121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#117834 erre minden esély megvan, sőt :D
-
#117833 Első gondoltam a felvásárlás láttán az volt, hogy akarok egy új Heretic/Hexen-t idtech motorral. -
Zóanagyvarázsló #117832 Nem érzem azt, hogy a Sony meglévö stúdió mellöl felfelé lógnának ki. És egy Heretic/Hexen 3 is jobban megmozgatna, mint egy Crysis 4 vagy Ryse 2. -
robicarlos6 #117831 Pont most tolta a facebook az arcomba hogy a Crytek éppen új fejlesztőket keres.. -
robicarlos6 #117830 El is lehetne felejteni a pc-t és konzolból kihozni a maxot. Ryse is mi durva még mindig pedig az one nyitócím volt csak.. -
Zóanagyvarázsló #117829 Most különösen aktuális lenne pár év múlva érkezö milliós VGA-ra fejleszteni.
Az az igazság, hogy máig a Far Cry volt az elsö dobásuk, amit pont el is adtak, és más fejöstehene lett. Persze az elsö Crysis jelenség volt a grafika miatt. Éppen ezért elérhetöbbek is lehetnének, de azt nem érzem, hogy ök vagy a CryEngine kellene a sikerhez.
Mondom ezt úgy, hogy bírtam a Crysist/Warheadet/C2-t, és a Ryse-ot is. Az utóbbinál sem jött be az MS-sem társulás. -
robicarlos6 #117828 Cryteket nem értem miért nem vette meg még senki. Szerintem nem volna rossz 2 évente csúcsok csúcsa grafikai fps-el csapatni... -
Zóanagyvarázsló #117827 Gondolj esetleg még a Dying Lightra, az is volt itt többször a várt játéjok listáján ;) -
Evoluti0N #117826 oh, tényleg van egy csomó. Látszik, h nem rég keltem fel és nem működik még az agyam. :D
Szerk: Meg, h nem sok FPS-t játszok
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2022.01.21. 12:43:31 -
Zóanagyvarázsló #117825 STALKER, Half-Life, Team Fortress, CS, L4D, Unreal, Rainbow Six, Crysis, Battlefield, Battlefront, Titanfall, Borderlands stb. Csak nagyobb neveket említettem, de tény, hogy egy részük tetszhalott. -
Evoluti0N #117824 A Far Cry-on kívül van még valami nagy FPS franchise, ami nincs a MS tulajdonában így, Resistance-t meg Killzone-t leszámítva? Nem jut eszembe semmi. :D -
Zóanagyvarázsló #117823 Megjegyzem, ilyen FPS-ek kerültek, kerülnek az MS kezébe: Doom, Wolfenstein, Quake, CoD, Overwatch. Halo és a legerösebb multis TPS (Gears) mellé. A sok kisebb-nagyobb FPS-t fölösleges is mind felsorolni, de van ott még jó pár. Phil Spencer maga nyilatkozta a minap, hogy mennyire szerette a Hexent, és hogy mindenre is lesz pénzük a csapatoknak. -
Zóanagyvarázsló #117822 És ez óriási elöny. A mechanikáról nem beszélnék, mert a 2 óta nem multizom velük, és más hasonlóból is csak a BF4-hez volt szerencsém. De a KZ eléggé messze állt tölük. Egyébként ott a Planetside, az sem akkora húzónév, mint a CoD.
De nyilván lehet a meglévö PS-bázisra FPS-eket építeni, csak ez már a PS2 óta nem jön össze, pedig a Halók, Gearsek fénykora idejidején már fontossá vált a lövöldefront. A Guerrilla is akkor futott be igazán, amikor elengedték a KZ-t, a Naughty Dognál inkább a sztorizás müködik, az Isomniac legsikeresebb daráldája az automata célzásos Ratchet.
-
#117821 Most ne haragudjon meg senki én is imádtam a CoD-okat, de azért valjuk be kibaszott geci kurva könnyű egy CoD-ot lemásolni akár, hogy minimum olyan legyen, annyi hogy a Sony-nak még szebb lenne a játéka ha nekiállna bárminek is...
