121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • mucsácsó
    szerintem a network test is már amúgy jól nézett ki, főleg quality mode-ban (nyilván DeS remake-hez képest jóval gyenguszabb, de ahhoz még kell FROM-éknak egy 2 generáció, hogy azt a szintet megközelítsék :D)
  • Voltan
    Az Elder Ring nem fogja senki szemét kiégetni az über grafikával, ez teljesen egyértelmű, ezért is írtam neked Darky, hogy az a gépigény, amit Steam-en írtak, tévedés - illetve az előzőleg általam látott "recommended" spec volt feltűntetve minimálnak.
    Nem lesz egy hardver éhes játék. Viszont a From Soft mindig is nagyon jó volt a művészi dizájnban, a játék nem lesz csúnya. Na meg ez amúgy sem számít sokat, ha fasza lesz, az fasza lesz. Nagyítóval meg nézze a játékot, aki akarja.
  • darkSectorxxx #118097
    Valóban az összkép hangulatos.. ez a lényeg.

De amúgy az hogy ez Das 3.5 lenbe az se igaz így.
    Mert rengeteg új dolog van benne, nagyjából n más.

Ami kb ugyanaz, az a terlxtúrák. Pl falak, talaj, stb, pláne a dungeonok-ba tűnik fel jobban.
    Meg maga a harc mint mechanika, a fizika...

De ezt kivéve a rendszer, meg kasztok, képességek, pályadizájn mind nagyot változott.

Rengeteg szuper újítás lesz benne.
  • Kandurex
    Szerintem hangulatos a grafika.
    Nekem valahogy ez a nagyon DAS v3.5 lenni dolog nem tetszik....de azért csak előrendeltem, mert hát, ugye csak a From -ról van szó...de....eeee....
  • darkSectorxxx #118095
    Valóban végre jó lenne ha a kiváló gameplay melléa From jó tech-et adna, de egyelőre egy erős közepes eddig.

Meg a másik, hogy nincs nekik újabb engine se.
    Meg aztán szerintem nem is akarnak..
  • darkSectorxxx #118094
    À, bocs de a Das 3 az semmilyen formában nem közelíti meg a Des Remake-et.
    Fix álló képeken hunyorítva talán, de ha közel forgatod a kamerárlt bármihez, vagy effektekben, vagy fény-árnyékban a Des Re feltörli a Das - al a padlót látványban.
  • darkSectorxxx #118093
    Na ekkor mondom sokszor, hogy lehet fanbojkodni a sony-nak, nekem is mondják hogy nyalom a seggüket, de lehet látni legalábbis vizualis tereten meg dizájnba, hogy ha valamit a Sony kienged az nem szarral gurigázik..
  • Ulthanito
    Ami azért szomorú, mert ha belegondolunk, a From-játékok egy rohadt statikus világ. Ráadási kihalt világ. Alig van benne npc, ezt igazán nem lenne nehéz kicsit szebb grafikával megcsinálni. Ez a játék nem igényel óriási számítási kapacitást, az erőforrás igénye kicsi, nem véletlen 20-30 Gb-os címekről van szó.

És mégse.
  • Ulthanito
    Szerintem a Das 3 is jól néz ki. :) Sőt, a Das Remastert meg már időnként DeS Remasternek láttam. :)

Nagyon kíváncsi leszek erre a gyűrűre.

• lwb
    Ja, vágom. De a DeS remake azért rendesen elkényeztetett grafika terén.
  • darkSectorxxx #118089
    Az elden Ring egy 4k remastered Das 3 grafika... semmivel se több.
    Pont elég hogy ne legyen zavaróan csúnya, de nem több.

Sőtt sokszor pár óra után azt se tudod megmondani melyik játék ez, a Das 3 mod vagy egy friss cím...
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.02.14. 11:53:29
  • darkSectorxxx #118088
    Én nem is lesz olyan szép, a Fromtól soha, de valszeg senkitől sem a multiplatform piacról.
  • darkSectorxxx #118087
    Ehhez nem kell semmi.

Igen, mérföldekkel szebb.

