121467

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • lwb
    Halo jogai nem a Bungie-nél vannak, hanem a MS-nál. Ez a pénz lényegében a Destiny-t fedi le, az elmúlt 20 évben Halo-t meg Destiny-t csinált csak a Bungie, nincs más értelmes IP-jük. Az öregek még emléklezhetnek a feledhető rts-re, a Myth-re, 20 évvel ezelőttről, de kb ennyi.

Nem tudom, hogy egy looter shooter IP megér-e ennyit, de majd kiderül.
  • darkSectorxxx #117949
    ;)
  • TomStorm
    Sony-nak van bőven saját stúdiója senkitsemfog felvásárolni..
  • TomStorm
    Ez valami vicc?GP-s Halot Sony-nak lol
    Ilyen biztos nem lesz:D
  • Mephike
    Értem, így már mindjárt más, miért nem ezzel kezdet! Zseniális a gondolatmeneted és az érvelésed is. Ne haragudj, hogy nem értettelek meg elsőre.
  • robicarlos6
    Nem tévedek mivel szerintem ennek a cégnek egy értelmes játéka sem volt eddig SZÁMOMRA/SZERINTEM! Szóval i dont care mi lesz velük.
  • Mephike
    Tévedsz, ez egy nagyon okos felvásárlás volt.
  • robicarlos6
    A Sony bejelentkezett a Bungie-ra Ezekért nem kár vigyék csak
  • Mephike
    Kevés vagy ide öcsisajt a PS3-addal! :D A Bloodborn Demake a mai napon megjelent!
  • Ulthanito
    Igen, a PS topikban arra. :-D
  • darkSectorxxx #117940
    Igen régen ez miatt használták meg gondolom máig is rá inkább a GeoW rövidítést
  • darkSectorxxx #117939
    Jó BB-zést, de hogyne lehetne, én régi PS3-as játékokat nyomtam újra 25 fps-el és nekem még az is jó élmény volt, ez nem tech függő. :)
  • Bercy #117938
    Nem kellene hétfő reggel fórumoznom, mert nem fog még az agyam :)
    Valamiért a Gears ugrott be.
  • lwb
    Szerintem GoW-nál God of War-ra gondol. Annak - tudtommal - nem volt multija.
  • Bercy #117936
    Szerintem a GoW esetében inkább a multiplayer miatt. Nekem egy GoW kampány végigjátszás egyszer is elég. De ugye ízlések és pofonok.
  • Ulthanito
    Ha jól számolom 14-szer toltam végig a Bloodborne-t idáig, mégis elővettem egy hete, és azóta úgy vagyok rácsavarodva, mint amikor eleinte játszottam vele. Pedig itt nincs 60 fps, meg remaszter se. :-D

Kérdés az, hogy mondjuk egy GoW-t, ha valaki végigjátszott kétszer, évekkel ezelőtt, vajon lehet-e még jó élmény ugyanaz, 60 fps-sel, évekkel később?

A felújított Uncharted az élő példája nálam, hogy lehet.
  • mucsácsó
    Dying Light 2: Stay Human - Official PlayStation 4 and Xbox One Gameplay Trailer

csak érdekességképp... szerintem egészen korrektnek néz ki így ez alapján, valahogy tényleg így kell(ene) kommunikálni a lastgen verzákat máshol is, és nem elsunnyogni, hogy mekkora egy szar.. :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.01.28. 21:58:34
  • Zóanagyvarázsló
    Én szerintem a platinák ellenére újrajátszanám az 1-3-at is, de a lényeg, hogy a 4 és az LL jöhet PC-re, azok úgyis kimaradtak. Talán rászánom előrendelésre azt a bő 40 eurót. Nem vagyok a rajongója, annak, ami, de annak tényleg a csúcsa (legalábbis az 1-3) :)

