121454
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Én is sajnálom, így közel 20 év után, de hát tudjuk... Ami egyszer elkezdődik, az véget is ér. A Prohardver-en igyekszem valamennyire aktív lenni. Remélem ott még találkozom veletek. :) -
Technikailag is fos már ez a fórum sok éve. Kinek van kedve oda irogatni, ahol hol asztaliban, hol mobilon nem látszik semmi, 4-5 hozzászólás jelenik meg egy poasztszám alatt, stb? Nem kell ezen keseregni. Megérdemelten múlt ki. Béke poraira. -
Evoluti0N #121129 Szerintem csak simán halott az SG. Más játékokkal kapcs topicok közül se él nagyon semmi. Új játékokkal kapcs topicok meg már nem is nyílnak. Nem sok köze van sztem ennek ahhoz, h PS vagy nem PS. -
De közben pedig a híroldalt update-elik. Ezért is érthetetlen, mert a fórum elvileg akkora inputot nem igényelne a fenntartótól. Ellentétben magával az oldallal, amit szerkeszteni és tartalommal feltölteni kell. -
Én is benéztem a PH fórumra, van is ott regem már nagyon régóta. Mégis, az sg hangulata, stílusa, fórumozói, sőt felülete jelentették számomra a meghatározó élményt. És 12x ezer hozzászólásig ment is a szekér, kár, hogy ennyire kiüresedett.
A Bloodborne-t még milyen szépen kitárgyaltuk itt az sg-n, olykor boss-onként, sőt, mob-onként posztolva az élményeinket. Vagy a Dark Souls 3-at. Ugyanez az ER-rel már nem történt meg, pedig bőven lenne miről beszélgetni.
Persze, tudom, esik szét a fórummotor, már a trollok sem itt keresik a balhét, talán az egyetlen aktív modinak Merlin maradt itt...
Meg azt is látom, hogy nem csak a fórum esik szét, de az egész világ is. :( -
TomStorm #121126 Mert amúgy történik is valami Ps5 körül?
PC-re jönnek szép számban az exclusive-ok azt látom,hallom,azzal foglalkoznak. -
Elég szomorú ez így 20+ év után. Én még emlékszem azokra az időkre, amikor reg nélkül ment a fórumozás. Toltuk a warez linkeket meg nocd patch linkeket egymásnak ezerrel. A régi szép idők.
PH-t én is megnéztem, nem ismerek szinte senkit. -
Evoluti0N #121124 Visszanéztem ide kb 1 év után. És hát ömm. Nem semmi. :D Két topic, amit látogattam (ez meg az EJ/EJ off) halott. Ahogy szinte minden más. Egy topic aktív, ami kb. meztelen nők + minden féle fóbia (rasszizmus, homofóbia, etc.). Gyönyörű vég az SG-nek. Ránéztem a Prohardverre. PS5 topicban többnyire csomó ismeretlen név. Na mindegy. Ez van. 1 évig túléltem az SG nélkül. Továbbra is megleszek ez vagy más magyar fórum nélkül. További szép napot, életet mindenkinek.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2024.08.27. 12:22:40 -
Igen, ez így van, csak a miértjét nem értem -
RIP
Gyere prohardver-re, többség oda migrált :D -
Sajnos tényleg kimúlt az sg... -
Most miért mondod? Hát Ronaldo már sz.rt sem ér? :)
Utoljára szerkesztette: lwb, 2024.06.17. 10:29:18 -
A vég elérte az sg-t.
Az elmúlt több mint egy hónapban egyetlen hozzászólás se volt. -
Slimet amúgy se vegyetek. Túl azon, hogy vizuális környezetszennyezés (eldugni még talán le is lehet) olyan rohadt hangos...mondanám, hogy olyan hangos, mint a kurvaélet, de inkább olyan hangos, mint egy ps4 pro :D
Pont olyan moslékszar, mint bármelyik slim gép a playstation történelemben. Amíg lehet kapni fatet, azt vegyétek. Ha van használtan legelső generációs(1016), akkor leginkább azt.
De vezetgetni konzolt az nem egy nyerő ötlet. Amúgy sem fogja kezelni a külön USB-n bedugott pedálokat. -
TomStorm #121116 A sima Ps5-n 3 Usb-A van az új Slimen 2xA 2xC.
Nem hinném hogy így fogja kezelni külön usb portokon a szettedet.
-
attila46 #121115 JA és a játék árak is anyi mint ps5 re......
-
attila46 #121114 Üdv
Segitséget szeretnék kérni.Jelenleg PC -n játszom ,,de úgye elkerülhetettlen az idönkénti hardver frissités.
Gondolkodom a PS5 re való átáláson...de bizonytalan vagyok benne ,hogy a trustmasters gt-rs kormányom ,ferrári t1000 pereccel,,load cell pedállal menne -e?Eleve kéne két usb csatlakozó....van rajta kettő?
köszi -
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2024.05.09. 09:03:46 -
Ó te jó ég.. Hát így akkor inkább az lesz, hogy egyszer megnézem aztán utána frissíthet és úgyis más ruhát választok mert kevésbé 'hiteles' ez a nyusziskodás.. :D
Viszont az ahogyan cenzúrázták végtelenül gagyi. Alakították volna inkább át a ruhát normálisan, de így, hogy az a fekete fehérnemű kitakar.. Hát ki venne fel ez a nyuszis ruci alá olyat? :D
Ha ez egyszer lesz PC-re hát hajjaj... :D -
Csak annyi, hogy le kell tiltanod, hogy a konzol a netre menjen. Ha egyszer netet lát, automatikusan elkezdi frissíteni (akár beállítottad a játékok automatikus frissítését a konzol beállításaiban, akár nem). Utána hiába állítod le a frissítést, addig nem engedi elindítani a játékot (még net nélkül sem), amíg a frissítést le nem töltötte...