De az Elden Ring meg a From meg az Engie soha nem volt hatékony, használható és szép.
    Ezt senki egy percig nem hitte hogy a Bluepoint Sony-s minőségét egy multiplatform, de akár egy From multi cím hozza akár csak megközelítőleg.

Az is tiszta volt már hogy egy kibővített Das 3 kieg úgymond.

Egy kurva nagy és tartalmas kiegéyszítő, olyan értelemben, hogy kb szinte minden textúra majdnem egy az egyben ugyanúgy néz ki, csak élesebb.
    Az engine is tudtommal a Das3-é.

Szóval nem, közelébe sincs minőségben.
    De az Elden Ringnek a varázsa nem is aa grafika lesz, mondom ezt a multkori 15 óra próba után.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.02.14. 11:48:36
  • Ulthanito
    Attól meg a hajam tenném le.

Szerintem is, az óriási ziccer lenne. Er kész, DaS garantáltan nem jön, a Sekiro így volt kerek, a BB üvölt folytatásért.
  • lwb
    Simán tudnának. De szerintem inkább BB2 lesz, meglepődnék, ha nem dolgoznának már most rajta, hogy az ER kiment. Nagyon népszerű volt, sokaknak az a legjobb From játék, hiba lenne nem folytatni.
  • Ulthanito
    Adják oda a Bloodborne remake-et a BP-nak. Ha csinálnának belőle egy DeS minőséget, csorogna a nyálam.
  • lwb
    Lehet kéne valaki a Bluepointból, hogy bedolgozzon a Fromnak. NG+1-ben viszem a DeS-t és tényleg nagyon szép, de amit ER-ből láttam, az inkább DS3 szinthez közelít. Nem csúnya, de azért látszik a különbség.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Vagy ha már van, legalább rendes ütőt használjon.
  • Ulthanito
    Én az ég világon semmit nem láttam az ER-ből, így nem tudom, de könnyen el tudom képzelni, hogy valamivel gyengébb lesz.

Engem nem zavar, én a Bloodborne-t a mai napig szép játéknak látom, annál meg garantáltan jobb lesz.

Csak izmos csaj ne legyen benne!
  • hvitya
    Horizon 89 Metacriticen eddig 91 értékelés alapján. Erősségei a sztori és a játékmenet. Le is adom rá az előrendelést
  • lwb
    Minél több képet meg videót nézek az Elden Ringből, annál inkább meggyőződésem, hogy a DeS remake sokkal szebb volt nála. Az én szememmel a baj vagy más is látja?
  • TomStorm
    Sifu nagyon tetszik!Mocap nem gyenge benne azt meg kell hagyni!:)
  • csgj
    Hát, ezt most inkább visszaszívom. :'D Megnéztem egy-két videót róla, másnak is ugyanolyan lassan tölt be a lemez. Megjelenik egy kis disc ikon, aztán miután kipörögte magát, ráugrik a menü a játékra. Talán túlzás a 20-30 másodperc, inkább 10-20. De esküszöm, úgy emlékszem, azonnal betöltött eleinte...
  • csgj
    Kb. egy hónapja érdekes problémát tapasztalok a lemezmeghajtóval. Ha beteszem a már feltelepített játék lemezét a meghajtóba, a szokásos hangerővel felpörög a gép, és nem dob azonnal a játék ikonjához, mint azelőtt, hanem késik 20-30 másodpercet. Mintha nem tudná már olyan gyorsan betölteni. (Pedig egy egy éves konzolról van szó.)
    Lehet, az oprendszerrel van baj? Vagy a lemezmeghajtóm megy lassan tönkre?
  • Zóanagyvarázsló
    30 volt, időnként. Végigjátszottam én is, de ez sokat rontott az éllményem. A Dark Soulst is azért tettem néhány óra után félre, mert PC-n is DSfixelni kellett. Nálam az egész Fromnak betett a performance.

