121497
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Sőt, érdemes azt venni, mert olcsóbb. Eredetlieg fizetősnek szánták az upgradet, de a negatív visszhang miatt ingyenessé tették, mondván, hogy az eredeti release date 2021 lett volna amikor még az upgradek ingyenesek voltak. Szóval így egy igen érthetetlen árazás lett a vége a ps storeban. -
TomStorm #118060 Duel viszont komoly Sifu-ban!! -
TomStorm #118059 Nekem ez a "hátrálós és nem támad AI" hogy így fogalmazzam nem tetszik.Nagyon kijön itt is néha.
Persze neked támadnak de legtöbb részben nem.
Aztán egyszer csak egy instant fekvés hogy idősödj.
Imádom a kung fu-t Bruce Lee filmeken nőttem fel tehát érdekel és tényleg gondolkozok rajta de amit írtam kicsit eltántorít.. -
Jah, látom, holnap. Csak warez-ba lett release :) -
Ezt a Sifu-t tolja valaki? Elég jónak tűnik a harcrendszer. Vagy még meg se jelent?
-
jó rémlik, hogy a Horizon Forbidden Westnél elég csak a ps4-est megvenni? mert ingyen upgradelhető? -
Belekezdtem nosztalgiából a Demon's Souls remake-be és szomorúan látom, hogy a dupe glitch nem működik és egy rakás másik skip sem. :( Azért a magic még mindig elég OP, ez legalább megmaradt. Még mindig a DS a kedvenc soulsjátékom. -
Aloy nem kövér, csak malacpofa. Az egész tribe-ot meg lehetne vacsoráztatni malacpofahús pörköltből, amit róla fejtenek le...
Amúgy, ha már témánál vagyunk, nehéz eldönteni időnként, hogy nő-e vagy férfi. Mert a mamlasz képe alapján bármelyik lehet.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2022.02.07. 09:22:53 -
a DL2 egész fasza amúgy, nekem kellemes csalódás :) belecsúszott tegnap-ma jópár óra, eddig bejön, mégha kicsit lassan is adagolja a dolgokat..szerintem akinek az első rész bejött anno, az ebben is meg fogja találni a számításait
-
Aloy nem kövér, csak kalácsképű :D -
Ott lesz neked a Fat Aloy :) lesz mit zsírral bekenni… -
Én ezzel a forspokennel úgy vagyok, hogy majd egyszer gamepassben kipróbálom, ha lejárt a sony exkluzivitás :D
/egyébként felháborítónak, kirekesztőnek tartom, hogy az afroamerikai női főszereplő SOVÁNY!
-
Najóóó. Mai videó!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.02.05. 22:27:36 -
Bár ezt említettem multkor már. -
Persze logikus mert ugye a játéknak ez a lényege, de brutálisak a kéz animációk, végre egy csapat megérti hogy arra kell odafigyelni jobban amit a legtöbbször látsz amikor játszol... ahogy egy fps-nél a kéz vagy fegyver ....
-
Igazából mindegy mi hogy fut (mármint hogy a játékélmény ugye fontosabb), iszonyat szép votl az a játék PS4-en is, PS5-ön még szebbnek tűnik és ez a lényeg, meg hogy élvezd a játékot! Gratulálok hozzá amúgy ;)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.02.05. 19:31:31 -
Ebben az értelemben de igen az. A checkerboard 4K az natív 4K a felbontást tekintve, mert az nem egy felbontás related dolog, hanem frame related dolog. ott ugyanúgy minden pixel megvan, csak nem minden pixelt számol minden képkockán újra. Illetve még ez sem igaz teljesen. A teljes igazság az, hogy nem minden pixelt számol újra raszterizációval. Namost pont a textúrákon nem fogod ezt látni, hanem az éleken. De ott sem homályosság fomájában, hanem artifactok formájában, de az is csak akkor, ha mozog. Egy állóképen a checkerboard rendering és a natív 4K pontosan ugyanazt az eredményt hozza.
-
csgj #118044 Amikor azt írtam, hogy egyértelműen felskálázottnak néz ki, még nem néztem utána, hogy mit írnak a játék technikai dolgairól. De hát látom rajta, hogy nem natív. Egyszerűen nem olyan élesek a textúrák, mint mondjuk a Horizonban. Sőt még a Guardians of the Galaxy is élesebb volt 4K-ban. (Pedig az dinamikus 4K, ha jól emlékszem.)
