121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #117877
    ;)
  • robicarlos6
    Ja hogy akkor még nincs hivatalos? Nem követem itt mikor fedik fel. Pses haver írta nekem
  • darkSectorxxx #117874
    Itt mást írnak.
  • lwb
    Idén év közepe felé jön a next-gen patch, ez a mostani még a last gen változat. Ps5-ön a legstabilabb a 60 fps, látványban elmarad persze a pc mellett, de így is szép játék és teljesen megéri az árát, szerintem nyugodtan vedd meg. Én pc mellett series x-en és ps5-ön is végigvittem és a current gen konzolok semmivel sem bugosabb a játék, mint pc-n, teljesen játszható. Az új patch után egyetlen olyan quest sem maradt, amit ne lehetne végigvinni.
  • blackfire001
    Ne félj tőle, jó az! :)
  • hvitya
    ps5-re vennem a ps4 lemezes verziót. arra voltam főleg kiváncsi mennyire marad el így a pc verziótól a jelenlegi állapotában (raytracing, crowd density stb) illetve mennyire sok benne még mindig a bug a jelenlegi patch után. amiket láttam belőle elég kiábranádító. nyilván nem ultra 4k pc verzióra számítok nem is pörgök annyira a grafikai részleteken, de itt amit láttam, hogy az NPC-k száma eléggé elmarad, illetve vannak még mindig furcsaságok már ami a bugokat illeti szembetűnően downgrade.
  • lwb
    Megy az alap gépen is a mostani patch-en, csak sz.r a performance, 20 alá is befigyel. De pro-n a legújabb patch-en közel 30 fps már. Legalábbis Digital Foundry szerint, én nem néztem, csak ps5-ön.
  • McFrost
    Pro-n sem megy.
  • lwb
    PS4 pro-ra oké, ha nem zavar a 30 fps, alap ps4-re inkább hagyd ki szerintem. Hacsak nem tervezel ps5 upgrade-et mostanában és nagyon jó a mostani ajánlat.
  • darkSectorxxx #117866
    De nem fehér a tokja.
  • davidka003
    PS5-ön eddig is játszható volt. Pont ez volt a baja mindenkinek, hogy prevgen konzolra készült de PS4-en játszhatatlan volt.
    Én azért nem vettem meg eddig, mert abban bízok, hogyha jön az ingyenes upgrade akkor esetleg kap egy nagyobb akciót és 5-6 ezer körül be lehetne húzni.
  • hvitya
    Valaki tudna véleményt mondani a PS5-ön a Cyberpunk 2077-ről? Most akciós a lemezes verzió PS4-re gondoltam megveszem, de ha ugyan olyan minőség mint PS4-en akkor inkább várok. Vagy most megveszem 8000-ért és max addig nem játszok vele amig nem adják ki az ingyenes nextgen update-et.
  • davidka003
    Ezért érdemes megvenni PS4-re, mert az olcsóbb lesz valszeg.
    Horizon Forbidden West ugyan ez. PS4-re olcsóbb és az upgrade ingyenes.
  • robicarlos6
    Dying Light 2 - ingyenes lesz a next-gen frissítés
  • mucsácsó
    esetleg hardverapro.hu - bár ott viszonylag sok eladó csak személyesen (leginkább BP) ad el/vesz, viszont ki lehet fogni vidéken is, vagy postázós arcokat is, nekem is volt már onnan több tranzakcióm, egy körbenézést megérhet :)
  • blackfire001
    Én a felsoroltakon túl még a jatekaim.hu -t ajánlom.
    A legtöbb adásvételem ott volt.
  • blackfire001
    Srácok!
    Van valakinek esetleg eladó NFS 3 PS1 játéka? Esetleg Heart of darkness, vagy Croc?
    Úgy gondoltam összerakok egy kollekciót a kedvenc régi játékaimból a gép mellé, és kicsit gyakrabban bekapcsolom..
  • Zóanagyvarázsló
    Mivel a BC1-ben nincs felirat és nem tudsz angolul, a játék a legnagyobb erősségéről eleve lemaradtál. A többi részét kritizálja itt mindenki más is, erényeivel együtt is.
  • robicarlos6
    Huntból kiindulva bőven maradtak ott is ügyes emberek..csak pénz és ambíció kéne egy új nagy projecthez. Remélhetőleg ez megvan és már valami "nagy" készül náluk
    Crysis Remasteredeket még tudják bundlezni/game passozni ahonnan még jöhet zseton aztán már nincs másuk egyelőre..és gondolom nem a Huntból akarnak megélni életük végéig..
    Nekem nem kell eposzi történet meg ilyenek legyen szép pörgős akciódús azt ismét jöhet egy Crysis átlag 4-5 órás single mámor
  • benőmenő
    A Cryteknél akik igazán pengettek már rég az iD-nél vannak és ők pofozták ki a posványból (iDTech5) a saját motorjukat a Doom Eternalban látható szintre.
  • darkSectorxxx #117854
    Ezt még csak most láttam. Az komoly lesz... :P