Az egy más kérdés, hogy utána a Dragon's Dogma 250 órára lekötött, de azt is jó volt újrajátszani PC-n is. Amióta "kiszabadultam" a PS3-ról, mindenre vágyom, csak az ott kapott minőségre nem. Persze voltak 60 fps-es játékok is, jellemzően remasterek. De a Ninja Gaiden Sigma is óriási ugrás játszhatóságban egy God of War: Ascensionhöz képest.
  • lwb
    Ja, félreértesz, bloodborne-t 0 day megvettem annak idején ps4-re és toltam is, bár végig nem vittem. Nincs vele bajom, de nincs kedvem elővenni a 30 fps miatt, főleg hogy jön az elden ring.

Igazából nekem a demon's souls pont azért jött be, ami miatt sokan utálják: royalty karakter, crescent falchion összeszed 4-1-ben, kriss dagger összeszed, ring of magical sharpness összeszed, yuria kiszabadít, old monk után insanity catalyst, firestorm megtanul = nuke-olni minden ellenséget, 1-2 hit még a bossok is. :D
  • Ulthanito
    Jaaa, dehogy nincs! :)

Én letoltam most a BB-t komplett DLC-stül, platinára, és bevallom egy másodpercig nem zavart és észre se vettem a 30 fps-t. Két ember is látta most, mindkettő azt mondta, milyen jól néz ki a játék, egyiknek fogalma se volt, hogy 2015-ös, a másik tudta, és annak ellenére mondta.

Szerintem a tartalom üvöltve felülírja azt, hogy 30 fps. Persze, ha jönne egy remaszter belőle, azonnal tolnám újból. 700 óra után is.
  • darkSectorxxx #118073
    Hidd el ez irritálóbb az irányítása miatt. :D
  • lwb
    De, 30 volt, de időközben változtak az igények. :)

20 óra alatt azt az időt értem, amíg kitanulom a játékot, hogy szenvedés helyett már valami pozitív élményt is nyújtson. Na, ez a 20 órám nincs erre.
  • Ulthanito
    Amikor PS3-n játszottál vele, akkor az nem 30 fps volt? Mégis a kedvenced lett.

"Sekiro túl nehéz volt, nem volt kedvem beletenni 20 órát." - az első bossba? :-D

20 óra alatt garantáltan nem játszod végig elsőre.
  • lwb
    Közben néztem egy-két yt videót és pár dolog működik csak másképp. Azért a nexusos boltos dupe hiányzik. :(
    Végigvittem már ps3-on párszor, szeretek ökörködni vele, normál casual végigjátszás már megvolt.

Nekem ez a kedvenc soulsborne játékom. Mindig is az volt, mindig is az marad. A bossok könnyűek, főleg ha tudod, mit kell csinálj. De a világ, a hangulat itt a legjobb, a dark souls nekem soha nem volt eredeti. A bloodborne meg 30 fps, szóval inkább nem. Sekiro túl nehéz volt, nem volt kedvem beletenni 20 órát.
  • Ulthanito
    Laurence után semmi sem nehéz :-D
  • Ulthanito
    Nem értem, miért hiányzik bármilyen glitch neked, meg skip. Messze a legkönnyebb Soulsborne-játék.
  • Bercy #118067
    A jelenlegi állás szerint igen
  • darkSectorxxx #118066
    Sifu tapasztalatok!

Megvétel előtt...

1. A jétk PC Epic és PS4/PS5-re jön 8.-án.
    2. a Deluxe változatot lehetett játszani már tegnap 48 órával előbb, vagy warez

3. A játék iszonyat aranyos, jó a graf, jó az art, meg minden. De indie játék, nem annyira hosszú és a pályákon is látszik hogy mire készült a játék.
    4. ISZONYAT nehéz, hangsúlyozom ISZONYAT nehéz a játék.
    Megéri-e a 14k-t? meg, annak aki a Returnal-t edzésnek tartotta, annak ez tökéletes kihívás lesz majd. De mások ne vegyék meg (mármint 14k-ért szerintem) mert hamar ott fogják hagyni!

Koncepció:

Elindulsz egy karakterrel a játékban. 20 éves korban.
    Ha meghalsz 1 halál! vagyis 1 koponyát kapzs!
    Ha kapsz akkor +1 év koponyánként.