A CoD-ban az égegyadta világon semmi nincs amit más ne tudna megcsinálni.
Az egyetlen előnye a neve és hogy bejáratott sorozat semmi más. -
Zóanagyvarázsló #117820 A CoD-ról volt szó, ha az elveszti third-party jellegét, az se kerül ki. A Forzák a kivételek, a licencek lejárata a probléma velük. Ugyanezért nincs már PSN-en a hányatott sorsú Drive Club.
Az MS nyilván azért nem fizet tovább a licencekért, mert jön az új, támigatott Forza rendszeresen. Az FM7-nél az volt a fura, hogy az FH4 és FH5 közé várt FM8 elmaradt. -
Zóanagyvarázsló #117819 Voltak FPS-eik, de sem a Killzone, sem a Resistance nem volt áttörés. Igaz, elvoltam ezekkel annyira single-ben, mint a Halókkal (leszámítva kínos KZ1-et), multiban meg eleve csak a KZ-t próbáltam. De minden bénázás ellenére a Halo nagyobb név, és az MS lövöldéi, ha gyengébb filmek is, ott a kooperatív bennük, ami nagy plusz. Kompetitív multit befuttatni a meglévök mellé meg nem két perc, ha nem te dobod be az új PUBG-t. -
#117818 Ja a sajátjaik.
Ahogy a Forza 7 se került ki? Csak mert nekem úgy rémlett az is benne volt régen.
De én nem az exclusive-okra mondtam, hanem az összes címre. Összességében. -
Zóanagyvarázsló #117817 A saját játékok nem szoktak kikerülni. Egyébként a kikerülök is gyakran visszatérnek újabb köre. A sok saját cucc ennek kényszerét akár csökkenthetné is. Viszont DLC-ket még saját játékokhoz se nagyon adnak, tehát van még ott bujtatott költség.
Az nyilvánvaló, hogy nagyon zsebbe nyúkva lehet ezzel szembe szállni. -
Zóanagyvarázsló #117816 Na igen. Korábban is arról vilt szó, hogy jönnek a Bethesda játékok mindenre, amin van Game Pass. De éppen ez az, hogy annak a beengedése a Sonynak mindenképpen térvesztés lenne. Pedig az nem lenne baj a felhasználónak, ha a hardver jelentösége csökkenne. -
#117815 Gondolom egy db-ig multiplat CoD-ok lesznek, 2023 év végéig biztosan. Utána meg újraértékelik házon belül.
De van ezer és egy dolog, ami exkluzivitás nélkül is lényegében exkluzivitást eredményez. Pl. kiherélt alapkiadás 70 dollár, ultimate kiadás meg 120 dollár. GP-on ultimate day 1 ingyen. Lehet választani: 120 dollár ps-en vagy havi 10 gp előfizetés, ami 120 dollár per év, pont mintha megvenni ps-re az aktuális éves codot, csak még kap mellé Halot meg Battlefieldet is az EA playben meg többszáz másik játékot. -
#117814 Szerintem is ez lenne a jó irány, nem ez a girhessé facsart COD.... -
#117813 Dettó, ugye amíg tart az akvizíciós folyamat / bármi élőszerződés van PS-Acti téren, addig jönnie kell(ene):
Had good calls this week with leaders at Sony. I confirmed our intent to honor all existing agreements upon acquisition of Activision Blizzard and our desire to keep Call of Duty on PlayStation. Sony is an important part of our industry, and we value our relationship.
