyen kuva király mert megoldották, faszt oldottak meg, mondták hogy ez ami fut nekik kompatibillitásba nem az eredeti verziókja a játékoknak ezért is van hogy hiába van neked 306-ról lemezes játékod a netről fogja letölteni magát a fájlokat, a lemez alapján csak engedi hogy használd őket, de semmit nem telepít az edereti változatból. Legalábbis régen így volt. / sorry ha tévednék, de én mikor használtam pl Gears of War-t nekem netről telepített. És akkor hallottam ezt hogy szarik a gép a lemezedre, csakis ellenőrzésre kell hogy bitoklod a játékot.

Ezért lehetséges hogy némelyik előfordult hogy még rosszabbul futott fps-ben mint az eredeti

Sony szerintem ugyanígy készít belőlük egy másik verziót ami kompatibillis és fut natívan a mostani 2 generáción.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.01.17. 15:30:59
  • davidka003
    Én azt tartom valószínűnek, hogy a népszerűbb PS3-as címeket megcsinálják valami emulátor szerűvel, hogy menjen natívan PS5-ön jobb felbontással meg frame rate-tel. A nagyon népszerűek meg úgyis kaptak már remastert.
    De például natívan jöhetnének a Dead Space részek 4k-ban. Tudom az első résznek készül amúgyis a remake-je.
  • darkSectorxxx #117675
    Nálam se volt minden egyértelmű ilyen téren, fejlődtem és 3-4 óra után gyengébb voltam mint a játék elején.