Utána kezdtem nézegetni cikkeket róla. Valóban nem tudom, pontosan mi az a checkerboard rendering, de a lényeg, hogy így nem natív. (Oké, nem felskálázott, hanem checkerboarded. De nem is natív.) -
Biztos tudod mi az a checkerboarded rendering? Mert ezt úgy irogatja a gamerek jelentős része a felbontással kapcsolatban, hogy absz nem érti mi az.
Azt ugye tudod, hogy az nem skáláz fel semmit, ugye? -
csgj #118042 Na most akkor utánanéztem, és ezt találtam: "The Resolution mode runs at a checkerboarded 4K resolution with a framerate target of 60fps"
-
Akkor cserélj szemeket! :-D
A Tsushima azon kevés játékok egyike, ami natív 4K-t tol 60 fps mellett. -
csgj #118040 Hali! Felfrissítettem a PS4-es Ghost of Tsushimámat PS5-ösre (9 ezer forint mondjuk nem kevés egy update-ért), és most tesztelgetem. A kontroller kihasználása tök jó, de látványilag semmi változást nem veszek észre. A resolution mode-ban mi a pláne? 60 fps, de nem 4K-nak néz ki. Közelről nézve egyértelműen felskálázott cucc. Ettől függetlenül nem bántam meg, szuper játék, és jó helyre megy a pénz. -
Remelem nem lesz konnyu.
Tegnap defiled-ban felcsatolta Watchdog, 43 proba utan sikerult.
Erdekes, mindenki konnyen ment, talan One Reborn jutott el 10-ig.
Felve irom itt le, de Ebrietas masodikra elhullott. -
Hulye vagy Ulthipapa, persze h ugyanaz a rarity, hisz a jelenlegi allapotot mutatja mindketto. -
Dettó, launch edition érkezőben. -
Preordered. :) -
Az engem is meglepett amugy. -
3 hét és nem fogok az asszonytól odaférni a PS5 elé :D
Amúgy várom én is a megjelenését. -
Akkor nem véletlenül emlékeztem úgy, hogy megvan.
Apropó, 3 hét múlva Elden Ring! -
fura, hogy nem nőtt sokat az "előfordulási mérték" 7 év alatt se :DDD -
Itt van ni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ez már a második. Az első még 2015-ben volt, másik account alatt. -
Még csak most? Azt hittem megvan rég. Mi hiányzott? -
Mindeközben, aprajafalván...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
-
Pontosan ahogy jöttek a videók belőle mintha egyre csalogatóbb lenne, kezdem érezni a régi GT2-es érzést, amikor még kimaxoltam egy autós játékot, amire azóta se volt példa nálam.
Már az hogy van rendes jogsi meg kampány mód újra már azzal sokat dob nálam a Sports-al ellentétben.
Bár nem tudom miért beszélnek a videóban a Ray Tracing-ről, tudtommal úgy volt hogy nem lesz benne, vagy az a Forza Horizon volt? -
Amúgy ja nagyon faszán néz ki a Tokyo.
Nekem az a bajom vele, hogy fps, de amúgy simán belevetném magam, viszont a karakter kézmozdulatai, animációk kurva jók benne. -
Na mostantól kezdett el érdekelni a Ghostwire Tokyo. :P -
Na ez viszont nem lesz elbaszva. Minőségi darab, minden porcikájában igényesnek tűnik. Nagyon várom. -
Szerintem csak annyi van, hogy nincsenek csodák. És ott, ahol feszt gondok vannak a projektirányítással, ott a végeredmény szar lesz, mindegy kik dolgoznak rajta. lásd Halo inf, CP2077, stbstb. Túlmentek a videójátékok azon a kritikus tömegen, ahol elegendő lehet az egyének tehetsége vagy teljesítménye. Pontosan tudni előre, hogy ugyanez lesz a sorsa a Bloodlines2-nek is. És ezek is, még szinte szándékosan akkora fába vágjáka fejszéjüket, amit végiggondolni sem bírnak. És akkor még be van ígérve a switch verza, meg jöttek ezzel az 500 órás bullshitekkel, édesistenem... Káosz az egész.