azért ez nem egyszerűen és egyértelműen van fogalmazva, gyönyörű válasz - más kérdés, hogy ezt a legtöbb (magyar) géming sajtó tényként közli, pedig aztán... :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.01.21. 08:56:08 -
#117812 Én is így értelmezem. Azt is látni kell, hogy ami most megy a sajtóban az az antitrust vizsgálatoknak is szól, amelyek azért ott lógnak a levegőben a MS bevásárló körútja miatt. Spencer tweetjét nyilván 4-5 ügyvéd átolvasta, mielőtt kiment a netre. :) -
#117811 Elvileg Phil és a Sony egyeztettek és a CoD marad PS-en. De ha engem kérdezel, csak addig, amíg a szerződések élnek és/vagy amíg az MS-nek ez így megéri. Sokan mondták már, és most én is csatlakozom ehhez, hogy a Sonynak el kellene kezdenie egy saját FPS címet fejlesztenie. -
#117810 Kár, hogy ez így lego körítésben van :( -
#117809 Jelenleg azt mondják, amit a Bethesdánál is, hogy a létező szerződéses kötelezettségeket betartják, minden platformon kijönnek a játékok, ps-en is. Kérdés, hogy ezek az "existing contractual obligation"-ök meddig terjednek, hány évig, hány CoD-ig stb. -
#117808 Ja igen ezt tudom hogy rájuk hagyják jórészt hogy kreatívoskodjanak... szerintem ez egy jó dolog amúgy...
-
robicarlos6 #117807 Egyelőre a MS egyik felvásárolt cégének se mondta meg miket gyártson.. azaz szabadkezük van.. Szóval továbbra is ugyanazok fognak jönni az actitól mint eddig.
Én továbbra se hiszem azt hogy a MS bármelyik stúdiója ki fog adni egy Uncharted/Spiderman/God of War/Last of Us szerű és minőségű bármit...Pedig volna rá igény bőven. -
#117806 Ja persze, a saját fejlesztőcsapataival se tdnak sokszor mit kezdeni, nem is tudom most ez jó-e lesz az Activisionnak . :D -
#117805 Ja elég durván belenyúltak, ellennék vele. Az egyetlen aggasztó részlet, hogy a trailer is akadozik :D -
#117804 Hogy játékról is essen szó
Már nagyon ráfért a Lego játékokra a vérfrissítés, ez eléggé jónak tűnik.
-
TomStorm #117803 Várjuk meg mi sül ki ebből MS részről mit tudnak majd felmutatni.Megvenni lehet de még ebbe nagyon sok pénzt kell invesztálni.
És persze -1platform ha Ex.-ot akarnak -
#117802 Igazából minden veszteség amit valaki szeretne játszani... :)
Nekem könnyű dolgom lesz, de mások miatt drukkolok azért. -
#117801 Pontosan, és azt elfelejtik sokan hogy a GP-ből ki is kerülnek a játékok ám egy idő után!!!!
Én fordítva tippelem, talán 4-5 % hogy néhány story-s játék lesz exclusive azok se végleg... majd kiderül. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.01.20. 19:36:37 -
TomStorm #117800 Inkább Diablo 4 lesz itt a probléma szerintem.
Ha az nem lesz Ps5-re na ott lesznek gondok.. -
#117799 De a GP ugye nem ingyenes, hanem havonta pénzbe kerül. A CoD-broknak nem éri meg előfizetni GP-re, ha amúgy is csak a CoD miatt használják a gépet, akkor semmivel nem olcsóbb 12 hónapot fizetni GP-t, mint megvenni azt az évi 1 db CoD-ot. Ez szerintem ide kevés lesz, hogy behozza a 70 millirád USD-s árat.
Én úgy kb 95%-ban meg vagyok győződve arról, hogy 2024-től minden CoD box és pc exkluzív lesz. Adok 5% esélyt arra, hogy valami csoda lesz és mégsem. -
#117798 Rendes tőled! ;)
Hát ha így lenen én is megtettem volna, de kizárólag ismerősöknek és ittenieknek átadni...az eredeti árán... -
TomStorm #117797 Nekem van már.Adom tovább havernak.
Azt sajnálom nem rendeltem anno többet.. -
#117796 Ja digitális ps5? akkor 5k-val olcsóbb is miint a lista ár. :) GG hozzá amúgy ;) -
TomStorm #117795 Szerintem Alza kaphatott Ps5-öt mert tavaly tavasszal leadott második rendelésem holnap küldik.
Úgyhogy érdemes figyelni boltokat most aki akar venni!
Még azon az áron küldik(145e.ft)