Vagyis 21 éves lezs a karakter. 2. halálkor 2 koponya. akkor +2 év, vagyis 21+2=23 éves leszel.
    És így tovább.
    Ahogy átlépitek a 70-est az az utolsó esélyetek utána végleges halál!
    Ha magatok léptek ki, akkor is végleges halál.

Vannak képességek amiket kioldhastsz XP-vel, ezeket bizonyos módon lehet farmolni.
    Valamint vannak ingame bálványok amik 1 életciklus alatt egyszer aktíválhatóak, mint hogy koponyák lenullázása, vagy posture csík nullázása meg ilyenek.
    A harcrendszer olyan mintha a Sekiro-t keresztezték voln a Pókember avagy batman játékok harcrendszerével...

A képességeknél vannak olyan lehetőségek hogy 1 életciklusra kioldhatsz 500-750-1000-1500-as képességeket! De ha farmolsz és nagy nehezen sikerül még 5x annyit elérned amibe az alap kerül! akkor megveheted permába, vagyis véglegesen!
    Viszont ezeket ha farmolsz sok XP-t csak akkor tudod megvenni ha mér nem múltál el annyi éves amit megszab kategóriánként.

Vagyis példa:

Van 5 sáv, 5 sávban 5-5-5-5-5 képesség...
    Az utolsó 5-öt csak akkor érheted le amíg nem halsz meg hogy 30-as kort elérd, vagyis te hiába szedsz össze mondjuk erre 6x 750 pontot például ha meghalsz közbe 32 éves vagy mert 30 évesig engedi csak.

Ilyenkor vagy költesz a magasabb évig meghatározott képességekre vagy kuka az egész XP.

Érdekes a cucc és egyben ötléetes is.

Van 5 boss. 5 városrész...

Ha végigmész egy részen, és leölöd a boss-t megnyithatid a következőt, utána ha meghalsz bemehetsz már egyből akár a 2.-ba is...
    Vagyis így farmolhatod az elsőt is ha visszamész mindeig (persze ehhez végig kell vinned hogy kihozd az XP-t)
    Képességeket 3 módon tudsz vásárolni:

Halál után, kint a kezdő helyen illetve a szobroknál...

Mi a baj a játékkal.
    Az irányítaás és a harc nehézsége.
    Sok mozdulat nehézkes nem veszi be a játék időbe, ezért szerintem profiknak valók az extra mozdulatok meg kombók akik a harcok hevébe fejbe tudja tartani ezeket és kivitelezni is.
    Mondom ezt úgy hogy a Sekiro-t vagy 20x végigvittem.

Bármi egyébb kérdés lenne csak kérdezzetek...

Én megcsináltam az első városrészt az első boss-al de a másodikat szerintem már nem fogom tudni.
    Ja és aki játszik majd vele!!!
    Mindig keressetek a pályán fegyvert, botot, csövet, deszkát, üveget ha van mert ezek nélkül nagyon szenvedés lesz minden.

Jó játékot!
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.02.07. 21:39:23
  • TomStorm
    Újrajátszhatósági faktor ami elvileg megvan.Igazi végjáték minden kollekció megszerzésénél van amit ment a játék(újrakezdésnél)vagy sem azt nem tudom.
    14e.ft lehet megérné még gondolkozom:)
  • Voltan
    Ez nem csak preorderre megy, ugye? Megjelenés után is lehet ingyen upgrade-elni?
    Utoljára szerkesztette: Voltan, 2022.02.07. 21:00:59
  • Szabi #118063
    pffuuuu, nem fogom kibírni márciusban.. remélem valahol lesz épp készleten... :D
  • bakkerman
    Enis szinten a Sifu-n agyalok a grafika nagyon bejovős de a gameplay nekem is olyan furi
  • Bercy #118061
    Sőt, érdemes azt venni, mert olcsóbb. Eredetlieg fizetősnek szánták az upgradet, de a negatív visszhang miatt ingyenessé tették, mondván, hogy az eredeti release date 2021 lett volna amikor még az upgradek ingyenesek voltak. Szóval így egy igen érthetetlen árazás lett a vége a ps storeban.
  • TomStorm
    Duel viszont komoly Sifu-ban!!