+ "Need to save the original Holiday Rabbit outfit for the future generations!" :D
-
Köszi a választ, hogyne szeretném ezeket, szóval akkor nem kell a patch! :D -
Szerintem tökéletes így a Stellar Blade. A Heavenly Sword-re emlékeztet sok tekintetben.
Én örülök, hogy végre van egy játék nőies női főhőssel, és ennek a játéknak ráadásul kitűnő hangulata van, nem csak Eve miatt szeretjük. :) -
Melyik játékról van szó?
Ha a Stellar Blade, akkor...
Ha szereted egy kicsit a több vért és brutalitást, egy-két ruhánál, ha egy kicsit többet mutat a hölgyből, illetve a nehezebb harcokat, akkor nem érdemes a patchet telepíteni.
Ha ezeket nem kedveled és egy kicsivel könnyebb játékot akarsz, illetve érdekel a New Game+ játékmód, akkor viszont telepítsd a patchet.
De már úton van egy új frissítés is. Még nem tudni hogy mit fog tartalmazni/cenzúrázni. :D -
Ha a lemezes verziót veszem akkor nem kell telepítenem a patchet, igaz? -
MrAndree #121106 Azért az emberek nagy része a seggen hisztizik ettől függetlenül. :D Brutalitást én se értem de az szinte biztos, hogy a Sony miatt kellett. Persze kérdés, hogy akkor miért ez, Last of Us meg miért nem de ezt még talán a japánok se tudják...
Szerk.: Kicsit utánanéztem, Stellar Blade elvileg eggyel alacsonyabb besorolást kapott Japánban mint Last of US 2. CERO D Stellar Blade, ez 17+, TLoU 2 meg CERO Z ami 18+. -
Nem. Az nem igazán érdekel engem. Inkább a brutalitás részét nem értem... A The Last of Us 2 és Baldur's Gate 3-ban ennél durvább dolgok voltak, azokat mégsem érintette a cenzúra, legalábbis nem így utólag mókoltak bele. És mindhárom játék 18-as besorolású... Nem igazán értem, hogy ennél kevesebbért, miért kellett büntetni a Stellar Blade-t, pedig még medvés "behatolás" sincs benne...
A lemezes verziót még február elején rendeltem elő (a januári State of Play után).
Az ok egyszerű: amíg vannak lemezes kiadások, addig gyűjtöm őket - nyilván azokból a játékokból, amik érdekelnek. :)
A digitális verziót viszont csak nemrég vettem meg (március utolsó napjaiban), amolyan húsvéti ajándék címén.
A Final Fantasy Rebirth is 2x van meg. A sima verzió, illetve a Deluxe kiadás.
Nyilván, ha jönnek majd ezek a címek PC-re is, akkor szintén megveszem őket. :D
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2024.04.28. 20:54:20 -
MrAndree #121104 Mert patchelték 1 héttel a megjelenés előtt és némelyik ruhában 3 milliméterrel kevesebb látszik a seggből meg a mellből. Amin kiborultak páran mert nyilván a legfontosabb része a játéknak szerintük... :D -
És mi az indok? Miért kell a két verzió? -
Immár több, mint 30000 ember csatlakozott a Free Stellar Blade mozgalomhoz.
"A petícióban résztvevő játékosok szeretnék, ha a játékot visszaállítanák abba az állapotba, ahogyan a lemezen - illetve a korábban megjelent előzetesekben és reklámanyagokban szerepelt (Eve ruhái + több vér)."
De a Sony válasza is megérkezett:
"Ha elégedetlen vagy a játékkal, visszaadjuk a pénzed."
Ezzel ők már állást is foglaltak a témában a játék jövőjével kapcsolatban (esélyes, hogy nem lesz visszaállítva semmi sem).
Néhány fotó (4K Resolution mód):
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2024.04.28. 10:12:52 -
Igen, a Digital Deluxe verziót is. -
Is? Több példányba is megvetted vagy mi?
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2024.04.27. 11:57:35 -
Még a délelőtt folyamán megérkezett a lemezes kiadás is!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2024.04.26. 18:40:09 -
Befutott a Launch Trailer!
Stellar Blade - Launch Trailer
-
Stellar Blade:
Képregény
Áruházi oldal
Már a prezentáció is sokkal igényesebb, mint a kortárs játékoké. Nagy plusz a magyar nyelvért. A demó engem meggyőzött, jöhet pénteken a csetepaté. :-)
-
ganéjjas 300 forintos történet, megérte a pénzt :) -
Picit még várjál, mert az új seasonnel jön az új peccs, ami alapvetően variálja át a rendszert. Hátha gatyába rázza a játékot valamennyire. -
Igen, el is kezdtem unni az egésszet sajnos. Valahogy csak dagasztás érzés van. -
Grafikailag igen, sokkal szebb. Szerintem jelenleg a legszebb a piacon. A rendszer meg a játékmechanika már más kérdés. -
Végzetem ja, ja. Jó kis cucc volt.
Eddig vártam, és 300 Ft-os ganajjal gondoltam megnézem a Diablo 4-et. Azt el kell ismerni, h a szivárványos 3. rész után végre ismét minőségben van a széria.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2024.04.07. 09:32:26 -
Végeztél is vele, vagy ráuntál (látom már árulod)?