121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#117957 Ahogy láttam tegnap azért csak meggondoltad magad :D -
#117956 jah nyugi, engem is, totál időelbaszás, meg egyébként is...
meg az is lehet, hogy most ezt mondják SONYék, aztán mégsem így lesz a jövőben -- gyakorlatilag hasonlóan kétes kommunikációkról szólt az elmúlt 2-3 évük, úgyhogy nem lepne meg.. :D
de részemről lehet ex, tökmindegy, nem én vagyok a játékosbázisuk :( -
#117955 Ebben azért nem hiszek. Az lehet, hogy kijön a Destiny 3 más platformra is, de pl biztos nem lesz már GP-on, mint most a 2 és lehet, hogy a dlc-k közül sem mind lesz elérhető ugyanakkor minden platformon stb. Vannak ilyen puha exkluzivitások, amivel lehet finoman tolni a hardcore bázist, hogy inkább ps-en vegye meg.
Engem hidegen hagy, a looter shooterekből egy életre elegem van. -
#117954 ráadást marad független, saját kiadóként, multiplatform gémekkel a jövőben... ennek mi a fax értelme volt így? :D -
#117953 Vagy beletolhatták volna a Naughty Dogba, hogy csináljon egy új IP-t az Uncharted és a Last of Us mellé. Valahogy egy next-gen Destiny nem villanyoz fel. -
#117952 Ezt a pénzt rákölthették volna vagy 5 AAA színvonalú single player cuccra. Mindenki jobban járt volna, mint ezzel a bandával. -
#117951 "Sony is buying Destiny creator Bungie for $3.6bn"
Dehogynem, tegnap be is jelentette Jim Ryan. -
#117950 Halo jogai nem a Bungie-nél vannak, hanem a MS-nál. Ez a pénz lényegében a Destiny-t fedi le, az elmúlt 20 évben Halo-t meg Destiny-t csinált csak a Bungie, nincs más értelmes IP-jük. Az öregek még emléklezhetnek a feledhető rts-re, a Myth-re, 20 évvel ezelőttről, de kb ennyi.
Nem tudom, hogy egy looter shooter IP megér-e ennyit, de majd kiderül. -
#117949 ;) -
TomStorm #117948 Sony-nak van bőven saját stúdiója senkitsemfog felvásárolni.. -
TomStorm #117947 Ez valami vicc?GP-s Halot Sony-nak lol
Ilyen biztos nem lesz:D -
#117946 Értem, így már mindjárt más, miért nem ezzel kezdet! Zseniális a gondolatmeneted és az érvelésed is. Ne haragudj, hogy nem értettelek meg elsőre. -
robicarlos6 #117945 Nem tévedek mivel szerintem ennek a cégnek egy értelmes játéka sem volt eddig SZÁMOMRA/SZERINTEM! Szóval i dont care mi lesz velük. -
#117944 Tévedsz, ez egy nagyon okos felvásárlás volt. -
robicarlos6 #117943 A Sony bejelentkezett a Bungie-ra Ezekért nem kár vigyék csak -
#117942 Kevés vagy ide öcsisajt a PS3-addal! :D A Bloodborn Demake a mai napon megjelent! -
#117941 Igen, a PS topikban arra. :-D -
#117940 Igen régen ez miatt használták meg gondolom máig is rá inkább a GeoW rövidítést -
#117939 Jó BB-zést, de hogyne lehetne, én régi PS3-as játékokat nyomtam újra 25 fps-el és nekem még az is jó élmény volt, ez nem tech függő. :) -
#117938 Nem kellene hétfő reggel fórumoznom, mert nem fog még az agyam :)
Valamiért a Gears ugrott be. -
#117937 Szerintem GoW-nál God of War-ra gondol. Annak - tudtommal - nem volt multija. -
#117936 Szerintem a GoW esetében inkább a multiplayer miatt. Nekem egy GoW kampány végigjátszás egyszer is elég. De ugye ízlések és pofonok. -
#117935 Ha jól számolom 14-szer toltam végig a Bloodborne-t idáig, mégis elővettem egy hete, és azóta úgy vagyok rácsavarodva, mint amikor eleinte játszottam vele. Pedig itt nincs 60 fps, meg remaszter se. :-D
Kérdés az, hogy mondjuk egy GoW-t, ha valaki végigjátszott kétszer, évekkel ezelőtt, vajon lehet-e még jó élmény ugyanaz, 60 fps-sel, évekkel később?