• davidka003
    A karakterek meg a rombolhatóság a maga idejében jó volt.
    Én utána nem sokkal toltam a 2. részt nekem meg az jött be kevésbé. De később azt is megkedveltem.
    És tényleg maradi az első rész respawn megoldása. Semmi értelme a halálnak, mert a megölt ellenségek is halottak maradnak.
    Mindkettőből jöhetne egy remaster. Kevés mostanában a jó FPS.
    Most legutóbb a Modern Warfare (2019)-et toltam. Rövid de amúgy nem lenne rossz.
  • robicarlos6
    Mindenki mondja a BC1-et.. Mivel boxom sokkal később lett mint a Bad Company 2-öt letoltam volna, így volt mihez mérnem. Az BC1 a 2höz képes egy indie zs kategóriás fos. (EZ AZ ÉN véleményem nem az egész gamer társadalomé hanem az ENYÉM. Leírom ,mert sok a buta ember és oda kell írni ezt)
    Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2022.01.23. 19:02:23
  • Zóanagyvarázsló
    A szabadság jó volt benne, de a nagy odavetett pályákban nem volt koncepció. Nem sok FPS-sel játszottam előtte kontrollerrel, de PS3-on hardon is gyerekjáték volt a mentési rendszer miatt. Ha méterenként lelőttek, az se volt gond, mert akit megöltél, az meghalt. Járműveknél lehetett gond, hogy mivel a HP-csökkentést nem mentette el, így elölről kellett kezdődnie. De a kilőtt járműveket elmentette, az üreset is, így ha elszórakoztad az összes tankot, akkor utána mehettél gyalog. Volt olyan, hogy a fél, kihalt pályán sétáltam át, mert már mindenki halott volt.

Ezt a mentési rendszert ezen kívül csak a DOS-os Duke Nukem II-ben láttam, abban is röhejes volt.

Ettől függetlenül ott még frissebb volt a koncepció, közelebb áll hozzám az agyoncsövesített 2-nél. Abban mentem az egyik korai pályán a 3 méter széles folyosón, fal vett körbe, ki se lehetett mozdulni a csőből, de ha hozzásimultam a falhoz, akkor abba belekötött, hogy elhagyom a csatateret. A CoD 4 sandbox volt hozzá képest. A dumák és a hangulat elvitte mindkét részt a hátán (külsős író volt, bár ez például a Crysis 2-n nem segített, hiába szereztek nagy nevet), de a DICE a kampánnnyal a gunplayen kívül ott is nyűglődött. Mai napig nem értem, hogy jött össze a Mirror's Edge nekik, mert senkitől nem vártam volna, hogy a remek koncepcióból első nekifutásra is ütős játék születik.
  • davidka003
    Bad Company 1 kampány sem rossz amúgy de engem ott az zavart, hogy ha meghaltál akkor nem visszatöltött hanem gyakorlatilag respawn-olt és a megölt ellenségek is úgy maradtak.
  • Rage47
    nemrég néztem újra fel a BC2 Vietnámba, szomorú volt látni, hogy senki nem játszik :( csak az alapjáték multijában voltak emberek
  • Bercy #117848
    Köszönöm a tippeket!
  • Voltan
    Nincs mit, nagyon fasza oldal. Követést is be lehet állítani a kedvencekhez, és küld email értesítőt, ha akciósak lennének.
  • TomStorm
    Ez tényleg nagyon jó,köszi!
  • Voltan
    psprices.com-ot érdemes figyelni, minden régióra listázza az épp akciós játékokat.
  • mucsácsó
    Igazad is van, Bad Company 2 tényleg jó volt kampányban (meg elvileg ahogy hallottam multiban is, méghozzá eléggé) - de azt leszámítva tényleg nem tudok más kiemelkedőt :(