Persze eközben a Rise of the Tomb Raider is az első pálya után áll csak, de a 2013-as nem is jött be annyira, mint az UC-k. VGA-tesztre viszont pont jó. Illetve szép.
  • Evoluti0N
    Nem sokat. Nagyobb a LOD, dual sense fícsörök, 4K 30 FPS vagy 1440p felskálázott 4K-ra 60 FPS (ez felbontásban a PS4 Pro verziónak felel meg, csak az 30 volt) vagy 1080p 120, 3 másodperc töltési idő a majdnem 50 helyett (ez a PS4 verzióval visszafelé kompatibilitás módban PS5-ön is 30 körül van), meg a kontraszt kicsit más. Kb. ennyi. Ennek ellenére 10 fontért én megvettem az upgrade-et.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2022.01.28. 14:03:41
  • TomStorm
    Bloodborne?
  • tonyr #117930
    Szeeep ;)
    Nalunk eddig csak felesegem jatszott veluk (buszke is vagyok ra, hogy ilyenekkel is jatszik, na meg dying light, stb :), de most en tartok egy Unch.maratont (:
  • lwb
    A ND játékok nálam olyanok, hogy bizonyos időnként újra végigviszem mindet újra. Vagy ha van rá valami alkalmam, mint pl TLOU2-nél volt a 60 fps peccs vagy mint itt is. A 10 euró picit fáj, de ez van, úgyse nagyon érdekel semmi más, ami most jön ki. DL2, HFW, ER sem igazán.
  • Moby
    Nullaóra egyperckor majdnem rányomtam a vásárlásra, aztàn rájöttem, hogy még mindig annyi játék áll várakozóban, hogy negyedszerre én ezeket már sosem fogom lenyomni, csak a 60fps miatt. Egy játéknak lett volna igazán értelme remaszterelni, azt pont nem csinálták meg. Ezekbe meg hótfelesleges volt bármi energiát is tenni, sem a gowot, sem ezt, sem egyiket sem fogom már elővenji csak a 60fps miatt, fossá játszottam őket a maguk idejében.
  • lwb
    30 fps helyett 60 fps. Ennyi változott meg a gyors töltések. De az fps változás egy akciójátéknál elég jelentősen más játékélményt ad szerintem. Persze ízlése válogatja.
  • mucsácsó
    február 14-én délelőtt lejár az embargó, és jönnek a HFW rivjúk:

https://twitter.com/JordanMiddler/status/1486826651463921666
  • darkSectorxxx #117925
    Mi? Annyit változott?
  • lwb
    Én az 1-et akkor játszottam, amikor a második rész kijött, egybe vettem meg a kettőt még ps3-ra. A 3-at már első nap megvásároltam, amikor megjelent. A remaster is megvan, a 4-ét és az LL-t is első nap megvettem és most itt a ps5 verzió is.

Tervezek egy teljes végigjátszást 1-4+LL én is, de nem most. Most elég lesz csak a két új 60 fps-en.
  • tonyr #117923
    En most fogom vegigjatszani a teljes (remake) szeriat (:
  • lwb
    Uncharted ps5 verzió live már most. Érdemes szerintem mégegyszer végigvinni.
  • Kandurex
    Lassan 6 hónapja nem kapcsoltam be a PS5-töt….olyannak tűnt, mintha soha nem lesz jó cucc.
  • Zóanagyvarázsló
    Most nézem csak, hogy a Fallout: New Vegaz vezető írója (John Gonzalez) volt a HZD egyik írója, így lehet, hogy tényleg nem a KZ-k a mérce
  • Zóanagyvarázsló
    Én örülök, ha ilyen lesz, csak a Sonynak sikerült jól lepleznie. Nálam legfeljebb rejtett gyöngyszem lesz így. Ami hülyén hangzik egy ekkora névnél, de nálam a Sony-logó nem akkora felhajtóerő, mint másoknál. Persze ha lett volna PS4-em vagy lenne PS5-öm, más platform meg esetleg nem, nyilván sorra került volna legalább kipróbálni, hiszen még ingyen adták is az accomra. Tulajdonképpen ha nem jött volna a GoW, a karácsonyi vásárban jó eséllyel megveszem helyette :)
  • TomStorm
    És végre február egy jó hónap lesz el se hiszem.
    -HFW
    -Elden Ring
    -Dying Light 2
  • TomStorm
    Nekem nagyon tetszett HZD és várom a következő részt.
    Ezért a játékért megéri,pénzt is szerintem.
  • Moby
    Ezt már magadbadumáltad, nem szed belőle ki senki. Nagyon durván jó sci-fi, okés gameplay-el, nagyon egyedi art direction (ami mondjuk lehet megosztó, de szerintem nagyon belesimul a sztori univerzumába), és kellően mély lore, amit ki kell kanalazni, meg enélkül csak szokásos openworld ismert játékelemekkel.
    Kicsit olyan, mint a WatchDogs2 abban a tekintetben, hogy ha nem nézel mögé, teljesen mást fogsz látsz, és mint abban, ebben sem kell nagyon kutakodni, csak annyi, hogy nem csak nézni kell ami történik, hanem értelmezni is. Meg ebben nem a szatírát kell keresni, hanem egy olyan egyedi scifi felültést, amit ilyen interpretációban én még sehol nem láttam vagy olvastam. Hasonlókat igen, teljesen más aspektusból.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.01.27. 20:21:30
  • Zóanagyvarázsló
    Na igen, a Demon's Souls különleges volt PS3-on. Sajnos ugyanúgy nem rajongok érte, ahogy a Colossusért, de elismerem mindkét játékot. Csak mivel már végigmentek és így állok velük, nem vágyok remake-re.

