PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha egy kontrollerem van honnan tudjam hogy jól rezeg? 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nekem is van 2 fehér dualsense, bajuk nincs szerencsére, de érezhetően nem egyforma az analógok ellenállása: a géphez kapott sokkal gyengébb, a külön vásároltat meg jóformán izomból kell nyomni 😄 A rezgésnél nem vettem észre különbséget.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Most a karc miatt próbálom lecseréltetni a bolttal, ahonnan rendeltem. Remélem, összejön. Ha nem, akkor újra Triwarden. Hátha...
Agyfaszt kapok, ha legközelebb is ilyesmi történik. És még a drifteléssel nem is találkoztam!
RDR2 mapja tipik ilyen volt, vagy Portal 2-ben a cél"kereszt" körül egy foltban látszódik, hogy ott lejjebb vette a fényerőt...
ami ilyen nagyon statikus cucc vagy HUD, azokat próbálom kikapcsolgatni, de talán _ANNYIRA_ nem kell fosni (B9-es vagyok)
.....de azért van egy pixelhibám, konkrétan a legsarkában a panelnek, úgyhogy emiatt totál észrevehetetlen 😞 😄
nálam inkább a halványpirosas tinting ami tré az egyik sarokban, ha full fehér/szürke a megjelenített kép, akkor én azért látom - lehet érik az a panelcsere? <#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota> bár úgy tudom 100%-ig homogén és tinting mentes panel nem igazán van, legalábbis ez volt anno a duma 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.12.15. 11:05:15
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2021.12.15. 10:14:43
Adversus solem ne loquitor

A kontroller akkuján mindig lesokkolok. Kb olyan a tervezése mintha egy atomüber csúcs telóba tennének egy 500mah-s akkut.
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.12.15. 08:53:57
Ha haptic demó kell, hogy tudd mire is képes a cucc, akkor ajánlom az ingyenes Astro-t.
PSN ID.: Beegabor
Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.12.15. 08:48:56
(Első PS5 -ön játszott game végigjátszásom megvolt: Hidden Agenda (acsimaxosra tettem avagy ahogy a ps rendszer hívja platináztam)
10/10 interaktív játék számomra. Magyar szinkron, grafika, story - változatos végkimenetelek, minden egyben volt. A főszereplő csaj is az egyik kedvencem.
Ilyen játék lehetne egy rakás filmből ahol valódi szereplők adják magukat és a filmet kellene végig QTE-zni
Holnap jön az ABZU platina ha már steamen és boxon is kimaxoltam ps-en is legyen már <#nyes>#nyes> )
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.12.15. 07:21:20
Ez amúgy egy gecijó fícsőr szerintem.
Imádom hogy ha bármi van utolag lementheted ha valamit szeretnél stb úgy hogy észre se veszed hogy a gép rögzít.
Gondold el hogy ezek a hardverek úgy nyomják ezt a teljesítményt hogy folyamatos gameplay rögzítés megy.
De nyugi.
Nekem agyonhasznált PS4 Fat meg PS4 Pro-val se volt semmi a HDD-vel úgy hogy évekig nyüstöltem, volt hogy egész napokat játszottam.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.12.15. 00:57:43
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Energiagazdálkodás ki van kapcsolva.
Ps5-el,Pc-vel is ugyanez van
Az acsik megszerzésekor is rögzít rövid videókat és azokat meg is tartja. Ha jól tudom, akkor be lehet állítani, h csak azokat rögzítse vagy abszolút semmit.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2021.12.14. 14:59:44
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.12.14. 14:45:43
Dark Souls fps feeling első küldit se tudtam még megcsinálni és már vagy 50ezerszer meghaltam<#idiota>#idiota>
Settings-ben a profilnál auto bejelentkezés ON
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2021.12.14. 08:14:11
Why so serious?
Tuti nem 15 fps-el fogják kiadni.
Hidden Agenda után el is kezdem majd. Ez a Agenda egy remek interaktív "játék" nekem baromira tetszik, már kétszer végigvittem ezért kérdeztem a mentést hogy lehet másolni ne kelljen még 4x végigvinni.
miez a framerate??? miez? :'D
néhol még 10-15 FPS alá is beesik (lehet sokat mondok), azért ezt így nem igazán mutogatnám a publikumnak...
jön a kövi Anthem? 😞 na ez mostmár a vasfingató nextgen lenne?! 😊)
#4K60 #truenextgenexperience
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.12.13. 17:59:21
OK, tudom, work in progress, de hát na. Ja, meg igen idegesítő, ahogy a csaj mindent kommentál. Egyelőre nem tudom, mit gondoljak róla, nem vagyok meggyőzve én sem.Egyelőre.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.12.13. 16:55:38