És mondom, nem a CoD-ra gondolnám, hogy világmegváltó lenne (bár amit írtál, Infinite Warfare szerintem szintén eléggé élvezetes volt nekem singleben, de azóta meg csak a 2019-es MW-t mondanám egész klassznak, de a többi mind kuka és kihagyható -- Vanguardhoz nem volt még szerencsém, de nem is nagyon érdekel őszintén :D)
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.01.22. 10:37:54
  • Mephike
    Lemezes használtat én a hardveraprón veszek.
  • Bercy #117842
    Ti hol szoktatok játékokat venni PS-hez? Van valami jó tippetek? Használt, új, lemezes, digitális, bármi érdekel.
    Én jellemzően a ps store, cdkeys és jófogáson keresgélek. Egyszer használtam a https://www.buygames.ps/en/ is ami accounton keresztül ad játékot.
  • Voltan
    Király, három ropit megér bőven, anno megvettem, de soha nem jutottam el hozzá.
  • Zóanagyvarázsló
    Én se tudok olyat, de az én ízlésemhez egyik CoD se ért fel :) A legtöbb persze kimaradt, hiszen ha az 1-ből nem voltam többre kíváncsi a turorialnál, a 2 majdnem végigment, de mérsékelten jött be, a 4 csak többedik nekifutásra ment végig, és túl film volt nekem, akkor nem az én eseteim. (Az Infinite Warfare-t végigjátszottam, mert olcsó volt és szép, illetve már nem elfogyhatatlan hullámokban jött az ellen. Nem volt vele végül is baj, de nem az a kategória, amiért zsebbe nyúlok.)

De látom, hogy annak idején ezzel mekkora paradigmaváltást hozott ügyesen, és az általam végigjátszott nagy BF-ek (a Battlefront 2-t is ideértve) tényleg béna másolatok. A Bad Company 1-2, de főleg az 1 viszont rendben volt, mert jók voltak a dumák és a Kelly hőseit és a Piszkos tizenkettőt idéző körítés. Maguk a kampányok ezen túl már szintén nem lennének emlékezetesek. Bár az elsőben élveztem a rombolhatóságot és a szokatlanul nagy szabadságot, a megvalósítása ennek viszont már béna volt.
  • lwb
    Bár PS-t nem nagyon érinti, de tudtommal az Arcanum IP is az activision-nél van. A régi Troikás fejlesztők meg részben az Obsidianban részben az inXile-ban, ez mind szintén MS. Remény hal meg utoljára.
  • TBTPumpa
  • mucsácsó
    nem igazán tudok egy darab "cinematic" FPS-t se, ami felért volna az elmúlt évtizedben a CoD-okhoz - habár ez nem feltétlen a CoD erénye, hanem inkább a többi játék szégyene... :D Killzone abszolúte a B-alja kategória, hiába volt szép és baszó, kb. egy techdemo volt az egész, amit végig se bírtam játszani.. :D

a BF kampányok vállalhatatlanul sótlanok egytől egyig, kb. talán még a TitanFall 2 kampány, ami beugrott volna és említésreméltó volt, bár én nekem az se adott akkorát, mint ahogy fel lett hájpolva netszerte.. :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.01.21. 18:19:40
  • Zóanagyvarázsló
    FPS-t fejleszteni gyerekjáték, a Haze is mekkora legenda lett!

De most komolyan, egy jó és sikeres multi nem evidens, gyenge kampányra meg ott van a BF-ek sora.
    Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2022.01.21. 17:29:32
  • darkSectorxxx #117835
    A killzone nem is COD copy akart lenni, én arra értettem ha direkt egy hasonló intendzív shootert akarnak egy kis pályán azt bárki megcsinálja minimum olyan szépre mint egy mai cod. :)