A mennyiséget én is szoktam hangsúlyozni: túl kevés számomra az exkluzív ahhoz, hogy generáción belül igazán érdekeljen egy friss masina. Nem is lehet annyit gyártani, és bármennyire bírom őket, nem is én vagyok ezeknek a nagyon modern játékoknak/folytatásoknak a célközönsége abban az értelemben, hogy sóvárogni tudjak irántuk. Amennyi jó élményt kaptam a PS3-tól, annyi RPG-t és stratégiát hagytam ki addig miattuk PC-n, így vegyes a mérleg. Ráadásul egy csomó mindent borzasztó minőségben játszottam végig, és azóta jött PC-re. A vállalhatatlan RDR-t meg inkább megvettem Boxra is, mert PS3-on ahhoz nem lett végül gyomrom.
  • Zóanagyvarázsló
    Egyszer majd megtudom. Őszintén szólva nehezen tudom elképzelni, hogy ne csalódás legyen a vége az ömlengésekhez képest, de majd megadom neki az esélyt. Nyilván nehéz így, hogy a setting és a játékmenet a promó alapján érdektelennek tűnik. Marad a hájp és a grafika.
  • Zóanagyvarázsló
    Igen, mindez messze van teljes körűségtől, de egy újabb lépés volt az utóbbi generációk után, és valamennyire lépéskényszerbe is hozták a Sonyt. Nekem nyilván PS1-2-3-ként kellett a PS3, ahogy az XSX is Xbox-360-One-SX-ként. Mivel PC-m végig volt és valamilyen szinten az ezekben való előnyei miatt is mindig lesz, így az adott. És éppen ezért nagyon fontos a cross-save is. De ez nyilván azzal is összefügg, hogy így tudok különböző lokációk között gép nélkül mozogni, illetve kölcsönadni az XSX-et. Már aminél lehet, a cross-save hiánya nekem a gyakorlatban ingerlő, mivel használom és használnám még többet. Legalább VRR van. Amióta VRR-mentes tévén használom, azóta tudom, hogy a hiánya érezhető. (De ha PS-en a dinamikus felbontással erősebben játszva lefelé jobban rámennek a fix fps-re, akkor persze ott kevésbé gond, de még hosszú lesz ez a generáció.)

A friss exkluzív ehhez képest számomra maréknyi (és az is futószalagon megy: lásd millió Ratchet, n+1. Uncharted? GoW: Ascension). Szellentés a tornádóban. Szeretem őket, de kihagyhatatlan élményeket nem kaptam. Egy SMB vagy egy Link to the Past sokkal inkább ez a kategória, mint egy Uncharted. A Jak & Daxter: The Precursor Legacy máig a legmeghatározóbb PS-es élményem, de az egy Banjo-Kazooie-klón, és azt is a Psychonautshoz méricskéltem. Na jó, az Okami, az ICO és a DMC jut még eszembe. Értem én a rajongást, de én nem rajongok. A GoW-ot a jelenség és a mitológia miatt végigjátszom, de nem vagyok ráfeszülve, hiába ott az SSD-n. Exkluzívokért Nintendót vennék (kb. a Wii óta írok az SG-re, és azóta ezt mondom), csak jobb hardver és ökoszisztéma kellene tőlük. A gyengébb látványt ugye elfogadnám, de hozzátársuló gyenge performansz és drága hardver/szoftver már nincs rendben. Még a cross-save PC-vel és Xboxszal is eléggé kiterjedt, de a cross-buy már nem. A handheldség nem érdekel, de a szállíthatóság miatt a kis méret nem rossz (XSX is befér hátitáskába, nem erőltetem, de reális tömegközlekedésen vinni, a PS5 már macerásabb lenne).
  • Moby
    Ezért nem tudom leírni mitől olyan különleges. Akkora spoiler lenne, mint a ház. A sztori, és emiatt a világa issszonyú különleges, és ez egészen le az apró részletekig.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.01.27. 16:01:15
  • Zóanagyvarázsló
    HZD. Mivel kimaradt, így a folytatásból kerülöm a spoilereket.