PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eddig azt kell mondjam, hogy szerintem brutál jó cucc!
valami eszméletlenül jól néz ki (főleg quality módban), hiába a kopottas BB engine, szerintem úgy feltupírozták, hogy helyenként simán oda lehet rakni a DeS Remake mellé :) engem totál lesokkolt, hogy mennyire jól tud kinézni a játék, nagy látótáv mellett, és hogy milyen részletes annak világa :) persze itt-ott azért gyengén is tud festeni, főleg a sötétebb/árnyékmentes részeknél, de az összkép meglepően jó eléggé.. hangulatra csillagos ötös :)
furcsálltam, mert úgy álltam neki, hogy videók alapján nem lesz annyira nagy durr a látvány és a legelső percek tényleg szemöldökráncolósak a barlangban a karakter kezdéskor - na de ahogy kinyitod a kaput és meglátod a nagy területet, minden korábbi kétségedet elfelejted.... :D
amikor megláttam Stormhillt, akkor meg kb lefostam a bokámat, annyira brutáljól néz ki :D eléggé nagy egyébként a bejárható terület már csak itt a bétában is, de azért nem végtelen nyilván.. holnap folytatom tovább, nekem rohadtul bejön - amúgy nagyon durván Dark Souls az egész, szvsz ez anno DS4-nek készült :D
voltam is lent 3-4 ilyen dungeon-ben, amik mondjuk eléggé hasonlítanak egymáshoz (csőfolyosó, szörnyek, majd egy "boss" a végén / sok szörny egyszerre, láda, loot..) - ettől kicsit félek, hogy nagyon egy kaptafa lesz mind, de majd a fullban kiderül.
a zene eddig tetszett, nekem DS2-t juttatta eszembe sokszor
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.11.12. 15:53:51
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.11.11. 14:33:02
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Nagyon sok ilyen betara jelentkeztem màr..ps4-es időkben is..ez az első, hogy kaptam kódot.
Elvileg én meg azért kaptam 2 kódot, mert az egyik EU màsik USA régióban lehet csak hasznàlni.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
In principle, the codes are distributed in a first come first served basis. That said, the distribution depends on country, region and above all if you have played FROM SOFT games before.
Azt mondja ABOVE ALL if you have played From Soft games. Valóban?
Pc-n lehet hogy jó ott nem is panaszkodnak de Ps szar.
Arra meg nem várok hogy kijavítják majd.
Szerintem Ladder-t azért nem teszik be mert tudják hogy nagy a probléma online.
És mindez Privát! game-be van party finder-be el se tudom képzelni mi lag lehet:D
Úgyhogy marad az offline ott nincs gond
azóta mindig játszom hetente párszor, de akkor lehet csak szerencsém volt eddig...
/a szeptemberi beta az laggolt viszont valóban még nálam is/
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.11.10. 11:37:24
Lehet Ps-en az online mod felejtős lesz így:(
alap, írom majd az észrevételeket :) elvileg pénteken 12:00-15:00 között lesz az első etap, ha a szerverek is úgy akarják, utána tudok majd nyilatkozni
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.11.09. 22:01:53
Nem tudom miért küldtek amúgy ugyan arra az email címre 2 kódot is.
Hátha mégis tévedek és nem egy DaS 3.5 -öt :)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Adversus solem ne loquitor
Első 2 nap mondjuk én pont dolgozok.. De majd Darky játszik maximum helyettem.
kb még a mozdulatok is ugyanazok, meg ahogy fröcsköl a vér - meg kicsit amúgy Nier: Automata meg Dishonored is beugrik... fasza kis egyveleg, kérdés, hogy mennyire fog működni egy ilyen kis studiótól :D
hoppppá, ciccent az Enden Ring network test kód :D pedig már kezdtem letenni róla...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ááá, alig BB-vibes... :D nekem bejön, bár sosem tudtam elfogadni eddig egy nem From-féle soulslike-ot, de ebben valamiért reménykedem... :D
Pop-int vagy flickert még nem láttam.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2021.11.08. 11:10:20
Ez nem az Isten leszel szkriptelt D3 hanem a nyers,küzdős D2.
Remélem D4 erre helyezi az alapokat..
DS5 amit ugye nem támogat(nem is értem miért mikor a Ps5 változatot töltöttem le de mind1).
Lag van..
De ezektől függetlenül nagyon élvezem:D
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Konzolvilágban (vagy bárhol máshol) mikor szokott feláras (9000ft/év) ps+ akció lenni? Legközelebb mikor várható kb karácsony vagy egyéb "ünnep"?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2021.11.07. 17:02:24
Többihez nem igazán nyúltak, volt olyan hét, hogy nem tudtam játszani, mert nem fértem fel a szerverre, aztán többször előfordult, hogy átmentem egy portálon és a túloldalt már halott is voltam, ott várt 30 ellen, moccanni sem bírtam, reagálni meg pláne.
Nekem a loot most is olyan fos, mint 20 éve, eljutottam Baalig, íjjász amazonnal és gyakorlatilag csak karcolgatom a bőrét, mert egy kib@&@tt fegyver nem esett, amivel lehetne aratni. Persze nem vagyok egy pro diabloista, nem ismerem a játék minden mikrorészletét, de ne kelljen már Baalt 2 órán keresztül kergetni, 4 klónját lelövöldözni, még ő maga tök vidám, persze megölni nem tud, mert ahhoz túl kiszámítható..
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8