A felújított Uncharted az élő példája nálam, hogy lehet. -
#117934 Dying Light 2: Stay Human - Official PlayStation 4 and Xbox One Gameplay Trailer
csak érdekességképp... szerintem egészen korrektnek néz ki így ez alapján, valahogy tényleg így kell(ene) kommunikálni a lastgen verzákat máshol is, és nem elsunnyogni, hogy mekkora egy szar.. :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.01.28. 21:58:34 -
Zóanagyvarázsló #117933 Én szerintem a platinák ellenére újrajátszanám az 1-3-at is, de a lényeg, hogy a 4 és az LL jöhet PC-re, azok úgyis kimaradtak. Talán rászánom előrendelésre azt a bő 40 eurót. Nem vagyok a rajongója, annak, ami, de annak tényleg a csúcsa (legalábbis az 1-3) :)
Persze eközben a Rise of the Tomb Raider is az első pálya után áll csak, de a 2013-as nem is jött be annyira, mint az UC-k. VGA-tesztre viszont pont jó. Illetve szép. -
Evoluti0N #117932 Nem sokat. Nagyobb a LOD, dual sense fícsörök, 4K 30 FPS vagy 1440p felskálázott 4K-ra 60 FPS (ez felbontásban a PS4 Pro verziónak felel meg, csak az 30 volt) vagy 1080p 120, 3 másodperc töltési idő a majdnem 50 helyett (ez a PS4 verzióval visszafelé kompatibilitás módban PS5-ön is 30 körül van), meg a kontraszt kicsit más. Kb. ennyi. Ennek ellenére 10 fontért én megvettem az upgrade-et.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2022.01.28. 14:03:41 -
TomStorm #117931 Bloodborne? -
#117930 Szeeep ;)
Nalunk eddig csak felesegem jatszott veluk (buszke is vagyok ra, hogy ilyenekkel is jatszik, na meg dying light, stb :), de most en tartok egy Unch.maratont (: -
#117929 A ND játékok nálam olyanok, hogy bizonyos időnként újra végigviszem mindet újra. Vagy ha van rá valami alkalmam, mint pl TLOU2-nél volt a 60 fps peccs vagy mint itt is. A 10 euró picit fáj, de ez van, úgyse nagyon érdekel semmi más, ami most jön ki. DL2, HFW, ER sem igazán. -
#117928 Nullaóra egyperckor majdnem rányomtam a vásárlásra, aztàn rájöttem, hogy még mindig annyi játék áll várakozóban, hogy negyedszerre én ezeket már sosem fogom lenyomni, csak a 60fps miatt. Egy játéknak lett volna igazán értelme remaszterelni, azt pont nem csinálták meg. Ezekbe meg hótfelesleges volt bármi energiát is tenni, sem a gowot, sem ezt, sem egyiket sem fogom már elővenji csak a 60fps miatt, fossá játszottam őket a maguk idejében. -
#117927 30 fps helyett 60 fps. Ennyi változott meg a gyors töltések. De az fps változás egy akciójátéknál elég jelentősen más játékélményt ad szerintem. Persze ízlése válogatja. -
#117926 február 14-én délelőtt lejár az embargó, és jönnek a HFW rivjúk:
https://twitter.com/JordanMiddler/status/1486826651463921666 -
#117925 Mi? Annyit változott? -
#117924 Én az 1-et akkor játszottam, amikor a második rész kijött, egybe vettem meg a kettőt még ps3-ra. A 3-at már első nap megvásároltam, amikor megjelent. A remaster is megvan, a 4-ét és az LL-t is első nap megvettem és most itt a ps5 verzió is.
Tervezek egy teljes végigjátszást 1-4+LL én is, de nem most. Most elég lesz csak a két új 60 fps-en. -
#117923 En most fogom vegigjatszani a teljes (remake) szeriat (: -
#117922 Uncharted ps5 verzió live már most. Érdemes szerintem mégegyszer végigvinni. -
#117921 Lassan 6 hónapja nem kapcsoltam be a PS5-töt….olyannak tűnt, mintha soha nem lesz jó cucc. -
Zóanagyvarázsló #117920 Most nézem csak, hogy a Fallout: New Vegaz vezető írója (John Gonzalez) volt a HZD egyik írója, így lehet, hogy tényleg nem a KZ-k a mérce -
Zóanagyvarázsló #117919 Én örülök, ha ilyen lesz, csak a Sonynak sikerült jól lepleznie. Nálam legfeljebb rejtett gyöngyszem lesz így. Ami hülyén hangzik egy ekkora névnél, de nálam a Sony-logó nem akkora felhajtóerő, mint másoknál. Persze ha lett volna PS4-em vagy lenne PS5-öm, más platform meg esetleg nem, nyilván sorra került volna legalább kipróbálni, hiszen még ingyen adták is az accomra. Tulajdonképpen ha nem jött volna a GoW, a karácsonyi vásárban jó eséllyel megveszem helyette :) -
TomStorm #117918 És végre február egy jó hónap lesz el se hiszem.
-HFW
-Elden Ring
-Dying Light 2